Zek Ledej (©Starsport)
Zek Ledej (©Starsport)

Partizan na neodređeno bez Ledeja: Umesto u Beograd otputovao za Ameriku

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 00:52

Razlozi su privatni...

Ostao je Partizan Mozzart Bet bez pobede protiv Barselone u Blaugrani, a ostao je i bez – Zeka Ledeja. Na neodređeno. Ne, nije u pitanju povreda, već privatni razlozi.

Američki krilni centar je umesto u Beograd sa ekipom otputovao u Ameriku, javlja Sportklub. To su putem društvenih mreža potvrdili i crno-beli, uz napomenu da je dobio dozvolu da se vrati u domovinu kako bi bio uz člana porodice.

Izabrane vesti

Zek Ledej je na gostovanju katalonskom klubu, uz Aleksu Avramovića, poenterski gledano bio najbolji pojedinac. Srpski reprezentativac je meč završio sa 27 poena, dok je krilni centar iz teksasa za 32 minuta – proveo najviše vremena na terenu – ubacio 16. Imao je i šest skokova u Palau Blaugrani.

Dobio je dozvolu Zek Ledej da krene put Amerike iz porodičnih razloga, međutim, za sada nije poznato koliko vremenski neće biti dostupan Željku Obradoviću. A, ritam je ubitačan.

Crno-bele za vikend očekuje utakmica sa FMP-om u ABA ligi, gde će beogradski sastav do kraja osnovnog dela pokušati da pretekne Budućnost – ključni meč će najverovatnije biti onaj u Podgorici – dok je iduće sedmice na programu udplo kolo Evrolige. I Partizan Mozzart Betu su preko potrebne pobede.

Šest timova bori se za poslednje, deseto mesto i ulazak u plej-in, a ekipa Željka Obradovića će naredne nedelje ugostiti dva španska kluba – Baskoniju i Real Madrid. Bilo bi dobro po crno-bele da im se do tada jedan od najvažnijih igrača vrati u Beograd.



tagovi

Zek LedejKK PartizanEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara