Komentari na vest

Očekujte neočekivano: Borbena Zvezda zaledila Kazanj!

B

Beograd Srbija

pre oko 2 godine

Trento Turk Telekom i Lokomotiva Kubanj su za ove licno Barselona Cska Real, kakav Asvel kakav Zenit takmicenje evrolige je postalo dno dna sa dnom. Evroliga danas sem drzavnog projekta iz zeleznika, ima i Zenit koji ima Gazproma tu nema ljubavi prema kosarci vec prema novcu, to ima samo jedan covek kojeg politika u Srbiju stiti sigurnog zatvora zbog crne liste. Jusuf Nurkic je sve reko
E

Eurocup

pre oko 2 godine

Ostoja, ti li si? Izvini, nisam te prepoznao.
Z

Zidine vaseg placa

pre oko 2 godine

Sto bi jedan pametan covek rekao ne postoji posten i pametan grobar u isto vreme, neverovatno je da mislis sta mislis o evroligi a da istovremeno grizete da dodjete do iste, takodje nakon svih prevara od Trinkija do Zoca stvarno je iluzorno pricati o drzavnom projektu iz Zeleznika, ponosan sam na mali kalenegdan mesto gde se rodila i gde i dalje zivi kosarka, uvek i zauvek na istoj adresi.
S

Sale84

pre oko 2 godine

Hahahaha...cisto da te podsetim Uniks je dobio CSKA 😂😂😂
B

Bane15

pre oko 2 godine

I Flora je Real za Bragu, Skenderbeg za Arsenal. Turk Telekom… projektovani da osvoje El iduce godine…nate. A ove sedmice ce biti nikad jača Sparta…nate.
K

Kornjace trk

pre oko 2 godine

Jedva 100 komentara kad Zvezda pobedi, ali kad izgubi za čas posla bude ih preko 300
N

NBAHezonjaIsto

pre oko 2 godine

Voronjsevic poznatiji od Velog Eurocupa.
A

A dobro

pre oko 2 godine

To su te poluprosjecne ekipe ..svako svakog dobija
N

NoName1

pre oko 2 godine

Huventud Reala, a i oni turski Telefonisti Partizana.
D

Dr.manipulacija

pre oko 2 godine

Sa ovako malim budzetom ...sve Sam vam u tabeli prikazao...casne mi moje reci...vise se nemoze.
M

Melem...

pre oko 2 godine

...na ranu je ova pobeda, u odnosu na poraze koje smo imali u poslednje vreme. Sjajna igra skoro celog tima, Volters i Kalina poveli, za njima Holins, Marković, Vajt, Mitrović, tu je mali Lazarević, Davidovac(mada je jako spor u odbrani i često zbog toga preuzima i razbija koncepciju odbrane), ostali večeras ispod proseka, Dobrić, Lazić, Kuzmić, i Ivanović koji nije igrao. Zaista je šteta što nismo uspeli da dovedemo centra, ili nekog 4/5,bili bismo ozbiljan kandidat za top 8 (i ako mislim da stručnom štabu to nije cilj), i ne smemo da zaboravimo da su ovo izuzetno kvalitetne ekipe, pa ovaj Uniks ima jednog Meja na klupi, Brantli im igra 3 minuta (po meni greška trenera), Klimenko im ni ne igra a prošle sezone im je bio barem sa 20ak minuta po utakmici, Zajcev koliko godina igra Evroligu i ruski je reprezentativac, neću navoditi glavne igrače već samo ove sporedne, baš ozbiljna ekipa. Nama fali neki igrač iz Nba, neka klasa da bismo bili baš kompletni, tipa Monro kao što je bilo priče. Idemo jako do kraja pa kako bude!
G

GioGio

pre oko 2 godine

Da cujem sad sve one kosarkaske strucnjake, kako je igrao Stefan Markovic?
Z

Zvezdasi!!!!

pre oko 2 godine

Nadam se desetoj oobedinorotiv Panatanaikosa! Osvajamo kup!
E

Eskalator

pre oko 2 godine

Svaka čast mojoj Zvezdi... Za one koji se čude porazima kući i ovom iznenađenju... Samo pogledajte tabelu i sve će vam biti jasno. Još sam prošli put napisao da se Top 8 rešava u prvih par kola, a onda šta ti udele. A tabela i dešavanja pokazuju da se čisti tabela za Efes i Fener da uđu u 8, što znači da Uniks mora da izleti, tj gubi utakmice. Daj Bože zbog sporta da grešim, al pravi sport je davno umro, ovo je sad sve čist biznis u kom se mi mali snalazimo da plivamo. Iskreno me nervira ta minimalna šansa da sa bilo koliko kvalitetnim timom se dokopamo Top 8, jer sva ova prepucavanja što navijačka, što Čovićeva kuknjava ustvari gube smisao, jer je 95% takmičenja nacrtano a da nije ni počelo. Zato smanjite malo samo doživljaj i uživajte u pobedama kad dođu
B

Brate moj..

pre oko 2 godine

Svaka cast na komentaru, pazi kad sam isto pomislio, uvek sam govorio da je Grobarski lobi najjaci u evrokosarci, ako prodje dalje Monako njima takav scenario toliko odgovara, velike su pare usle u njihov klub postoji ogroman interes da se uguraju u novi format evrolige, a Covic itekako voli da vuce poteze koji ce mu doneti raznorazne benefite u buducnosti za ostvarivanje licnih ambicija.
K

K R O J F I NJ O

pre oko 2 godine

"Bolest ne bira", stara srpska poslovica.
E

Eskalator

pre oko 2 godine

Bez istih uslova za sve, A licenca, Euroliga je čista glupost i bacanje novca. Realno je da Zvezda igra Euroligu, a u ABA ligi da ima razvojni tim miksovan sa igračima koji igraju Euroligu, mlade igrače koji se kale, dodatno da igra i srpsku ligu sa trećom kombinacijom (totalno razvojni tim sa par penzosa). E to je koncept koji je zdrav. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame, kombinacije za sumnje u muljanje. A na stranu što bi i tad sa tankim budžetom, odnosom Evrolige kakav je postavio Bartomeu da ovaj prostor ne zaslužuje A licencu zbog slabog finansijskog povrata, Top 8 uvek visio zbog biznis kombinacija finansijskih najjačih klubova. Ovaj koncept Evrolige je i napravljen da se ne bi dešavali Zvezde, Partizani, Žalgirisi. Zato opet, nema neuroze, lova se vrti, tu smo gde smo, realno možemo samo da trgujemo sa porazima. Kad se sport otrgne od biznisa, možda se nešto i promeni.
m

mile jna

pre oko 2 godine

Svaka cast,sa malim budzetom,dosta velikih pobjeda
Č

Čudoo

pre oko 2 godine

Finale Evrokupa Partizan-Budućnost??? 🤣🤣🤣🤣
K

Kradonjizam

pre oko 2 godine

Tako breeee otkaci zalgiris i obezbedi to 14- to mesto
L

Luja

pre oko 2 godine

@Kradonjizam , vi ni do 18 mesta u EL više nikada nećete stići ali ove godine stižete do F7 ABA lige.
b

bitumen

pre oko 2 godine

bravo momci jos sl godine dovesti nedovica i centra ,zadrzati kostur ekipe tj sve sem simonovica i cirbesa i vise minuta za lazarevica,imamo ekipu fajtersku samo zdravlja da je
S

Slikajte to 13 mesto

pre oko 2 godine

Takva se čuda ne dešavaju često
e

esex

pre oko 2 godine

imamo manje pobeda na domacem terenu jer su navijaci katastrofa,posebno ove sezone..i sebe tu ubrajam,samo 2 puta sam bio ove godine,jeste da sam na 100km i da puno kosta sve to..
N

Nema plaćanja

pre oko 2 godine

@esex. De si Zrenjaninac. Navijači su katastrofa jer Ultra Kopači neće da organizuju to kako treba. Čovke zavrnuo česmu.
E

Eebrex

pre oko 2 godine

Navijaci problem? Au sta citam, imas 27+ i lagano na kraju izgubis dvocifrenom razlikom, i za to su krivi navijaci?
N

Nema placanja@

pre oko 2 godine

Ako ono u pioniru nisu placeni navijaci ja ne znam koji jesu, lazna podrska ove sezone vazna iz mnogo razloga, sve ce biti jasno u godinama koje slede a mi smo tu da ih na vreme razotkrijemo cisto da se zna sta se radi, prati komentare i bices upucen.
e

esex

pre oko 2 godine

nema placanja.brate dal je to moguce?!?!? da se zbog poslova i dilova ne dolazi u halu...onda je bolje da igramo sa 4 igraca plus omladinci ko nekad za vreme decenijskog posta kad nismo imali za sampon a navijali ko nikad.i u fudbalu ima manje navijaca nego sto je bilo za vreme toleta..sad mozemo gledati magika,ivanica,kangu,dragovica a nekad smo gledali tutorica i spalevica i bilo duplo vise publike a ni za struju nismo imali..ne znam sta je sa nama
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Sve je manja ovaca ostali su samo ovi iz interesa. Sever se neverovatnom brzinom srozao u par gaodina.
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Vidim po ovdašnjim komentarima da provejava mišljenje da svi nešto kao računaju da će u finalu EK igrati Partizan. Ljudi malo realnosti još ni takmičenje u grupi nije završeno ali ne Partizan je u finalu???
J

Jbg genije

pre oko 2 godine

ti bas ne stoji sa ovakvom komentarom.
V

VecaBgd

pre oko 2 godine

Necu da trazim dlaku u jajetu ali mi nije jasno da dve utakmice gubimo zbog lose energije kod kuce a onda dobijemo ovako tesku utakmicu sa takodje jakom ekipom, enrgetski i igracki jakom, bas tom istom energijom i pametnim odlukama na kraju koje su falile na utakmicama kod kuce. Sad se jos vise nerviram zbog 2 glupa poraza u Bg. Svaka cast momci na pobedi, da se povratimo pred kup.
J

Jugoplastika ❤️

pre oko 2 godine

Čestitke Zvezdi,nije Uniks loša ekipa,ali stvarno sa crveno belima se nikad ne zna...
Z

Zoran 91

pre oko 2 godine

Bez obzira što sam Zvezdas do koske nebi večeras uložio na Zvezdu ni dinar i pogreši bi a kad imaju šanse da dobiju oni me razočaraju. Ali ipak hvala momci to znači da vi možete tuči svakog.
m

mrk1234

pre oko 2 godine

dobro je, ali ova pobeda na kraju moze da vas izbaci iz EL sledece godine, jer mozda se desi da bude finale Evrokupa Partizan-Buducnost. A aba sigurno nece imati 3 evroligasa...
m

mrk1234

pre oko 2 godine

A Buducnost ce imati u plej ofu evrokupa mnogo lakse protivnike jer dolaze iz teze grupe..
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Pa nece imati tri, nego DVA.. Igrace finalisti EL, a sampion ABA lige dobija vajd kartu i ovog puta nece dobiti, jer EK ima prioritet
N

Ne mlati ale

pre oko 2 godine

kakve bre finale
G

Gost123

pre oko 2 godine

Tako mator, a još veruješ u bajke?!
V

VecaBgd

pre oko 2 godine

Hahaha...vazi
O

Ognjen drinski

pre oko 2 godine

Hahaha..hahaha..hahaha..hahaha..
T

Tajm-aut

pre oko 2 godine

Da sve ce tako da bude.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre oko 2 godine

I ONDA JE MRMOT ZAMOTAO COKOLADU U FOLIJU...
M

Mirotvorac

pre oko 2 godine

Male su sanse da finale bude Buducnost-Partizan, rekoh male al ne i nemoguce. Po trenutnom odvijanju situacije ako Partizan zavrsi 2 u svojoj grupi sto je i najrealnije igrace u 1/8 finala najverovatnije protiv Cedevita Olimpije koja je 7 u svojoj grupi. Zatim je moguc okrsaj protiv podgoricke Buducnosti u 1/4 finala opet na domacem terenu. Onda sledi gostovanje u 1/2 i to protiv Valensije il Gran Kanarije a onda vise nece biti bitno ko je protivnik ako se prodje do finala pod uslovom da Uniks i Monako zavrse van top8 u regularnom delu Evrolige... Mnogo je tu nagadjanja i ocekivanja, sacekajmo da nam vreme donese realnost...
M

Mladic4321

pre oko 2 godine

Ono sto ja do sada znam jeste da finalisti evrokupa idu u evroligu kao i osvajac aba lige, neka mi neko objasni zasto je nemoguce da imamo tri ekipe iz abe u evroligi? Zanima me sta sam propustio.
h

humskapfc..

pre oko 2 godine

Bravo... Kako znaju kad treba da pobede, ovo nije slucajno vec znak od Boga da sledece god igramo EL !!! Odlicno za Partizan, jer ako Monako i Uniks nebudu u top 8, Evro ligu igra pobednik i finalista EK..
m

mrk1234

pre oko 2 godine

tesko ce uniks ostati u top 8, jer su ispod i Fener i Efes i Bajern moze da se umesa...
z

zar je bitno

pre oko 2 godine

vi sledece godine igrati EL ali u bocanju. sa ovim timom vi gubite od Lokomotive kuci i od svakog drugog tima u razigravanju. Prvo od Cedevite u sred Beograda...
M

Mladic 4331

pre oko 2 godine

Znao sam da je Covkins grobarski pijun, rezultati u poslednja dva kola govore sve, izmisljene povrede, izmisljena korona, izmisljen sukob sa Saletom Obradovicem i sumorna prica o hronicnoj besparici takodje, kao sto vidis gde je logika da se tako brzo oporave i odigraju tako zrelo, kao nagradu pustice nam kup da nam zamazu oci cisto da se prikaze da borba izmedju dva tima postoji, surova realnost dolazi na kraju sezone.
e

eskobar

pre oko 2 godine

i posle kažu nije namešteno eeee sve se vrti oko para
r

realno1

pre oko 2 godine

Kad shvate sva ova deca da cemo jednom u 10 godina nesto uraditi u evropi,i jedni i drugi prestace da se pale oko budzeta i prestace sa klinackim prepucavanjima.Mi smo za evro kup i ligu evrope,tu nam je mesto!!!
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Браво момци! Само останите здрави и у Звезди бар још једну сезону цела екипа (+један центар, ако може, Радоња краљу немој да си толико избирљив) и правимо чуда 22/23!
W

Www

pre oko 2 godine

😂😂😂😂
D

Drvo

pre oko 2 godine

Dobili smo duplo vise utakmica na strani u EL samo ove sezone nego Partizan za celu svoju istoriju.
s

sta je tvoj problem

pre oko 2 godine

Partizan ima titulu i 3 f4 malo je glupo da pominjes istoriju i to kad ste dobili na strani
R

Rare

pre oko 2 godine

Zar je Partizan ikad pobedio na strani u EL?!
M

Mop

pre oko 2 godine

Vi dobijate vaše mi naše. Koj ti je problem u glavi majko mili. Dobili utakmicu šta ti Partizan smeta.
s

sportski pozdrav

pre oko 2 godine

@Rare,npr makabi za f4 iako je gubio 20 u punom Tel Avivu.Npr
C

Cepanice

pre oko 2 godine

Umno nema sta...sve sam smislio.
S

Sportski pozdrav@

pre oko 2 godine

Ali nema te pobede iz Madrida nad Realom, a neko ko ne zna sta je f4 je doneo, mislite o tome.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Pa sa takvim buduetim koji imate sramota je spomenuti bilo kakve pobede! Kada odete na F4 sa buddzetok od 3 miliona sa samo dva stranca i Slavkom na centru onda mozes da stavljas u isti kos nas i vas kojima niko ne moze da zabrani kako ce da se zovete!
m

mudra breskva

pre oko 2 godine

Bravo Zvezdo !!! Svi sad nesto kalkulisu i pitaju se kako nismo dobili te neke utakmice na gajbi ali zato niko da konstatuje da nas teren odavno nije "vruc". Nema tog naboja i pritiska, nema te neke emocije a nema ni uzbudjenja kad se jedva ceka utakmica...po mom misljenju ta erozija je krenula i pre korone a glavni krivac je grupa kojoj Zvezda odavno nije na prvom mestu i samo nesto zahteva ko neka mlada... Pa pogledajte samo ABA ligu, poseta je kriminalna a opet svako je spreman da kritikuje nekog drugog, kao i nase drustvo uopste, te ovaj ne zna da igra, ovaj da ubode kos, ovaj ne zna da trci, ovaj nema pojma, onaj tamo neki je strasan kosarkas i slicne gluposti a nikada ne postavi sebi pitanje sta je mogao vise i bolje da uradi licno, u konkretnom slucaju da li je mogao da ide cesce, da navija bolje, da shvati situaciju bolje...Stalno trazimo neki identitet tima i dobili smo ga sa ovim momcima i trenerom ali avaj sad to nije dovoljno nego aj da mudrujemo, da pljujemo, aj da prelijemo negativu iz sopstvenog zivota...
T

Trula kajsija

pre oko 2 godine

Meni je zivot negativa i to je moj problem i ne bih o tome davio niti to ikoga ovde treba da zanima, jedno samo zelim a to je da se zakucam ispred tva i da mi moj klub koji toliko volim donese malo srece i razonode tih sat dva vremena, da malo oladim od svakodnevnice, a eto uskracen sam i za to, i ja bih istolerisao poraz jer je on sastavni deo sporta ako se desi od bolje ekipe i ako je bilo borbe a falilo srece, ali neke stvari jednostavno ne mogu da podnesem narocito one koje mi vredjaju inteligenciju i onda mora da strada tastatura, i najvise od svega zelim da to neko cuje i da se pokrene neki zdrav pritisak na odgovorne a da bi se islo u boljem pravcu, nista vise, ne treba mi f4 sam po sebi da bih lecio frustracije kao neki, vise od svega mi treba praznik kosarke i sa tribina i na parketu i to mi je dovoljno a rezultat ce sam po sebi doci, veliki smo klub, imamo armiju navijaca, zasluzujemo i bolje i postovanje.
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Има ли неко претплатну карту за утакмице ФМП-а?
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Nazalost ti si ih sve kupio i molim te nemoj sada da nas pitas.
A

Aba liga prioritet

pre oko 2 godine

LJUDI MANITE SE VISE GLUPOG TOP 8 I SLICNIH NEBITNIH STVARI,ABA LIGA JE PRIORITET,BEZ NJE NEMA EL SL.GODINE,TO MORATE DA UPAMTITE!
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

А што би играли рекреативно ту ЕЛ? Због чега је аба приоритет, и због чега да играмо ЕЛ следече сезоне када топ8 није приоритет? Неразуме те небулозе, мааните ЕЛ јер приоритет је АБА даби опет туристички играли ту лигу!
P

Pa1

pre oko 2 godine

Bravo Zvezdo!!
G

Gost12234444

pre oko 2 godine

Svaka cast,kao grobar cestitam.Steta sto niste dobili neke mozda unapred dobijene utakmice...
G

Galiot

pre oko 2 godine

Drago mi je kad vidim da vas ima i normalnih!!!
G

Gost czv..

pre oko 2 godine

Gubili smo dobijene, i ovakve pobede dodju i kao so i kao melem na ranu kada se setim Efesa ili Zenita, pomesana osecanja skroz, pozdrav pravim navijacima
l

linoleum

pre oko 2 godine

ovo je realnost.Zvezda je sigurno iz drugog dela tabele prvi klub na listi za izbegavanje a po nekim parametrima i top 5 ekipa za izbegavnje.sigurno je da niko ne moze protiv nas da unapred upise pobedu,tvrda ekipa koja nije imala srece s povredama i koronom inace bi joj domet bio ....
G

Gostttt

pre oko 2 godine

vala mi smo ekipa gde bukvalno ne znas sta mozes da ocekujes, jedno kolo iznenadimo pozitivno, pa 2 naredna negativno... bukvalno da smo pobedili one utakmice sto smo morali lagano bi bili u top 6
W

Www

pre oko 2 godine

Bio bi, kao svake godine..
D

Deka PG

pre oko 2 godine

Predlažem da Zvezda igra sve utakmice na strani, a klub da plati navijačima čarter liniju i karte. Tako bi Zvezda 100 % osvojila Evroligu, a i uštedeli bi pare za kazne. Ne mogu da vjerujem da kući gube od Š ekipa, a na strani mogu pobijediti svakoga
F

Familija

pre oko 2 godine

Dobra utakmica i pobeda Kalina i Volters su nosili ekipu odlični Holins i majstorska partija Markovića bravo Stefane ovo su one partije koje je prikazivao u dresu reprezentacije kada smo osvajali medalje a on bio jedan od najbitnijih delova asistencije koje samo on zna i može da napravi i to onda kada je kritično i bitno bravo ljudi čestitke kompletnom igračkom kadru i samo napred gazi familijo
O

Obituary

pre oko 2 godine

Doktor odbrane Ostin Holins! Igracina
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Ne vidim razlog da se Marković danas kritikuje. Posle Voltersa koji čini se polako dolazi do daha i Kalinića koji je danas ponovo radio dobre stvari(3-4puta zasrljao) možda bio i najzaslužniji za pobedu. 5poena (bitna trojka), 7asistencija, dobra odbrana i ona oduzeta lopta kada se lomilo. Treba li još šta?
N

Ng

pre oko 2 godine

ma pusti zvezdu al sto je partizan zgazio andoru😱😱😱
N

Nikola zigaraaa

pre oko 2 godine

Radonja u jednoj sezoni ima vise pobeda nego krmaca za 10 god
G

Gost90

pre oko 2 godine

Nivo pracenja kosarke -15.
G

Gosr9

pre oko 2 godine

Zaslužena pobeda, bravo momci!
L

Laufer

pre oko 2 godine

Hvala za pobedu! Kako vama,tako i Zalgirisu sinoc.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Teško je igrati sezonu bez centra. Sa dva centra tipa Lesor i Nooko, Zvezda bi bila u prva 4 EL. Brinem i za ABA ligu!!!
R

Rare

pre oko 2 godine

Za ABA nemoj da brineš, dobijamo Budućnost u finalu, po tradiciji.

Gradinaboys

pre oko 2 godine

Ovaj tim da nije bilo problema sa povredama u prvom dijelu sezone i ove korone početkom godine imao bi sada skor u EL 14-9 to ti potipisujem. Ako budemo kompletni kako vrijeme bude odmicalo možemo igrati samo bolje i zaista ne vidim kako se može desiti da ne uzmemo Aba ligu.
B

BD

pre oko 2 godine

Momci veliko HVALA.ZVEZDA.SAMO ZVEZDA.

Gradinaboys

pre oko 2 godine

Ovo što mi radimo ove sezone je totalno ludilo. Ali pričajte šta hoćete za mene je ova EL uživanje za gledati. Dobro izgubili smo neke utakmice na jednu loptu, ali su igrači ginuli na svakom meču i niko nas nije nadigrao. Čestitam Radonjiću i momcima jer ova sezona je potpuno atipična i da nije bilo povreda i korone sigurno bi imali koju pobjedu više. Teško ćemo do TOP 8, ali treba biti realan jer dobijamo ozbiljne ekipe i nema se šta zamjeriti igračima. I da još dodam da ovi igrači nisu ni na 50 posto mogućnosti zbog gore navedenih razloga i pričati o lošoj selekciji mislim da zaista nije u redu. Jednostavno kada nisi top spreman ne možeš igrati na ovom nivou košarke i onda onaj ko gleda ima utisak da nam fali neki igrač. A vidi se da se Kuzmić muči, Mitrović isto, Volters, Dobrić, Marković nemaju snage sve je to posljedica pauze u sred sezone i u ABA ligi to može proći, ali ovdje teško. Eto zato ih treba podražati.
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Kad se setim nekih ekipa koje po 3 - 4 sezone u Evroligi ne mogu da pobede na strani, a bilo je strasnih timova, iz Poljske, Francuske, Hrvatske, Slovenije, na svaku pobedu u gostima Zvezda pokazuje da joj je mesto u Evroligi, ne mora u Top 8 mada uvek malo hvali, al nema veze, bice i pobeda i poraza
R

Rare

pre oko 2 godine

Nemoj da pričaš istinu, ljutice se grobari.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Uvijek fali jedno 9 mjesta.
7

777

pre oko 2 godine

Nazalost ova sezona je meni barem nekako tuzna jer smo mnogo meceva nezasluzeno izgubili dominiras 39 minuta i izgubis u zadnjem minutu ok jedan mec ali mi smo takvih izgbili 5,6 meceva dobijene utalmce
H

Hasselbaink

pre oko 2 godine

Tvoj komentar je toliko glup, kao kada bi neko sada rekao da Zvezdina titula evropskog prvaka u fudbalu nije ništa posebno jer je pobedila tamo neki Dinamo iz Drezdena i Grashopers, razmisli malo, u tom trenutku to su bile dobre ekipe
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Сећаш ли се како ти је било тешко кад си гледао Ф4 у Барселони и Паризу?За она два од раније не верујем да памтиш, али можеш да укуцаш и прочиташ.
R

Rare

pre oko 2 godine

Grobari, jel pobediste vi nekog na F4 ili slavite poraze?
n

noleeeee

pre oko 2 godine

Ajde udjite u top 8 a neka uniks i monako izvise, onda Partizan kada udje u finale EK ce da igra EL sledece sezone a vi EK.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Uopste me ne bi zacudilo da dobijemo barsu efes i cska, a da izgubimo od zalgirisa. Prosto svakog mozemo da dobijemo i svako moze da nas dobije. Iskreno vise bih voleo da smo 7,8 ekipa dobili po 2 puta, a od svih ostalih izgubili. I ok, znamo gde smo. 10,11 mesto. A ne ovako, dobijamo velikane na strani, a kod kuce gubimo od albe i monaka. Ne vodi to nikuda
R

Rivrrac

pre oko 2 godine

Dobijamo velikane a dobili uniksss hahahhaah mozda velikan ako se gleda od 2015, ps svaka cast za oli.
G

Gostvnkk

pre oko 2 godine

koje velikane dobijamo tacno?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Olimpijakos 2 puta, makabi, panatu ponizili. To nisu velikani? Finansijski mozda i najjace klubove evrope zenit i uniks.
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Како које? Ако ништа друго откинули смо великана ЈСД Громаду, вечитог шампиона Европе са ГОАТ тренером и толико несагледивим буџетом да нико још није успео да га запише
M

Mop

pre oko 2 godine

Odlična Zvezda večeras. Svaka čast. Da ih nije ke..o šut u drugoj četvrtini rasturili bi ih. Bravo. Dobra utakmica. Sport je sport a i ljudi su ljudi ma za koga navijali
G

Glup potez

pre oko 2 godine

Pobeda protiv njih nam nista ne znaci za top 8 a samo smo olaksali grobarima jer ako ne budu u top 8 finalisti Evrokupa idu u Evroligu! Radujem se pobedi ali vise bi se radovao da Partizan ne udje u Evroligu...
G

Gost da da

pre oko 2 godine

Šta pričaš,pa Partizan četvrtfinale ide u Valensiju i tu je kraj.
G

GV

pre oko 2 godine

Ja bih baš voleo taj scenario, da Partizan i Zvezda budu u EL. Ne zato što mi je drag Partuzan, nego da vide kako je igrati u ovakvom sistemu EL, gde nema Poljaka, Londonskih tornjeva i ko zna kakvih ekipa, pa završe sezonu sa skorom 2-12 i naprave od toga svetsko čudo. Uostalom, probala je Budućnost jednom ovu EL, imali su gori skor nego Zvezda u najlošijoj sezoni.
u

uzicanin

pre oko 2 godine

Poštena pobeda
P

Ponosan na ekipu

pre oko 2 godine

Strašna timska igra u oba smera. Hezonja i Braun su njima klasa i da imamo bar jednog takvog igrača (ili Dzejmsa ili Montejunasa npr) bili bi 40% bolji.
S

Stari znalac

pre oko 2 godine

Da smo pobedili samo pola utakmica koje smo izgubili u neizvesnoj zavrsnici, lagano bismo bili 4-5. Bravo za brejk, fantasticna pobeda! Samo gazite momci! Samo jos da pocnemo da dobijamo "dobijene" utakmice!
s

svedok

pre oko 2 godine

Retko ko je u Eroligi ove sezone imao toliko problema sa kovidom i povredama kao Zvezda a utakmice se nastavljaju jedna na drugu. Evo par dana su koliko toliko uhvatili vazduh i dobili mnogo jaku ekipu. Interesantno je da je Radonja drugo poluvreme igrao sa Voltersom i Markovićem na pleju. Ovako je ovo bilo veoma veoma jako na loptu a malo više vazduha je odmah napravilo rezultat. Holins u poslednje vreme iznenadjuje selekcijom šuta i procentima spolja. Bravo za ceo tim jer je tako i koncipiran kada igraju igraju svi kad gube gube.
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Svaka čast na pobedi, borbeno, zasluženo. Samo, da nije malo kasno, previše se troši ekipa, šanse za top 8 i ne postoje.
a

arhitekt

pre oko 2 godine

Po tvojoj logici Zvezda bi trebalo da se unapred preda svim timovima do kraja? To nikako i time je ova pobeda još veća, draža i značajnija. Bravo momci! Treba i recimo Albi i Baskoniji vratiti za one i onakve poraze ako ništa drugo!
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Ne da se preda, ali razmisli, igrači se previše troše, povrede izvesnije... Kontam od top 8 ništa, logika je osvojiti Aba ligu. Siguran sam da bi svaki vaš navijač prihvatio da se osvoji Aba, a svejedno dal ste 10 ili recimo 14 u El.
n

neshha

pre oko 2 godine

Bravo,bravo,bravo za celu ekipu.Ali kao i na pocetku sezone kad su Volters,Kalinic i Mitrovic odigrali kako treba Zvezda pobedjuje.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Ovom Davidovcu treba dati orden,samo još da ga probaju na centarforu u Fk i sve je igrao.Da je ostao Noko ne bi se dovodio plej of u pitanje,Kuzmić je smešan.
D

Dragan P

pre oko 2 godine

Ovaj tim Zvezde da je pojacan sa Monrom i mislim da je taj igrac skoro potpisao za CSKA iz neke turske ekipe je bila bi ravnopravmi i ozbiljan kandidat za top 8 , ovako sa ovim timom mozemo da upropastimo nekom planove kao sada Uniksu ili Olimpijakosu za drugo mi nismo

MIJA

pre oko 2 godine

nije Monro potpisa..potpisao je Friman iz Burse i Pengos vratio se iz NBA..Zvezda sa Monrom bi ,,jela" zivu decu.

Nidzo

pre oko 2 godine

Bravo Zvezdo, Gosovanje Panatinaikosu pa tri u Pioniru ima jos nade za Top 8
P

Podrška treneru i momcima

pre oko 2 godine

Svaka cast celoj ekipi, poginuli su na terenu za ovo. Videlo se da im je protiv Monaka bas tesko pao poraz i da su se spremali da se iskupe. Delujemo kao ekipa sa odličnom hemijom, timska igra je vrh i nadam se da će to anulirati rupe u individualnom kvalitetu koje nažalost imamo.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Veličanstvena pobeda. Još kada se uzme u obzir da smo pola utakmice imali igrača manje (Marković) tek tada je još veličanstvenija.Bravo za večerašnju igru.Bravoooooo....
D

Delije Dorcol

pre oko 2 godine

Realno mislim da, iako se verovatno slazemo u vezi Markovica, danas nije u redu ga kritikovati, sasvim solidno je odigrao, a od njegove trojke je krenuo preokret. Bravo momci!
s

svedok

pre oko 2 godine

Pa ne bih rekao da je Marković bio igač manje. Nikola je totalno van forme, možda je to prilika da se Pefi animira i da više jer to može. Preiskusan je da ne pruža ništa od toga. Tim polako dobija prave obrise i ništa nije nemoguće pa i plej of što dane.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Nemam ama baš ništa protiv njega ali stvarno igra katastrofalno.Prevede loptou preko pola i okrene dupe igraču koji ga čuva i tako troši vreme dok ne iscuri napad i onda u zadnjih par sekundi uvali vruć krompir prvom igraču koji se ponudi i onda od napada redovno nema ništa a da ne pričam o direktno izgubljenim loptama.Što se tiče te trojke koju je dao ok ali pre toga je upropastio masu napada i sa njim u igri mi smo bezopasni i treba da se proviknemo ako postignemo koji koš kada je on u ulozi pleja.Bilo mi je drago kada je potpisao ali sada vidim da od njega nema ni procenta od onog igrača kakav je nekada bio.Nažalost.
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Hvala!Tesko posle ovoga da ce Uniks u top 8.Prvi put u zivotu mi je milo sto su cigani dobili.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Kolko smo suludo i nerazumno izgubili 4-5 utakmica, komotno smo mogli da se bijemo za top8. Doduse, kako smo sastavili tim i kako pojedina “pojacanja” igraju, uspeh je i ovo. Stvarno mi je nejasno da nismo nasli bar jednog krstenog centra. Od Markovica se svakako mnogo vise ocekivalo, bar po pitanju odbrane.
t

totinjo

pre oko 2 godine

dok ne dovedemo centra i jednog dobrog šutera nema ništa.svaku utakmicu igrači se troše više od svoje mogucnosti.ovo je mučenje.svaka čast na pobedi ali ovo ne ide .izgubicemo sa ovim timom sve trofeje.neznam ko je ovde lud.da li radonjic ili čovic.ljudi da bi osvojili kup.aba ligu i prvensvo TREBA NAM CENTAR I ŠUTER !!!
B

Borky

pre oko 2 godine

To je sad naucna fantastika i nema potrebe da se pisu vise ovakvi komentari. Da smo doveli Lesora kladim se da bi bili u 8 ovako zbog 50k eura igramo turisticki i sva takmicenja stavljamo pod veliki znak pitanja.

Forzza

pre oko 2 godine

SVAKA ČAST NA ENERGIJI, PRIKAZANOJ BORBI I UGRI.OSTIN HOLINS POKAZUJE DA JE PRAVO POJAČANJE VEC NEKOLIKO UTAKMICA REŠAVA ŠUTEM U ODLUČUJUĆEM MOMENTU A U ODBRANI SE NE ŠTEDI NI 1%.NAPRED ZVEZDO!!!!
G

Gosti

pre oko 2 godine

kasno je zaostajemo 3-4 pobede moramo da imamo 20 pobeda a to tesko.
d

djile

pre oko 2 godine

Kazu ne treba nam centar a zadnju cetvrtinu igramo bez centra... Steta moglo je biti 14-9 u korist pobeda. Ovako jbg, nije dovrsena selekcija tima.. Steta
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Zato i igramo bez centra,što su naši centri minus u ekipi.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Jedna dobra i borbena igra naseg sampiona. Nedostatak unutrasnje igre smo nadomestili kvalitetnom odbranom i sutem spolja (izuzetak je druga cetvrtine kada je Uniks sutirao besprekorno trojke). Cestitke celom timu, a narocito Kalinicu i Voltersu koji su predvodili ekipu. Cestitke i Partizanovcima koji su nas gledali. :)
C

Cccc

pre oko 2 godine

Više ne razumem ništa, dobijamo u Kazanju protiv jedne od najboljih ekipa a gubimo kući protiv Obradovića talasike.
G

Gostens

pre oko 2 godine

setili se sad da pobedjuju kada nemamo sanse za top 8 pusti me te price i hvalisanja
G

GROMADA

pre oko 2 godine

Sta se desava sa njima,nisu mi jasni ???!!!
Z

Zn

pre oko 2 godine

Ljudi sta je Radonjinim obrvama
s

sta reci...

pre oko 2 godine

izgubis od monaka pa direktno pomažes ovima sto nas mrze...
P

Prle Kostić

pre oko 2 godine

Kome pomažemo i zašto? Nisam upućen...
n

neshha

pre oko 2 godine

@Prle Partizanu odgovara da Uniks ne bude u Top8,tada moze i da izgubi ako dodje do finala i igrace EL.
P

Prle Kostić

pre oko 2 godine

Da, sad sam pročitao na sajtu EL, nisam znao za to, svakako mislim da Partizan ne može dalje od polufinala u Evrokupu...

rty

pre oko 2 godine

Svaku pobedu na strani su anulirali u Pioniru.
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Браво момци! Сад гостовање Пао-у, па 4 везане у Пиониру. Нада за Топ 8 тиња, мада и даље делује скоро немогуће.
T

Torbi

pre oko 2 godine

Cist sreca
T

Tinja tinja

pre oko 2 godine

Tinja tinja, uvek je tinjala. Al za Top 15 je požar.
G

Gostghhh

pre oko 2 godine

nemoguce je,jer ce ostali igrati medjusobno i neko ce uvek pobediti...tako da ce pola timova sa 12/13 pobeda ici gore,pola dole...ovi gore su nedostizni