Radonjić (© Starsport)
Radonjić (© Starsport)

PAO se provukao u Lavriju, Radonjić najavljuje pojačanje: Imamo samo jedno ime na listi

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.23. | 22:53

Ostao je zagonetan trener Zelenih

Košarkaši Panatinaikosa su nisu oduševili na gostovanju u Lavriju, štaviše, malo je nedostajalo da ispuste pobedu u završnici. Blamaže ih je spasao Paris Li pogotkom za trijumf u poslednjim sekundama - 86:84.

Posle još jednog neubedljivog izdanja, za koje nije opravdanje izostanak nekoliko prvotimaca, trener Dejan Radonjić je najavio pojačanje.

Izabrane vesti

"Nadam se da ćemo imati novog igrača naredne nedelje. Našao sam jednog igrača, samo jedno ime imamona listi. Nadam se daće biti sa nama tokom naredne sedmice", rekao je bivši trener Crvene zvezde i zagolicao maštu nezadovoljnim navijačima.

PAO je na jedvite jade stigao do 11. pobede u Grčkoj, pa posle 13 utakmica ima učinak 11-2. Samo je Olimpijakos ispred (12-0), ali to je jedino i važno u grčkom šampionatu. Veći problem ipak leži u Evroligi, gde PAO ima skor 7-13 i pri dnu je tabele.

U Lavriju je Li bio apsolutni heroj. Pored pobedonosnog koša, sakupio je 22 poena i sedam asistencija. Dvejn Bejkon je dodao 18 poena, dok je do 14 brojao Jorgos Papajanis. Dvocifreni su bili i Mateuš Ponitka i Derik Vilijams, a u strelce su se upisali još samo Arturas Gudaitis (6 p) i Jorgos Kalaicakis (5 p).

U timu nije bilo Nejta Voltersa, Lefterisa Bohoridisa i njegovog imenjaka Mancukasa zbog povreda, kao i mladih Samuntorova i Avdalasa koji su sa juniorskom ekipom učestvovali na ANGT turniru u Minhenu, Marijusa Grigonisa koji je ovoga puta bio "višak" zbog ograničenja o broju stranaca u grčkom prvenstvu, ali i Endrua Endrusa na kojeg Radonjić odavno ne računa ozbiljno.



tagovi

Dejan RadonjićKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara