Partizan Mozzart Bet u Štark Areni (©Star Sport)
Partizan Mozzart Bet u Štark Areni (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet pušta dodatne ulaznice u prodaju za Makabi

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 10:35

Veliko interesovanje navijača

Poraz u Pireju prošle sedmice prekinuo je seriju pobeda košarkaša Partizan Mozzart Beta. Iako u skraćenoj rotaciji, izabranici Željka Obradovića pokazali su zube i pružili jak otpor Olimpijakosu. Pauza u Jadranskoj ligi dobro je došla crno-belima da zbiju redove i malo predahnu od napornog ritma, a već za petak zakazan je duel sa Makabijem iz Tel Aviva u Beogradskoj areni (TV Sportklub, 20.30).

Kako je interesovanje navijača ogromno, klub je odlučio da pusti dodatne ulaznice u prodaju. Naime, Partizan Mozzart Bet obavestio je javnost da će izvući prva tri reda tribina sa južne strane Arene koji će se naći u prodaji već od srede uz poruku: "Kao nekada pre, podignimo svi svoje šalove pred meč protiv 'Ponosa Izraela' i zapevajmo zajedno".

Izabrane vesti

Partizan Mozzart Bet uživa u ogromnoj podršci navijača ove sezone, a susret sa Makabijem iz Tel Aviva, rivalom preko kojeg je ostvaren poslednji plasman na Fajnal for Evrolige 2010. godine, i dalje budi posebne emocije. Zato se očekuje da Beogradska arena u petak bude krcata.

BALŠI KOPRIVICI UGRAĐENA PLOČICA

Nedelju dana pošto je zaradio bizarnu povredu leve šake na utakmici sa Panatinaikosom, Balši Koprivici ugrađena je pločica, što je i najavio klupski doktor Moma Jakovljević. Zbog toga se mladi centar u Beograd vratio bez gipsa. Ipak, on će narednih 50 dana trenirati po posebnom programu, posle čega će se izvršiti procena njegovog stanja i utvrditi kada bi mogao da se vrati klupskim obavezama.

"To se viđa jednom u 50 godina", pričao je dr Jakovljević i dodao:

"On je prelom doživeo u stojećem stavu, dakle nije pao, niti udario nekoga. Levom rukom je krenuo da se zagradi, a šta se tu desilo - ne zna se. Kaže da se nije upleo u dres. Uglavnom, to je težak, komplikovan prelom, sa velikom dislokacijom".

Tada je još procenjeno da bi Koprivica mogao da se vrati na teren tek za minimum dva i po meseca, sa sve periodom rehabilitacije.

Podsetimo, zbog povreda od ranije nema Alekse Avramovića i Alena Smailagića - počeo da trenira - dok je van stroja takođe i Dante Egzum. Nedavno je ekipu pojačao Vladimir Brodzijanski.



tagovi

Partizan Mozzart BetKK PartizanEvroligaBalša Koprivica

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara