Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet iskalio bes u Novom Mestu, Krka samo gledala kako razlika raste do +40

b

banence

pre 7 meseci

ABA LIGA JE BORBA C.Z I PARTIZANA I TO IZGLEDA UBEDLJIVIJE NEGO IKADA..KO TU DOBIJE VEROVATNO CE BITI I SAMPION..C.Z IMA VECI ROSTER JGRACA...PARTIZAN PAK NESTO DRUGACIJI STIL I NA KLUPIA COVEKA KOJI JE HTELI MI PRIZNATI ILI NE PREDNOST.ONO STO CRNO BELIMA NEDOSTAJE ZA SAM VRH EVROPE PO MENI JE JAK I SKOCAN CENTAR...OD PRIDOSLICA DEZIJER JE TOP NA PRVI POGLED KADA SE UIGRA PO MENI NAJACI....KOPRIVICA I MALI VUKCEVIC RASTU...JARAMAZ SE TRUDI KAO I PONIKVA A KAMINSKOM TREBA VREMENA..TREBA TO USLOZITI
T

Tripko 04

pre 7 meseci

Sajam degena u ovim komentarima... Cast izuzecima
z

zeljko Odlazi

pre 7 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
J

Jedan trener

pre 7 meseci

Misliš jedini trener na svetu sa 9 titula EL. Onaj drugi što si ga pomenuo ne ide u istu poruku sa njime.
u

ue77

pre 7 meseci

Zvezda je prejaka,ovaj prelaazni rok je promašaj....Žalim,ali Makabi je merilio,a ne Krka
H

Hhuuu

pre 7 meseci

Zašto se nekad ne dovede neki litvanac, jer oni su zahvalni igraci
a

av zvezda

pre 7 meseci

nema se para sine,pa znas ko vlada drzavom valjda
a

av igokea

pre 7 meseci

Sve pare iz drzave su date za pantera placenog 6.mil. za dve god.ugovora!
Ž

ŽJ

pre 7 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
9

999

pre 7 meseci

Hvala KrCi sto je spasla nase penzionere. Sve je odlicno u Partizanu, ne treba pojacanja
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Sad još samo EL i to je to...
O

Ove sezone

pre 7 meseci

Je Zvezda jaca od proslogodisnjeg Partizana za 30% od ovogodisnjeg za 45% ! Mozete se ljutiti ali Zvezdin tim je najbolji ikada roser na ovim prostorima.
A

Aqa

pre 7 meseci

Mislim pogodili ste pojačanja nema sta, ali tek je početak neki će se igrati neki neće, nekoga će dovesti. Vi imate odličnog Šabaza i Gedraitisa kojem sam se potajno nadao da će kod nas ali...
b

batabane

pre 7 meseci

Nema ljutis,samo ne verujem u tvoju procenu.Da se Željko ne glupira sa Smajlijem,Partizan bi bio još 30% jači.Kad niko ne može da pogodi trojku,Snajli ne maši.To sam gledao u pripremnim utakmicama.Kad ne ide ,jedini hvata loptu i kuca preko dva igrača.Onda vidiš kao nesto mu se Željko dere.Ja onda poludim,jbm njegove 9 titule,najurio bi ga kao štetnog.Pusti bre dečka nek dominira.Verujte da bi taj Željko i Jokicu držao pridike i menjao ga kad ovaj sam pobedjuje.Jednostavno Željko preteruje i dodatno unosi nervozu u ekipu ,pa nas pune i prosečni timovi.

Riks

pre 7 meseci

Nema sta da se ljutimo Zvezda ima i veci budzet za bar 30% od proslogodisnjeg samo na poziciji 5 ima 2 igraca sa f4 jedan od njih vicesampion Evrope sa Barselonom i na ostalim pozicijama dovela 10 milionskih pojacanja.A Partizan vratio Jaramaza pola tima pokusava da isforsira mladje igrace a pojacanja nisu oni tipovi igraca poput Lesora i Exuma i zbog toga treba sve to sloziti.
F

FMP-ZVEZDA-COVIC

pre 7 meseci

"ZELIMIR OBRADOVIC" i Dusko Ivanovic imaju zajedno 9 titula prvaka evrope, ja za taj podatak nisam znao?
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Imaju 11,Dusko ima dve kao igrac i to ozbiljan igrac. Ali mlad si ti da bi se secao sta je Dusko radio Zeljku kao igrac.
D

DUSSELDORF024

pre 7 meseci

nadrealnooo Željko Obradović bio je clan reprezentacije SFRJ koja je uzela titulu sampiona sveta 1990 u Argentini i srebro na Olimpijadi u Seulu, a bio je i u sastavu 1991. godine za evropsko prvenstvo u Rimu, ali ga je Duda skinuo sa spiska, jer je imenovan za trenera Partizana. Sa druge strane, Dusko Ivanović je bio samo dobar klupski igrac, rezervni plej Jugoplastike i ništa vise od toga, mogao je da sanja dres SFRJ.
@

@nadrealno

pre 7 meseci

Pa dobro ajde, sad gledajmo ko je vise puta sutnuo loptu pre karijere? Zelimir i Dusko su treneri sad i prica se ko ima koliko titula u svom trenerskom poslu.
д

да, да...

pre 7 meseci

...види се да сте зналци 😂😂😂 Обрадовић је био плеј са нула поена у просеку. Асистент је био доста солидан и ништа више. Све остало су гробарске бајке. Као млад тренер против Звезде није знао где је лево, отприлике као и сада. Успех је имао у Панатинаикосу, овом приликом честитам свим навијачима Панатинаикоса на Жељковим трофејима 😂😂 Види да не објавиш коментар, ако може.

Jedan je ZOC

pre 7 meseci

Mladi Zeljko Obradovic u svojoj debitanskoj sezoni uzeo je triplu krunu najveci trofej Evrolige sa najmladjim timom ikada i zna se pod kakvim uslovima rata i igranja van zemlje,kup Jugoslavije i prvenstvo toliko o pocetku karijere. Posle toga sa gotovo svakim timom ili je uzeo Evroligu minimum jednu ili bar neki drugi Evropski trofej. Da ne racunamo koliko puta je dolazio do f4 cak i to je za mnoge nase trenera misaona imenica vodili oni Pao ili Fener to se kod njega i ne racuna.
N

Nikmik

pre 7 meseci

Dizeldorfo Duško Ivanović nije bio plej nego trojka, a plejevi u jugoplastici su bili pokojni Sretenović i Luka Pavićević, a po potrebi to bi odigrao i Perasović. Starter Jugoplastike tada su bili Sretenović, Perasović,Ivanović, Kukoč i Rađa
G

Gostnfbf

pre 7 meseci

Jeste Zeljko svih devet titula uzeo sa Panatinaikosom, ili mozda i nije? Jedna titula moze slucajno da se osvoji, pa cak i dve sa dva tima, ali kod trojke prestaje svaka slucajnost, to vam i ceca dobro zna. Covek ima 9 titula (daj Boze uskoro i 10) sa 5 razlicitih klubova, sto je po svim merilima najbolji evropski trener ikada. Ivanovic je isto odlican trener, ali imali ste i boljeg pa ga oprao Jovanovic i sta to govori o njemu? Apsolutno nista, desava se, ne pobedi uvek bolji, nekad i najbolji pogrese u izboru igraca, nekad i slabiji ubodu vrhunsko pojacanje koje donese titulu. Sad je pocetak sezone, daleko je kraj i menjace se do tada mnogo puta i dobre i lose serije. Ajde da uzivamo malo u dobrom basketu dok ne pocne rat.
Z

ZARKO73

pre 7 meseci

Diskusiju o tome kakvi su bili kao igrači, ne vidim kao relevantnu. Ozbiljan sam zvezdaš, ali skidam kapu za trenersku karijeru Željka Obradovića. Gde god se pojavi, tretiraju ga sa jako puno poštovanja. U svom selu te uvek najmanje vole. Njegova najveća mrlja je 2005. i reprezentacija. Tu je morao mnogo bolje kao stručnjak. Ako je i imao sreće, nije je mogao imati 9 puta. Sa njim na klupi svaka ekipa dobija makar 5,6 poena na njegov autoritet , za bacanje, za faul u napadu, za namernu. Sudije ga cuju, vide , respektuju... Duško je ozbiljan Evroligaški trener.Sa jasnom vizijom, stavom, autoritetom...Meni se čini i da je veći gospodin. Željku proradi to da je on veličina i da svi moraju da ga takvog gledaju... U svakom slučaju , treba da budemo ponosni na obojicu...I naravno, da ću se radovati ako vidim Željka rumenog kao dete na snegu, jer to znači samo jedno... Sretno protiv Asvela...imali ste od koga da naučite kako treba odigrati da bi ih dobio.
D

Direktori

pre 7 meseci

Bando bando baaando crvena!
S

Seoska džukela

pre 7 meseci

Vauuu. Molim trofej EL za gospodu nakon ove pobede. Zaslužilo su.
d

dzafnk

pre 7 meseci

već ga imamo. poz
Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Natovarice to Zvezda do 30 min.
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

Svaka cast za Zelimira. Podigao je ekipu i zabeležio ubedljivu pobedu protiv renomiranog protivnika koji je projektovan za vrh ABA lige i Evroligu sledeće godine. Sa ovim su se složili..
M

Milan Bre Bre

pre 7 meseci

Voleo bih da vidim ko stoji iza ovakvih nakaradnih komentara. Verovatno ljudi sa partijskom knjižicom, iq 60.
Г

Геџа Србијанац

pre 7 meseci

Кад ти неко удари шамар, окренеш други образ. Ако си хришћанин. Ако си секта, онда га не поведеш у Словенију...
з

завиша

pre 7 meseci

добар си дечко, мало приглуп ал добар
Г

Геџа Србијанац

pre 7 meseci

Завиша, завијеш ми га мало хахаха (како знаш о чему причам, па си се нашао прозваним? Невоље у рају? Изгледа да Понитка није ко клинке, па да ефенди Жоцоглу може да их љушка по седишту)... А ти ми личиш на неку клинку, мада још не знаш, ускоро ћеш моћи да бираш шта си, не бригај...
T

Turski trener

pre 7 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
p

pero7

pre 7 meseci

kao bahar ..serif i kim 15 miliona i radnicki mora da ubacuje igraca da budu sigurni...oni se potresli zbog Bahara...
A

Aahhahahahahaahahahaaahhhhaa

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂, pa taj trener ima vise Evropskih trofeja, nego tvoje celo sportsko drustvo zajedno.
д

да, да...

pre 7 meseci

...има трофеје, али са Панатинаикосом 😂😂😂
z

zeljko Odlazi

pre 7 meseci

Dokle vise sa najvecim budzetom u istoriji da gubimo od tamo nekih Studenata i makabija sa 30 razlike,dokle tako,Odlazi zeljko!
i

ivko svemirko

pre 7 meseci

Lako je šiljiti kurčić na sirotinji
d

d.o.o.

pre 7 meseci

dok vi to isto ne uradite, tada prestane celo moralisanje
p

pero7

pre 7 meseci

pa jel ste vi siljili na Jang bojsu..ili cekate Lajpcig sa kojima ste egal po budzetu
S

Smejurija

pre 7 meseci

Kao vi u KLS protiv drugog tima.
s

strvina

pre 7 meseci

Oplakah na komentar 😂
M

Mile led

pre 7 meseci

Šampioni!⚫⚪
D

Decenijasi

pre 7 meseci

A cega ste to "sampinjoni" jel najveceg negativnog rekorda u celoj Evropi tako sto igikea titule i EL videla nije vise od vele zadnje pune Decenije,to je najveci negativan rekor ikada!
K

Kazablanka

pre 7 meseci

@Decenijasi Koliko je tebi dobro...
B

B. Grobar

pre 7 meseci

A u EL ce opet da sire noge ovaj put kad puknu od Asvela,zivi bili pa videli!
F

Fmp vol.2

pre 7 meseci

Koliko utakmica imate u top 8 EL kroz istoriju kluba? (Ugašenog ili novo-kreiranog, kako god) Ahhh daa….
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Zali boze 30 miliona evra bacenih na ovaj tim Igokeje najskuplji tim u istoriji Srpske kosarke.. na sta lici ova igra, Asvel pobedjuje a oni nikad gori
S

Studentski centar

pre 7 meseci

CITI SAMO DA VAM OPET NE DODJU STUDENTI FILIJALA BUDUCNOSTI I PLASTIKA MAKABI PA DA OPET PUKNETE 20-30 RAZLIKE!
S

SEVERNA KOREJA

pre 7 meseci

kAKVO NAVIJANJE,KAKVA PODRSKA,BRAVO GROBARI!POZDRAVLJEN JAKO VISE PUTA UNISTITELJ PARTIZAA..U SLOVENIJI MU SKANDIRAMO DOK NEKO NA RAJKU SPUSTI NECE,JEDNO BRA 50,000 LJUDI GLAS DA DO DVA UNIVERZUMA
B

Banence

pre 7 meseci

GUBITE OD ASVELA,DZABE SE RADUJES!
p

pqqq

pre 7 meseci

GUBE OD ASVELA U CETVRTAK. LJUBISE MI MOGA groBARI
j

jaaaaaaa

pre 7 meseci

pa zar vas nije malo sramota sta treba sudije da prikrivaju poraz u evroligi i pomaganjem u ABA ligi pri ovolikom razliku u kvalitetu,Krka kod kuce 26:15 faulova i 7:25 slobodna,mislim sta reci ABA sudije najgore u Evropi
M

Mile led

pre 7 meseci

A u EL bice krkanja naprednih
i

ijuuu

pre 7 meseci

A onda kada dodje evroliga bice plakanja
p

pregalac fudbalski

pre 7 meseci

Koliko pobeda imate u top osam fazi, kada govorimo o vasoj istoriji?
B

Babaroga

pre 7 meseci

Hoće. Ponovo nećete u top 8