Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet s jasnim ciljem u Baru: Zaustaviti Derona Rasela

G

Galjardo

pre preko 1 godinu

Sve ispod 20 razlike za Partizan bice velika sramota za klub !
M

M8

pre preko 1 godinu

Ja se bas ne bih nešto posebno fokusirao na njega... Ne može on sam da pobedi. Odraditi na ostatku tima dobru odbranu, njega nek čuvaju Exum i Madar, pa koliko da, da. Košarku ne igraju pojedinci, kosarka je timska igra.
4

444

pre preko 1 godinu

Napred Mornar.
N

Naneli od 5 miliona

pre preko 1 godinu

Skuplji od celog Mornara sa dvoranom
M

Mop

pre preko 1 godinu

Al ih spuca za 5 minuta. Pa ti si genije.
m

marepfc

pre preko 1 godinu

vec imamo tolike pare ne treba stedeti nego samo saltati pojacanja kao na traci! Prvi smo u Evroligi po broju pojacanja ove sezone ,a u top 5 smo sa budzetom ,odmah posle Barse,Efesa,Reala,Fenera

EL

pre preko 1 godinu

Prvi po broju ne bih rekao 9 pojacanja Zvezde ali su trenutno poslednji u Evroligi.
z

zagorje zeleno

pre preko 1 godinu

uf bice neizvesno za nasu državnu mezimicu partizanku ,mornar je u formi
A

Aron

pre preko 1 godinu

Kojoj formi. Imas igraca koji ispuca trojke 3/10, i ispuca 30 suteva u toku utakmice. Pa naravno da ce ubaciti po 40 koseva kad je raspon sutnutih~pogodjenih i do 100 poena. Mornar zeli dobro da ga unovci i zbog toga mu dava slobodu. Cekaj da ekipa veze dva, tri poraza pa ces videti kako jedan igrac moze da zavadi svlacionicu, sada jeste hajp oko njega ali na duze staze i celu sezonu nije pametan izbor. Fets postaje Cats.
i

igokea 2008

pre preko 1 godinu

Ako nakon ovolikih ulaganja ne udjemo makar u top 8 onda stvarno sramota..nas Grobare su podrzale stranka i vlast i nikome ne daju ni kao nama.. doveli smo najskuplje igrace evrolige da se brukamo..
b

budžet nam je

pre preko 1 godinu

Je ove sezone u top 5 najjacih u Evroligi, a imamo svega 1:3 jedva pobedjujemo sfudente najstrasnije ima da zavrsimo na tom 17 mestu a narod ima da gladuje zbog nas. Klub nam lici na makabi i efes a ne na našu igokeju koju su generacije razvijale