Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet lansira Džejlina Smita protiv Mornara

a

all grobar

pre 4 meseca

Jeste veceras imao los sut za 3poena, ali nijednom nije sutnuo, a da nije bio sam. Znaci nije silovao, sutirao preko ruke ili preko 2 protivnicka. Sut je promenljiva kategorija, evo ja se kunem u Zekov sut sa poludistance pa zakaze i to protiv Virtusa. Nama Smit najvise treba na prenosu lopte, da se ne mucimo kao kad prenose Jare, Poni i Andjusa, da tu rastereti Pantera, treba nam da probije prvu liniju pa onda pas, a oba ova moze uz postepeno uvodjenje u igru. Samo dozirati minute i polako. Ono sto mi se veoma svidja kod njega je igra u odbrani, vrlo cvrst u duelu sa brzim nogama. Dakle samo polako.
r

rešenje iii

pre 4 meseca

srbuj makar slamu jeo
p

podesen

pre 4 meseca

Zeljko samo ga pusti da igra,nista vise.
d

de gool

pre 4 meseca

tako je...samo minuti i bice odlican
L

LK

pre 4 meseca

Ajmo neki clanak o Topicu vec pola sata nema nista
Z

Zema

pre 4 meseca

Kad će sledeće pojačanje
y

ynwads

pre 4 meseca

Ali kakav naslov, lansiraju ga. Pa ne salju ga u orbitu nego ga ubacuju u kosarkasku utakmicu...
P

Polivač

pre 4 meseca

Ajmo rumeni da pobedis nekako Mornar 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
T

Tiza

pre 4 meseca

Kompleksi malo,a
G

Gostee

pre 4 meseca

ajde ti iznajmljeni navijacu leci komplekse negde drugo... pozz
A

Avangarda

pre 4 meseca

Nova nada srpske kosarke. 🚀
e

exe

pre 4 meseca

Samo da nam rumeni ne izgubi
G

Goss

pre 4 meseca

Igokea2 i legija stranaca ne sme da stane
t

tako je FMPovac

pre 4 meseca

bas tako legija stranaca ne moze da stane, jer vidis ti sa nosiocima koji su domaci igraci koje niko nije hteo EL boris se za dno tabele....ono sto valja od domacih je u Partizanu a da je dostupno, Kalinic i Jovic je neralno da dodju u Partizan a zasto nece u Zvezdu ne znam, Milutinov je izabrao Olimpijakos dal zbog novca a izjavio je da mu je to druga kuca znaci nece kod nas u KKP....koga jos od domacih ima da valja i da moze da pomogne u EL nema vise nazalost...samo brabonjate da nije u vama tako ste culi...
p

podesen

pre 4 meseca

Ja kad dobru zensku ne mogu da kresnem kazem i nije neka,tako i vi kiselo grozdje,legija stranaca.
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Douzer, Panter, Naneli, Ledej, Kaminski (napad) Smit, Avramovic, Ponitka, Kaboklo, Smailagic (odbrana) Jaramaz, Andjusic, Trifunovic, Vukcevic, Koprivica (trecepozivci)
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

I takvi šareni sa realno trećepozivcima su u igri za f10;dok Zvezda sa već minimum 3 pobede manjka i ekipom kakvu ima uz ocajnog trenera ostaje 14 ili 15 pozicija i to je to!!!Pitanje je šta i Partizan može da izdrži da de dokopa do 10 mesta,kiksira se dosta a sluoano preko 25 miliona € ove sezone!!!Sve u svemu zabava za publiku i tifoze a realno vajda nikakva !!!Ko i sve u EL!!!
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Veliki minus za to sto si napisao na kraju, kakvih bre crnih 25 miliona evra, kakve su to samo budalastine! Navijam za Partizan ako neko ima dilemu u vezi toga.