Mateuš Ponitka (©MN Press)
Mateuš Ponitka (©MN Press)

Partizan Mozzart Bet bez Ponitke u Pireju: Opet osetio bol, mnogo je bio razočaran

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 21:23

“Ima veliku želju da igra, ali neće moći da pomogne timu u Pireju“, rekao je Željko Obradović

Posle tri utakmice Partizan Mozzart Bet ima dva poraza i sa skorom 1-2 odlazi u Pirej na noge Olimpijakosu (četvrtak, 20.15).

Parni valjak je ponovo u skraćenoj rotaciji odigrao utakmicu, pošto u protokolu protiv Barselone nije bilo Mateuša Ponitke, a kako je otkrio trener Željko Obradović - neće ga biti ni u Pireju za dva dana.

Izabrane vesti

"Ponitka je jutros odradio trening, ali kada je došao na utakmicu osetio je bol u ramenu. Toliko ga je bolelo da je prosto bilo nemoguće da igra. Alen Smailagić je iskrenuo zglob na jučerašnjem treningu, doktori su uradili sve da ga osposobe. Hvala mu što je igrao u ovakvim okolnostima i išao kroz bol", rekao je Obradović i nastavio:

"Ponitku smo potpisali da nam pomogne. On neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi ni u Pireju, ima pregled u 11.30, a mi krećemo na put ka Pireju u 10 časova".

Žali osvajač devet evropskih titula što Poljak nije u mogućnosti da pomogne timu, a nije lako ni prošlogodišnjem košarkašu Panatinaikosa.

"On je divan momak, koji ima toliku želju da igra. Kada sam otišao u sobu kod fizioterapeuta, on je bio jako tužan što neće biti u timu, da je to za priču“.

Podsetimo, Ponitka je u ekipu došao sa povredom ramena koja ga je odmah izbacila iz takta. Počeo je sezonu, ali je onda opet ispao iz sastava...



tagovi

Mateuš PonitkaKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara