Komentari na vest

Orlići u četvrtfinalu Evrobasketa, Italijani pali u penal završnici

D

Druga strana ogledala

pre 10 meseci

Bože nedaj da smo izgubili,to bi već bila teška bruka i sramota. Kao tim i igrački za dva koplja smo bolji od Italije. Nešto je tu malo Čanak loše branio pik tj lako su ponekada čitali našu odbranu. Jedino Šaranović ima neku "ozbiljnu" minutažu u svom klubu,sjajan momak i veliki borac Branković igra u Holandiji,da,da,kod lala,Petrovića koji sve vidi i servira na tacni uništio Đžoli u Borcu a dečko ima kliker samo takav,Dabović u Kg "B"ligi nije imao minutažu,Belić imao ozbiljan zdr.problem u USA,Petojević skromna minutaža... To su pre svega svi redom,cela reprez. dobri momci,imaju odličnu timsku hemiju,protiv Francuza za čast i obraz.
I

Immobile

pre 10 meseci

Branković igra u Belgiji. Vrlo limitiran i tanak tim. Taj Šaranović u seniorskoj košarci može da bude samo igrač zadatka i koliko je ovo smešna generacija govori podatak da nam je on među boljim igračima. Ali dobro u svakoj generaciji ima jedan koji se izdvaja,to je jedina svetla tačka. Jović 2003, Đurišić 2004, Topić 2005,tu je i Bogoljub Marković. Neko će izaći ispod radara sigurno,iako postoji silan skauting i silni stručnjaci u našem košarkaškom sistemu. Moraju prevashodno da dobiju šansu u seniorskoj košarci i da se trpe. Inače ovo celo pvenstvo izgleda smešno,kao pionire da gledam. Ovo su momci od 20 godina,pogledajte kako smešno izgleda postavka njihove igre i koliko su individualno slabiji nego npr generacija 95,97 da ne pričamo o starijim generacijama.
А

АКИ

pre 10 meseci

Честитке момцима .Најпријатнија изненађења Стефановић и Зимоњић.Са њима на паркету наши увијек праве разлику.
g

gonpi

pre 10 meseci

TReba napomenuti trojku Cede Matica u bitnim momentima. Bravo momci bravo junaci!
o

ok

pre 10 meseci

Saranovic mora da radi specijalisticki na perfekciji suta sa dve pozicije i na ulazu sa zavrsavanjem flouterom. Izuzetan potencijal. Samo upornost radja sampione. Od njega i Matovica ocekujem da budu prve opcije FMP u napadu.
S

Samo Srbija

pre 10 meseci

Znam da bi pokojni Duda uvrstio ovog momka među 12 putnika za svetsko prvenstvo. Za Pešića ne mogu da garantujem. Večna slava ocu srpske košarke. Dudo najveći si ! Hvala ti na svemu što si uradio za ovaj sport i ovu zemlju u najtežim vremenima.
L

Lom

pre 10 meseci

Orlići Orlovi bree šta im tepate