Ostoja Mijailović (©MN Press)
Ostoja Mijailović (©MN Press)

Ostoja Mijailović: Čestitke gradskom rivalu, bolje što se incident sa bakljom desio meni

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.02.22. | 09:40

"Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba", rekao je prvi čovek Partizana posle finala Kupa Koraća u Nišu

Doživeli su košarkaši Partizana poraz u prvoj borbi za trofej ove sezone. Crvena zvezda ih je i drugi put ove sezone nadigrala i domogla se Žućkove levice (85:68). Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je posle utakmice čestitao gradskom rivalu i istakao da će puleni Željka Obradovića izvući pouke posle neuspeha u Nišu.

Izabrane vesti

"Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti", izjavio je Mijailović.

Susret je obeležio i požar u loži prvog čoveka kluba iz Humske, a Mijailović je pojasnio šta se zaista dogodilo.

"Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba", naglasio je Mijailović i dodao: "Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima", istakao je predsednik crno-belih.




tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićKup Radivoja Koraća 2022.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara