Komentari na vest

Olimpijakos pronašao centra u Turskoj za 70.000 evra i platu od 30.000

X

XavieRS

pre 3 meseca

Spavate li mirno Dozimetre i Ćoksone?
V

Valdano

pre 3 meseca

Maric iz Igokee,Plavsic iz Mege,Ristic nas igrac,sve domaci centri koji posjeduju kvalitet za Zvezdu!Tobi i Gilespi nisu centri za Zvezdu,nisu za evroligu pa cak ni za aba ligu. Pozajmica Simonovica je greska,on je veliki potencijal,samo je potrebno raditi sa njim.Zvezdini stranci ne prave razliku,treba se oslanjati na domace igrace,a ima ih dosta kvalitetnih,koji imaju kvalitet za Zvezdu.Zar Guduric nije bolji od Nejpira?a nije skuplji,pa Kalinic,Marjanovic,Jovic,Dobrica smo pustili,uz Nedovica,Teodosica,Lazica,Mitrovica,Davidovca,Lazarevica, i par jakih stranaca ,to bi bio tim za F4.Raduljica prosle sezone nije mogao da igra,a ove je najbolji igrac Marusija!I jedno je sigurno najveca boljka je trener,ipak je Dejo Radonjic najbolji trener za Zvezdu,ostalo je jos samo da Alimpijevic dobije drugu sansu(mnogo je napredovao i sjajno selektira ekipu,pogadja strance),pa da vidimo jeli mozda on taj koji ce biti dugorocno resenje.
V

Valdano

pre 3 meseca

Odlican igrac,posjeduje sve karakteristike modernog centra. Zvezda ne umije da dovede pravog igraca!Rajt mnogo bolji od Gilespija i jeftiniji!
z

zv23

pre 3 meseca

Bolji jeste,jevtiniji nije...u Zvezdi je najbitniji deo skautinga pronaci igraca koji pristaje na sto manju i uz to neredovnu platu..
0

0888

pre 3 meseca

A MI DOVODIMO GILESPIJA ON NE ZNA DE TERA JADNICKO. KO ALISA U ZEMLJI CUDA KAD KROCI NA PARKET. A ONI DOVEDU CENTAR ZA MALE PARE SA 26 KOSA PO UTAKMICI. JEL IMA ZVEZDA SKAUTE?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

i kilo belog,neoporezovano, od gazde kluba licno
I

Iz coska

pre 3 meseca

Nije za sve "slabo trziste" - Floskula Covke!!
B

Burek

pre 3 meseca

Idi gledaj utakmicu Ostoja