Komentari na vest

Obradović: Osećam veliku bruku i sramotu, trener treba da se zapita kada ekipa izgleda ovako

D

Dakle

pre 3 meseca

Za izlazak iz krize potreban je spinner žurnalista (psiholog), kratka pamet i zaslepljenost kao karakterna osobina.
d

demoga

pre 3 meseca

zeljko jeste dobar trener i samo to, jeste da je imao velike budzete u 6/8 osvojenih evroliga, i da je onu prvu uzeo sa supertalentovanim sastavom, sa kojim bi verovatno bilo ko uzeo, to je bila 6 uzastopna titula timova iz sfrj, u evropi se tad pricalo ko osvoji sfrj taj sledece godine osvaja evropu. Za ove 3 godine, svaka cast na aba tituli i to je to, zeljko je dosta ovde uneo i mrznje, koja je svakako vec postojala. Naravno nije jedini na drugoj prednjaci nebojsa, zeljko je manipulator A klase, kako ono kaze, prica se da partizan ima para i prekrsti se. Onda izadje ostoja i kaze budzet 25 miliona, panter da interviju za americku televiziju i kaze da je dosao zbog para, o ledeju i odbrani njegovog majmunisanja i povredjivanja igraca isto nemam reci, ponasanje vecini partizanovih igraca nit je fer nit je sportska, al dobro zo ih je zeljko tako nabrijao i to je legitimno kolko je korektno nisam siguran. Npr prosle godine u madridu, ledej pokazuje misice publici, panter podjebava ljulja na sredini terena i sta treba da dozvoli u svojoj kucu da ga ponizavas, pa nece da moze.

Zeljko Obradovic

pre 3 meseca

Sve i nije tacno prvo 6 uzastopnih titula prvaka Evrope ,tacno je da je nasa liga bila mozda i najjaca ali u tom momentu je bio raspad te iste ,Jugoplastika sa svojom najboljom generacijom vezala je 3 titule prvaka Evrope. Posle toga je dosao raspad Partizan sa najmladjom generacijom mozda u istoriji svih osvajaca i trenerom debitantom Zeljkom u nikad tezem trenutku pod uslovima da je samo jednu utakmicu igrao u svojoj zemlji ostalo je bio domacin u Spaniji.Pod takvim okolnostima uzeti titulu je nezamislivo pa cak i da je na mestu Partizana bio Panatinaikos kome vidimo da posle Zeljka nije mogao da ode na f4 a i pre njega kao i Fener ,Huventudu isto jedina titula u istoriji.Jedino je Real i pre njega bio Real a i posle zato sto je najbolji ali i on je na tu titulu cekao 15 godina a posle toga sledecih 20 godina nije bio prvak Evrope a sigurno je uvek imao ako ne najveci budzet onda medju prva 3 tima u Evropi.Da rezimiram milion faktora danas utice na uspeh mozda je Zeljko sada i skrenuo sa pravog koloseka ali ono sto je bio ne verujem da ce iko moci da prevazidje.
d

demoga

pre 3 meseca

ajde ovako da budes realan taj huventud tadasnji je bio prejak, al svaka cast na tituli, panata je enormno ulagala i kad je gazda zategao i zeljko je otisao, i ove godine opet sipaju ko besni pare i uz real su verovatno prvi favoriti, u feneru je ima 40 miliona budzet punih 7 godina posle cska najveci epilog je jedna titula, al ja kazem dobar je on trener sve ostalo je upitno, za 6 se jesam zeznuo islo je dve cibone, dve milana pa 3 splita pa partizan, a ova njegova sezona lici na poslednju u feneru.

Zeljko Obradovic

pre 3 meseca

Dobro ja sam rekao Zeljko je mozda sada skrenuo sa pravog koloseka ali nista ne menja videcemo da li ce Panata prici f4 ili mozda uzeti titulu ove ili narednih 10 godina isto vazi i za Fener a oni su sa Zeljkom bili redovni ucesnici f4 u tome se vidi razlika i ne moze svaka sezona biti uspesna ali i u toj poslednjoj je uzeo kup Turske.
P

Pjotr

pre 3 meseca

Volim Partizan.Čestitam Splitu na hrabrosti.Nisu se uplašili.Tako se bori za klub koji voliš.Respektuješ protivnika,ali se ne predaješ.
Š

Šta je Obradovicu?

pre 3 meseca

Ok postoji strategija da treneri drze klupu aktivnu, pa na greske igraca na terenu ukazuju i rezervnim igracima kako bi bili spremni i koncentrisani kada udju. Ali urlikanje na mahom domace i jeftinije kosarkase koje Obradovic redovno cini postaje vec neugodno za gledati, a i za slusati, ako se neko nadje blizu. Onaj nesretni Vukcevic je kriv uvek. Udje u Monaku na minut i ne bude kriv ni za sta (ne stigne da bude kriv) i zna se - vadi ga iz igre i urla unoseci mu se u lice?! I tako celu sezonu! Sto ga drzis majstore ako ne valja? Ista stvar je sa Jarmazom, te sa drugim slicnim igracima za ove 3 sezone. Mnogi igraci gube bilo kakvo samopuuzdanje. A sinoc igrac (dobro placen) U JEDNOM NAPADU TRI PUTA fuli obican zicer - i nikom nista. Drugom lopta tri puta prodje kroz ruke. Nista. Zasto? Zato sto zavisi od njih i ugovori su im jaki. Nisam siguran da je amosfera u timu dobra. Uopste nisam siguran. Gledam kako je matori Pesic pristupio igracima. Nebo i zemlja.
G

Gost Marko

pre 3 meseca

moramo da shvatimo da je prelazni rok katastrofalno odradjen, dok su ostale ekipe na vreme dovodili igrace, mi smo cekali Mirotica koji nas je prevario, igrali smo pocetak sezone bez centra i bez pleja, doveden je Pontika koji realno nije ni za Partizan ni za evroligu, caboklo je sasvim OK ali i on nije realno kalibar za evroligu (ma da ce sigurno sledece sezoni biti mnogo bolji) kaminsky je puno spor i igrac je toplo hladno, kod nas sve zavisi od Pantera, Ledeya i nunnallya, dok ostali igraci igraju bez truda i bez volje, problem je u tome da su nas ostale ekipe procitale, Partizan ne moze da zavisi samo od 3-4 igraca vec od celog tima! svakako podrzka za Zeljka i igrace! Napred Partizan!

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Najviše bode u oči danje Partizan 5 od 6 poraza u Aba ligu doživeo posle duplog kola Evrolige znači da je ekipa fizički ne pripremljena za ozbiljne napore ove sezone i ne znam ko je kondicioni trener i fizioterapeut.
M

MSt

pre 3 meseca

Realno partizan je u krizi i to je normalno, kako je ušao tako će i da izađe iz nje. Mnogi klubovi imaju ovakve krize i to nije ništa semzacionalno, nijedna ekipa ne može da igra celu sezonu u istom ritmu i na istom nivou. Meni najviše bode oči izjave trenera u ovakvim situacijama tipa "ja preuzimanje odgovornost". A sta su posledice Željko? Ti preuzimas odgovornost i to je ok, a koje su posledice? Evo ja radim u jednoj firmi za proizvodnju kablova i pogrešno sam montirao neke žice, preuzeo sam odgovornost za svoju grešku ali sam dobio 10% smanjenje plate sledećeg meseca. To je odgovornost, a ne par reci na konferenciji za novinare.
o

oči svi inamo

pre 3 meseca

Partizan je u krizi od početka sezone.
P

Pta

pre 3 meseca

od Makabija smo katastrofa , ajde ti polako niz drum i ne okreci se..., Dajte Dzileta...
p

pietrys

pre 3 meseca

pakuj kofere...., dajte Dzikica (vreme ga pregazilo)..
П

Пази...

pre 3 meseca

...сад ово. Замислите да је Обрадовић за ове две и по године освојио 5 трофеја, као Ивановић и Радоња. А нешто ће освојити и Грк. Са друге стране, Звезда побегне из КЛС и освоји једну АБА. Да ли би се писало да је Звезда на добром путу? Да ли би се писало да је Партизан неуспешан? Е сада видите размере спиновања.

Dobro pamtim sve

pre 3 meseca

Vi da ste usli u top 8 i zamalo izbacili Real poveli 0 2 tamo Covic se i ovako ne skida sa televizije bila bi to nepravda decenije vec vidjena Zvezda na krovu Evrope je pokradena, ne bi bili bitni ni Aba liga a pogotovo ne takozvana domaca liga od koje nije ostalo skoro nista iz koje se ide samo u Aba 2 ligu.
Г

Групни

pre 3 meseca

дочекасмо и то, да Обрадовић призна да је екипа уна лошем путу ... пре свега, добро је за ту велику масу која тврди да Обрадовић нема самокритику, намирени су ... има самокритике и вериватно је неке ствари видео пре нас ! чекала се пуна ротација и да Анђушић "проради" ! прорадио је, шутнуо дупло више и дупло више промашио ! исто важи и за Јарета, Понитку ...имађо страховите падове Кабокла, Ледеја, Пантера, синоћ Нанелија имамо неуботребљиве Смита и Вукчевића, "шареног" Каминског ... и "како ћемо и шчијем шћемо пред народ " ? значи, радимо са њуфима које имамо, тактику одбране није паметно мењати у сезони (случај увезда), контру, брзе поене, транзицију немамо, када не иде (солидан) шут, ми смо "гудбај Чарли" . . .
P

Prijatelj iz mladosti

pre 3 meseca

Gospodine Obradoviću Nije nikakva bruka i sramota da imate loš dan mjesec pa i cijelu sezonu Više ste napravi li za košarku od bilo kojeg trenera na ovim prostorima Puno se igrača obogatilo na vašim zaslugama i trudu Po mom skromnom mišljenju budite neki mentor mlađim trenerima ako ne možete bez košarke Veliki pozdrav iz Splita
S

Stizemo

pre 3 meseca

Da prevaspitavamo protiv Bajerna. Ko bude zviždao Željku i ekipi i pevao Včć pdr neka se pripremi
M

Mance.

pre 3 meseca

Daj ostavku vise da budemo srecni
Z

Zivkovic

pre 3 meseca

Covjek sve sto vise tekmi gubi ima vecu podrsku navijacs,ovo nema nigdje!
i

ima druze

pre 3 meseca

u instituciji zvanoj Partizan, ne ocekuje se od tebe da to shvatis.. mali si jos.. to je ljubav prema klubu. da smo ga oterali prosle sezona na 3/9 u evroligi ne bi igrali ni top 8 ni osvojili aba ligu..partizan je ozbiljan klub i ne menja trenere na mesecnoj bazi, shvati to.. i sigurno nam nece navijaci zvezde postavljati kadrove preko drustvenih mreza..
J

Ju

pre 3 meseca

To nisu navijaci to su ono placenici koji zive od danas za sutra.Placaju mu hranu i prevoz dabi isli da navijaju.
З

Заиста...

pre 3 meseca

...Партизан не мења тренере? Наброји тренере после Вујошевића, ако може да стане у један коментар.
C

Cvrle Batocina

pre 3 meseca

Partizanovac 49 godina cesto u Areni ranije Pioniru dok Dule vodio pa Dzikic Muta Bozic i Canak sve sam pratio a Zeljka volim ko sebe i nadam se da ce se izvuci jer imamo sve uslove i jake igrace a kada jednog dana ode voleo bi DJORDJEVICA koji oseca klub.Ajde parni valjak idemo
V

Vanko Timocka Krajina

pre 3 meseca

Ja sam veliki postovalac Obradovica Zeljka i odma da kazem ne teram ga nikako ali da ima neke stvari koje retko kome su jasne itekako ih ima.Da ne duzim,sezona polako odlazi u nezeljenom smeru,bice tesko u Aba ligi a u
a

au

pre 3 meseca

cak i to losa selekcija suta da razumem mi akciju bez pleja i ne mozemo bolju da napravimo cak ne pravimo ni izolacije za suteve ali da ti 40 minuta igras suludu odbranu gde ti centri iskacu na 9 metara gde nas ubijaju jel su igraci u odbrani u tim preuzimanjima non stop u nis mecevima deleko po tri metara jedan od drugog prostora za napadacki tim koliko volis i ti sve to gledas i nista ne menjas NE KAPIRAM sta je sa zonom kompinovanom zonom covek na coveka odbranom koja se skuplja blize reketu sta je to sto ne dozvoljava nasem treneru da odigra jednu od tih odbrana ne samo ovu utakmicu nego cele 2 sezone au
A

Aco Gajtan

pre 3 meseca

U nas treneri i partijski rukovodioci kad preuzmu odgovornost, oni je odnesu kući, večeraju, popiju po čašu Šatonuf d Pap i sutra ujutru, kao da se nić nije desilo, teraju dalje. Loše su spavali zbog preuzete odgovornosti, ali ne mari mnogo dremnuće popodne pa će biti ok.
6

61616

pre 3 meseca

JA CU JE KAO I UVEK PREUZETI HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAAHHA
Z

Zn

pre 3 meseca

Da li neko ovde moze da objasni, sta KONKRETNO ZNACI DA CE PREUZETI ODGOVORNOST? To je rekao posle ispadanja od Burse, gubitka finala i mnogih utakmica, izjavi i to je to? Da li ce taj mesec pristati da ne dobije platu? Da li ce ponuditi ostavku? Sta to znaci? I ne pitam samo vezano za Obradovica nego generalno tu floskulu!!!!
Z

Zn

pre 3 meseca

Da, skoro sam procitao, Nikola Trajkovic trener Radnickog iz Nisa, posle uzastopnih utakmica sa porazima i neresenim izasao pred novinare i rekao PREUZIMAM ODGOVORNOST i covek dade ostavku, pomislih ma svaka mu cast, retko za sresti. Nakon mesec ili dva, uprava ga zvala da se vrati i momak pristao, ali gest koji je onda ucinio je za POSTOVANJE i pravo znacenje - PREUZIMAM ODGOVORNOST
D

DDF

pre 3 meseca

Mnogo je prosto i vidljivo da ovaj tim nema pored kosarskog kvaliteta i malo intiligencije,kao mnogo puta do sada ponovljeno"saga"zvana Mirotic je ostavio Obradovica-Savica-Mijailovica bez konkretnog plana B,dovedeni su igraci koji nemaju iskustva igranja EL i ozbiljne evropske kosarke,Obradovic,strucni stab i uprava imaju podrsku navijaca
p

pa naravno

pre 3 meseca

da imaju, zele ga smeniti samo navijaci zvezde iz straha zbog aba lige...
П

Па...

pre 3 meseca

...не знам што би Обрадовић сметао навијачима Звезде? Какве он резултате има са Партизаном против Звезде? Било сада, било као млад тренер?
S

Sale Kg

pre 3 meseca

Puna podrška za Žoca i Ostoju, a ovima što su zviždali treba objasniti neke stvari ako se ponovo usude npr. nakon poraza od Bajerna da ponovo zvižde.
P

Pfk

pre 3 meseca

Absloutno brate moj…….par vaspitnih i da vidis kako ne da nece da zvizde nego ima da tapsu……!!
k

kk.Split

pre 3 meseca

Covek koji prima cak 3mil po sezoni isto ko i panter,a za pune 3 godine u klubu jedva osvojio samo JEDAN trofej,pa to nema nigde na svetu!
G

Gregori

pre 3 meseca

Činjenica je da je Željko najbolji i najveći evropski trener svih vremena. Jednostavno to je tako. Ali takođe je činjenica da ga je vreme pregazilo, da polako ispada iz svih koloseka. Sujetan, tvrdoglav, zamerljiv... Ponekad imam osećaj da namerno tvrdoglavo gura nešto a sam zna da je loše za ekipu, za rezultat.. Sve dobre stvari koje Partizan radi ove dve godine nisu njegova zasluga uopšte nego jednostavno Partizan već drugu godinu ima odličan tim. Bolji za klasu od svih ostalih u Aba ligi. I svi rezultati koji su ostvareni su plod individualnih kvaliteta pojedinih igrača,suvi kvalitet. Nema uopšte pokazatelja da ličimo na tim, na kolektiv, pa da i u nedostatku kvaliteta zahvaljujući dobrom treneru to nadoknađujemo timskom igrom, zalaganjem, željom... Kao što je to na primer bilo kod Vujoševića. Sa duplo slabijom ekipom od ove, sa 80% domaćim igračima Dule je čuda činio. E to je trenerski pečat. Svaki prosečan trener bi isto kao Željko vodio ovakav Partizan, možda čak i uspešnije
@

@ssss

pre 3 meseca

Partizan je krajem prošle sezone igrao najbolju košarku u Evropi.Svi znamo kako je ispao od Reala.Da se to nije desilo verovatno bi i uzeli EL.To je trenerski pečat.Ove godine igramo loše i to nije sporno,ali upoređivati Duleta sa Željkom je deplasirano.Dule je deset godina bio u Partizanu i za tih deset godina je napravio jednom uspeh u EL.Uporedi tu EL sa ovom.Pogledaj rostere tih ekipa sa rosterima ovih ekipa.Sa druge strane Dule nigde nije napravio rezultat sem tog u Partizanu jer jednostavno nije taj kalibar.
B

Bida

pre 3 meseca

ZELJKO ODLAZI,UPRAVA OSTAVKE!
p

provaljen si

pre 3 meseca

aj ti idi vidi kakav je brodolom kod vas danas bio u Podgorici
A

Ahahahhaha

pre 3 meseca

"Ja ću je kao i uvek preuzeti"... Ironija.
Z

Zn

pre 3 meseca

Upravo tako… i naravno ne ucini nista, ceka prvi da legne plata
T

Torbicis

pre 3 meseca

Jedino što Zeljko treba da uradi jeste jedan dobar trening sa gospodom u 05 : 30 h!!! Kao nekada Dule!
V

Valdkardovci

pre 3 meseca

A da vi aplicirate kao ranijih godina i na vreme za eurokup ili fiba ligu sampiona,dok nije kasno. Sta mislite,iskustvo se ima.
g

gost58

pre 3 meseca

a bar neko od vas da kaze i prizna da vracate dug od prosle sezone?? providno je i previse..
L

LetDubai

pre 3 meseca

Let za Dubai kada je.. zoc,panter,ledej,lesor vec bi u aprilu da pitpisu,pa na odmor.
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

Fali nam Luka Bozic iz Zadra, i ako moze jedan Turcin kao Semih Erden. Ako ima neki iz Splita moze da dodje.
S

Steri

pre 3 meseca

Ljudi ako slucajno klube nebude imao pare da sacuva Zeljka za trenera sa mi navijaci skupimo pare prilozima i tako ga zadrzimo kod nas???? Svako po 10 evra da da ako nas 200.000 prilozi o je 2 miliona!! Eto i prilike da se oduzimo Zocu za vernost Partizanu i ljubav koju je prizio i fakticki volontira. Ali on je zardio velike pare pa mu sad nije no bilo bitno

Proficap

pre 3 meseca

Aha, volontira, prima Zoc velike pare, ali ga ne isolacuje Partizan, nego onaj ko finasira Zvezdu i Partizan.
@

@Steri

pre 3 meseca

znas kada ne mogu ni da se salim na taj racun koliko mi se smucio
i

ivkonsvemirko

pre 3 meseca

Ovo je sarkastičan komentar?
v

vroom

pre 3 meseca

fakticki volontira i zaradio je velike pare pa mu nije bitno ali ako vas 200000 ne uleti sa 10 evra ode on.... kakve balade ste u stanju da pisete,lebemekani
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

proficap...pa sta ti mislis da Partizan ima vise para od reala,barse,fenera, makabija,itd pa je zato dosao u Partizan ? da se gledale pare on nikad nebi dosao
@

@metalika

pre 3 meseca

Brate mili, naravno da je zbog para dosao. Celu godinu ili vise pre nego sto je dosao je bio slobodan. Ali tada Partizan nije bio projekat od drzavnog znacaja, kako rece Ostoja onomad. I nije bilo toliko para koliko je uletelo kad je potpisao. I naravno da je tu zbog para, velikih para. Samo vama Grobarima moze da se servira to da neko radi nesto iz ljubavi i ostalo, i da vi to prihvatite.
m

metalka moj dobar

pre 3 meseca

ja ne kazem da on radi za dzabe al da je hteo vise mogao je negde drugde da dobije
A

Aca 911

pre 3 meseca

Prestanite da pisete ovakve gluposti. Zeljko je veliki trener i da on nije dosao Partizan bi bio ko zna gde. Nemas budzet da dovedes 12 dobrih igraca. Dovedes par igraca ostali su prosecni o to je to. Idemo dalje podrska za Zeljka!!
@

@Aca 911

pre 3 meseca

prijatelju, budi iskren ima veci budzet od svih prethodnika, a svakog prethodnika bi otpustio da ima ovakve rezultate. Zeljko jeste najtrofejniji trener ali jednostavno to nije vise to
1

11211

pre 3 meseca

Navijači aplaudirali Splićanima a svojima zviždali! Navijači rezultata!
c

cccc

pre 3 meseca

ako se ne varam zbog ovakvih stvari si dobio otkaz u Feneru?!
S

Sani Boj

pre 3 meseca

Zeljko sad si zaista i najtolerantnijim navijačima se smucio. Dokle bre vise Split, Mega, Igokea kod kuce gubis po 20 razlike, pritiv Cibone smo se izvukli, u gostima isto po 20 razlike Zadar, Zvezda, Olimpija , pa Derbi pre toga. Pa ispadas dunster najveci. U Evropi gubis dobijene zavrsnice ili isto po 20 razlike na početku utakmice. Ej, ono sto svi vide, već 3 godine praviš iste greske, dovodis pogresne igrace, ali plej ti ne treba, nemamo skok, nemamo odbranu od suta za 3 poena, zonu i ne igraš. Osvojio si 1 od 9 trofeja i jos vek nadobudan, prepotentan, licemernog ponašanja na konferencijama posle meceva, bas ikad razloga. Čoveče svako bi vec 5 puta dobio otkaz za ovako diletantsko vodjenje tima. I bivsi i sadašnji igraci i treneri kazu da jako lose vodis tim, ali niko nece na glas da izgovori iz postovanja za 9 titula prvaka. Igraci ti sutiraju 33 trojke i daju 3, da li je moguce da ne mozes da im kazes da idu na sut za 2 poena, na prodor. Ma strasno. Realno jedan si od najgorih trenera i Partizana i Evrolige sa obzirom na budzet. Sa ovim igracima Trinkijeri i Vujosevic bi igrali F4, a ABA ligom se prošetali.
P

PosmatracStvarnosti

pre 3 meseca

I Trinkijeri je gubio od Tamisa u sred Pionira.
С

СНС Остоја

pre 3 meseca

Прекините више!!!
S

Samir Leric

pre 3 meseca

Iskreno, najvise bih volio Trinkijerija, eventualno Saleta Djordjevica na kormilu Partizana umjesto Žoca! Zanima me sta bi Trinki uradio sa ovolikim budzetom! Mislim da bi bila timska igra i fajnal-for.
H

Haha

pre 3 meseca

Trinki ima trenutno neke kontakte za ovima iz predgradja… nesto se kuva
G

Gost583383737

pre 3 meseca

Ma bitno zeljko da si ti nama trener,to sto izgubimo par utakmica ko ga j..e,da ti nisi dosso igrali bi ligu sampiona, ako je nekom malo da gleda evroligu neka krene da navija za real madrid ili tako neke timove koji su stalno u vrhu
Z

Zelimire

pre 3 meseca

Putuj igumane i ne brini za manastir. Svima 20% od plate odbiti, bruke jedne, zgadili ste mi se.
I

Igi33

pre 3 meseca

Evo da se i ja pridružim ovim navijačima FMP-a koji se lažno predstavljaju da su navijači Partizana i da napišem. Željko odlazi! Hahahahaha. Kako su smešni i providni ovo je prizor 🤣
@

@Igi33

pre 3 meseca

dokle god gledamo tako umesto nas klub jedino mi ispadamo smesni... Ne kapiras da niko ne sme biti veci od kluba
G

Gorštak

pre 3 meseca

Ne lupaj, volimo Partizan kao oci svoje, ali ovo je sramota kako Željko vodi tim, ej 6 utakmica gubimo u ABA ligi, 3 kod kuce, gde protivnici na svakoj vode po 20 razlike. I sta treba ko volovi i poltroni da kazemo bravo. Ni do kolena Trinkijeriju i Vujosevicu, ej 1 od 9 trofeja osvojio.
Y

Yika

pre 3 meseca

Prc
P

Popata

pre 3 meseca

Od Želimira Obradovića ostalo je samo ime! A to će biti svima jasnije u godinama koje dolaze! Deluje kao ozbiljan kandidat da preuzme Dubai, da uzme još koji milion pred penziju!
a

av partizam

pre 3 meseca

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
X

X

pre 3 meseca

Jao evo najbednije fore u istoriji fora. "Igokea" Rece covek kome niko ne moze da se zabrani kako ce da se zove njegov klub, a sto je jos carskije, znas da smo mi sa Igokeom BILI samo bratski klub i nista vise, dok ste vi malo apr, malo pib, malo ovo malo ono... Drz se sa tom igokea forom, lud si skroz.
R

Rebel

pre 3 meseca

zna li neko dokle se stiglo sa istragom oko Panterovog ugovora?
P

PFK SPLIT

pre 3 meseca

zanima me kako ces grobarima da objasnis zasto ides u Panatu sledece sezone
z

zmaj s brda 1

pre 3 meseca

Vrlo lako: Ne moze se igrati u ovakvim uslovima,mislio sam promenicu nesto svojim dolaskom za dobrobit Srpske kosarke....ako ode to ce i reci!!!!!
b

banence

pre 3 meseca

EVO DA GA VISE NE KRITIKUJETE ZBOG DOMACIH IGRACA...MOZDA BI I PARTIZAN I C.Z. TREBALO DA KRENU PUTEM ZADRA CIBONE I SPLITA..JOS JEDNOM POKAZANO DA SE SA ANDJUSICEM JARAMAZOM PONIKVOM KOPRIVICOM KAMINSKIM A MOZDA I JOS PONEIM TREBA POZDRAVITI I U MIRU I CISTE GLAVE POPUNITI KADAR KOGA OCIGLEDNO NEMA SA DVOJICOM TROJICOM IZ ABA LIGE..JER OVO STO IMA PARTIZAN SEM PANTERA NANELIJA DOZIJERA ALEKSE KABOKLA I LEDEJA JE SMESNO BEZ LJUTNJE..NISTA BOLJA JE I C.Z. PREGAZENA U MORACI...MORAMO SE ZAPITATI I JEDNI I DRUGI..JA KAO GROBAR NARAVNO GLEDAM SVOJU EKIPU...SRAMOTA ME I KAO NAVIJACA....VELIKA BRUKA NE ZBOG PORAZA..ZBOG NACINA NA KOJI JE OARTIZAN USAO I ODIGRAO MEC..IMATI OVAKVU OUBLIKU KOJA I BOGATIO PLACA OVU BRUKU I BITI OVAKAV...TEZAK BLAM I ZA OBRADOVICA..VEC SAM O TOME PRICAO...DONEKLE MOZEMO BITI JAKI SAMO KAD IGRA PRVA POSTAVA OVA DRUGA BI SE LADNO BORILA ZA OPSTANAK..NEVIDIM JA TU NI TALENTA NI KOSARKASA...BRUKE JEDNE..ALI JOS MALO NADAM SE..
L

Licnaa

pre 3 meseca

Tim je selektirao i sastavio licno gosn. Obradovic! U slucaju neuspeha ili bruke, odgovornost je njegova, kao i u svakom klubu u svetu. Da je negde drugde dobio bi otkaz kao vrata posle 5 uzastopnih poraza!

Искрено речено

pre 3 meseca

не мијешај нас и вас.Звезди је одговарао пораз (гледај табелу) поред тога ми се са вама не можемо поредити у новцу а још о такви од 9 могућих трофеја ви узеште само један
P

Psi ho

pre 3 meseca

zamolio bih da niko ne tera Zeljka iz Partizana jer ovo ovo je neprocenjivo gledati
n

nego sta

pre 3 meseca

voli vise zadar i solit nego svoju igokeu
X

X

pre 3 meseca

Jao evo najbednije fore u istoriji fora. "Igokea" Rece covek kome niko ne moze da se zabrani kako ce da se zove njegov klub, a sto je jos carskije, znas da smo mi sa Igokeom BILI samo bratski klub i nista vise, dok ste vi malo apr, malo pib, malo ovo malo ono... Drz se sa tom igokea forom, lud si skroz.
0

0777

pre 3 meseca

SRECNO U PANATI ODGODINE.TO DOGOVORENO. ATAMAN NAZAD U EFES A RUMENI U ATINU
T

Tomy

pre 3 meseca

Navijači treba da shvate da ovo nije više Partizan od pre - borbena ekipa koja grize i proliva suze, krv i znoj, ovo sada je firma. Tu je sada glamur, spektakl, marketing, profesionalni igrači legionari, zvučan trener i velike priče, jednom rečju showtime. Za takav biznis Žoc je odgovarajući trener. On zna da vodi profi pametne igrači na jedan odmeren i intelektualan način, tako i postavlja igru. On nije motivator spartanaca koji ulaze na teren da poginu, već klikeraš koji igra šah na terenu. Ove sezone im se nije skockao roster kako treba, nema entuzijazma i hemoje, igrači su van forme a nisu vrhunska klasa da mogu da kao tim sakriju mane i svi to koriste. Žoc nije trener koji zna da promeni atmosferu iz korena i pokrene svlačionicu, videlo se to u reprezentaciji, on radi mozgom a ne sa kohonas. A ova ekipa nema big balls. Nema ovde neke velike mudrosti, tim je letargičan i nema nikoga ko će da ih povuče, jer su oni projektovani kao "pametna strana družba" a ne srpski bulterijeri. Nema ko da stane ispred tima i kaže protivnicima "This is a Sparta!"
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Ja cu, kao i uvek da preuzmem odgovornost, kao sto snosim posledice kad psujem sudije i uvek dobijem tehnicku…hahaha sta ces druze, da se odreknes plate? Kako ces onda da trosis 30k eurica na ulaznice? Sta vi pricate iz tabora avangarde, da li cujete sebe kada izustite ovako nesto?
K

Kuci5000gledalaca

pre 3 meseca

Nego kad se vracate u Halu sportova na NBG. Tu sam na Fontani pa da gledam dzabe kao nekada a i znam redare.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

upada mi u oci poraz od Splita i od Zadra, ta povezanost, jel to dogovor da bi vodio onaj tim hrvata?
O

Oprostite

pre 3 meseca

Sasko vrati se. Page vrati se,Tomase vrati se,Mozli vrati se. Oprostite sto smo Vas sve placali kao Pantera za dva meseca.
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Zeljko tri godine si u Partizanu, imas veci budzet od svih prethodnika, imas samo jedan trofej, posle ovakvih utakmica svaki tvoj prethodnik sa mnogo manjim budzetom bi dobio otkaz. Jasno je da je tvoje ime jako, svaka cast najtrofejniji si i tu nema nista sporno, ali poslednjih godina i pre Partizana ti nemas cime da se pohvalis, jednostavno ostalo je samo tvoje ime. Prema svemu delujes mi kao idealan kandidat da preuzmes Dubai i izvuces jos koji milion na ime.
B

Bas me

pre 3 meseca

zabole za njegive titule tamo negde itamo s nekim klubovima.Sta je ovo juce,danas i sta ce biti sutra.Mos misliti NAJVECI.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Samo neka nastave ovako, uskoro ni 10 000 ljudi nece biti u Areni...
D

DocekZocaNaRivi

pre 3 meseca

Ovako se pomazu bratski zadar i split. Ali vazno da se udara na ono kako ga docekali,pljeskali i sl. A devedesetih ga pljuvali. Sto se vise udvaras nekima,bumerang sledi.
O

Ostavke

pre 3 meseca

Cela uprava na celu sa ostojom i savicem da podnese ostavku odmah zbog ove katastrofe od cak 5 poraza za redom,a zeljko da ide iz kluba jer je njegovo vreme proslo,to se vidi iz aviona,dosta je bilo....
D

Dream on

pre 3 meseca

Sanjajmo, spavajmo, na, na, na, na…
o

o cemu trabunjas

pre 3 meseca

covece,uprava koja je vratila partizan u evroligu,osvojila abu igrala top 8, o cemu pricas...mislis ostoja ce propasti ili zeljko, savic nece imati ponude...da ostane klub bez menadjmenta pred najvazniji deo sezone..i da dovedemo koga...o cemu lupetas covece tacno objasni mi..
G

Grobar NS

pre 3 meseca

Ono kada pre ove utakmice osećaš da bi mogao roman da napišeš iskritikujući prevashodno upravu, pa igrace a na kraju i Željka a onda dodješ u situacija da zanemiš posle ovakve bruke...staviš prst na čelo pa se zapitaš da li si normalan što se nerviraš što Panter ima 2 milke god.platu a igrama to sigurno ne zaslužuje(to važi i za sve ostale), što je ovo samo igra, što u životu postoje mnogo važnije stvari od nje...od sutra krećem sa sinom da čitam lektiru Hajdi. Znam sigurno da ću se osećati mnogo, mnogo bolje...:-)
č

čemer i jad

pre 3 meseca

Majstore tim ti je u kanalu jer igrači kojima NE VERUJEŠ ne mogu da igraju kako treba. Rezervoste si ubio u pojam, i ono malo kvaliteta što imaju sada su izgubili jer si ih psihički unakazio, gledaj Smajlija i ostale mlađe igrače igraju u grču i strahu od greške, jebem ti sve tvoje titule i iskustvo. Igrači koji u EL dobijaju po 2 minuta ili sede na tribinama po 3-4 utakmice - zar od njih očekuješ da budu tim i da prave igru!? Neopisivo loša igraa, ce tim u goroj gormi nego na početku priprema, ekipa ne može da sdobaci do 10 asistemcija po utakmici, izgledaju kao skup momaka iz zgrade sa basketa - e to je delo trenera. Bruka i sramota na šta oni spucaše onoliki novac, dao sam 225.000 za dve sezonske da gledam ovo!?!?
d

dao si

pre 3 meseca

da gledas partizan druze
@

@ dao si

pre 3 meseca

ovo što gledam nije Partizan. Uplašeni igrači kojima se ruke odaeku na derbiju nisu Partizan, nazadovanje mladih igrača nije Partizan, porazi od Splita, Mege, Igokea, Studentakog centra nisu Partizan, a nije ni Željko Partizan, ako me dobro razumeš…Svi smo svesni da je Željkovo ime privuklo sponzore i neke igrače, ali posle dve loše sezone hajp će da nestane a nama ostaje šta - klinci koji nisu postali igrači, po koji amerikanac koji dođe za ugovor i da se pohvali da je igrao u Areni…Sve ima svoje vreme, Željku je ovo treća sezona i ako bi da vodi Partizan i četvrtu mora nešto da promeni, a mislim da nije sposoban za promenu u tim godinama, sujeta i ego ne dozvoljavaju. Malo duže pratim Partizan od svih vas, a putujem i na gostovanja ponekad pa se čuje svašta u avionu sa najbližim saradnicima
3

30006

pre 3 meseca

458 NAVIJACA U ARENI. PAO REKORD ARENE. ALI NEGATIVAN
C

Cirkus

pre 3 meseca

Ovi kako gube od ovih poluamaterskih ekipa, igrače sa Zvezdom u polufinalu.
Д

Дугогодишњи члан УОККП

pre 3 meseca

Жељко Обрадовићу, најтрофејнији (не најбољи) европски тренеру свих времена, теби се обраћам лично и знам да ћеш ово прочитати! Градиш и надограђујеш овај тим већ три године, сам бираш и доводиш играче, управа ти је обезбедила добар буџет...тим нема ни главу ни реп, нема ништа осим неколико индивидуалаца, немамо игру, не види се печат тренера, врхунског тренера, је ли? У сваком другом клубу би се звиждало тренеру после пет узастопних пораза, а не играчима! Терао би се тренер! Али не и теби, јер већи си од Партизана, у очима већине навијача. И не само да треба да преузмеш одговорност за ову утакмицу, већ за читаву сезону јер си лично ти селектирао овај тим! Шта ће остати од Партизана када ти одеш, запиташ ли се некад!?
D

Dario1104

pre 3 meseca

Au brate al si se ti utripovao. Bas ce on tvoj momentar da cita. Nema covek druga posla nego da se batali sa komentarima, isto kao i mi. Jedini koji citaju ove komentare smo mi napacena sirotinja :-)
D

Drug funkcioner

pre 3 meseca

Neće skoro iz Partizana, na tvoju žalost.
t

tre

pre 3 meseca

dobar buzdet???
Z

Zeljko.O

pre 3 meseca

Dragi prijatelju,evo upravo citam tvoj komentar i duboko me dirnulo tvoje razmisljanje.sutra cu da izadjem pred novinare i podnesem neopozivu ostavku.
t

tkzczv

pre 3 meseca

e sad znas kako je nama, mi tako celog zivota! I u sportu i u privatnom zivotu....
S

See

pre 3 meseca

Zbog cega Zoc mnogo voli crne kosarkase? 🙂
V

Voli čovek

pre 3 meseca

Zbog goleme prangije.
Z

Ziveo predsednik

pre 3 meseca

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
B

Belivuk

pre 3 meseca

UPRAVA NAPOLJE ALOOOO
A

Av partizan

pre 3 meseca

Stize pomoc za rumenog u obliku jos 15 miliona evra narodnih para
g

grobar30

pre 3 meseca

nema tu napretka dok im nezakazes trening u 4-5 ujutro poslije svakog poraza
I

Ivan2

pre 3 meseca

To je radio Dule Vujosevic, jedan jedini i neponovljivi, to kazu usta jednog zvezdasa....
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Ma opušteno, ovi iz jsd čuli da će Zvezda namerno izgubiti u Podgorici, pa i oni namerno izgubili da nam udare kontru 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Sakur

pre 3 meseca

panteri dzaba se nadate Zeljko nece otici pre nego sto Partizan dobije licencu,znam da vas boli ali sta da vam radim
F

Ff

pre 3 meseca

Javio se Sakur😂😂😂
E

E moj ti

pre 3 meseca

Dok ne dobije licencu ahahahaha.Pre ce ja Melaniju Tramp otresti
N

Nakur

pre 3 meseca

Jel ti prija cak PET poraza u samo 12 dana igikeas,oborili ste ginisov rekord u negativnom smislu!
N

Nk040

pre 3 meseca

Niko iz Aba nece imati licencu.
l

linija 465

pre 3 meseca

Samo podrška! Mi smo Grobari i ne zviždimo našim trenerima i igračima ! U padu smo forme što je očigledno al jedna pobeda evroligaška bi nam vratila malo to neko samopouzdanje koje smo imalu od utakmica sa Armanijem,Monakom i Panatom... Napred Partizan! Partizanove su ovo vesti pa molim ovu decu iz Zeleznika da prate svoj klub ako ga i imaju xaxaxa
i

izgubili derbi 2x

pre 3 meseca

@linija Cuj ovog mi 'ne zvizdimo masima' haha...sefe jesi gledo prenos,cela hala svih 3.000 koliko vas je bilo u dvorani izvizdalo i zeljka i igrace na kraju utakmice,pogledaj snimak meca pa se uveri i sam!
H

Haha

pre 3 meseca

I videsmo u susmo tunajt kako to ne radite 🤡
x

xuxuxux

pre 3 meseca

popij lekic i u krevetac
D

Drake

pre 3 meseca

I ti nekoga zoves decom...
S

Sta reći

pre 3 meseca

Poštujem te mnogo, mnogo Željko. Kao da te znam 100 godina, mada nikada rječ nismo progovorili. Ti si za ponos nas navijača. Molim te mani se turnira u laktašima, vartometa na tašu i sličnih cirkusa. Ti se pitaš odmakni od igrača takve stvari da ne gubimo i ne stičemo lažnu sliku. Košarka čovječe tu ih drži, kakvi cirkusi i parade lažne. Valjda će biti bolje. Pripreme ubuduće da budu pripreme, a ne šatorske predstave.
s

sve je to komercijala

pre 3 meseca

to privlaci navijave i laktasi i tas .problem su mediji..novine..iulasci..karte .kao da igra harlem..marketing je dobro odradjen ali posle nije nesto ...
G

Glomo

pre 3 meseca

A šta znači to što je trener,kako kaže, kao i uvek preuzeo odgovornost? U čemu se ogleda preuzimanje odgovornosti? Je l' dao ostavku,dobio smanjenje plate neko upozorenje pred otkaz?

Sliks17

pre 3 meseca

Pa ti bi dao otkaz Ali nemas ugovor kao sto kazes tj radis na crno
G

Gas

pre 3 meseca

Čovek može da ode svojevoljno u svakom trenutku i dalje će biti legenda Partizana.
e

e

pre 3 meseca

Ima li bilo ko, da moze da objasni, vec cuvenu izjavu mnogih nasih trenera "preuzimam odgovornost na sebe"?
T

Top Gun

pre 3 meseca

Ponizavaj drzavni projekat!
S

SoSic

pre 3 meseca

Pa ovo ste namerno izgubili idioti jedni
L

Laktasi 2007

pre 3 meseca

Samo se ti tesi ako ti je tako lakse haha...
Z

ZemljaGruva

pre 3 meseca

Ja sam mislio da se instalacija rastura i demontira u JUNU,ali izgleda bice u Aprilu. April u Beograduuuu,jedno tuzno doba.... Ko Visoko leti bez pokrica,kako bese dalje....jel pada,gruva.
M

Mauro Tasoti

pre 3 meseca

Desilo se ono po čemu je Željko poznat da se ne dešava timovima koje vodi. Neodgovornost, nezalaganje i nemotivisanost. Neverovatno je da igrači koji imaju malu minutažu ili ne igraju ukpšte, Ponitka,Jaramaz,Smit,Andjušić danas nisu iskoristili prilimu i pokazali Željku da nije u pravu što im neda minute već su naprotiv bili učesnicji jedne velike bruke i blamaže.Aleksa se izduvao skroz,Kaboklo blagi očaj.Ipak ako neko zna šta mu je činiti onda je to Željko.
W

Wij

pre 3 meseca

Ne zelimo ostavku, ali hocemo da ekipa igra u skladu sa cinjenicom da je vodi najtrofejniji trener Evrope, i u skladu sa potrosenim novcem za pojacanja. Nije mi jasno sta se sa Zeljkom desava, ali ovo i te kako moze mnogo bolje, samo je problem kompleksniji. Makar nisam navijac rezultata kome je sve super kada se pobedjuje, a kada se gubi odmah se trazi ostavka. To nije ljubav prema Partizanu nego samo prema pobedama, a svaki sportski kolektiv cine i pobede i porazi.
N

Najnanajnaj

pre 3 meseca

Najtrofejni trener koji da nije bio fener domacin ni taj ne bi uzeo 2017 kad vec,a pre toga kad bio zadnji. Nego navedite timove i igracine zvezde sa kojima je osvajao. I sasko i matovic i androic i pokojni misa tumbas sa takvima bi uzeli trofej.

Jeste

pre 3 meseca

Bio je Guduric igracina otimali su se oko njega pa je dosao bas kod Zeljka zato sto ga zapravo niko nije hteo da nije mozda iz Zvezde bilo nekih nosioca reprezentacije naravno da ne.
b

banence

pre 3 meseca

TRENERU LEPO IMRECITE IZGUBILI SMO NAMERNO DA VIDE DA MOZEKO I MI DA IZGUBIMO NAMERNO KAO ZVEZDA, DA IM JE OVO OPOMENA ZA DALJE
B

Bnm

pre 3 meseca

Znaci "namerno" ste izgubili 2x u oba derbija za samo 6 dana,pa zatim Monako,pa zatim Virtus,pa zatim Split...cak PET za redom poraza u samo 12-13 dana,mora da je zaista tesko sve to pogubiti 'namerno' 🤣
H

Haha

pre 3 meseca

Al nam je pokao, bas nam je pokazo
s

senseimaster

pre 3 meseca

Hajde neka bude kako ti kažeš i razumem Zvezdin poraz jer vas tako stavlja u poziciju borbe za drugo mesto,ali ono što ne razumem je tačno šta partizan dobija ovim porazom.Ako ti nije teško,pojasni nam svima ovde.
b

banence

pre 3 meseca

SAMO NAMESTATE DA NE BUDEMO DRUGI TO SVI ZNAJU! OVO VAM JE OPOMENA, STO BI REKLI ZUTI KARTON ZELJKA!
V

View

pre 3 meseca

ovo je bas blam, pred svojim navijacima u Areni da ovako izgubis od Splita...Ja ne znam sta jos treba da uradis da das ostavku... Tajm aut nikako da trezis u momentima kada imas sansu da stignes, ne osetis taj mormnat kao da si Radonjic covece
N

Nanas

pre 3 meseca

Koji radonjic ? Onaj sto ga je pre 2 godine sa davidovcem na petici isprasio u finalu ??? Na njega mislis ???😉
U

Uprava Ostavke

pre 3 meseca

Krajnje je vreme da celokupna uprava podnese neopozivu ostavku i ode odmah iz kluba,a zeljko da im se prikljuci!
V

Vaučer

pre 3 meseca

Panterčiću vodi računa o svom klubu penzionera, šta ćete kada vam odu Teo i Nedović?
p

phen

pre 3 meseca

Redovno zna da postrojava novinare a veceras je od istih pobjegao
A

Ajde

pre 3 meseca

Rumeni ti kod Dula u Rumuniju.
G

Gost 0202

pre 3 meseca

Vratite nam Trinkijerija!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Džabe. Loži sad neke druge na "tradicione de familia".
Z

Zoc neznalica

pre 3 meseca

Da se ne lazemo ovo se kod Vujosevica nikad nije i ne bi dogodilo, eto toliko od mene a vi kako hocete....
a

a sta se ne bi

pre 3 meseca

desilo..u dve godine u euroligi imali dve pobede..sa reprezentacijom 2006 katastrofa..oterali ga iz cska..kumovao sa miskom i bananom i prodavali zajedno igrace.m
N

Nestade

pre 3 meseca

Mozzart posle poraza stade samo Partizan
V

VREME JE ZA

pre 3 meseca

RASTANAK, LOS TRENER U ZADNJE VREME, GUBI KONCE NEMA REZULTATA.
V

Vidi sliku...

pre 3 meseca

Slika govori vise od 100 reci...potonule sve ladje nakon 2x poraza u derbijima!
M

Milojko Arsenić

pre 3 meseca

Hoćemo Lebrona i Karija, može i Lilard... NAJSKUPLJI A LOŠE IGRAMO, LOŠE IGRAMO...
M

Mile led

pre 3 meseca

Podrška za najvećeg trenera u Evropi, kupi Željko Majkl Džordana
A

Ajde some

pre 3 meseca

na vesti iz Podgorice...
B

Bogdan58

pre 3 meseca

Čuli smo izvinjenje, a sad da čujemo i da si podneo ostavku !!!
Г

Гробар54

pre 3 meseca

Нисмо ми цигани,да мењамо тренера, свако мало!
k

ko mi je kriv

pre 3 meseca

sto sam isao u skolu ..zavrsio ekonomski drzavni..bolje da sam bio limar ili kokeza..ili hercegovac ili covic iili brigate ili milenijum imao bi svoje klubove..bentlije..restorane ili hotele..ajmo svi na cevape kod .matijevica
L

Laktasi

pre 3 meseca

Nisi ti skole video,smem da potpisem!
Г

Гробар54

pre 3 meseca

Партизан је ове године слабији За Егзума,Лесора и Мадара,!Играчи који су дошли,Камински,Јарамаз,Понитка,нису ни бледа сенка ових играча!Ове године због повреде, није на неком нивоу ни Пантер.Због повреда ни Смајловић није у форми, из прошле године!Ледеј ове године не игра,као прошле због повреде!Копривици треба ипак још много да буде стандардан.Анђушић никад и неће бити више од осредњег играча!Зато и имамо овакву ситуацију!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Nabrojao si 3 igrača koja su otišla.Koliko njih je ostalo, i to za sjajnu cifru? Zvezdi se, posle svake titule, maltene menjao ceo tim. I onda očekivati neki veći rezultat u EL
a

ajde za Lesora

pre 3 meseca

a stq to igra Madar u feneru..exum bio kod nas los do ng svi ga napadali..ove lose poceo igrao onda dobro..mislim da je povredjen vec duze ..lesor je dizao ekipu i sebe energijom
D

Dovidjenja

pre 3 meseca

Obradovicu da se ne ljubimo,proslo je tvoje vreme....DOVIDJENJA!
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

Zelimire odlazi iz kluba i povedi Ostoju i Savica sa sobom,nemate vise podrsku navijaca u opste!
A

A voleli bi

pre 3 meseca

Pantercici...ZELJKO IMA PODRSKU GROBATA,a od vas ...ma ko vas j...
p

placi jace

pre 3 meseca

@voleli A ko su to "grobaTi" prvi put cujem za to?🤣
@

@placi jace

pre 3 meseca

pa neka nova frakcija verovatno znas kako to ide kod njih
R

Rebel

pre 3 meseca

Zeljko ako preuzimas odgovornost daj ostavku i spasi sezonu...
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

Nećeš namerno Vukčeviću ni minut da das da igra,decko je za skoro sve u ekipi doktor za napad, ubi te sujeta matori... Ako imaš obraza idi na kraju sezone...
P

Pristrasni posmatrač

pre 3 meseca

Ali Slaven Rimac koji se više bavio analizom Partizanove igre i zašto su oni loše odigrali, nego zašto su njegovi pobedili.. Još kaže "ubacivali smo šuteve koji nisu naši"... Legendo, dobro je da na kraju nisi Žocu poljubio ruku i iskreno mu se izvinio što si ga pobedio
B

Burek

pre 3 meseca

Braća
E

Eseks

pre 3 meseca

Bice Partizan sve bolji i bice pakleno u finalu abe..Zelim im i top 8 evrolige jer Srbi smo
g

gostbre

pre 3 meseca

mi majstore nemamo pleja...ustvari imamo one sto samo lupkaju loptu i traze sut..niko da probije da asistira da odvuce odbranu...nije moj zeljko ovo nba i nemamo lesora koji razgrce sve oko sebe i gine za klub,kog ste vi zajedno pustili zbog 700k a potrosili na ovog smita 500k...nzm dal smo mi jedini tim bez pleja u evropi....eto mene je sramota sto pisem ovako al eto NAPRED PARTIZAN
7

79

pre 3 meseca

Nemate pleja? Douzer,Smit,Jaramaz pa i Avramović,ej 4 pleja imate sa debelim platama.Da li ste normalni,šta treba da dovedete Brauna,Micića i Karija pa da budete zadovoljni
P

Popa

pre 3 meseca

Doviđenja i srećno
G

Gost9

pre 3 meseca

Zelimire,Zelimire,hahahahaha.
H

Haha

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke,malo je 20 meleona ove sezone,malo je 50+ meleona od kad je dosao,malo je pojacanja iz NBA,F4 ekipa EK i EL,malo je poklonjena Arena,malo je kupljen EK i EL,malo je milionskih ugovora za Zeljka i igrace,daj drzavo jos 20 meleona,1 trofej do sad od mogucih 12,13 i spickanih 50+ meleona,Mala Mostanica bi uzela vise trofeja sa manjim budzetom.
H

Haha

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke,malo je 20 meleona ove sezone,malo je 50+ meleona od kad je dosao,malo je pojacanja iz NBA,F4 ekipa EK i EL,malo je poklonjena Arena,malo je kupljen EK i EL,malo je milionskih ugovora za Zeljka i igrace,daj drzavo jos 20 meleona,1 trofej do sad od mogucih 12,13 i spickanih 50+ meleona,Mala Mostanica bi uzela vise trofeja sa manjim budzetom.
H

Haha

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke,malo je 20 meleona ove sezone,malo je 50+ meleona od kad je dosao,malo je pojacanja iz NBA,F4 ekipa EK i EL,malo je poklonjena Arena,malo je kupljen EK i EL,malo je milionskih ugovora za Zeljka i igrace,daj drzavo jos 20 meleona,1 trofej do sad od mogucih 12,13 i spickanih 50+ meleona,Mala Mostanica bi uzela vise trofeja sa manjim budzetom.
L

LD

pre 3 meseca

Za ovako losu formu partizana je kriv……..Mirotic i MTS!!!!!
a

a sta je sa

pre 3 meseca

Mts nesto sam propustio?
O

Obradović je

pre 3 meseca

napravio grešku jer je potcenio protivnika i odlučio da odmara Pantera i PJ. A šut za tri poena ne može da bude preko 50% na svakoj utakmici. Mnogo smo utakmica ove sezone pobedili samo zbog odličnog procenta šuta. Negde to mora da se izniveliše.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

a Nanelija niisi odmarao? Treneru ovakve meceve treba da ti resavaju igraci sa manje minuta koje su ubio u pojam da sada ne mogu nista da urade cak ni protiv Splita, ej zicer ne mogu da daju... Treneru gde je neki tajm aut neka akcija?
J

Ja cu je...

pre 3 meseca

kao i UVEK preuzeti... AHAHHAHAHAHAHAHHA
b

bebs

pre 3 meseca

kunem se u sve da mi je taj deo najvise proparao oci
t

tuffaaa

pre 3 meseca

žekina turska posla
l

ljkoVe sicPe

pre 3 meseca

Nije peti nego sesti poraz
L

LD

pre 3 meseca

Ma jok nisi ti odgovoran Zeljko krivi su Koprivica i Jaramaz. Generalno za ocajnu tempiranu formu i sataras od ekipe more da je kriva visa sila ili sudije
G

Gost Gro Bar

pre 3 meseca

Željko je po ko zna koji put pokazao i dokazao da je najbolji evropski trener ?!
r

razvaljotka

pre 3 meseca

Jeste sa cak PET poraza za redom u samo 13 dana!
K

Kurir djoka

pre 3 meseca

U zvezdi se treneri smenjuju svake sezone, uglavnom ni jedan ne selektira igrace koji se takodje menjaju svake sezone, ali Obradovic je vec 3 godine tu, nosioci su mu tu par sezona, ima skroz odresene ruke za transfere i ne lici mu ekipa ni na sta, i nema nikakvog smisla da se vadi na Mirotica jer je covek mator i ispovredjivan da ni u ABA vise razliku pravio ne bi, svako drugi bi davno bio bivsi
h

hahahaahaha

pre 3 meseca

auuu sta nam naprica..mirotic ne bi pravio razliku u Aba ligi, brda odobravanja komentare ..sorska posla
Š

ŠekiF

pre 3 meseca

Gospodine Zeljko nema potrebe da vi osecate nikakvu bruku jer vi ste ovde taj koji radi BESPLATNO da vrati Partizanu mesto koje mu pripada. SRAMOTU treba da oseca drzava jer svojim metodama vas ruse i zele da neusete::ali malo morgen,ti si naj veci trener i nece uspeti u nameri….ja sad vas jos vise volim nego stao sam vas voleo…samo NAPRED i da kidamo do kraja!
O

OkLlleEeee

pre 3 meseca

to to ? Bezplatno u KKP ali sa debelom platom u KK OFI...
k

kln9

pre 3 meseca

sto zabraniste komentare
Š

Šta ljudi govore

pre 3 meseca

Hajde prvo od trenera Splita, kaže nismo im dozvolili lake poene, a isto kaže promašili su 7-8 šuteva koje inače pogađaju. Pa prijatelju dakle dozvolili ste im da dođu do lakih poena, samo oni nisu pogađali. Što se Željkove izjave tiče, tu je već klasika, on preuzima odgovornost, ali nešto nije u redu, pa će on da vidi šta to nije u redu. Pa možda da pogledaš u ogledalo dok ujutru pereš zube, pa ćeš videti problem? Opet kažem, bez Željka ne bi bio ovaj budžet, ali šta ti vredi budžet kada nemaš pleja, centra, ali imaš nikakvu igru. Nadam se Trinkijeriju za sledeću sezonu i istom budžetu.
M

Mozda

pre 3 meseca

Moze i Trinkijeri ali ja bih vise voleo Djordjevica.
g

gostgist

pre 3 meseca

nadam se da ce obradovic ostati do kraja zivota u partizanu,to je jedina sansa zvezde da osvaja titule i pored znatno manjeg budzeta.Da u partizanu ima pameti koliko ima para,odmah mi smenili obradovica i doveli Itudisa,kad vec nisu vratili Trinkjerija..
L

LD

pre 3 meseca

Braco grobari mnogo su vam isprali mozak da je Zeljko najbolji trener u univerzumu. Po Evropi ima gomila trenera koja bi ako ne bolje onda bar isto vodila tim kao on (a za mnogo manje para). Zeljku treba tim sa 12 crnca da bi napravio rezultat. Neverovatno je da su uspeli da od ovako lose zvezde jos gore izgledaju… Bice ovo dugooo prolece za vas
L

Lel

pre 3 meseca

Da neces mozda sa Vrabcem i zagorcem da napadas f4 ili ne daj boze titulu,kakvih sve specijalaca ima ovde…
L

LD

pre 3 meseca

@lel hahah tebrice pa sa Vrabcem i Zagorcem bi imali istu igru kao sto sad imate za 10x manje para… U kom svetu vi zivite grobari
B

Banence

pre 3 meseca

UPRAVA NAPOLJE,HOCEMO OSTAVKE.
T

Tarot

pre 3 meseca

Izvini munjo što ne smete da izgubite ni jednu utakmicu...
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Bitno da na blagajni nems izvinjenja ni kašnjenja,krcaju se desetine milona € već trecu godinu,svasta se radi i mulja!!!Pitanje iznad svega sto je Obradovic sa ogromnim renomeom,najbolji trener EL ubedljivo i velikim po svetu zaradjenim parama,pristao da ucestvuje u Potemkin folirazi i godinama klasičnoj kupovini mira na tribinama koju organizuju Vucicevi igrači na sve strane!!!Dal basket il fudbal iste su šeme i Partizana i Zvezde,sipaju se desetine miliona € i mazu oči milionima navijača koji se loze na serije neuspeha i lažnih obecanja do beskraja!!!Ako mu nešto nije trebalo u životu to je ova blamaza!!!
g

gostbre

pre 3 meseca

zato sto je jos od prve demokratije hleba i igara garantovalo vlast bato
D

Dokle vise floskule?

pre 3 meseca

Ja cu da preuzmem odgovornost, rece Zoc i uradi - apsolutno nista!
G

GrobariBoston

pre 3 meseca

Zeljko ne smes da dozvolis da te u sred Beograda ponizi klub kao sto je Split sa budzetom od 500hiljada eura. To su 3 plate Kevina Pantera..
a

always.me

pre 3 meseca

To je trećina Panterove plate...
7

777

pre 3 meseca

Dada Panter na 3 meseca ima 500hiljada Godisnje 2mil
O

Ostoja...

pre 3 meseca

...sto pre ti Zeljko i Savic odete iz kluba to bolje za prtizan!
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Umesto da kupiš Majkl Dzordana i pitals si Sebastijana sto kaze nas narod, ti menjaj boje. Sa ovim su se složili...
A

Ariji

pre 3 meseca

Ma trazi Žoki jos jedno pojacanje pa kud puklo
I

Izgleda

pre 3 meseca

Da pre mladjana partizanka nije dala
d

ds ds ds

pre 3 meseca

zeljko, ostani zeljko, ostani zeljko, ostani
s

sta te briga..

pre 3 meseca

lepo je sto si potrosio 30 milona narodnih para
B

Bokkki

pre 3 meseca

Zeljko Bajern?
ž

žöci

pre 3 meseca

Demagoglu
P

PFCuSrcu

pre 3 meseca

Najveci! Za sve one mitomane sto pisu da nikad ne preuzima odgovornost. Ugasices ih Zeljko, ono sto je i tvoja zelja. Kup je nas, a zatim i Aba liga!
B

Burek

pre 3 meseca

Samo da ne naletite na uvek neugodnu Cedevitu i mirni ste
L

Loran Blan

pre 3 meseca

Koja sprdnja! Nikad gore namjestena utakmica, ne mogu ljudi odjednom da ubace zicere, 20 lopti namjerno izgubljenih, o sutu necu ni da pricam, a onda svi znamo ovog Rumenige sta radi i kakve nervne napade ima kad mu se ekipa ovako ponasa, on bukvalno pokusao nije da ih trgne (jer radi to namjerno). Neutralan gledalac!
b

bez pitanja novinara

pre 3 meseca

Rado jesi bolesna, sta je s vama ?
i

imaces

pre 3 meseca

sansu za popravni u play offu. prosla sezona je bila uspeh, top ,8 i aba liga... e sad ova moze i ovako i onako, vece su sanse za neuspeh ali sacekacu pa cu komentarisati za koji mesec...
i

ime gosta

pre 3 meseca

Pa logično je da je kriv onaj ko je ostavio u svlačionici jedina dva igrača u formi
H

Haha

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke,malo je 20 meleona ove sezone,malo je 50+ meleona od kad je dosao,malo je pojacanja iz NBA,F4 ekipa EK i EL,malo je poklonjena Arena,malo je kupljen EK i EL,malo je milionskih ugovora za Zeljka i igrace,daj drzavo jos 20 meleona,1 trofej do sad od mogucih 12,13 i spickanih 50+ meleona,Mala Mostanica bi uzela vise trofeja sa manjim budzetom.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Opušteno Željlko 😅😅😅
B

Bob Rock

pre 3 meseca

Otprilike i ja bih tako okarakterisao ove Željkove tri godine u kk Partizan, kao jednu veliki bruku! Zdrav Duško Vujošević bi ovo već posle 4-5 meseci posložio umesto toga ekipa pod Željkom izgleda nespremno, bez ikakve fizionomije i identiteta.
o

opaopa

pre 3 meseca

Neverovatno je da mi gubimo 20 razlike od ekipa poput igokea,spliti i zadra.To su klubovi čiji budžet zajedno ne prelazi milion ipo €.Naše rezerve trebaju rutinirati ove klubove. Igra jadna i sramotna,bez želje,žara i borbenosti.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Samo napred Partizan! Samo napred Partizan ! ....
x

x1112

pre 3 meseca

Svima skini jednu platu al svima
G

GostLalat

pre 3 meseca

Ako svima skine jednu platu uštedeće 2 miliona evra, nije loše
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Trener treba da se zapita…i zapita li se? Zna li se šta?
G

GVNS

pre 3 meseca

Idi, da se ne ljubimo.
A

Asad

pre 3 meseca

Neka te želja, da tragedija bude kompletnija!
G

Gost9

pre 3 meseca

Prop'o.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Nije tačno da su vodili od finiša prve četvrtine! Bilo je 19-17 na njenom kraju.
g

guest

pre 3 meseca

Pa priznaj jednom svoju gresku....bice lakse svima
x

xx1

pre 3 meseca

kmee kmee baburoo
O

ObadovicuuuuUuuuu

pre 3 meseca

sve je bilo bas kako treba. Samo tako nastavite. Uz vas smo.
G

Grajkula

pre 3 meseca

Ma slabo si se drao, ljudi se opustili i jbg, šta sad..
B

Burek

pre 3 meseca

Znate li koji je omiljeni Želimirov slatkiš ? Banana split
i

ijuu

pre 3 meseca

vid ga kaki je ,rumen sav