Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet kao Rolingstonsi na turneji po regionu

Z

Zoçi

pre 4 meseca

'Uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre', ovu rečenicu dobro zapamtite, izgovarace je u oktobru, samo sto ce tad voditi tim sa srednjeg istoka.
B

Bum 92

pre 4 meseca

Dzez bend...... Dobro jutro dzezeri xaxaxaxax
Z

Zasto malo ne

pre 4 meseca

pisete i o malom klubicu iz Zeleznika...
Z

Zijani

pre 4 meseca

Toliko mali da ga na vesti o samo tvom klubu pominješ...nije dovoljno da ste stonsi pita čovek za železnik hahaha genijalno:))

Kalčopolista®

pre 4 meseca

@ zijani vasu velicinu i popularnost su najboje opisali navijaci Makabija!
u

uzalud pitaš...

pre 4 meseca

Od te 2013 godine kada su "prošetali" taj transparent, koji se inače nije napravio striktno za tu utakmicu, već ga "šetaju" stalno, medjusobni skor Makabi-Zvezda je 7-11. Samim tim dolazimo do dva zaključka. Prvo: vrlo dobro sada znaju ko smo Drugo: kontinuirano igramo LE više od deset godina. Zato ostrašćeni mladiću, prvo proveri neke informacije da ne ispadneš "glup u društvu" i čitaj brate, čitaj...
Z

Zijani

pre 4 meseca

U jeee ako su oni,ti čuveni navijači makabija rekli nešto hahaha nebitni skroz...a i od tada ih tamburamo svaki put kad ih vidimo pa su možda naučili a i nisu ni bitni toliko,meni bar vidim tebi jesu,pa da:))
@

@Uzalud pitaš

pre 4 meseca

Nije ti dobra ta računica, ajde opet na net pa nadji koji je skor od 2013-2024. Daleko više pobeda ima Zvezda nego što si napisao. Čak u tom periodu Zvezda ima više pobeda od Makabija na njihovom terenu. Mrzi me da tražim po netu tu statistiku.

Dule

pre 4 meseca

Jel to neka sala vise pobeda Zvezde u Tel Avivu nego domacina Makabija ali i ako je istina nije toliko cudo on je odavno posrnuli velikan odigra odlicno prvo poluvreme protiv Partizana pa u drugom pukne onaj Makabi koji je Dule okrenuo tamo e to je bio gigant ovo sada u vecini timova je samo skup placenika.
V

View

pre 4 meseca

Za ove istoričare iz predgrađa samo jedno pitanje: Ko vam je sada predsednik FK CZ? P.S. Berlinski zid je pao 1989.god.
Z

Zijani

pre 4 meseca

Predsednik je Trezić..pa da
Z

Zijani

pre 4 meseca

Jeste partizan uspesniji u kosarci a za Zvezdu kazu da je iz zeleznika mali klub bla bla...nekako nas i pored toga gledaju kao veće jer nas ima više i popularniji smo i najvise vole nas da pobede i Čovića mrze jer ih godinama..pa da jeste tako,nemoj se pravite:))
R

Realno samo

pre 4 meseca

Ako smo mi nebitni, sta ces ti kao navijac fmpa na vesti o Partizanu? 😂 toliko smo mali da ste na nacionalnoj televiziji pozivali da se dodje na utakmicu i bude vas kao nas protiv Asvela najlosije ekipe u EL, sta ti to govori 😂
В

Весна.Обрадовић

pre 4 meseca

Кад су узели Кецмана Мачвана Весу Петровића Рашића итд из ФМП а, тада им није сметао Човић?
Z

Zijano si

pre 4 meseca

I realno zaboli nas ku.ac za vasom albankom.
Z

Zijani@realno samo

pre 4 meseca

Ne,naprotiv bas nigde nisam rekao da ste nebitni eno pogledaj komentar...bas naprotiv, vi ste seltiksi a stalno nama govorite da smo mali klub iz predgradja i o prvom coveku tog kluba stalno pevate...zašto, kad ste veliki pitam se a on mali iz predgradja to nema logike.Pa je onda zakljucak da je zbog njegovog rezultata u odnosu sa vama svih ovih godina nema drugo šta,pa da:)Sportski pozz!;

Baki

pre 4 meseca

Vi ste prvi pevali izmislili ste pesmu njegovoj zeni jos pre 15 ak 20 godina,a zasto mu mi pevamo ima bar 5 razloga jedan od njih je sto ima 2 kluba u istoj ligi i to sve kao regularno vec vise od jedne decenije svi to i jos mnogo toga drugog trpe kao da je normalno.
@

@zijani

pre 4 meseca

Kosarkaski niste ni blizu popularni kao Partizan. Cak vam je i marketing losiji duplo od Partizana.
M

MNM

pre 4 meseca

Ne palite ih:))))
M

MNM

pre 4 meseca

Koga? Igrace i rukovodstvo pokojne zvezde ? Lepo si napisao ne palite ih oni se ne pale na top 8. Ma ne pale se na EL uopste. Imate i izjavu vlasnika kluba Covica. To je iz cistog, neizlecivog kompleksa od KK Partizana.
@

@@MNM

pre 4 meseca

Vas da ne pale a ne rukovodstvo Zvezde il sta si već napisao..vas da ne pale da ste neki stonsi ne znam kako da pojasnim moj prvi komentar ali eto to sam mislio:)) Za f4 se mi ne palimo a vi mnogo pa izgorite na putu kao u Kaunasu kako je bilo sa barsom posto ste se palili:)))))
T

Toto-kao-tunjav

pre 4 meseca

Promenio sam sliku pa vise nemam onu gde sam kao devojcica nerazvijenog tela zarobljen u muskom obliku, sad sam stavio neku iz crtaca jer sam ja veliki decko tako kaze moja baka kad me poljubi.
H

Hahahahahaha

pre 4 meseca

A Boltauzer mu dođe Mik Džeger
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Nemoj samo mi da komentarisemo sudjenje, Partizan su ojadili u bar 5,6 utakmica a nas guraju da nekako pobegnemo sa dna. Samo mi zvezdasi da ne pricamo o sudjenju...
@

@hahah

pre 4 meseca

Duhovito. Celo V-2 pada u nesvest od smeha.
L

LAKI PFC

pre 4 meseca

Petokraka je osvajala titule na Roland Garosu dok se lopta bacala sa mosnica.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Tada se lopta držala do podne, pa kad se umore, bace na koš.
C

Crni Roko

pre 4 meseca

Nije samo protiv Reala ima vise snimaka gde ti srpski vitezovi iz sveg glasa pevaju Jugoslavija.Ko nadje snimak gde Grobari pevaju o Jugoslaviji placam rucak.Toliko o laznom stubu srpstva ljubiteljima petokrake.
J

JAMESBOND007

pre 4 meseca

Hvala ti Boze sto navijam za INSTITUCIJU, KK PARTIZAN, EVROPSKI SAMPION koja svuda izaziva divljenje a ne za mali klubic iz Zeleznika bez identiteta i bilo kakve bitne istorije, osim, pardon, 10-ak titula na sljaci pod Kalemegdanom 50-ih godina proslog veka...
D

Dre

pre 4 meseca

Dive se od Vitorije do Madrida!
N

Niš je Zvezdin

pre 4 meseca

Hahahaha pukli od cedevite, igokee, zadra i mege sa najvecim budzetom u istoriji, cirkus kolorado svako bi da gleda
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Odkud ti znaš kad si ti iz Doljevca ?
Г

Групни

pre 4 meseca

знамо и који део Ниша је звездин ...
M

Marcoman

pre 4 meseca

Dok palme njisu grane...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Jedna od interesantnijih izjava beše svojevremeno ona Vučelićeva u "Žurnalu", da i oni žele titule od 1941. do 1945. godine. Kaže ginuli su i oni na Sremskom frontu.💪🏻💪🏻💪🏻 A prvi igrači im bili reprezentativci NDH. 😆 Pa za koga su ginuli, junače?
V

View

pre 4 meseca

Misliš na onog Vučelića što ste ga poslali u FK Partizam kao okupacionog upravnika.
D

Derbi ???

pre 4 meseca

Kako su Stonsi prošli na Derbiju 04.01?
Г

Групни

pre 4 meseca

Партизан је Институција ! најбољи тренер,атрактивни играчи, добра игра, загарантован догађај ! треба то доживети, треба се томе супроставити, треба изазвати ... јесте, турнеја атракције, потеза и живих легенди у датом граду ... то је онако медијски атрактивно, интересантно ... али за Партизан то мора бити резултатски успешно и ако може, што мање физички напорно ! НАПРЕД ПАРТИЗАН !
m

ma

pre 4 meseca

Znaci zatovu Istambulu bilo 3 hiljade ljudi kad ste gostovali?Doduse "mali" je to grad, treba napuniti tako veliku halu.Jos onaj komentator laze sam sebe,"mora da su jako velike guzve u saobracaju,pa kasne navijaci".
И

ИМА НАС

pre 4 meseca

који пратимо кошарку још из времена СФРЈ. Прво је Босна постала првак Европе, па Цибона, Југопластика и онда Партизан. Модерна кошарка, у дворани, је била са том, рецимо тако, великом четворком.Пре ће да дође смак света, него да се ЦеЗе упише међу прваке Европе, И зато - ПРОЦВЕТАЛА БЕЛА ЛАЛА, РАСТИ ЗВЕЗДО ЈОШ СИ МАЛА. РАСТИ ЗВЕЗДО ДО ПРОЛЕЋА ДА ПОРАСТЕШ МАЛО ВЕЋА.
T

Titule u Sfrj ?

pre 4 meseca

Broj Titula Zvezde u Sfrj ? Broj Titula Partizana u Sfrj ?
Ч

ЧОВЕК.ИЗ.ПЛЕМЕНА

pre 4 meseca

Има вас, југословена, 20 000 по најновијем попису
Z

Zvezda.Srbija.Nikad.Jugoslavija

pre 4 meseca

Partizan je oličenje Jugoslavije , Zvezda Srbije.
R

Realan 2

pre 4 meseca

87 godine zvezda tuce real, CEO stadion skandira JUGOSLAVIJA.... imas snimak na youtubu... U postavi bracun I elsner... Toliko o simbolu srbije... A ideju da je crvena petokraka simbol srpstva, necemo ni komentarisati...
Š

Šta bre pričaš?

pre 4 meseca

I Crvena zvezda i Partizan, kao i svaki klub koji se zove Borac, Radnik, Proleter ili Mladost su tekovine onog najljućeg posleratnog komunizma. Sve ostalo je teško laganje.
Г

Групни

pre 4 meseca

за ограничене екипе, ограничен простор ... за широку душу и свемир је ограничен
J

Ja sam jaaaa

pre 4 meseca

Pa normalno, Partizan je institucija i klub sa dugom istorijom i tradicijom. Gde god da je gostovao bio je pozdravljen aplauzima, klub i najbolji i najtrofejniji evropski trener. I navijaci u regioni su prepoznali razliku izmedju kluba i vestacke tvorevine koja siri mrznju gde god da stigne
A

Aleksanderr

pre 4 meseca

Prvo ne pametuj i ne pricaj svasta da mi sirimo govor mrznje.Samozvana institucijo nastali ste 1945 prvi trofej prvak Jugoslavije uzeliste 71 god.Toliko o tome .Pod 2 Institucija je igrala u 2 ligi stare Jugoslavije.Pod 3 Prvi Inostrani trofej Srpskim klubovima donela je Kk Crvena Zvezda Kup pobednika Kupova.Pod 4 Sta treba da kaze Bosna Cibona Jugoplastika ako ste vi institucija.Pod 5 Prvi kose zalagao da Srbija ne treba da ima 2 kluba u Bg bio je vas davitelj gos Vujosevic.Prema tome prvi ste poceli.Lepo bilo kad ste gepekovali sudije davali igrace Predsednik tadasnje drzave pokazivao misice na vasim utakmicama EL.Vi ste bili i ostacete Jugosloveni.Vel.poz laznoj instituciji.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

#Aleksanderr. Greška!!!! 71' su ispali iz Jugoslovenske lige i igrali u drugoj ligi, KK Drugoligaš. A 76' su osvojili prvu titulu. Na titulu su čekali neverivatnih 31 godinu, što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije.
R

Realan 2

pre 4 meseca

Zato ih to toliko I jede, kad vide kako se zoc I kkp docekuju svugde... Zato ga I mrze...
c

ccc...

pre 4 meseca

Pa vi cigani ovo necete prezivjeti, ja ne mogu da vjerujem koliko pisete o Partizanu 😃pa svaki dan, svaki cas.

@Aleksanderr

pre 4 meseca

Sta pominjete Bosnu ,Cibonu jel znate kada su oni uzeli prvu titulu 70 ih odnosno 80 ih je Bosna ali su u Evropskim okvirima institucije kao i Partizan njima se niko ne podsmeva zbog toga. Cak ni vi nemate zamerke na njihovu velicinu uprkos tome sto su jos duze od Partizana cekali prvu titulu.Niti je Zvezda uzela na ovim prostorima prvi Evropskih trofej nego je to bila opet Cibona kup Radivoja Koraca pobedivsi OKK Beograd ,a iste godine kad ste vi uzeli jedini trofej Partizan je igrao finale pomenutog KRK izgubio ali je posle 3 puta osvojio trofej koji vi niste mogli osvojiti ni jedan.
I

Izgubili derbi

pre 4 meseca

OBJASNILI SMO MI "ROLINGSTONSIMA" U DERBIJU SA +20 KO JE TATA IGRE!
Г

Групни

pre 4 meseca

два пута у три дана па то не чини ни Роко Зигфреди на турнеји у Мађарској ...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ne znam čemu više toliko iznenađenja zbog srdačnog prijema u lepoj njihovoj? Pa idu u mesto tvorbe, aman. 😆
K

KONI JADNICI

pre 4 meseca

TOTO MOTO trk kod kardiologa. I nadimak vam na mestu
R

Realnoo

pre 4 meseca

Može li se znati koji pouzdan dokaz imate da je Partizan osnovan u Hrvatskoj, osim ponavljanja jednog te istog kao papagaji? Dokumenti, fotografije, potpisi, bilo šta? Pošto materijalni dokazi koji postoje kao što su tekstovi u novinama ,,Politika" i ,,Borba" iz tog vremena govore nešto potpuno drugačije. Čak je i 1. fudbalska utakmica igrana samo 2 dana po osnivanju, dakle 6.10.1945. na današnjem stadionu Partizana (tada je bio stadion ugašenog BSK-a) protiv reprezentacije Zemuna. Nikakav Zagreb i slične gluposti se ne spominju 🤷‍♂️.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

_@ Realnoo Odgovor je napisan, i dobićeš ga, ako cenzura ne uradi svoje. U tom slučaju, obrati se sponzoru da ti pošalje.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

_@ Realnoo Ima puno slika vaše osnivačke okosnice, u vašem dresu. Zamolio bih da objavite tekst, kao odgovor: Sve počinje oktobra 1945, kada Kontraobaveštajna sužba (KOS) Narodnooslobodilačke vojske (NOV) i Partizanskih odreda Jugoslavije (POJ) osniva Jugoslovensko sportsko društvo i Fudbalski klub Partizan, sa zadatkom da budu najbolji i najjači, ne samo na prostoru bivše države, kako bi se i na taj način manifestovala snaga novog poretka. Nisu se birala sredstva, pa su takoreći direktno iz dresa reprezentacije Nezavisne države Hrvatske (NDH) u Partizan prekomandovani više nego talentovani igrači Franjo Glazer, Miroslav Brozović, Florijan Matekalo, Zlatko Čajkovski i Stjepan Bobek. To njihovo fudbalsko poreklo (pogledajte zvanični sajt NSH) novim komunističkim vlastima u Beogradu nije smetalo, ali im je smetala Crvena zvezda jer je, po njihovom mišljenju, bila simbol reakcije u Srbiji. Izdata je direktiva za opštu i neprestanu borbu protiv te i takve reakcionarne Srbije. I zbog toga, ali više zato što je Jugoslavija, i kao kraljevina i kao komunistička, bila višenacionalna država, pa se jugoslovenstvo nije moglo primiti u narodu. Partizanova obaveza bila je praktično nemoguća misija, i on je ostao strano telo u srpskom fudbalu.
v

vs vlada

pre 4 meseca

Fudbalski klub Partizan je osnovan 4. oktobra 1945. godine kao deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Danas je ovo Sportsko društvo asocijacija 25 klubova u isto toliko sportova, čiji je član i dalje i Fudbalski klub, ali ima potpunu samostalnost u organizovanju, rukovođenju, finansijama, materijalnim dobrima i objektima. Osnivači Fudbalskog Kluba Partizan su jugoslovenska vojna lica i generali Peko Dapčević, Svetozar Vukmanović - "Tempo", Otmar Kreačić - "Kultura", Vlada Mađarić, Ratko Pejić, Vujica Gajinović, Ratko Vujović - "Čoče", Koča Popović, Mijalko Todorović - "Plavi" i Pavle Jovićević. Prvu utakmicu Fudbalski Klub Partizan odigrao je 06. novembra 1945. u Zemunu, a stelac prvoga gola za Partizan bio je Florijan Matekalo u istoriji. Uz Fudbalski klub radi i nekoliko preduzeća kao deo poslovnog sistema Partizana. FK Partizan, uz svog najljućeg rivala, Crvenu Zvezdu, predstavlja najznačajniju srpsku ekipu i tim koji, u zadnjih nekoliko godina, održava Srbiju na UEFA rang listi evropskih ligaških takmičenja u blizini pozicije koja omogućava dva predstavnika u Ligi Šampiona.
@

@tunjavko

pre 4 meseca

Bitno da si slicicu promenio, da ne gledamo vise tvoja zenska ramenca. Bas si macho hahahaahhahhahahahaahhhahhaahahahaha
V

View

pre 4 meseca

CZ je osnovana u kancelariji iznad Madere. 🤣 Jedini komunistički klub u Evropi koji i dalje funkcioniše posle pada Berlinskog zida.
R

Realnoo

pre 4 meseca

Toto-ko-tunjo Pa nisi pružio nikakav dokaz da je Partizan osnovan u Hrvatskoj. Napisao si neku opštu priču, s tim da si pogrešio u dve stvari. Prva da je Crvena zvezda reakcija na vladajući sistem i (valjda) Partizan, što je nemoguće jer je prva osnovana 6 meseci pre Partizana pa nije mogla da bude nikakva reakcija nego početak nečega novog, a tek da ne pričamo o simbolu crvene zvezde koja je u komunizmu bila najveće obeležje nove ideologije uz srp i čekić. Komunisti su nosili crvenu zvezdu (petokraku) na svojim kapama, ista je bila i na zastavi nove Jugoslavije i naravno da je bila crvena da crvenija nije mogla da bude. Druga stvar koju si pogrešio je aludiranje da vezu Partizana i Hrvatske jer su u Partizanu igrali igrači hrvatske nacionalnosti, ali u Partizanu su u 1. generaciji igrali i ljudi drugih nacionalnosti Rumuni, Mađari, Slovaci i Makedonci pa to ne znači da je Partizan osnovan u tim državama. Razlog je opet taj što je Crvena zvezda osnovana 6 meseci ranije i što je već uzela sve igrače iz Srbije koje je htela.
U

U KOSARCI NISMO ISTI

pre 4 meseca

NEKO SU ROLINGSTONSI NEKO ROKERI ,,severokorejci" .
G

GEDZA MORAVAC

pre 4 meseca

BRAVO , KORENITO .
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Hm, "rokeri Severnokorejci"... 🤔 Zvuči zanimljivo. Pre bih to voleo čuti, nego umiveno mejnovano kamenje koje je odavno izgubilo identitet.
R

Realan 2

pre 4 meseca

Ne samo u regionu... saras mu se klanja, can ljubi ruku, ataman kaze da ga je ucinio boljim trenerom, protiv fenera ovacije cele hale, tako ce biti i sad u atini... zeljko obradovic, jedan jedini, mrze ga samo u zelezniku...
S

SUJETA

pre 4 meseca

UDBA I KOSARKA ,IDI BEGAJ !
N

No.1

pre 4 meseca

Kojoj gradskoj opštini pripada to naselje?
M

Mirt

pre 4 meseca

28.01.2024 Mik Dzeger i Rolingstonsi gostuju u Beogradu, zato svi u Arenu!
V

VELICINA OD KLUBA

pre 4 meseca

POKLONIMO IM DRESOVE !
F

Ff

pre 4 meseca

😂😂😂😂😂😂😂
M

Mile led

pre 4 meseca

Hrvatski derbi 18h.
O

ONI BRISU DUGOVE

pre 4 meseca

TI GLEDAJ COVICEV DERBI BEZ ADRESE !
M

Mile led

pre 4 meseca

@ONI. Mi možda nemamo adresu, ali ste zato VI i Dinamo Z, i Cibona na istoj adresi.
c

crno beeeeeli

pre 4 meseca

Svaka cast.Jedan jedini klub.trener ,igraci i navijaci.Toljudi cjene sirom planete
J

Jasno ko dan

pre 4 meseca

Smrt fasizmu ziveo Evro Partizan
S

SUJETA JE GADNA OSOBINA

pre 4 meseca

Cela se Evropa divi Partizanu a to nekog boli ! Pa neka ih neka kokodace !!!
C

COPOR SE UTRKAVA

pre 4 meseca

,,KOKOSKE" JURIS NA KOMENTARE ! BICE BUREKA I SENDVIC !
h

hook rook

pre 4 meseca

vidim broje se tamnoputi igraci a zvezda ih ima hanga,jago,bolomboj,gilespi,ovaj smart novi..5 komada znaci..stranci tobi i gidraitis...7 stranaca
Č

Čvarkov

pre 4 meseca

Auuuuu
A

AVpartizan

pre 4 meseca

Ne sme da stane.
@

@ssss

pre 4 meseca

Ovi iz mozzarta su provokatori!Provociraju najsrBskije navijače!
A

Ahahaahahhhaa...koji naslov

pre 4 meseca

Rumeni je Mick Jagger
о

онда је Сферопулос

pre 4 meseca

Шабан Бајрамовић...
Г

Групни & онда

pre 4 meseca

фале само бркови ... да се позајме од аналитичара Владе ... " Ооо, Јоланда, Јоланда ..."
b

budvanin

pre 4 meseca

Majka ti je rumena kad je Zoc dovati
b

budvanin

pre 4 meseca

Majka ti je rumena kad je Zoc dovati
p

pihh

pre 4 meseca

cirkus je ponovo u rodnom gradu
S

Slavuj

pre 4 meseca

2/3 komentari, zna se koga i još sve pršti od + , toliko o vama , a vijest je sasvim korektna, čak šta više, afirmativna za ligu i odnose među klubovima. Šta je u glavama većinske Srbije?
D

Dvoličje

pre 4 meseca

A radiš li nešto za promociju domaće lige,ili iz nje samo bežiš?
J

JAMES BOND 007

pre 4 meseca

Koje domace lige? Jel one gde FMP1 ide direktno u finale protiv svoje filijale FMP2 i glatko osvaja "titulu" koja nije pod okriljem KSS i jos istu i racuna u svojoj "bogatoj" istoriji kao i onih 10-ak titula na sljaci pod Kalemegdanom 50-ih godina proslog veka? Jel na tu domacu ligu mislis? Ne budi smesan...
R

Realan 2

pre 4 meseca

Pricas o takmicenju koje osvojis sa dve odigrane utakmice? Kakva tu promocija treba? istorijska sramota, za svakog osim za one iz predgradja... odigras dve utakmice, uzmes titulu prvaka i to ti je sve normalno...
R

Realno samo

pre 4 meseca

Jao kako ovakvi naslovi upale ove iz fabrike Zeleznik 😂
С

Сале2323

pre 4 meseca

Мене лично фасцинира да кад уђеш на неки портал хрватски и прочиташ њихове коментаре о новом кошаркашком тиму КК Динамо, као чедо фудбалског клуба, сами Хрвати се с тиме спрдају и пишу да само Цибона постоји за њих. А сигурно има међу њима навијача НК Динамо, али какви, тај кошаркашки клуб истог имена је креатура по њима. А Цибона се заиста воли, повећао се број навијача, момци иако прежаљени боре се и труде, не дају на себе и клуб.
P

Psi ho

pre 4 meseca

samo sto ovde belaca nema…
N

Niko123

pre 4 meseca

A u Fmp-u, sve pršti od domacih igraca.Vi ste postali KK Nigerija.
3

3X

pre 4 meseca

Po zvuku klepetala da se videti da su hobiti sa perferije Beograda dodatno aktivni.
r

realno...

pre 4 meseca

ja bi to pre uporedio sa cirkusom
E

Ehh

pre 4 meseca

Hvatska je ponosna na oba kluba samo sto je jedan klub postao bogat klub
N

Nemanja02888

pre 4 meseca

U pravu si, Krcunova Zvezda je baš postala finansijski bogat klub
@

@nemanja

pre 4 meseca

Крцун је макар био Србин. Као и шеф му Ранковић, главни човијек Партизана.
b

budvanin

pre 4 meseca

Moze prevod na srpski, ne razumijem indijski
b

budvanin

pre 4 meseca

Moze prevod na srpski, ne razumijem indijski
B

Budi i ti

pre 4 meseca

na svoju Albanku...
t

takoeees

pre 4 meseca

Kako je lepo vratiti se kuci
р

ринге ринге

pre 4 meseca

раја....
K

Krcuni

pre 4 meseca

Pa sta cekate? Tirana ceka povratak svojih miljenika jos od 1945.-e.
L

LAKO JE MEZIMICI

pre 4 meseca

EVRO PARTIZANU EVROPA JE DOM ,FMP2 IZ ZELEZNIKA BEZ ADRESE ! DUZNI DO GUSE DUGOVI SE BRISU I OPET RESTART !
V

VAS BUVLJAK JE ADRESA

pre 4 meseca

BAR IMAMO KUCE A VI ,SVE RASPRODALI OBRISALI DUGOVE I OPET POPUJETE. I TO 12 GODINA ! SRAMOTA .
r

realnoio

pre 4 meseca

Nikad cuo za taj Hrvatski bend
e

evo ga

pre 4 meseca

Najveci derbi Hrvatske
q

qwrrty

pre 4 meseca

Avangarda u svakom smislu te reci!
M

Mik Džeger

pre 4 meseca

Kakva komparacija...ha,ha ha !
M

Miroslav67

pre 4 meseca

Vazno je da ste vi Cigani oličenje srpstva.. zato nam je Srbija ovakva ... NAPRED PARTIZAN!!!!!
D

DraganKojic

pre 4 meseca

Sto sta fali Srbiji ?
@

@Dragan Kojić

pre 4 meseca

Šta fali Srbiji? Poduži je spisak stvari. Fali joj red i poredak. Da se očisti od korupcije, da je vode najsposobniji a ne najpodobniji. Da se posao ne dobija preko partijske knjižice već na osnovu diplome i to ne lažnih onih, već pravih, stečenih znanjem. Da konačno postanemo društvo u kojem ne vlada pravo jačega, raznoraznih veza i vezica i ono čuveno “znaš ti ko sam ja”, već gde svi imaju jednake mogućnosti. Da prestanemo da rasprodajemo svoje reke, svoja prirodna bogatstva strancima koji ne žele da zagađuju svoju zemlju, već bi za siću u džepovima moćnika da nam unište zivotnu sredinu. Da zakon bude jednak za sve, kako za obične ljude, tako i za one na vlasti. Da ne budemo zemlja u kojoj se deca ugledaju na rijaliti zvezde, već na pristojne ljude. Ima još dosta toga, ali za početak je dosta i ovo.
D

Dzi

pre 4 meseca

Neko Srpstva neko yugoslovenstva... Nista sporno...samo nek se zna... A i onda sta pljujete po Srbiji za novce, obratite se marsalu.
D

DraganKojic

pre 4 meseca

Bravo upravo si opisao svaku zemlju na svetu svaka cast! Molimo vas medalju za gospodina .
@

@Dži

pre 4 meseca

Koliko “slobodni” zidari sa severa misle dobro Srbiji, vidi kroz njihovu svesrdnu podršku uništitelju Srbije. Pune tribine sigurnih glasača.
@

@Dragan Kojić

pre 4 meseca

To može da kaže samo neko ko nije izašao iz svog sela, nego veruje čiki sa televizije koji mu priča kako smo “ekonomski tigar”, a radi za platu od 400-500€. Radio sam i u inostranstvu i ovde, pa znam koliko je lakše zaposliti se preko ako imaš kvalifikacije i znaš svoj posao i koliko se cene takvi ljudi. Ovde će prednost da dobije neznalica sa partijskom knjižicom, koja je jedini zakon, nego neko kvalifikovaniji i stručniji ko nije sigurni glasač. Pogledaj odnos plate i osnovnih namirnica kod nas i preko. Cene su gotovo iste kao na zapadu, a plate po četiri-pet puta niže. Odeća, obuća i tehnika nam je najskuplja u Evropi. Probaj u Srbiji da sedneš na voz recimo i da dođeš makar do susedne Mađarske, Rumunine, Hrvatske… To je nemoguće uraditi jer jedina normalna linija koju imamo je ona Beograd-Novi Sad. Ako nemaš auto bukvalno si otcepljen si od sveta, a benzin skup. Infrastrukturno smo najgora rupa Evrope, da si bar jednom otišao preko video bi to. Potencijale ne koristimo jer ne znamo, stručne ljude teramo iz zemlje, dok se banda partijska širi i demonstrira silu gde stigne. Toga brale ima samo u Srbiji, pa se pitamo što se mršte kad čuju odakle smo. Da se razumemo, ja volim svoju zemlju i voleo bih da ovo što sam napisao nije tačno, ali na žalost živimo u jednoj banana državi jer smo postali mnogo loš narod, štetan pre svega po samog sebe.
D

Derbi super bio

pre 4 meseca

Opako razbijanje bilo na Derbiju 04.01
N

Nemanja02888

pre 4 meseca

Opako razbijanje bilo 2 puta u 4 dana, još dodatno u fudbalu, teško je znam 😂
M

MikDzeger

pre 4 meseca

A sme li se znati ko je Mik Dzeger, Kit Ricardsu tim Stounsima. Oni su belci,a ovde je ekipa vise kao dzezeri iz Bronxa. Bolje taj naslov da ide,realniji je.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Ako znas da brojis do 10, videces da imate vise stranaca od Partizana. Sad placi jos jace
S

SamoSamo

pre 4 meseca

@realnosamo Samo Partizan u Evroligi ima 5 obojenih amera i jednog belca .Samo Partizan,samo Partizan i samo Partizan. Zvezda do Gilespija,nije imala nijednog,Nejpir je bio jedini do tada i otisao je.Hanga je Madjar,Jago Brayilac,Bolomboj pola Rus ima i ruski pasos, kao i Tobi slovenacki.
R

Realan 2

pre 4 meseca

@SamoSamo po tvojoj logici, jago ili hanga su manje stranci nego ledej I panter? Kako brate? Bolomboj polurus? I sta s tim, nije stranac? Tobi ima slovenacki pasos, nije amer? Kakvo razmisljanje....
R

Realan 2

pre 4 meseca

@SamoSamo I da bih te do kraja stavio na mesto, u efesu imas larkina, brajanta, tompsona,klejburna, dzonsa, vilisa, dauma, oturua.... Plus plajs, biboa, holac... Kako onda Samo Partizan I Samo Partizan?
j

jole 39

pre 4 meseca

bratski derbi
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ovo je pravi derbi, pravi klasik, a ne sa prigradskim rivalima čiji je vlasnik doktor mašinstva iz predgrađa glavnog grada.
K

KlasikDuletoveMantre

pre 4 meseca

"Rodman93 Klasik iz doba Dula samo. U bivsoj Jugi samo Vi niste igrali protiv Drazena i Cibone finala, vec Zvezda i Zeravica,a pre toga 80te i ranije ,derbi je klasik bi Zvezda - Lokomotiva Zg od koje Cibona nasledila klub i ime,posto ste bili to vreme kljakavci.Proverite,mada Vam statistika i realnost nisu jace strane.
@

@rodman

pre 4 meseca

Ma da, Cibona - Igokea, jedan od najstarijih derbija. Ili je Cibona - Ofy?
Z

Za Rodman

pre 4 meseca

Nikad Partizan Cibona nije bio klasik,jednostavno Cibona vas je drala kao Musa jarca.
R

Realan 2

pre 4 meseca

Prvu titulu cibona uzela 82, 2:1 u finalu protiv partizana... toliko o tome da ovo nije klasik iz stare juge...
H

Hermano7

pre 4 meseca

Kad krenu cigani da kukaju sad na ovo 😂😂😂😂😂😂
c

cirkus

pre 4 meseca

"predsednik ostoja ima mu**"
o

ole

pre 4 meseca

jedva cekam gradski derbi
G

Gregor Fucka

pre 4 meseca

Zna se ko je tata ove igre, tako da to nista ne cudi. PARTIZAN JE PONOS SRBIJE, ALI I SIRE OD TOGA - klub koji je internacionalno prihvacen i postovan! I navijaci Partizana treba da istom merom vrate svakoj ekipi koja na takav nacin doceka nase sampione.
D

DraganKojic

pre 4 meseca

Ponos Srbije gde navijaci(krimosi) koriste stadion za klanje i sverc droge . Ponos nema sta
g

grobarce

pre 4 meseca

Pa vjeciti derbi grada
D

Direwolf

pre 4 meseca

Brat za brata!
M

Mile les

pre 4 meseca

Kod kuce je uvek najlepse
M

Majko mila

pre 4 meseca

"festa o kojoj bruji ceo svet" kakve lazi...
A

Ajme

pre 4 meseca

vracaju se doma