Komentari na vest

Ostoja Mijailović: Čestitke gradskom rivalu, bolje što se incident sa bakljom desio meni

G

Gost00

pre oko 2 godine

Obradović Željko! Idemo dalje, puna podrška! 🖤🤍
A

Anceloti

pre oko 2 godine

Patetikus dominus! Ja sam žrtva, pričaću o baklji, ne o porazu! Jer teško je priznati da smo rastureni i da Željko nije bijeli mag koji afirmiše mlade domaće igrače, već skupe i mlade strance.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Gradski rival? Pa jel toliko teško da kažeš Crvena zvezda?
n

ng

pre oko 2 godine

boli kolko je teško😭😭😭
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Kada je dotični toliko pošten ako već kaže da bakljama i "naručenim " transparentima nije mesto na tribinama zašto ne dodade i narucenim vredjanjima predsednika i njegove porodice našeg rivala već to kurvinski prećuta.
R

Reč na reč

pre oko 2 godine

Iskreno mislim da to ide bez narudžbine.
n

ng

pre oko 2 godine

pa nisu mu to napisali da kaže
G

GROMADA

pre oko 2 godine

opet on o mladim igracima!!! koji bre mladi igraci,Panter,Ledej,Mur,Lesor,Kuruc,Dangubic,koji bre mladi igraci,koji ???
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

A ti prikupio da nabrojiš sve starije 😆. Da pade baklja pored gazde, jutros bi bio u jutarnjem, dal na Pinku ili Hepiju pitanje je.
l

lol12

pre oko 2 godine

Nije on nista prikupio da nabroji najstarije nego je momak nabrojao one sto su igrali.Dzabe vama ovi klinci kad osim Trifunovica i Balse niko od njih sinoc nije ni igrao.Tako da kao da imate 2 mlada igraca racunajte
G

Gooost

pre oko 2 godine

i Avramovic,koji je poceo da pokazuje misice odmah u prvom minutu 🤣🤣🤣
L

Lol12

pre oko 2 godine

Nije nego. Onda ispade da je sve iznelo onih 7 igrača i eto ti razlike.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ja kao Zvezdas sad kazem, grobari ovi vas maste kao nas Vesic sto je mastio godinama, i doveo do unistenja!!! Koji mladi igraci? O cemu pricaju ovi ljudi? Sve stranci prekaljeni, sta se desava? Ja ne mogu da verujem da neko guta ovu pricu!!! Zvezda ih ubila domacim igracima, izdominirala u svim segmentima igre, preskupi tim koji puca na finale euro kupa, i sad se prica o mladim igračima a, a ja sinoc 90% vremena na terenu vidim Pantera, Mura, Ledeja, Lesora, o kojim se mladim igracima prica i radi?! Nestvarno...
.

....

pre oko 2 godine

A onda ih odmene Koprivica, Trifunović i vidi se.... Nisu zreli.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pa ti su bolje igrali nego ovi koje sam ja nabrojao. Sta je Panter igrao a prima blizu 2 miliona evra godisnje? Lesor isto, Ledej? To su gotovo sve milionski ugovori.
M

Mujaga

pre oko 2 godine

Bravo za komentar, siguran sam da negativna energija izmedju rivala krece od debilnih uprava (kao sto je to jos ociglednije u fudbalu) i ovo je pravi put da se odnosi svedu na neku normalu…
@

@Mujaga

pre oko 2 godine

Još kad on u ovim komentarima koji imaju za cilj "smirivanje strasti" ne bi prozivao navijače ili ljude iz Zvezde, bilo bi dobro. Kad već osuđuje transparente, neka osudi i prozivke svojih navijača upućene Ćoviću i ostatku njegove porodice.
N

No

pre oko 2 godine

,,Ostoja idi gledaj utakmicu"...dalje se sve zna. O kojem mladom timu ti pricas? Na parketu Mur,Panter,Kuruks,Lidej i Lesor...a talenti su ti tek za pricu. Talenti i mlad tim su ti pokazali kako izledaju obi klinci iz Mege.