Komentari na vest

Orlovi se igrali košarke i deklasirali Portoriko na oduševljenje Arene!

N

Nermin Curbrigen

pre 9 meseci

Lepo je rekao juče Kuzmanović za Borišu, čovek nije svestan koliko može. Ako sam ne ukapira, ili ako ne potraži pomoć nekog psihologa, propade karijera. Šteta! Ovde je Mitrović morao da ima mesto, definitivno bi pomogao.
I

Isprati malo

pre 9 meseci

Bio je uredno pozvan i kontaktiran, zahvalio se i rekao da ovo leto mora da sanira tela i da ne može da prisustvuje reprezentativnoj akciji.
D

Dojčilo

pre 9 meseci

Jokić je toliko umoran da nije mogao da dođe na ovu utakmicu kako bi podržao ove momke. To mu je bila dobra prilika da nauči šta znači pojam-patriotizam-
P

Pjer

pre 9 meseci

Jedna stvar je mnogo bitna kod malog Nikole Topica, a to je, decko je od pocetka leta u trenaznom procesu, znaci pripreme za Evropsko prvenstvo, samo evropsko prvenstvo, zavrsio je sa tim 1. avgusta ili 31. jula. Bio nosilac generacije. Svaku utakmicu igrao, zavrsio sa tim otiso iz Nisa na Mikonos na pripreme sa Megom igrao protiv prestiznog koledza USC jednu ili dve utakmice ne znam ni sam, odmah nakon toga doso na treninge seniorske reprezentacije, dobio minute dao poene podelio asistencije, sta vise reci za njega sem bravo momak, svaka cast, naklon do poda! Verujem u tog klinca, verujem da ce da bude top igrac, gde god da ivra, samo nek ga zdravlje posluzi i sve ce biti super! P.S svaka cast momci, jako dobra utakmica, uzivajte u igri a mi vas podrzavamo uvek, SRBiJA je uz vas!!!
д

дуда

pre 9 meseci

али кад видим Аврамовића...туго.голема си
I

I ja takođe

pre 9 meseci

... kad vidim Gudurića!
P

Patriota

pre 9 meseci

Svasta moze da bude...ipak je to samo jedna utakmica u eliminacionoj fazi...zavisi kako krene mozemo dobiti svakoga, isto tako i izgubiti. Nema prevelikih ocekivanja, pa sta bude... Ono sto se vidi, hemije ima, sve dogovoreno pred utakmicu preneli su na teren. Bravo za momke!
С

Сале Национале

pre 9 meseci

Лепа провера и гажење противника,поготову у првом полувремену. У другом полувремену,када су изашли носиоци игре,пад. Мислим поготову на последњих 7минута. А у игри су били играчи који још нису убедили селектора да их поведе. Што се Топића тиче он је плеј за нека будућа времена. Сад не. Убацити на светско првенство јуниора који је јуче напунио 18 година и коме су ово први сениорски минути може само неко ко жели лоше и тиму и овом дечаку.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

To je zato što ne gledaš dalje od ovog Mundobasketa. Baš sada kada su najbolji otkazali, kada su nas povrede ubile i kada nema nikakvih očekivanja baš sada je trenutak da se dečko gurne u vatru i da ga dobijemo za narednih 15-20 godina!
B

Belgrano

pre 9 meseci

To slusamo 20 godina i to je jedan od razloga zasto smo tu gde jesmo. Otkazalo i zbog povreda otpalo pola ekipe i ljudi ni sad ne bi poveli Topica vec bi ga ostavili da ceka. Sta da ceka, da tako i u klubu odluce da nije vreme pa da krene stopama Pecarskog, kojeg se vise niko i ne seca?
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Dok ne dođe iole ozbiljniji protivnik..... Igramo sa 7-8 igrača, ovo ostalo nije vredno pomena. Samo gledajte i bez velikih očekivanja, realmost nam je neko četvrfinale.
S

SSSR

pre 9 meseci

Srećno momci.Voleo bi da je selektor poveo Topića.
P

Pirke 90

pre 9 meseci

Idemo po medalju 🏆🥇🏀
M

Mile led

pre 9 meseci

Topić, Simanic, Petrusev i Radanov zalutali
s

stefabvb

pre 9 meseci

Sta je Topic zalutao decko krenuo u njih bez straha i jos delio asistencije, za to koliko je odigrao odlican je bio. Za ostale se slazem
Б

Бск

pre 9 meseci

Свака част свим овим момцима који су се одазвали а могли су да тимаре коње или сплаваре по Дрини. Знајући наш менталитет најбоља могућа ствар је што нема никакве еуфорије нити очекивања. Буквално меч по меч, па докле стигнемо. Једино ме брине наш селектор и мислим да нам је то најслабија тачка у тиму. ❤️💙🤍
N

Nek nastavi sa radom

pre 9 meseci

Top je potencijal i to se videlo danas, ali isto tako se pokazalo da trenutno nije za 12. Sezona u Megi i sledeće godine će sigurno moći da konkuriše za 12, sada to ipak nije realno jer seniorska košarka je jednostavno drugi nivo.
М

Миркан

pre 9 meseci

Алтернатива у овом моменту је Алекса Раданов на спољној позицији, или да се поведу Бориша Симанић или Душан Беслаћ. Мали Топић је дефинитивно заслужио испред њих да иде и могао би већи допринос да пружи. Искрени да будемо, апсолутно нико од њих тренутно није репрезентативни ниво и да није долазило до ових силних отказа не би ни било реалне шансе да неко од њих иде. Ишли би Јарамаз и Смаилагић увек пре горе набројаних 4, а о Мицићу, Калинићу и Јокићу да не причам.
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

Кад смо код Топића невероватно колико му је спор улаз.Даје му то неки луфт да опази играча за асистенцију али још више да га блокирају високи противнички играчи.
N

Nek nastavi da radi

pre 9 meseci

Na cetiri smo u blagom deficitu, a Radanov je igrac koji se odazivao svaki prozor kvalifikacija i svaku utakmicu igrao i po 20tak minuta, tako da reci da je Topic zasluzio ispred njega zasluzio da ide je neozbiljno. Na osnovu cega je zasluzio? Uredu je, decko je talenat, potencijal i buducnost srpske kosarke ali i danas se videlo da mu fali seniorskih utakmica. Ne slazem se da (trenutno) moze vise da doprinese. Jovic drzi kljuc plejmejkerske pozicije, Avramovic je danas imao slabiju utakmicu ali tu ce biti da menja, da sljaka odbranu, Bogdan i Guduric uvek mogu preneti i iskreirati nesto. Jednostavno on tu nema mesta. Radi se o poziciji koja zahteva iskustvo i veliku odgovornost, da je rec o nekom centru pa ni po jada. Na cetiri, gde nemamo klasicna krila bi nam svakako znacio jos jedan igrac u ovom slucaju Borisa za neku rolu. A ponavljam opet, Radanov je neko ko se odazvao na svakoj utakmici u kvalifikacijama kada drugi nisu mogli i itekako ima zasluga za to sto smo u Manili. Topic treba svakako da dobija pozive za kvalifikacije za EP koje nas cekaju a onda i zasto da ne, da konkurise za sastav leto naredne godine.
B

Babaroga

pre 9 meseci

Samo hrabro momci 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
L

Lazar 1980

pre 9 meseci

Sve smo bolji...Mnogo znače dva Jovića...Ovaj stariji daje stabilnost i sigurnost na pleju,a ovaj mladji drži ceo naš reket...Vrhunski performans...Verujemo u Pešića i momke...
N

Napred Plavi

pre 9 meseci

Odlična utakmica, bravo majstori! Biće ovo sve još bolje, rastemo iz utakmice u utakmicu. Napred Srbija!
D

Dr Kovacevic

pre 9 meseci

Ako ovakvu igru ponovimo i na Svetskom Kupu ni titula nece biti daleko!
G

Gost95

pre 9 meseci

Aman druže kakva igra, pa ne možeš Portoriko da računaš u ozbiljne reprezentacije.
g

gost89

pre 9 meseci

koja crna titula.. naravno da bi zelim ali realno izmedju 5 do 8 mesta...mi sem Milutinova nemamo centra...