Komentari na vest

Partizan juri poker u Podgorici da bi izbegao povratak serije u Beograd

P

P00n

pre gotovo 2 godine

Realno da Rid igra, bila bi čupava serija ovako sa Barovicem i Nikolicem, nema tu zivota za Buducnost.Zvezda i Buducnost kroz Aba osakacene povredama.Zvezda vise jos, partizan osetio to nije tokom cele sezone.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Прошли њихов меч у Морачи,пуна хала,а на ТВ нема тона из хале... Ваљда сад неће тако бити,надам се...То ради и у фудбалу наша лига.
A

Apsolutni lider.

pre gotovo 2 godine

Realno je da prodje Partizan,nazalost,zato u finalu bice tesko,bice 3:0 za Zvezdu,Zvezda ima isti broj titula u kls i ove godine kad se osvoiji isti broj i Aba titula tako da nece biti vise price ko je najtrofeniji kme,kmee.. :D
G

Gostmnn

pre gotovo 2 godine

druže vi i da osvojite Aba Ligu ove godine(što nećete) vi opet nećete biti najtrofejniji hahahahahahagagaga

KK Partizan

pre gotovo 2 godine

Sama rec najtrofejniji klub je klub koji ima najvise trofeja ne samo titula prvaka drzave nego svih titula i kupova zajedno u tome je Zvezda daleko iza i kad ne bi racunali kupove Partizan ima mnogo vise Evropskih trofeja.
D

Drndoje

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo, veceras i pored obilate pomoci sudija nemocnoj Futuri, Partizan ovo resava u Podgorici sa +15 razlike !
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Будућност у проблемима до гуше, Бокану се смеши озбиљна ћорка,ако не и горе од тога...
V

Vulo

pre gotovo 2 godine

DrAgan Bokan je jedini covjek u crnu goru koji je pošten.Dragan svoje pare daje za budućnost.Dragan Bokan je svjetliji od Vladike Rada.