Komentari na vest

Panatinaikos i Fener žele da skinu prokletstvo Željka Obradovića

h

harp xl zoom

pre 23 dana

zeljkovo prokletstvo je skoro kao karma duloa vujosevica.dve neunistive negativne sile u unirvezumu..
P

Pobogu...

pre 23 dana

jedan jedini najveći, Željko Obradović!!!! Naklon do poda!
G

Glupanne

pre 23 dana

Zašto za svoje nesuvisle komentare koristiš moj nick? Ne umeš da smisliš ništa pametnije?
B

Brine

pre 23 dana

Pokloni se 6 x
G

Grobarcina

pre 23 dana

Partizan sigurno igra Evroligu Portal je objavio mucenici ako ne verujete pogledajte
G

Ggostt

pre 23 dana

Pa vi igrajte na portalu 😆😆
F

Fmp Jagodina

pre 23 dana

Mi nikad nismo osetili sta znaci igrati F4 ? 🥲🥲🥲
P

Pobogu...

pre 23 dana

kao što nikad niste bili svetski prvaci.
b

brine

pre 23 dana

zato ste vi redovni na f4
R

Rakitovo fmp

pre 23 dana

Lesor nam naneo velike komplekse prosle sezone 🥲🥲🥲
V

View

pre 23 dana

Da li je stigla protesna nota u EL što večeras drugi utakmicu sudi Javor i pretnja Međunarodnim sudom za kriminal bez garancije bezbednosti.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Idemo Lesor brat nas 💪💪
P

Pobogu...

pre 23 dana

@Grobarcina, sad sam siguran da PAO gubi. Koga toi podržiš taj je u startu otpisan. Da te podsetim, brejk u prvoj, pa brejk u drugoj, pa pobeda u petoj, a juče kažeš sve će biti bolje sledeće sezone.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Pobogu pa zar idete u Evrokup 🥲🥲🥲
P

Pixy

pre 23 dana

Idemo Oly, Tril ole ole.
R

Realan ciganin al najlepsi

pre 23 dana

najtrofejniji i najbolji trener ikada!!!
D

Deki23

pre 23 dana

'harizmatični Turčin Ergin Ataman' kako se ovi ljudi brukajj iz dana u dan :Da Ovo za odu u drugom treneru ne treba komentarisati, od koga je očekivano je
P

Pobogu...

pre 23 dana

i tako medijski sponzor tekst o završnom turniru Evrolige pretvori u odu treneru čije vreme je očigledno pluskvamperfekat.
G

Gerasim

pre 23 dana

Pljuskam perfekat. Vreme je za Rumuniju
A

Asad

pre 23 dana

Metle Obradović za čišćenje podova izrađene od kvalitetnog materijala učiniće čišćenje lakšim i efikasnijim. Metle Obradović za čišćenje su jedan od osnovnih pribora za čišćenje podova u poslovnim zgradama, domovima, industrijskim pogonima, fabrikama, radionicama, dvorištima i svim prostorima koji su skloni prljanju.
Д

Дадо Нк

pre 23 dana

Па нормално,неизоставна каркика.Друга ствар што имамо индијанце као што сте ви,највећи спорт и разумијевање истог вам је кад испринтате по сендвич!
B

Boris 02

pre 23 dana

Jasno je da država mora mnogo više da ulaže u Crvenu Zvezdu i Partizan ukoliko želimo da neki naš tim učestvuje na F4! Ovo sve do sad je isuviše skromno. Armije navijača naša dva najpopularnija sportska kolektiva zaslužuju da se njihovi ljubimci nađu na završnom turniru Evrolige, zbog toga jedini recept je znatno veća ulaganja, i rezultat neće izostati! Pogledajte Panatinqaikos, čim je gazda zavukao dublje ruku u svoj džep, eto ih na F4
K

Kljaja

pre 23 dana

Ja mislim da si u pravu! Da drzava malo nasih para daje Zvezdi i Partizanu! Mislim da bi trebalo da svako ko je u radnom odnosu da mu se odbija po neki procenat od plate za KKP i KKCZ! Jel oni to zasluzuju, borbenoscu i svemu prikazanom na terenu i mi treba da odvajamo pare i plus drzava, da bi oni doveli ekstra pojacanja da se izdrkavaju ovde po Srbiji! To prijatelju treba UGASIT! Koja drzava ti daje pare, daju nase pare, zavrni slavinu, pa ko pretekne neka prica!
G

Ggkxjcxc

pre 23 dana

I da imaju svi kosarkasi oba kluba otvorene racune na splavovima da mogu da se provode za dzabe, a jok da placaju! I to drzava bi trebalo da im obezbedi! Stanovi u Bg na vodi i tako te neke sitnice da im se obezbede! Eeee, moj Borise, vidi se da si dete! Idi sine pogledaj neku utakmicu KLS, da vidis koliko tamo ima mladih i dobrih kosarkasa, koji neprimaju platu po 3-4 meseca, jel drzava gasi te centre, samo da zive Zvezda i Partizan, pa da vidis s kakvim srcem igraju za svoje klubove!
Д

Дадо Нк

pre 23 dana

Велики буџет није никакав гарант освајање ЕЛ.Имаш једну Барселону,улаже сваке године 30+ милиона и узалуд годинама,такође Милано,можемо навести и Партизан прошле године.У кошарци мора доста тога да се поклопи у једној екипи да би узела ЕЛ,квалитет,хемијс,срећа итд ..
D

Dzi

pre 23 dana

Hhhahaahaahahaa To im je prva misao.
N

News

pre 23 dana

Neka kupe sudijama parfeme
"

"smrda

pre 23 dana

Tebi ni parfem ne bi pomogao, ti si navijač zvezde, daš se osetiti. ;)
V

View

pre 23 dana

Nemoj tako. Evo tužilaštvo po hitnom Čovićevom postupku rešilo slučaj za par dana. Pa onda kažu tužilaštvo ništa ne radi.