Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Našim greškama smo izgubili, imali smo mnogo problema na skoku

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 23:11

“Trening je rešenje, Željko zna šta treba da se radi. Mi smo prošle godine bili u još lošijoj situaciji nego sada, moramo da ostanemo zajedno, da igramo kao tim i ne budemo sebični“, dodao je Vukčević

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Vitorije/

Sjajnu priliku ispustio je Partizan Mozzart Bet da veže još jedan trijumf u Evroligi i tako se priključi gornjem domu. Sve do sekund pre isteka vremena delovalo je da će crno-beli da dobiju, Kodi Miler Mekintajer je promašio otvoren šut za pobedu i onda je potpuno zakazala odbrana crno-belih. Umesto da se sačuva koš, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz i Uroš Trifunović nisu uradili dobar posao što je Čima Moneke pretvorio u dva poena sa linije slobodnih bacanja.

Izabrane vesti

Jasno, Željko Obradović nije bio zadovoljan konačnim ishodom i pogotovo načinom na koji je izgubljen meč.

“Očigledno je da smo i mi imali šansu da pobedimo, ali moramo da čestitamo Baskoniji na trijumfu. Imam osećaj da smo mi izgubili ovu utakmicu našim greškama. Prvo poluvreme imali smo velikih problema sa njihovim ofanzivnim skokom, u nastavku smo počeli da gradimo koš bolje, ali je onda upravo jedan skok rešio utakmicu“, rekao je Obradović.

Ponajbolji igrač Parnog valjka u Vitoriji bio je Tristan Vukčević koji je meč završio sa 13 poena i tri blokade.

“Loši su utisci posle ovakvog poraza, vodili smo sa sedam razlike i morali ovo da završimo drugačije, sa pobedom. Nismo bili dobri u skoku, znamo to i pričali smo u poluvremenu. To nas je koštalo i na kraju, kada nam je Moneke uzeo skok i dao posle dva slobodna bacanja“, rekao je Vukčević.

Podseća mladi košarkaš da je Partizan Mozzart Bet još lošije startovao prošlu sezonu, pa na kraju bio na poluvreme od Fajnal fora.

“Trening je rešenje, Željko zna šta treba da se radi. Mi smo prošle godine bili u još lošijoj situaciji nego sada, moramo da ostanemo zajedno, da igramo kao tim i ne budemo sebični“.

Prve evroligaške minute u sezoni Vukčević je sjajno iskoristio, ali za to ne mari previše.

“Ne razmišljam o tome. Igrač sam ekipe i nije mi bitno da li igram loše ili dobro, važno mi je samo da pobedimo na kraju“.

Partizan Mozzart Bet u nedelju čeka gostovanje Splitu, a meč šestog kola ABA lige igra se od 17 časova.



tagovi

Željko ObradovićTristan VukčevićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara