Komentari na vest

Partizan pokazao da i odbranom pobeđuje: Žalgiris ugušen u Areni

V

Vesti iz predgradja

pre 3 meseca

I sta kazu fenjerasi ima li guzve dole na dnu? Kakva je situacija tamo dole?
V

Veseli fenjerasi iz predgradja

pre 3 meseca

I sta kazu FENJERASI, kako je dole na dnu tabele? Zna li se sta?
R

Realista 2

pre 3 meseca

Nijedan naš tim neće igrati plej -of. Džaba loženje.
S

Smislov

pre 3 meseca

Top 16, mašina se kompletirala i pali se. Mi odosmo. Pa-pa. Ubuduće više sreće protiv Alabe, Albe, kako li već.
J

Jelenko P

pre 3 meseca

Svaka cast na pobjedi iako je, po obicaju kada je Partizan u pitanju, bilo izuzetno neizvijesno.Panter uobicajeno los a nista bolji nisu bili ni Naneli a pogotovo izgubljeni Smailagic.A zasto ne pisete o napadu ZVEZDINIH HULIGANA na navijace Partizana poslije utakmice ?
S

Sumar

pre 3 meseca

Ko je bolji Douzer ili Egzum pitanje za sve?
G

Gost982

pre 3 meseca

Egzum je za klasu iznad.

Doup

pre 3 meseca

Moje misljenje da je Exum, neverovatna brzina i eksplozivnost mogao je protiv bilo koga da napravi prednost ali dobar je i Doudzer imamo i siri roster nego prosle godine sa jos vise opcija u napadu.

Collector

pre 3 meseca

Ja znam da Dozier ima najbolju poludistancu u Evropskoj košarci pa kako god bilo da bilo.
4

4382929

pre 3 meseca

Egzum u prodoru, PDŽ poludistanca, kakva lagana igra, bekovski ples...
R

Realno samo

pre 3 meseca

Pazi, Dante je mnogo brzi i eksplozivniji, atraktivniji za gledanje, ali ne moze prici Douzeru po pregledu igre, mirnoci, rasigravanju, odbrani itd
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Neuporedivo. Da su nam obojica u ekipi, 'ladno da napadnemo sam vrh EL. Nema veze i ovako ćemo...
S

Slavuj

pre 3 meseca

Hajde nešto i o igri. Mora se smanjiti broj izgubljenih lopti, a čini mi se da je Panter izgubio 4. Smailagić takođe i ono njegovo zalijetanje u reket sa loptom ispred sebe u nekakvom driblingu ne bi prošlo ni kod juniora. Šut za dva fenomenalan, 25/33 preko 70 posto je nestvarno. Sveli smo i njihov šut za 3 na nizak nivo, a i mi nismo bili na nivou. Drago mi je što nismo divljali na šutu za 3 kada ne ide, već smo ulazili u reket i šutirali sa poludistance. Naneli mora bolje vršiti selekciju šuta jer je najbolji trojkaš, a često ne uzme otvorenu trojku već ide na ulaz, pa opet nazad i onda forsira. Kaboklo ne koristi fizikalije na pravi način kasni i onda faul, tako da do poluvremena sakupi bar tri. Večeras osim one blokade ništa u napadu, što ne prolazi kod ozbiljnijih timova a on je prvi centar. EL je izjednačena i nema sigurnih favorita. Ko će najbolje tempirati formu odlučujuće je. Nadam se Željko. Do sada jedini kiks je poraz od Virtusa kući i tu treba tražiti pobjedu na strani.
3

37382929

pre 3 meseca

Panter 6 izgubljenih lopti...
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

Kako je jadno i zalosno biti navijac fmp-a, na nasu zalost mi smo ocajni uvek bili, a Partizan je jednostavno poezija! Mene je sramota sto navijam za fmp, za svih ovih 10 ak godina, koliko igramo Evroligu, pola od toga nezasluzeno, sve te godine igramo rekreativo. Sramota je biti navijac fmp-a.

OS

pre 3 meseca

I nije neka sramota do 2015. su sva takmicenja manje vise igrali rekreativno ,bili nekad pri vrhu nekad u donjem delu tabele.
G

Grobar21

pre 3 meseca

Pre svega bravo momci svaka cast ⚫⚪⚫⚪💪💪💪 A intersuje me ovi sto pljuju pantera dokle ce da kenjaju aloo lik je zasluzio da se istrpi pa makar odigro celu sezonu katastrofa jer je tu i gine z aovaj klub za rasliku od vas koji kenjate po komentarima
p

pa sta svi ginu

pre 3 meseca

pa aleksa najvise gine a ima ko zna kolko manju platu a mnogo vise doprinosi. Panter je jedini krivac za proslo sezonu sto nismo otisli na f4 i verovatno uzeli titulu. Njegova igrao kao kapiten i igrac koji najvise zaradjuje je katastrofalna cele sezone nema pojena forsira neke trojke gubi lopte itd itd zasta je on kapiten i najplaceniji????
M

Monteroo

pre 3 meseca

P.J je nba igrac koji igra na nekih 60 posto,ovo igra pesaka,on kad se jos malo oslobodi bice to polivanje....kao egzum kada je video da je OK. Ako poveze 30 tak utakmica...podici ce tim na novi nivo....panter je izasao iz povrede i treba mu da uhvati ritam,malo osecaj i selekcija suta... Bitno da ne bude vise nekih jacih povreda....da krenu da melju timski.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

Virtus smo morali kuci da dobijemo , sad bi bili na 13-10 i to bi bilo fantasticno
Г

Групни

pre 3 meseca

хајдемо мало да спортски речено, истегнемо ложу .... меч добијен на надахнуће Пи Џеја ! Кевин криминалан , Нанели стандардан, Ледеј бољи, Камински најбољи од доласка, Аврамовић задовољно, Трифуновић одбрана за десет, напад промашене тројке, Смајли хаотичан, Кабокло све гори ...далеко од савршенства, али корак по корак ...
E

Ej grupni

pre 3 meseca

Postujem te,ali shvati da svaka utakmica donosi druge junake...sve je to ok i moze biti samo bolje.DIZEMO SE I JACAMO IGRU SAD KAD JE NAJPOTREBNIJE.
P

Poruka

pre 3 meseca

Ti si samo mala igokea
S

Samo jasi Fenjerase

pre 3 meseca

Porucuje slavni fenjeras
f

fmpp

pre 3 meseca

top 16 vam je jako blizu
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

@ poruka ...ko sto rekoh juce ,vama je ostalo jos samo to da nas pratite u EL
a

all grobar

pre 3 meseca

S jedne strane raduje da odbranu igramo dobro u kontinuitetu, a sa druge strane brine pad forme nekoliko igraca, Bruno, Panter, Smajli napadacki, ... Vec dugo nemamo raspolozene igrace za celu petorku. Mozda smo zadnji put to imali bas u Kaunasu gde smo se poigravali sa njima i veoma lako dosli do pobede, mozda i najlakse u EL ove god. Ipak raduje ovakav ratnicki stav i to bas protiv prave ratnicke ekipe, a napad ce proraditi. Veoma bitna pobeda, NAPRED PARTIZAN!
S

Samo mi grobari

pre 3 meseca

Sramota me citati kako pljujete pantera.ok ne ide.prosle godine ste ga dizali u nebo sad sta trazi tu.kad je produzio ugovor.too osvajamo.vi nistte navijaci partizana nego obicni pljuvaci tkz suncokreti
D

DDF

pre 3 meseca

5 izgubljenih lopti...direktno u ruke 4×2 poena=8 poena,na 55:47 izgubljena lopta u aut gde smo posle toga primili 3 uzastopne trojke iz 3 Zalgirisova napada,umesto na +10 doslo se egal,od igraca poput Pantera ne sme da se desavaju"decje greske"
8

83929292

pre 3 meseca

Forma je u padu, ali čekamo kapitena kada se bude lomilo...
R

Rodjeni su u zgu

pre 3 meseca

Treba to razumeti zamisli navijas za klub iz druge drzave
L

Loznica

pre 3 meseca

A za koga vi navijate?
к

клео

pre 3 meseca

ево банана снс-овац.марш на залеље рекреативци држите фењер и умрите.
P

Pa

pre 3 meseca

I zvezda je isto iz druge drzave, oba kluba su komunjarska
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

druze ostavi broj ziro racuna da probamo da ti pomognemo mada ...
K

Kk idea

pre 3 meseca

Crvenobela kk idea
S

Sta ima

pre 3 meseca

Aigurno, jako, čvrsto. Sve osim starta odlično. Doužer marka, Zek se vratio u velikom stilu, Frenk bez greške. Bravo momcu, oametna igra, šlušali trenera. Publika kao i uvek vrhunska.
n

nego cemu

pre 3 meseca

Komsije tolike suze...opusteno i ovo je sve ocekivano...
s

sasa70

pre 3 meseca

jel neko zna gde se nalazi Panter od zavrsetku prosle sezone? Ima neki igrac koji igra u dresu broj 7 ali to nije panter!
G

Grobar NS

pre 3 meseca

Kevin Maler Panter!!!!!!!!
T

Taribo West

pre 3 meseca

Čestitke Obradoviću i igračima! Idemo jako u fotofiniš, do 4. mesta...
I

Igokea2

pre 3 meseca

moze samo da se nada...
N

Ne može ni

pre 3 meseca

da se nada jer ne učestvuje.
D

Daleko lakse

pre 3 meseca

Ce biti protiv Virtusa,protiv onog njihovog globusa iz Monaka ce biti tesko...

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Kosarka - to je P A R T I Z A N!!!
L

Loppp

pre 3 meseca

Nažalost PI DŽEJA teško da ćemo zadržati, ona budala iz Atine ako ga bude hteo neće pitati za cenu.
R

Rodjeni su u predgradju

pre 3 meseca

Treba ih razumeti, fenjeraska je tuga pregolema … a i kompleksi
N

Navijali za litvance

pre 3 meseca

Koji uzas navijali za litvance
M

Mmm14526

pre 3 meseca

jaoj sto volim kad ledej ovako krene da ulazi u onu njegovu formu, plus povratak alekse, plus ovako raspozen PJ…zamislite jos kad tu dodje i Kevin koji jos uvek trazi prepoznatljivu formu (u tu grupu bih dodao i Frenka), naneli standardno odlican, bice ovo dobro ja mislim, moramo na strani da igramo samo sa vecom koncentracijom. Spotrski pozdrav i napred partizan. TOP 6
p

pa dokle vise

pre 3 meseca

dokle vise Kevin traži formu?? neće je nikad naći, samo ga marginalizovati i na kašičicu... rezerva da bude, kao što je već poslednjih nekoliko utakmica...
@

@pa dokle više

pre 3 meseca

Sva sreća pa nam ovakvi stručnjaci i košarkaške neznalice poput tebe ne vode ekipu. Panter je večeras grešio, ali imao je i te kako dobre momente. Vidiš pet izgubljenih lopti, a ne vidiš pet skokova i odličnu odbranu koju je igrao. Krajnje racionalna igra, 3/4 za dva (3/5 iz igre) osam poena, pet skokova, dve asistencije. Čak i kad ga neće ništa samo njegovo prisustvo na terenu otvara prostora ostalima, jer Panter je igrač koni na sebe povlači i dvojicu. Ja se za njega ne brinem, proradiće on kada bude najpotrebnije. Samo, mukami je od ovakvih dežurnih pljuvača, koji su nezadovoljni svojim životima, pa pljuju druge večito. Partizan je tim, pobeda je došla i to bez veće drame, a ne mogu i Panter i Doužer i Naneli i Ledej i Fenk da ubace 20+ poena, brojali bi do 150 poena svaku utakmicu da može.
T

Treba

pre 3 meseca

Sad jedan brejk u gostima!
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

Sad da bijemo Virtus ,pa kući posle sve i jos Albu u gostima i cao vidimo se F8!!Samo mi nije jasno sta Zoc vidi u ovom Punteru ,decko je teletabis od 54 kg,on bi trebao da je druga opcija u napadu,maksimalno 15 minuta po meču da mu se daje ,štetočina!!Pozdrav za sve Grobare
c

cule87

pre 3 meseca

to pišem od decembra i dobijam minuseve... Panter naš najgori igrač!
a

asi

pre 3 meseca

Panter ce naći svoju igru. Čak ni njegov šut nije problem. Ne troši na šutu mnogo lopti. Koncentracija je kod njega problem,glavu treba da sredi i doći će igra kakvu Panter zna da pruži.
7

7e3929229

pre 3 meseca

Doći će kapiten kada se bude lomilo, nosio nas je kroz prošlu sezonu... Biće...
s

ssmo gledajte

pre 3 meseca

Igokea ce da pukne u nedelju rumenice se rumenko
O

OTERASTE PRAVOG TRENERA

pre 3 meseca

A ZALIZANI JORGO IGRACE ,,SIRTAKI".
B

BRATEeee

pre 3 meseca

koga boli ku... za Aba , brte.
P

Pfc

pre 3 meseca

Znaci ostala samo aba liga?
Г

Групни

pre 3 meseca

потпуно небитно и ван теме !
m

mandouuu

pre 3 meseca

Opismeni se.
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

'' svi su bili '' au druze, imas li ti sta od osnovne skole, osim velikog odmora? Koliko si nepismen, trebalo bi ti zabraniti svaki dodir sa društvenim mrežama i komentarisanje!
T

To su nasi fenjerasi

pre 3 meseca

Sreca pa ovi nasi fenjerasi imaju 2 pobede vise od Asvela i Albe inace bi zbog losijeg rezultata iz direktnih duela bili ubedljivo zadnji
S

South

pre 3 meseca

E ljudi, ubice nas cigani u nedelju 😆
B

Brateee

pre 3 meseca

koga boli ku... za nedelju i za komšinicu.
H

Hoce kao Albu

pre 3 meseca

Hoce, kao Albu … ili Asvel
m

možda grešim ali

pre 3 meseca

Najveća štetočina po timsku igru Partizana je Panter. Od Smailagića teško da ima manje inteligentnog igrača, ali njega bar borbenost vadi. Kaboklo je u fazonu, pa dobro, šta da radim...I ko zna koji put baš sa njima Željko počinje utakmicu.
V

VALJAKveritas

pre 3 meseca

NE GRESIS ,PANTER JE PRECENJEN. JEDAN MARINKOVIC JE KORISNIJI ZA TIM OD NJEGA. SMAJILAGIC SEPRTLJA. NANALI ,LEDEJ I DODZER DOSTA VREDE. OSTALIH MENJAJ !KABOKLO IMA PRODJU .
S

Sreca pa je tu Partizan

pre 3 meseca

Partizan nas kao zemlju spasava bruke i sramote koju nam proredjuje fenjeras
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Jel ste srecni sto objavljujete ovako debilne komentare? I to po vise puta?
S

Sta te muci cakani?

pre 3 meseca

Sta je netacno u komentaru? Plus, sto citas tudje vesti i komentare ako ti smeta? Svasta
@

@ivan fcrs

pre 3 meseca

Ne ne, bolji su oni botovski vasi fuzionisana igokea nije videla deceniju to i to, za ginisa bla bla.
T

Ticu

pre 3 meseca

Ocelavice i osedece iznajmljeni navijaci

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Mnogo zavisi sta će uraditi protiv Monaka i Virtusa ako pobedimo te dve bičemo u prvih 6 Virtus je dosta oslabljen ne igraju Belineli, Sengelija, i Dobrić
S

SIGURNO

pre 3 meseca

ZAIGRACE PROTIV PARTIZANA
J

Jole 39

pre 3 meseca

Ovo je sve normalno ss obzirom na budzet od 30 miliona
s

sasa70

pre 3 meseca

NARAVNO da je normalno da fmp bude na 13 mestu, ali budzet nije 30 nego 40 milki!!!

Bosx

pre 3 meseca

Normalno je da i vi sa 25 miliona budete blize poslednjem mestu nego onome koje vodi u plej in.
S

Sreca imamo Partizan

pre 3 meseca

Sreca pa imamo i Partizan u Evroligi inace bi bila teska bruka i sramota kako nas ovi fenjerasi predstavljaju
H

Hanter

pre 3 meseca

Da Kamerunci nas predstavljaju....
I

Igokea2

pre 3 meseca

playoff videti nece
P

Pa i neće

pre 3 meseca

Ne učestvuju u Evroligi.
V

Vlado Pg

pre 3 meseca

Sad da dobijemo Fmp,pa sa Monakom da se pokidamo za pobjedu koja bi značila 99% play off,a možda i neka pozicija fina.Samo jako!Volim Partizan!
O

OverDozeeER35

pre 3 meseca

na Berlin!

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Džaba nam novci, lole ribolovci! 😀
m

mikiiiiiiii

pre 3 meseca

bilo koja druga ekipa da je bila veceras lagano bi nas dobila 😪😪😪😪😪
s

svi su bili

pre 3 meseca

douzer nema pojma fali exum..pitanje ko je bolji igrqc ..i ledej sabotira neka da 20 koseva i nek se ne rukuje..a kaninski je i za lesora inostale u napadu Embid..samo ga treba znati koristiti..inu odbrani kada je mogao vranes ..kuzmic ..sofo..samo sto igraci padtizana se nevkrecu pa i i on visi..kako prosao milano..-pitam zbog nejpira?
k

koolerski

pre 3 meseca

ne seri..
S

Stef.M

pre 3 meseca

Iskreno, jako se mučim da pročitam i razumem šta si ti druže napisao.. Uglavnom, ne laprdaj.
k

kolersiki@

pre 3 meseca

pa ti si jedan gospodin iz zeleznika..podravio te dr mr nebojsa
g

gost111

pre 3 meseca

ajde prevedi ovo majke ti mile.
k

ko

pre 3 meseca

Hordov je inače onaj sudija što je sudio običan faul Ledeju kad je pesnicom udario Tanaskovića
@

@ko

pre 3 meseca

Kme.
G

Gost0

pre 3 meseca

I?
u

uzicanin

pre 3 meseca

Dobro..... i?
M

Maximussss

pre 3 meseca

idi na pink sa Covketom.
p

podesen

pre 3 meseca

Pa svirao tacno kako je i bilo,obican faul.
d

dzaba sve

pre 3 meseca

Dzaba playoff necete videti
@

@dzaba

pre 3 meseca

Crkni od muke...
P

PFC

pre 3 meseca

Ne vi cete,mozda ako pobedite albu😂😂
T

Top Gun

pre 3 meseca

Ubiće te mržnja. Opusti se malo.
b

bHAhahaahne ne gledaj

pre 3 meseca

sve kroz tim za koji navijas,pobrkao si nesto
s

sasa70

pre 3 meseca

nisu ovo vesti o fmp-u!!!
A

Aebre

pre 3 meseca

Svaka utakmica je bitna sada a svi su tu kompletni.Idemo jako
V

Vlax

pre 3 meseca

Najteže je pobediti u unapred dobijenoj utakmici. Još momci nisu pokazali šta sve mogu na terenu. Biće teško, biće Berlin, biće deseta Željkova za istoriju i ponos Srbije.
m

mileeee

pre 3 meseca

Protok lopte 0 ideja 0 sve na individualni kvalitet stranaca žoc vrišti na igrače koji ne ulaze u igru Meni se lično ne sviđa uopšte igra i ponašanje igrača
G

Gost0

pre 3 meseca

Ti si bas bitan faktor da se tebi nesto svidja ili ne
D

Daa

pre 3 meseca

Hvala drzavi,hvala Vucicu,hvala na 20 miliona drzavnih para,hvala Bodirogi na sudijama!
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

A Javor?!
K

KK Crvena zvezda

pre 3 meseca

Hvala im svima, da nije njih ne bi bilo ni nas! Živela Zvezda.
h

hvala i teu

pre 3 meseca

nedim.tobiku..rokiju..cokiju..dedi..vbokiju..lazi..konkordu..milenijumu ..brigateu i ostslim sporttistima
@

@Daa

pre 3 meseca

Kme.
D

DZABA NOVCI MEZIMICI

pre 3 meseca

CIGANI SU ZAHVALNI NA 12 GODINE NAJVECIH BUDZETA ZVEZDI. NO AC BACEN U VETAR.
K

Kzhsh

pre 3 meseca

Znamo se panteru...
p

pH+

pre 3 meseca

Hvala mocnom Asvelu sto nam je utrpao 100 poena i takodje jos vece hvala velikoj i mocnoj Albi sto nas je sinoc ponizila!
N

NOVAC U VETAR 12 GODINA ISTO

pre 3 meseca

CRVENA PETOKRAKA REKORDER PO POTROSENI VLADIN NOVAC. 12 GODINA SE BRISE - PISE !
Č

Čekaj čekaj

pre 3 meseca

Sada ste me zbunili? Zar nisi prvo pisao 30 miliona,porez,Bodiroga,Sudije bla bla bla kako sad spustas na 20 mil?jel će biti sutra 4 skakaonice gostovanja?
P

PfkNS

pre 3 meseca

Mislim da ce Partizan sigurno biti u top 10 i da ce sad kad su svi na broju da dodaju gas ozbiljno.Za prvih 6 ce biti jako tesko jer gledam raspored Monakov je najlaksi od svih.Ako Partizan ostvari veliki broj pobeda a Fener i Makabi se okliznu na odredjen broj utakmica jer imaju tezi raspored od Monaka mislim da mozemo da se uguramo nekako.
g

grobar cacak 032

pre 3 meseca

Picilkas i Perez samo im je falio dres Zalgirisa,daju 3 slobodna Evansu koji nije ni pokusao da sutne vec se sekund nakon faula zabatrgao samo na zemlji,SRAMNO..Hordov jedini normalan sudija veceras,ova dvojica su doslovno za zatvor,...
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Kako te bre nije sramota. Do kraja napada nesto vise od sekunde. Jok nece da sutira nego hoce da asistira. Tacno se vidi da gleda prema kosu i pokusava da sutira. Onaj gnoj Hordov dok se gleda snimak i ovo sto sam naveo jasno vidi oponira Picilkasu valjda i krade obraza bez. Sa ovim su se složili...
N

No.1

pre 3 meseca

Jeste gledao ka košu ali svom! Pogledaj kako mu stoje noge, na 90 stepeni u odnosu na koš... šta pričam slepcu da pogleda...
J

Jednostavno

pre 3 meseca

Najveći i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 Plus najveci i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova Zeljko Obradovic 🖤 🤍 🇷🇸
F

Fmp železnik

pre 3 meseca

Zašto opet moram da tugujem, dajte mi mira jedno veče
b

bikpo

pre 3 meseca

Sve je lakse uz aba sudije
@

@bikpo

pre 3 meseca

Kme.
d

dobraaaa

pre 3 meseca

alba a ?
P

Ponos Srbije

pre 3 meseca

Partizan Belgrado ⚫ ⚪
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Tomislav Hordov, Matej Boltauzer ili Damir Javor recept za uspeh. Bas sam pratio presudjuvanje Hordova u odnosu na druge dve sudije. Strasno. Evo sada odgovorno tvrdim da ce u eventualnom finalu ABA između Zvezde i Partizana u eventualnoj cetvrtoj i petoj utakmici suditi barem po dvojica od ove trojice jahača apokalipse. Sa ovim su se složili...
K

Krepac Plandište

pre 3 meseca

A vi kako te?
@

@Repac Plandiste

pre 3 meseca

Kme.
S

Slavuj

pre 3 meseca

@ repac plandište. Namjerno malim slovima, eto ti analiziraš sudije i donosiš zaključak. Kad prije si uspio pregledati snimak ili imaš nekakav specijalni program i viška vremena. Ovo je sport i tu nema mjesta kompleksašima kao što si ti i pojedinima koji su slični tebi. Opusti se popij pivo ili sok i pusti suđenje. Podrži svoj klub i ne gledaj Partizan ako ti nešto smeta . Nije normalno gledati utakmicu i nadati se da protivnik izgubi i samo zbog toga izgubiti dva sata dragocjenog vremena. Ovo je sport!!!
A

Aqa

pre 3 meseca

PI DŽEJ kakva elegancija, stvarno je igračina!!

Sakur

pre 3 meseca

Sto se tice centarske igre Kaminski moze da skoluje Kabokla
O

Opojta

pre 3 meseca

U napadu da
S

Sa kur

pre 3 meseca

A da malo odmoris od tih crnjaka...misli i pisi u sebi nisi interesantan iako si grobar.
0

09

pre 3 meseca

Sledeću u areni sudi Pukl Radović ili Nedović
G

Gregor Fucka

pre 3 meseca

Partizan podize formu, bice ovo ozbiljna sezona, druga zaredom. Ispostavlja se opet da, ko god skautirao i dovodio igrace, radi odlican posao. Partizanova pojacanja su upravo to, pojacanja. Srecno!
P

Perhani

pre 3 meseca

A vi kako te?
Č

Čupko.12

pre 3 meseca

Idemo Partizane u nove pobede! ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Institucija!
R

Rista Glista

pre 3 meseca

Bitno je i što je Efes Pilsen izgubio! Play in je sad baš blizu!
K

Kao sto rekoh

pre 3 meseca

P.J.Dozeru koliko trazi,a ostalima koliko ostane.Bravo momcino. I na zalost Trifunovic i Smajilagic su pokazali da se na njih mozes osloniti ko na suvu granu.Zelja je u redu i borbenost,al ne mos brate ceo zivot biti talenat.Stalno vezba na treningu sut iz coska a na utakmici uvek corak...jbg.Smajli non stop srljanje,srljanje...
a

a kevin

pre 3 meseca

tu ne vidiš problem??
g

gost 111

pre 3 meseca

za PJ si u pravu a za ostalo gresis..Trifke je postao ozbiljan EL igrac. Kevin odradjuje odlicno posao dok nije u suterskoj formi. Sam trinki priznao da je ispao magare
j

jasnk

pre 3 meseca

Kakvu rukometnu odbranu puštaju sudije, u ovom zverinjaku pred razularenom ruljom i sudijama moraš biti 15 poena bolji da bi igrao egal
@

@jasnk

pre 3 meseca

Kme.
R

Rox

pre 3 meseca

Mjauuu
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Hvala Partizanu i Željku što nas drže podalje od 16 pozicije.
A

Aron

pre 3 meseca

Vujosevic je zadrzavao neke ekipe i na 45,46poena.
g

gorosta

pre 3 meseca

Imamo dve akcije, daj loptu Doužiru i daj loptu Ledeju pa šta bude
R

Realno samo

pre 3 meseca

Koliko Alba ima akcija? 😂😂😂
@

@ssss

pre 3 meseca

Da im Panter nije dao pet živih lopti pobedili bi lagano preko dvadeset razlike.Doužer je neviđena igračina.Partizan konačno kompletan.Očekujem da budemo u osam.
p

podesen

pre 3 meseca

Direktno njegovih 5 gresaka doneli 11 poena Zalgirisu.
4

4822929

pre 3 meseca

6 lopti...
G

GrobarKosmet

pre 3 meseca

Partizan veceras odigra za cast SRBIJE! Ocekujem covkinsa sutra u jutarnjem da se zahvali!!!!
r

realan. grobar

pre 3 meseca

ne mislim da smo favoriti za top 8 f4 itd, ali bolji smo od zalgirisa...i ova pobeda ke zasluzena. za dalje ce biti jako jako tesko ..svaki evroligaski mec jako bitan..
1

156

pre 3 meseca

Tako je ako pobedimo Monako i Virtus to ce biti fantastično onda imamo velike šanse da budemo u top 6
7

7jk

pre 3 meseca

Pukl Boltauzer Javor Radović Nedović i Hordov non stop sude Partizanu i svaki put protivnik ima više prekršaja. Ovo više nije ni slučajnost već ozbiljno krivično delo
G

GrobarKosmet

pre 3 meseca

Albatros Bend svira za vas
g

gosti iz Nisa

pre 3 meseca

Pomogli su vam da ne budete 16ti
@

@7jk

pre 3 meseca

Kme.
Г

Групни

pre 3 meseca

озбиљно је твоје здравствено стање !
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

Alo Aco situacija nije ni malo dobra šta će mo ? Sacekaj da pogledam račune Nebojsa , prekontrolisacu sve poreske papire, struju, vodu, parking kazne …naći će mo nešto ne brini
b

bljuc

pre 3 meseca

sad ce ispasti da je zslgiris neka ekipa pa sad kso odbranom pobedili zamisli,spinovi igokejinih novinara
K

Kad već ble..ćeš

pre 3 meseca

Vas su dobili....
K

Koprenedri88

pre 3 meseca

Zvezda je bolja u međusobnim utakmicama što znači da je Zvezda bolja
H

Hermano7

pre 3 meseca

Pa eto kralju, resio si sve, bolji ste, alal vera.
S

Savet

pre 3 meseca

Popij nešto za smirenje.
A

ACDC

pre 3 meseca

Kakva košatkaška poezija PJ Doziera. Hvala ti Nikola Jokicu,hvala !!!
y

yea

pre 3 meseca

Hordov odradio posao
@

@yea

pre 3 meseca

Kme.
V

VAM

pre 3 meseca

Grok,grok kme
M

Mrs iz Zvezde Covicu

pre 3 meseca

Svaka cast, zasluzeno ulazite u play off i ove godine !
a

ajde pali

pre 3 meseca

smesan si grobarcicu
N

Nebojsaaa

pre 3 meseca

To je moj klub dete.
b

brt

pre 3 meseca

slobodna bacanja bacanja bacanja
g

grobatkoo

pre 3 meseca

29 pogodaka iz igre 21 slobodno i samo 9 asistencija Pj Dozier 4 i ostali 5 onako slučajno dodali i to je to. Neko ko gleda samo rezultat rekao bi dobra utakmica, ali daleko je ovo od dobrog. Jedino što valja je pobeda
O

Opaaa

pre 3 meseca

Pratite statistiku. Lepo lepo. Možda nešto i naučite
J

Ja i ti

pre 3 meseca

Ni meni se ovo ne sviđa. Prošle godine u ovo vreme igrali smo ozbiljno, smisleno, agresivno celu utakmicu. Sada svaki put gubimo, pa jurimo, pa kada treba da se prelomi, idiotska dodavanja, gubitak lopti.. Ne znam šta je sa Panterom ali mi bolje izgledamo bez njega. Jeste, da je odbrana fokusirana na njega pa ostali imaju više prostora ali on već par utakmica be može da se namesti na šutu za tri... Siluje mnogo, insistira non stop na step back šutu, počeo je ozbiljno da gubi lopte..U trenutku kada curi napad, uvek gleda koš, nikad igrača... . Ne znam...
H

Hermano7

pre 3 meseca

Bravo Partizane! Ulazimo u formu, veoma bitnu pobedu. Sa srecom u nedelju momci!
K

Kola

pre 3 meseca

Ladno mi odneo pauk kola
С

Стари гробар

pre 3 meseca

Коментар вечери 🤣🤣🤣
@

@Kola

pre 3 meseca

Ne daj se brate!
K

Kola

pre 3 meseca

i to vise njih odmeto, kontam da se vlast okomila na nas
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Pa dodajte nam tu 12 pobedu na tabeli!