Komentari na vest

Obradović: Prepotentno bi bilo očekivati da sve bude isto, želim da se ponovi energija i motivacija

r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Ne daj da staaaaneeee, melju gazii!!
P

Pfc!

pre gotovo 2 godine

Željko ih opustio, nema više one stege.. Tačno se vidi ambicija, samopouzdanje kod igrača gde sve ulazi. Što reče Dule, sad treba da budu mangupi i da im uzmu titulu ispred nosa. P.S Tek sam sad ukapirao i da smo završili kao prvi, opet bi nas kaznili sa praznim tribinama. Neka bude šta biti mora u ponedeljak, uz Božiju pomoć do titule i Evrolige.
a

abc

pre gotovo 2 godine

hehehehe Željko ih opustio, Željko zategao odbranu, Zeljko ih namestio...Ovo ide ove sezone valjda trideseti put, i svaki put dođe šamarčina od koje zvone uši grobarske. Frustracija je ogromna, očekivanja velika, zato vam je i komarac muzika...Samo, u ponedeljak će Zvezda ponovo da igra odbranu i nećete igrati sami sa sobom kao sinoć, nema tog sudije koji će smeti da svira ili ne svira sve ono što ste imali u trećoj utakmici. Zvezda će biti šampion jer je bolji tim.
k

kontra

pre gotovo 2 godine

abc@Mislis kao u drugoj u poslednjem minutu?
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

@abc Prvo napiše kako sudije nece moci bukvalno normalno da sude jer ćete ih vi šta? Zastrašiti. A onda napise kako Zvezda ima bolji tim 🤣 Pa cega se bojite ako ste bolji? Mislim da je vas uhvatila velika prpa. Pola hale prazno, sudije vam svirale 3 puta vise slobodnih bacanja nego Partizanu, cetvrtu cetvrtinu Partizan igrao sa klincima i opet bilo +30. Uuuu mora da boli žestoko. Ma i da izgubimo petu boli me briga samo kada smo vas ovako ponizili ništa slađe nema. Jer izgleda ce i CZ i Partizan igrati EL zbog izbacivanja ruskih klubova.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Kao što i kladionice pokazuju, 3 2 za Zvezdu je očekivani rezultat. Na mečevima kući, po kladionicama, Zvezda je favorit, dok isto važi i za Partizan. To je zato što se mnogo navlači za domaćina. Tako će biti i u petoj i Zvezda dobija. Ono što sam siguran, da je suđenje normalno, Zvezda bi ovo dobila sa 3 1. Jedbostavno, ima iskusniji tim. Partizan je juče sutirao 75% za 2 i 55% za 3. I to su pokvarili u poslednjoj četvrtini. Dugo je to bilo 90% i 70%. Svako ko je bio profesionalni ošarkaš, zna da je to nemoguće ponoviti u 2 utakmice. Ne bi me čudilo da im u sledećoj procenti budu katastrofa. Partizanova iga mnogo zavisi od šuta, a zna se da ko od šuta živi, od šuta i umire. Imate taj primer i kod Golden Stejta koji je izgubio od Bostona.
R

Rt

pre gotovo 2 godine

On kao pošten, a igrači mu se ponašaju kao hulje. Ali reklo bi se treba biti čovek pre svega
d

dosta lazi

pre gotovo 2 godine

Od početka su mu dovedeni skupi igraci, f4 igraci a sada kao on glumi nekog stručnjaka da mu nije Lesora/pantera ne bi pobedio 50% utakmica
N

No no

pre gotovo 2 godine

To su mladi i domaći igrači, 'nate.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Pazi, ovaj tim nije ni punu sezonu na okupu. To sta ce biti sledece, ce biti perverzija. Dranje svakog +20, rivale +30. Sweep, u svakom mecu na broj pobeda. Nasli indijacni da pricaju najtrofejnijem treneru Evrope da ne zna da izvrsi selekciju. Smesno.
k

ko o cemu.....

pre gotovo 2 godine

pa kada vam je budžet 15 miliona evra, zahvalite se drzavi
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

jel kao sa Fenerom sto je razbijao?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@@gost55 pa recimo uzeo titulu prvaka Evrope jedinu u istoriji. Sad možeš da pominješ budžet, naravno, ali ništa manji već 7,8 nema Barsa, Makabi pa gde je ta titula?
L

Lepa

pre gotovo 2 godine

Kaže zaslužili su finale, nisu, sve je trebalo da bude završeno u trećoj utakmici, ali sudije nisu dale. Nadam se da ćemo ih dočekati kako su i oni nas i da ćemo ih pokrasti i nezasluženo pobijediti kako bi plakali godinu dana.
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Pa vi i ne umete drugačije
M

Mileris

pre gotovo 2 godine

Pa druze da vama sudije nisu zavrsile za drugu mi bi vas upravo veceras pocistili sa 1 prema 3, tako da bolje da cutis i piskis u kesu koju ces bacati sa tribine u ponedeljak
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Pravi se lozacka atmosfera medju narodom, a sve dogovoreno unapred. Sve sam pisao od prvog meca, 2:0, pa 2:2 i u petoj Zvezda resava 10ak razlike. Zivi bili pa videli. Zvezda sampion.
a

ako znate vec

pre gotovo 2 godine

da ce sve tako biti,cemu nervoza..
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Lesorov prestup.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Ovo je igra kojoj smo težili cele sezone. Neverovatan protok lopte. Izgrađene situacije gde igrači ostaju sami na šutu. Partizan ima odlične šutere, ali je često ove sezone to bilo usiljeno gde su igrači šutirali iz neizgrađenih akcija preko ruke. Bilo je samo pitanje vremena kada će to Žoc naštimovati. Ove sezone ako i ne uzmemo titulu, sledeće će biti metla i to lagano.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Sudije se svojski trudile da spuste razliku, slobodna bacanja (slobodna, 41 Zvezda - 16 Partizan), lagani faulovi u napadu, ma kriminal. Da je bilo objektivno ovo bi bilo najvece dranje u istoriji. Preko 50 razlike.
x

xD

pre gotovo 2 godine

Gde je Zvezdi poklonjeno, a Partizanu zakinuto bacanje?
B

Bruka

pre gotovo 2 godine

Sta se radi!
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

Koliko bacanja je bilo u trećoj utakmici za Partizan ? Kad vas toliko bole slobodna nadam se u ponedeljak jedno 70 za Zvezdu
3

3435

pre gotovo 2 godine

Pa vi uvek kukate za slobodna bacanja. Kad god neki tim ima vise slobodnih bacanja od zvezde to je po vama dokaz da vas sudije kradu. Evo danas imate 41-15 i opet se žalite na sudjenje. Cak je i Radonjic posle poraza od cedevite rekao da mu je cudno kako su imali toliko vise slobodnih bacanja a danas mu to nije problem
a

argh

pre gotovo 2 godine

Gledaš utakmicu, vidiš rezultat, a zapravo ne vidiš ništa kao da si slep. Misliš da je Zvezda igrala čvrstu odbranu?! Mi juče nismo igrali odbranu, zato i onoliko poena i toliko malo faulova. U ponedeljak će to biti druga priča.