Komentari na vest

Partizan još mora da radi za trofeje koje želi - protiv Zvezde se videle sve slabosti

I

IVAN 82

pre oko 2 godine

Poraz ko poraz, ali ne smije da se dozvoli da u 2 derbija utakmice gubis od najveceg konkurenta ovako mlako, bez zelje i volje.Ocigledno mnogo toga nedostaje u ovom timu, da se ne zavaravamo. Prvo Zeljko jeste najvece trenersko ime u Evropi, ali neke igrace je promasio, neki od njega toliko igraju u grcu da kad uzmu loptu pogledaju ka klupi da vide sta da urade. Mozda 2 otkaza i 2 nova igraca bi prodrmala ovu za sad uspavanu, bledu i bezidejnu ekipu.Ako mislimo ista da pokusamo da uradimo ove sezone??
K

Kraljević23

pre oko 2 godine

Не чуди ме ово они су 10 година градили систем па имају неку базу домаћих играча које врте годинама и имају квалитет.Тако смо и ми у нашој доминацији имали одличне домаће играче мада никад нисмо могли да задржимо никог тако дуго као они Добрића,Давидовца,Лазића...Оно што ме радује је велика подршка коју навијачи Партизана пружају овој екипи и знам да ће све бити добро поготово што традиционално екипе Обрадовића буду на крају најјаче.Партизан је најлепша ствар у Србији и све ће бити како треба.

rty

pre oko 2 godine

Ni jedan od ova tri igraca Dobric, Davidovac, Lazic ne mogu da igraju ni u jednoj drugoj EL ekipi. I to je realnost. Tako da ti prica ne pije vodu uopste. Zamisli tesko zadrzati njih a najdalje sto mogu da odu je osrednja EC ekipa.
R

Rare

pre oko 2 godine

Već je sve kako treba da bude.
n

ng

pre oko 2 godine

nisu ih zadržavali toliko dugo ali su zato nemilice otimali od zvezde,fmp-a i Hemofarma, jbg sada to više ne može
G

Gost 43

pre oko 2 godine

UPRAVO ZAHVALITE SE KURUTCU ,LIDEJA ,AVRAMOVICA ,DANGUBICU I ZAGORCU. U ODBRANI SKROMNI U NAPADU NIKAKVI. NOVIH PET IGRACA ! NEMAMO BEKA NEMAMO PLEJA KRILO SLABO. ROSTER NAM JE SLAB !
T

Torbicis

pre oko 2 godine

I kad igramo lose i kad nam je tim najmladji u Evropi i kada smo imali "vrapce" prosto ne moze da se desi da budemo raskantani sa 41 poenom razlike, bolje biti kk slede a sezona jer za ove momke vreme radi, tim je zdravo selektiran, nego kk poslednja sezona..

rty

pre oko 2 godine

Imate samo 1 igraca ispod 22 godine. JEDNOG! Kakva bre mlada ekipa klinci koji rastu kao neke pecurke i ostale price... Pazi da ti Trifunovic ne poraste, hoce ali moze samo kosa da mu poraste igracki jako tesko da ce dalje jer je na istom nivou vec 2 godine, ove godine je i slabiji nego prosle.
R

Rare

pre oko 2 godine

Sledeće dve nedelje su ključne.
K

Kibo79

pre oko 2 godine

Znam samo da na sledecu utakmicu idem da bodrim jos jace Željka i momke. A ovi sto ih pljuju sada na sva usta, ima prvi da ih ljube i slave kada dodju pobede i uspesi. Sve strucnjak do strucnjaka.

rty

pre oko 2 godine

Kakav Partizan i njegova mladost. Imaju 5 igraca od 22 godine Smajlagic, Trifunovic, Koprivica, Madar i Glas. Bogdanovic je imao 22 godine u izlaznoj sezoni iz Partizana, Guduric 21 kada je isao u Fener. Pa vi vidite koja je to razlika u klasi, nema od ovih nista. Mozda solidan EC centar bude Smajli ova cetvorica tesko ABA liga neka Krka tako nesto mozda. Videcemo za Tristana on je jedini omladinac u ovoj ekipi ove sa 22 godine ne mogu da svrstam u klince vise, mladi igraci da ali klinci nisu i nemaju uzlaznu liniju napredovanja, nijedan nije bitan faktor koji utice na igru...
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Ne reaguju naši dobro na njihovu tuču pogube se ne znaju šta da rade.Ali ne brine me to već ako oni tebe tuku pa gruvaj i ti njih nemoj dopustiti da ti daju 50 poena za poluvreme.U svakom slučaju puna podrška za Željka i igrače znam da će sve doći na svoje treba vremena.Setite se Radonjićeve prve sezone u FMP-u kad ga je Bogdanović demolirao.Napred crno beli uvek smo uz vas.
C

Crvotočina

pre oko 2 godine

Zvezda tako igra i u EL, to što vi nazivate "tučom" inače se zove "čvrsta odbrana". Ko gubi ima pravo da se ljuti.
a

abc

pre oko 2 godine

Hehehe, naravno bićete i vi šampioni jednog dana, samo, ovoliko ulaganja u tim, stručni štab i vi se celo drugo poluvreme borite da spustite ispod 20 razlike, ne ličiti to baš nimalo na Radonjićevu prvu sezonu.
N

Nisi gledao

pre oko 2 godine

Real-Barselona, vi bi sa one utakmice pobegli glavom bez obzira, koliko je bilo čvrstine u igri.
@

@crvotočino

pre oko 2 godine

Ma da, čvrsta odbrana, može Lazić da ti slomi ruku, nogu ili rame ako zatreba. Al ruku na srce, naučio je i nešto da pogodi.
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Objektivac Tako je. Već na sledećem derbiju očekujem drugačiji pristup utakmici. Samo pogledaš ovu sliku i vidiš im na licima kako razmšljaju da za dve nedelje opet igraju sa ovima, i da su odlučni da ih razbiju. :)

07.08.16

pre oko 2 godine

@Sale Kg....Na licima im se vidi da su zabrinuti sto ce za 15 ak dana opet morati protiv Radonje.Sa istim.ishodom,naravno,jer smo tako u mogucnosti.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Radonjic nikad nije trenirao FMP, ali dobro ako je tebi lakse neka je tako. Samo da ti kazem jedno, sve titule i trofeji se pisu klubu koji ih je osvojio KK CRVENA ZVEZDA sa adresom na Malom Kalemegdanu a ti kao i ovi tvoji mucenici zivite u proslosti u dalje.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Na koju tuču tacno mislis, lakat u rebra Lazicu, saka preko lica Voltersu kad mu ispada socivo(nije svirano nista) ili udarac u glavu Mitrovica, budi samo jasniji malo.
A

Aaaaaagaziiii

pre oko 2 godine

Makar imate busaca u grudi Avramovica,prvi napad on se busa u grudi,posle place ko p......pregazili smo vas!!!! u svakom smislu..
n

ng

pre oko 2 godine

oni ih tako valjda i selektuju,ko ima brutalniji pozu taj potpisuje

biancorosso

pre oko 2 godine

Panter diše na škrge, Holins ga davio ko zmija zabu, i onda ga zameni Lazić🤣. Zamislite finalnu seriju na tri dobijene, morali bi da mu obezbede čoveka koji bi mu nosio stalak za infuziju. Verujem da ga svaka kost i mišić boli, da proklinje svaki evro i siguran sam da će na kraju sezone pobeći glavom bez obzira, i on i Ledej, i svi ostali.Naši igrači su ih urnisali kompletno, izgledalo je kao da igramo protiv Borca iz Zemuna, bukvalno smo ih unazadili, moral im je u debelom deficitu, osetili su svu snagu Crvene zvezde i da se oni pitaju, već bi sad pobegli glavom bez obzira. Radonjić je uspeo u svemu što je zamislio, prvo je Vanilica isporučio svoje, zatim Marković, pa Džoni. Ovaj nije verovao šta ga je snašlo, njegov Lidej je ponovo bio uštopovan od strane Dede, Zvezda je dominirala u svim segmentima, osujetila svaku njihovu nameru, u prevodu Radonjić je deklasirao Željka, pa su njegovi puleni izgledali kao raspatena banda. Ovo je neka realna razlika, kod nas se vidi pečat trenera, svaki pojedinac je deo sistema, svako ima svoju ulogu i ne izlazi iz svog okvira, ponekad Kalinić pretera, ali na kraju isporuči očekivano. Sramno je da Crvena zvezda nadskoči mlađi, viši, i brojčano veći broj visokih igrača. Strah me da nećemo igrati finale sa njima, a mislim da nam više pašu nego Budućnost. Naša taktika je jasna, daviti njihove spoljne igrače, drzati jak tempo sve vreme, a oni čak i ako bi sve išlo po njihovom planu, ne bi mogli da sačuvaju snagu i koncentraciju za finiš utakmice. Nije utisak, vec cinjenica da nas ne bi dobili do penzije.

07.08.16

pre oko 2 godine

@biancorosso...A zamisli jos da imamo dominantnog centra i rasnog sutera.Ovako,Cirbes nije ni dosao,Kuzmic nakon povrede i saobracajne nesrece ni blizu onog sto je bio.Pa nama Mitrovic uskace na 5,menja Kuzmu,i opet smo izdominirali.I jos nesto,svi ovi silni stranci njihovi,dosli su privuceni parama i Zeljkovim imenom.Sad kad vide da Radonja Zeljka tambura gde god ga vidi,kad vide da od EL nema nista,otici ce na kraju sezone punih dzepova u neki od EL timova.

07.08.16

pre oko 2 godine

Za sve one koji su zaslepljeni Zeljkovim likom i delom,a sve ih je manje.....Covek juce 'ladno izjavi kako treba vremena,kako he sezona tek pocela.....Ej,sad ce jos malo plej of,a njemu sezona tek pocela....U dva Derbija je pregazen,u trecem ce mozda nesto vise moci,zbog faktora navijaca.Dozivljava Zeljko i povremena brukanja u EK,nije samo Derbi.Svaki iole tezi,jaci me,on gubi.Sam je kriv,sastavljao je tim,dovodio igrace,silne novce potrosio,ogromnu platu ima(pisalo se da je bez ugovora,tim gore,dobija ih na ruke,bez poreza).Citavu sezonu nema igru,nema odbranu,a kuka kako je sezona tek pocela.Sam je sastavio tim,najavljivao trofeje.Sa slabijim igracima i trenerima losijeg rejtinga ste igrali bolje.Sve je manje onih koji veruju u Zeljka.Mislim da je njegovo proslo.Radonja ga opet patosirao,i tek ce.Tek idu Derbiji u nasoj ligi i Jadranu.
T

Treba

pre oko 2 godine

Treba doves na pleja Todosica ili malog celavog iz Borca
G

Gost877

pre oko 2 godine

Željko, legenda... Biće sve dobro. Biće pravi navijači uz Željka i momke i u dobru i u zlu! Bitno je da se radi srcem, a Željko je u ovoj priči srcem 100%. Da se njegovo znanje dovodi u pitanje nakon svega što je ostvario u karijeri, to je van svake pameti. Hvala njemu što je na našoj klupi i nadam se da će biti tu još mnogo godina. Jer sam ubedjen da nas čekaju lepe i prave stvari.
D

Dobro pamtim sve

pre oko 2 godine

Grobar 1000%. Košarku-Partizan pratimi i gledam 50 godina. Željko košarka se ne igra bez vrhunskog pleja. Ova dvojica Avramović i Mur nisu ni za srpsku ligu. Čudi me da ti to ne vidiš, abio si plej. Asistencije su im 0, a Avramović niti ima šut niti ulaz. Drugo, mi sem Pantera nemamo ni šutera, Samo jeda n otvoren šut smo pogodili (Kurucs). Treće , koja tije ono ideja na početku drugog poluvremena sa Dangubićem, Trifunovićem i Avramovićem u petorci. Pa to nebi uradio ni početnik trener. Treć , šta ti igra Ledej?. Četvrto , mi smo na centrima jači od cigana, ali ti to sa ovakvim plejavima ne znaš da iskoristiš, a ti si ih birao, dakle ti si najveću krivac za ova brukanja. Nije to samo protiv cigana. Tako je bilo i protiv Mege, Cedevite, Andore i Poljaka... Mi igramo neku čudnu košarku koju samo ti razumeš. Ovde možeš da radiš i pričaš šta hoćeš, u inostranstvu bi već bila pedala.
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Šta pričate,ovo je maksimum maksimuma,partizan,to je klub kao zvezda na početku stvaranja kluba sa Pešićem!!!!znači ovako 10 godina treba da bi bio partizan na nivou zvezde!!!!
A

Auuuu

pre oko 2 godine

Matori na cemu si? Ti poredis onu Zvezdu sa onim igracima i budzetom, sa ovim partizanom ovim igracima i budzetom? Ti poredis vuka radivojevica i petra popovica, sa panterom murom i ledejom gahahahaja pa daj budite jednom objektivni i priznajte poraz! Po platama partizan nije nista ispod zvezde, druga stvar je sto imate lose selktiran tim alo covece imate 4 centra mi igramo sa jednim pravim i to je kuzmic cele sezone, vi imate koprivicu, vukcevica, smajlagica, lesora, stvarno je sa vama uvek komedija najiskrenije vam zelim da se sastanemo i u finalu aba lige!
A

Aebre

pre oko 2 godine

Možda poredi Igora Rakočevića,Milana Gurovića,Skunija Pena,Adama Morisona,Peru Antića,Džeroda Hendersona i još mnoge
S

Sani Boj

pre oko 2 godine

Da Rare, mozda sve to imate, ali nemate identitet, samo to, jeste li vi FMP ili zamrznutoo odmrznuti mutant, postojite jos uvek zato sto je neko dozvolio nesto nevidjeno u svetu. Obradovic sam dovodio igrace, izgleda potpuni promasaj, sam ih trenira, pravi taktike, vodi utakmice i otpocetka se vidi, nema pravog pleja, znaci organizacije igre, slab skok i neverovatno non stop u odbrani ostavljaju se otvoreni sutevi za 3 poena. Prošle godine sa mnogo losijim timom na dve utakmice imali smo sa Zvezdom poslednji napad za pobedu. Ne vidim da su Ledej i Panter i Lesor bolji od Tomasa, Pejdza, Mike i Mozlija, a bez komentara je ostavljanje u ekipi balvana Zagorca i Dangubica.
C

Crvotočina

pre oko 2 godine

Druže, niko se više ne pali na te otrcane fore "mutant, FMP, identitet..." i sl. Razumem da je to je vama zabavno u nedostatku drugih argumenata ali dajte malo kreativnosti, ovo je već stvarno monotono.
R

Rare

pre oko 2 godine

UPPR overen kod nadleznog suda je nesto sto postoji svuda. Vracanje dugova kao u Partizanu je nesto sto je sumnjivo. Zvezdu priznaje EL, KSS, ABA, KLS, zapravo svi osim vas. Meni vase priznanje nije potrebno. Ne bih te vise zadrzavao, verujem da nisi spavao nocas.
@

@crvotočino

pre oko 2 godine

Istina ne poznaje kreativnost.
R

Rare

pre oko 2 godine

Da, ali ovo nije istina. Ovako ne pokazujete moc, nego upravo suprotno, nemoc. U nedostatku argumenata, skrecete temu. Treba da pisete o tome kako vam ni najbolji i najskuplji trener Evrope i igraci sa F4 EL nisu dovoljni da osvojite kup protiv Davidovca iz Tamisa. Zasto mislim da si Gost999?
G

Gost#

pre oko 2 godine

Bolja je bila ekipa od prošle sezone...
@

@crvotočino

pre oko 2 godine

Koji god klub sinoć da je igrao protiv Partizana, pobeda je zaslužena na terenu i to nije teško reći. To da je taj klub menjao ime je istina. I da, nije taj klub Davidovac, ima tu još "par" momaka za koje se predstavlja da su tu za prosečne plate.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

@Rare,cuj nas svi priznaju sem vas. Pa druze, niste vi nista uradili van institucijalno. Sve je to vama proslo kroz papir (sve trpi) i institucije, koje inace bilo kom drugom klubu sa daleko manjim dugovima ne bi proslo. Treba priznati da je bilo volje od strane ljudi tada koji su vodili Drzavu da se ne ugasite i ne odete u stecaj . Tu se raznim marifetlucima menjalo prebivaliste, pib, naziv klub kako bi ostali obrisi istog kluba uz minimalne promene. Mogu da ti nabrojim mnogo propusta koji su zanemareni da bi vi izgledali ovako kao sto izgledate. Nista nije sporno, sinoc ste bili bolji, inace ste bolji i iskusniji i td. Treba traziti krivca u svojim redovima. Da li je mogla bolja selekcija da se odradi, sigurno da jeste kada je pozicija pleja upitanju a svi znamo koliko je ta pozicija bitna za ovaj sport. To je trener na parketu. Da je Partizan sinoc izgubio isto ovako od Andore, ne bi se digla ovakva prasina. Mi smo sinoc izgubili od EL ekipe, koja je tuka Olimpijakos i kod kuce i u gostima, bajern, izgubila sijaset utakmica na jednu loptu protiv daleko kvalitetnijih kluba od KK Partizan. Tako da je problem u navijacima,jedno su zelje, drugo su mogucnosti. Ova ekipa mora da raste, domaci igraci moraju jos da nadolaze, da sticu iskustvo. Nisu prosto na tom nivou kao sto su Davidovac, dobric, Lazic, Kalenic, Kuzmic, Simonovic, Markovic....
3

33

pre oko 2 godine

Bice bolje sledece sezone
V

Varela

pre oko 2 godine

Sigurno da mi navijači ne možemo biti zadovoljni sa ova dva debakla u derbiju ali moramo imati bar neko razumevanje.Skoro ceo tim je promenjen i dosta mladih igrača je tu pa treba sačekati kraj sezone da vidimo gde smo.I oni su odlična iskusna ekipa sve prevrjani igrači sa mnogo jakih utakmica plus nikako da se snadjemo na njihovu odbranu u par navrata smo im predali loptu kao da smo kadeti neverovatno.U svakom slučaju mi Partizan volimo i kad mu ne ide i to se uče videlo sa grmljavinom sa tribine i pored ubedjivog poraza.

cikagofajer

pre oko 2 godine

Pisem evo stoti put, ponavljam se kao papagaj. Ove ekipa partizana nigde nece bez pravog pleja, dzabe su sve ostalo dovodili. Panter nije plej prvo to da kazem ovima koji to ne znaju, igra tu iznudjeno zato sto bolje nema. Dalas mur, madar i avramovic zajedno ne mogu 5 asistencija da nakupe, oni su ti koji treba da pokrenu tim i oninsu ti koji su zabagovali totalno. Najvece razocarenje za mene licno je avramovic koji je dosao sa sjajnim brojkama a ne pokazuje apsolutno nista
a

abc

pre oko 2 godine

Znači, još pet miliona za Pangosa, dobro otvoriće se država kupiće vam Kup naredne sezone. Je li mogu ja dy budem trener, sa 20 miliona osvajam Kup sigurno.
R

Rare

pre oko 2 godine

Pisem ponovo u nadi da cete objaviti, jer nikog necu uvrediti, samo dati analizu. Sve sto Partizan nema, Zvezda ima na pretek, predsednika, trenera iz sadasnjeg vremena, tri namazana pleja, 5, 6 igraca koji mogu da preuzmu od 1 do 4, najbolje krilo Evrope, sistem, srce, tradiciju, iskustvo, timski duh. Eto, nikog nisam uvredio.
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

Ni ja nikog neću uvredio ako napišem istinu da je ovo Fabrika metalnih proizvoda koja se zove Crvena zvezda. Istina i tačka. Ovo za srce, tradiciju, trenera (čas vam je radonjizam, čas nije) ne treba komentarisati.
R

Rare

pre oko 2 godine

Mogao sam i ja da napisem da pravi Partizan ne postoji od 1953, da je ovaj sadasnji osnovan 2008, ali nema potrebe. Meni je drago da vas pobedimo kako god da se zovete.
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

Možeš ti to i sada da napišeš, ali džabe kad nije istina. Jedino za to o 1953. ne znam o čemu se radilo, ali u redu je što ste pedantni hroničari zbivanja u KK PARTIZAN.
N

No

pre oko 2 godine

Ovo nisu dva poraza ovo su dva debakla,dve utakmice nemoci i ponizenja. Ako se na parketu nadju petorica srtanaca Mur,Panter,Kuruks,Lidej i Lesor a gledamo UZAS id igre onda je tu sve jasno. Medijski naduvana ekipa i nista vise,a o takozvanim nasim talentima je glupo i nesto napisati sinoc su se pokazali u pravom svetlu. Zeljko je uvek u ekipama imao vrhunske plejeve Dijamantidis,Jasikevicijus,Spanulis...a danas ima Mura,Avramovica i Madara koji zajedno ne mogu da sastave 10 asistencija. Odbrana i ne postoji svaka jaca utakmica mi primamo 85+ koseva. Napadacki ograniceni na minimum sa Zagorcem,Dangubicem,Trifunovicem,Kuruksom...tako da nema cemu da se nadamo.
Z

Zeljkooooo

pre oko 2 godine

prenosi nervozu na igrače, to se i u Feneru videlo, ko je hteo da vidi!!!!! Volim ga ja do neba , ali to je istina......
Z

Zeljkoooooo

pre oko 2 godine

Sa onoliko titula evro lige može i koronu da im prenese a ne nervozu. Inače su treneri poznati kao staloženi.
g

grobarijus

pre oko 2 godine

Mi nemamo trenera
L

Laufer

pre oko 2 godine

Slazem se.Trinkijeri bio trener za Partizan.To je dokazao i igrom i rezultarima,a onda je dosla korona...
A

Asad

pre oko 2 godine

Ipak, mi smo bili mlađi tim kada smo prekinuli dominaciju Partizana. Teren je merilo na kraju dana i sve te stvari padaju u vodu", zaključio je Kalinić.
K

Keket

pre oko 2 godine

"nadam se da nam ovo iskustvo pomoci" mi takva iskustva imamo svake nedelje, nekad i dva puta, dok vama takva sledeca utakmica dodje ima sve da pozaboravljate pa cemo opet da vas napucamo 20 razlike

Dj_97

pre oko 2 godine

Surovo, ali apsolutno istinito, nažalost za mene kao navijača Partizana.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Овај тим има играчки потенцијал за ел. Зашто после шест месеци изгледају тако лоше треба Жоц да одговори.
P

Pizzi

pre oko 2 godine

Pa sta si ocekivao ti druze za 6 meseci da igramo kao Barsa?i njima je trebalo 3-4 godine velikih ulaganja i rada da bi srusili nas,i nama ce biti potrebno vremena,nadam se ne toliko
R

Rare

pre oko 2 godine

Mi smo vas srusili sa tadasnjim klincima Jovicem i Kalinicem iz Radnickog iz Kragujevca, a ne sa najboljim strelcem i najboljim skakacem F4 EL. Igrao nam je Lazic iz FMP, a ne NBA igraci. Najbitnije je da smo imali Covica, a ne Ostoju. To je ono sto vas boli. U Partizanu su igrali tada starter iz finala konferencije NBA, reprezentativci Srbije, legija stranaca, najuspesniji trener u istoriji kluba. I da, necete nas srusiti skoro, to sam sinoc shvatio. Bez 40 miliona evra, nema vam titule, a ipak ne verujem da cete dobiti toliko.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Ko nas je to srusio, hahahahah, nas je srusila Cedevita, sa onom trojkom i ispadanjem iz EL. Kasnije zavrtanjem slavine od stane drzave i najurivanjem jednog od najboljih trenera i stvaralaca u evropi i favorizovanjem samo jednog kluba. Filijalu i razvojni klib u liku i delu FMP1....pa oprastanje dugova i td.... Da razjasnimo, nije Duleta oterala CZ Diva, niti CZ Beograd, niti CZ IRL...oterala ga je iz zemlje vladajuca klika. Nemojte da spinujete i pricate neistine....
R

Rare

pre oko 2 godine

Dula je oterao Pekovic, vasa legenda. Ja pricam o nasoj tituli, kad smo vas srusili za sva vremena, Cedevita je igrala za sebe. I mi smo ostali bez EL od Buducnosti, ali nas sistem je to resio odmah sledece sezone. Nismo doveli igrace sa F4 EL i iz NBA, nego Filipa i Odza iz FMP, Fajea iz ne znam odakle, Stratosa iz penzije.
G

Gos

pre oko 2 godine

Andora, Olimpija, Zvezda dva puta, Lokomotiva, Huventud. Svaku jaču utakmicu pod pritiskom Partizan je ove sezone izgubio. Razlog je vrlo jednostavan, mlada ekipa koja je kratko na okupu. Ovo je trenutno maksimum ove ekipe.
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Ja tu ništa ne bi diro. Mozda još jedan ili dva stranca sa evrligaskim iskustvom jer ovo je najmlađa ekipa u Srbiji, Evropi,Svetu i vasioni a ako niste znali ima i najbolje navijače i najboljeg trenera. Predsednik mozda i nije najbolji al ima najlepšu frizuru, eto upravo sinoc mu navijači stavljali minival upaljenom bakljom. Sa ovim su se složili...