Komentari na vest

Partizan pokazao mane, Panter junak velike drame! (VIDEO)

p

punter 3.mil

pre preko 2 godine

KAD DOBIJETE MAKABI SA 20+ RAZLIKE I TO U IZRAELU ONDA SE JAVITE,LAKO JE SA AMATERIMA!
E

Evo ja kao...

pre preko 2 godine

...kao pravi navijač Zvezde, i koji priznaje da ga partizan uopšte ne zanima, zaista bih voleo da recimo sledeće sezone igramo Evroligu sa dva kluba, pa da vas vidim kako biste izgledali da igrate 4 utakmice u 7 dana, od toga tri u Evroligi, i barem dve na gostovanju, a pritom i u Aba da igrate protiv Budućnosti, Cedevite, a ne jednu u Evrokupu i jednu protiv Splita ili Zadra, pa da vidimo šta znate i koliko možete. Naravno, sa barem 5,6 domaćih igrača, ali koji će igrati a ne samo statirati i čekati akcije za strance. Ako zaista mislite da sa Madarom, Kurucem, Dangubićem, Koprivicom, Trifunovićem, pa i Zagorcem, možete da igrate ovakvu Evroligu, onda ste u velikoj zabludi. Jedva čekam srednji deo sezone kada budete upali u malo teži raspored, i pred sam kraj kada se bude rešavalo u Evrokupu da vidimo koliko možete.
y

yo.dorro

pre preko 2 godine

Miki, Partizan je igrao F4 sa Bozicem, Mitrovicem, Rasicem, Kecmanom, Vranesom. Djekicem.... Bez minimalnog budzeta.
K

KK Partizan Beograd

pre preko 2 godine

-KK Partizan ne kultura i nauka u sportu, sinoc smo dokazali neke sportske stvari kako se navija i voli klub, a te price oko sudija sto guraju Partizan to pricaju ljudi koji nemaju svoj klub, i ujedno navijaju za coveka kojem necu da prljam tastaturu sa njegovim imenom. Kevin Panter je sinoc vukao ekipu do pobede, nije bilo lako Huventud se svrstava sa ekipama, Real Madrida Barselone Fenera Makabija Efesa al to NN Lica iz zeleznika neznaju. Preko 50 ili 100 miliona da potrosite na pojacanja, nista necete da uradite preko noci ste postali bogatiji od cele Srbije i drzava vam kupuje final for u Beogradu. KK Partizan sa manjim budzetom igrao final for Evrolige, Dule je vodio golobrade momke do tog cilja.
p

poglavar

pre preko 2 godine

Juce sa drugarima Grobarima komentarisem,kako nisam odgledao Zvezdinu utakmicu u EL ja msm nikad celu,ni oni isto,bar ne namenski...a sinoc,u lokalnom kaficu,svi navijaci Zvezde se okupili i gledaju sa nama,dobacuju,analiziraju kako nas gura sudija,kako imamo srece itd...sunce ti poljubim koliko nesrece u ljudima...
1

11111

pre preko 2 godine

Ne boli ih toliko pobeda Partizana koliko ih boli što je Panter dao odlučujući koš i pritom još naš domaći igrač ( jer mu oni završili srpski pasoš) pa ne mogu da kažu još i preplaćeni stranac.
s

sale brat

pre preko 2 godine

Ne znam kako ove klince nije blam da podcenjuju ekipe iz spanske lige nevezano za koji tabor navijate huventud je dobra ekipa ne znam sta ocekujete da se partizan i zvezda prosetaju malo realnosti
S

Svercer

pre preko 2 godine

Ma nikad jaci Huventud, nikad slabiji Panathinaikos
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Pobeda na srce i borbu, pobedili smo kvalitetniju i iskusniju ekipu od nas... Panter majstorcina! Lagano mu navijaci probudili emociju, to samo u Partizanu ima... Dangubic glupo i brzo napravio faulove, inace odlicno u odbrani, a Zagorac ne znam kada planira da stane sa nerezonskim sutevima, i verujem da mu je bolje da se posveti vise odbrani, moze on dosta bolje od ovoga... Madar, Kuruc, Smailagic i Avramovic promenljivo, momci u ovakvoj atmosferi nisu igrali, pogubili se sve!
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Hahahaha, jesi care emotivac, mora da pises neke ljubice, ima emociju kad mu neko da 1,5 po sezoni, to nije nigde imao
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

КОШАРКА СЕ ВРАЋА КУЋИ!!!! Ооо како је добро, видети те опет!!!!!!!
R

Rh

pre preko 2 godine

Već osmu sezonu uzastopno.
L

L0L

pre preko 2 godine

lesi se vraca kući.
0

08

pre preko 2 godine

Koliko je večeras navijača fmp-a pratilo našu utakmicu po ovolikim komentarima, stvarno za svaku pohvalu. Baš idete uz onu: "Za druge se navija, PARTIZAN SE VOLI!!!"
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Ne zanosi se molim te. Vas ivek ima vise na vestima o Zvezdi.
0

08

pre preko 2 godine

@Volimfucu niste nam zanimljivi.
P

Pitam

pre preko 2 godine

Jel ovo bio rukomet?
J

Juuu

pre preko 2 godine

Ima da oderemo zvezdu 30 razlike!
G

Gost327717

pre preko 2 godine

Provaljeni ste grobari, od narednih 6 utakmica 4-5 ćete da izgubite.
G

Gostgt

pre preko 2 godine

Au decko, nemoj da si baba vanga
E

Ehee

pre preko 2 godine

Sta cemo sad..
2

235

pre preko 2 godine

Kakav hrkljus od kosarke!
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

La monika domacinski sudija, klovn. Svidelo mu se kako publika reaguje kada dodeli loptu partizanu posle konsulatacija, pa je to ponovio jos deset puta, upropastio ovaj nesretni Huventud.
e

e pa zato

pre preko 2 godine

i vredi za Pantera dati 2.5miliona za dve godine
n

ne smanjujte

pre preko 2 godine

3 miliona

Grobari

pre preko 2 godine

Moze neko da mu da i 10 ali takvu publiku i trenera nema niko.
I

Istoricar

pre preko 2 godine

Ali kakvi su klovnovi od igraca Zagorac, Avramovic i Smajlagic hahaha
M

M V P

pre preko 2 godine

Lamonika
L

LUDILO MOZGA

pre preko 2 godine

DO JUCE SU OSVAJALI EVROLIGU A SAD IH SKOLUJE PAZI SAD.....HUVENTUD U SRED PIONIRA....HAHOHAHOHAHOHAHAHAHA
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

školuje Huventud i izgubi…šta li Alba radi vama?
E

Evroliga sinko

pre preko 2 godine

Alba je za Huventud vasionski brod.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Taj tvoj vasionski brod koji je vas rasparcao (alba) je izgubila 20 razlike od hamburga kom ne partizan ubacio preko 100. Sedi, jedan.
A

AR

pre preko 2 godine

Prijatelji grobari, uzivajte veceras i ne obracajte paznju na njih. Oni su 39 minuta navijali za Huventud i cekali kraj, kad u poslednjem minutu muk, plac i nevera...boli ih jako, strah je jos veci.
B

Burg

pre preko 2 godine

Evo toliko se plasimo i drhtimo od napredne igokeje koja JEDVA pobedi prosecan huventud 6 na tabeli u Spaniji sa sve 50 miliona drzavnim budzetom i punterom od 3 miliona haha, Ps: kad pobedite slavni Makabi sa 20+ razlike i to na gostovanju onda se javite,do tad psst i uzuvajte u kupu za Amatere zvanom cipiripi kup!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Čoveče, pa ti ne umeš da se raduješ pobedi svog tima. U šta te to mržnja pretvori?
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa svaki normalan čovek koji navija za svoj klub se raduje. Ne znam koji je vaš problem da hejtujete na svaku vest o Partizanu. Čak i na svojim, na vestima o Mančesteru, na vestima o ljudima koji više nisu u klubu. Misliš da je to normalno ponašanje?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Bila bi tragedija da je Partizan izgubio,Huventud je dao 6 poena sa slobodnih bacanja u četvrtoj četvrtini i tek dvadesetak sekundi do kraja dali su koš iz igre.Domaći igrači su katastrofa,ne zna se koji je gori,obične paljevine koji kada daju neki koš odmah se busaju u grudi,pokazuju mišiće i jedino što umeju da urade da raspale publiku,oni jednostavno moraju mnogo bolje i pre svega da imaju konstantnost u poenima,ne može jedna utakmica 20 poena,sledeća 5,neki balans mora postojati.Ne sporim da se trude,bore se ali šutevi su im očajni.Celu utakmicu igrači Partizana negde žure,nema koncentracije,napad završava ko stigne,bitno je samo da se šutne pa ako udje dobro je,fali tu jedan iskusan centar,neko ko će imati 10-15 poena po meču.Na kraju pobeda se piše i to je najvažnije,uz nadu da će to biti sve bolje i bolje....
S

Sasa_PFC

pre preko 2 godine

Svima treba da bude jasno....Partizan ove sezone nemora nista da osvoji i ima samo jedan cilj a to je plasman u Euroligu sledece sezone.Sigurno je da je Partizan mozda i slabiji od prve sezone na klupi Trinkijeria kada su igraci bili kvalitetni a i hemija je bila odlicna.Neznam sta se desava sa M.Pejdž i ok je igrac koji Partizanu donosi sigurnih 10-15 poena po utakmici.Juventud sigurno nije krem Evropske kosarke ali je bolja ekipa od Albe,Igokea i slicnih ekipa...
M

Mr.

pre preko 2 godine

Zvezda drzi balans nema sta… pet utakmica ne prelazi granicu od 48 poena… ajde paljba…
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Mr.-Ajde paljba,nisi mogao ništa bolje da smisliš,žalim te.Šta me briga za Zvezdu ja sam navijač Partizana i komentarišem ono što zapazim svidelo se to nekome ili ne.Pričao sam o balansu domaćih igrača koji jednu utakmicu daju 15-16 poena sledeću 4-5,njihova igra večeras je bila katastrofalna...
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Pobedili smo, u ovom trenutku, od nas iskusniju, uigraniju i kvalitetniju ekipu. Bravo momci, tako se bori za crno bele boje, borba i izgaranje do poslednje sekunde. Napred Partizan!!!
m

madar mađioničar

pre preko 2 godine

Prvi malo ozbiljniji evrokupaški tim i samo Panter na nivou. Imate samo dobar marketing i logistiku. Pa taj Huventud je 6,7 tim španske lige ,a vi se oduševili.
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Taj isti huventud je skoro dobio baskoniu,tako da..
a

ako cemo iskreno

pre preko 2 godine

Tu istu Bakoniju je razvialio i Breogan tako da....
D

Dachaa

pre preko 2 godine

@ako cemo iskreno Nije fora ko je koga dobio,nego da u danasnjoj kosarci nema slabih ekipa pogotovo iz Spanije.
B

B.M.

pre preko 2 godine

Niko nije napisao do sad, dajte Pantera u reprezentaciju! :D (dajem sebi -)

Badzapro

pre preko 2 godine

Sta reci osim 22 poena domacih igraca, bravo momci!
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Čemu diskusija. Čista faul u napadu Tomića, očigledna naša lopta pred kraj tamo. Lamonika je nas sakatio 3/4 utakmice kao da se u Badaloni igrao. Poslednjih 5 minuta zadnje četvrtine je bilo 50-50%, 60-40% za nas u smislu odluka. Ali i u slobodnim bacanjima smo ja mislim bili izjednačeni. A to što je svirao Kurucu, Dangubiću i Avramoviću smešne faulove u prve 2 četvrtine, to ništa (i time im direktno ograničavao vreme provedeno na terenu).
G

GROBAR CACAK 1

pre preko 2 godine

Lamonika bi trebao na sud za ovu utakmicu,covek drzao Huventud u zivotu celu utakmicu,isao svaki tajmaut do klupe Huventuda po konsultacije,sramota sta se radi u 21 veku
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Мислио сам да ће бити другачије, али тек сад видим да ми без још једно 6-7 милиона улагања немамо шта да тражимо ни у АБА лиги.
g

golst

pre preko 2 godine

Samo da se Ivanović oporavi do derbija nemate šanse bre zvezda će vas odrati
2

20 razlike, pa autogrami

pre preko 2 godine

ha ha ha koji bre Ivanovic , ovo su veliki momci, nije ovo za decurliju.
D

D@cha

pre preko 2 godine

Hahahaha
z

zemicka kajsija

pre preko 2 godine

pantera hitno oterati trosi mnogo lopti ali hitno
N

NestoDrugacije

pre preko 2 godine

Zna se kad Zeljkove ekipe igraju najbolje!! Karakter,srce,navijanje! Volim Partizan!!!
z

zolaaaaapfc

pre preko 2 godine

Huventud iskusan, ozbiljan i kvalitetan tim..mi smo odigrali losije ali to je i do Huventuda a i do nase mladosti i neiskustva! Panter je doveden zbog ovoga!!! Navijaci iz Zeleznika pominju sudjenje naravno...
L

LUDILO MOZGA

pre preko 2 godine

KAKAV CIRKUS, PA OVE BI U EVROLIGI PRASILI 50 RAZLIKE HAHAHAHAHA
Č

Čitaj

pre preko 2 godine

Dobili Baskoniju 11 razlike... A Baskonija za tvoj FMP klasa, realno...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

a pogledas tabelu i vidis Partizan 3-0 i briznes u plac

nikola.p

pre preko 2 godine

Задња четвртина лоше одигране утакмице је показала карактер, снагу и срце! То је Партизан! Напред Партизан!
V

Volfgang Amadeus

pre preko 2 godine

Šta znači kad navijači ponesu ekipu. Fenomenalno
2

2354

pre preko 2 godine

Mislis na sudije?
A

Akademija

pre preko 2 godine

Svaka situacija se gledala tako da nemoj da kmečiš puno tvoji jauci postaju nepodnošljivi. Idi gledam Fmp ili kako se već zovete

nikola.p

pre preko 2 godine

А теек се уигравамо и загревамо Парни ваљак!
a

abc

pre preko 2 godine

Ako ostanete u ovom sastavu možetete i da se pregrejete ali trofej nijedan necete osvojiti.
m

mikuli

pre preko 2 godine

Partizan pobedio bez centra, sa ocajnim Madarom, Zagorcem, Dangubicem, Koprivicom , bez Trifunovica itd kada se malo oslobode i kada dodje petica bice to sve kako treba
G

Grobarijus

pre preko 2 godine

Ti koje si naveo su uvek bili i uvek ce biti ocajni.
G

Gost III

pre preko 2 godine

Zašto je Dangubić bio očajan?

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Zamalo da izgube. Ne bi nikad rekao. Ipak imamo sanse da ih pobedimo sa Kuzmicem, Kalinicem i Dobricem.
M

MarePFC

pre preko 2 godine

Ljudi, ovo je sramota, pa ova badalona je na nivou Mege.
N

Nis11

pre preko 2 godine

Onda je Baskonia na nivou Splita, skoro je tukao Huventud 10 razlike..
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Volim Partizan!
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Bez Pantera ovo je prosečan tim.
K

Kosarkaski strucnjak

pre preko 2 godine

Ovo je prosecan tim, bez Pantera bi bili dzak za udaranje.
R

Ros

pre preko 2 godine

Zato i imamo Pantera, da ne bismo bili prosečan tim. Ništa sporno.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Vi ste sa kalinom prosecan tim
D

Dok Holidej

pre preko 2 godine

Bravo ! Tvrda, teška utakmica, jako bitna pobjeda, psihološki pogotovo. Komentari garagana očekivani, najviše ih je, ali bitno je da nas gledaju. Imaju šta i da vide. No pasaran, Grobari !
g

grobar stari

pre preko 2 godine

Ne mogu ocima da vidim ovog tupog Smajlagica, Dovedite vise centra, covek je mentalni invalid.
E

El ninhoo

pre preko 2 godine

Realno lose odigrana utakmica,nekako smo bezidejno odigrali,nisu nas trojke isle.Sve u svemu i ovakve utakmice sluze za samopouzdanje.Ps.sjajno navijanje💪
A

AR

pre preko 2 godine

Komsije se ponadale da ce se sladiti... mi kad odigramo najgoru utakmicu pobedimo, danas je 10 lopti izaslo iz koša, uće u derbiju 😉 nadam se da ste uzivali u najboljem navijanju na svetu!
s

super

pre preko 2 godine

glavni igrači im penzioneri Ribas i Tomić, a ti ne nečemu raduješ.
G

Gostkimi1234

pre preko 2 godine

Da smo mi imali ovakvo sudjenje imali bi sve pobede u el. Onaj udari covekq u medjunizje, mozda cak iniskljucujuca licna sudija ni namernubda dosudi... pa posle kazu neko nas favorizuje...
m

mhm

pre preko 2 godine

Ne bi bili 17. nego 14. Velika razlika...
G

Grobarijus

pre preko 2 godine

Filipovski vrati se!!!
a

arijel ortega

pre preko 2 godine

ovako se raste...i ovi mladici imaju veliku korist od ovakvih meceva...nisu ni svesni
g

gunners

pre preko 2 godine

Koji nas mladi igrac ce profitirati od ovoga veceras?

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

@gunners onaj sto ce uzeti da trenira jos jace i vise i onaj koji ce se truditi da bude bolji od stranaca. Stranci za to i sluze, da daju instant kvalitet i motivaciju mladjima da se vise trude.
a

asi

pre preko 2 godine

Samo zadnju cetvrtinu smo veceras igrali odbranu. Mladi igraci zure i grese zbog atmosfere u hali. Lakse ih dobijamo kod njih,zivi bili pa videli.
H

Histo

pre preko 2 godine

Lagano pucate kod njih. Bez dreke i pritiska na sudije ste ispod proseka...
C

Cccc

pre preko 2 godine

Sa ovakvim sudjenjem i ne trebaš nešto posebno odigrati.
n

nis11

pre preko 2 godine

Trebas odigrati odbranu u zadnjoj cetvrtini da ti protivnik da prvi kos u 6tom minutu...
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Samo mi nemojte ništa o suđenju
B

Borti

pre preko 2 godine

Alo idi kmeci negde drugde.Vidim da vi volite da gledate PARTIZAN.ako si vec gledao valjda si i primetio da su sve sporne situacije gledali ponovo.aj idi prati tvoj fmp
G

GROBAR CACAK 1

pre preko 2 godine

POKAZALI SMO VELIKO SRCE KAD SE LOMILO A LOSE SMO IGRALI,SMAILAGIC ME NERVIRAO CEO MEC AL SE ONOM TROJKOM ISKUPIO..!!MORA TO BOLJE,NAPRED PARTIZAN,NAPRED ZELJKO NAS !!Partizane napadaj!
n

nis11

pre preko 2 godine

tek ono zakucavanje preko dva igraca.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Nebo je granica za ovu ekipu, do Badalone i krece propast, realno napaljeni navijaci, ali bice vraceni u realnost
P

Pfc

pre preko 2 godine

Lose smo odigrali bitna je pobeda idemo dalje
Z

Zmigo1

pre preko 2 godine

Daj bre tog centra i da osvojimo sve. Kevin Panter MVP, stvarno brutalan igrac.
X

XC60

pre preko 2 godine

To nije cudo, to je Partizan!!! Panter majstor, Smajli razbijac, Zagor i Danguba katastrofa. Napred Partizan!!!
L

Lamonika

pre preko 2 godine

... 6 i ključni igrač partizana, izbačen iz el nastavlja po starom u ec.
n

nis11

pre preko 2 godine

smesan si, 3 cetvrtine navlacili za spance, tek u zadnjoj sudili posteno.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Panter pre svega profesionalac.Konačno smo dobili nekog ko sme da šutne kad najviše treba i zna da podigne atmosferu.Idemo dalje!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Covek posteno odradjuje svoju astronomsku platu. Pardon, ljubav i rad sa trenerom.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Jesi se ponadao? Vidis kakvog smo igraca doveli, a manje placen od strucnjaka za odbranu Kalinica..
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

E baš mi drago da si se ti javio, da izbaciš po običaju neku nebulozu.
9

951357

pre preko 2 godine

@gost999 - voleli biste vi da je to tacno. Ali dzaba, ipak vas F4 igrac naplacuje vise ;)
M

Mop

pre preko 2 godine

Izgubite dobijte nije problem. A što ti patiš kad kod Partizan dobije. Ja recimo nisam likovao kad kad vas Alba ošurila. Ništa bolja ekipa od Huventuda. Šta je tebi svaka pobeda poraz ti si neki komentator. Tužan si i ti i ovih 30 koji pišu o Partizan o ovoj pobedi a ne gledate svoj klub koji je daleko od sjajnog.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Bitno da si gledao tekmu i navijanje,bravo grobarcino iz senke
G

Gost999

pre preko 2 godine

Nema meni tu biti nesto krivo ili drago.. isti izvor koji je objavio Panterovu platu, objavio da Kalinic uzima vise. Ne mogu negdje biti tacni, negdje pogrijesiti. Imate sttucnjaka za odbranu, sta vas briga hahah..
9

951357

pre preko 2 godine

@gost999 - ma naravno, samo, je l' si siguran da je isti izvor? Eurohups nije izvor, već prenosnik informacije ;) @gost111 - nisam gledao, da jesam, imao bih detaljniji komentar. Nego, kad si već rekao navijanje, je l' bilo ono kao protiv Mege? A ne, nije... Onda ništa. @Mop - a gde si video da sam rekao bilo šta za Partizan? Komentar je bio na igru Pantera ;) Bolje čitaj. A to ko je kakav, pa matematika je jasna. U KK avangarda je ušlo 3x više para nego u Zvezdu. Sem toga, mi od početka sezone igramo skoro svaku utakmicu bez nekoliko igrača. S obzirom na to, rezultati su sasvim ok. Ja se ne cimam uopšte, biće Kalemegdan na proleće, naročito ako dođu kasvetan centar i bek-šuter ;) ali drago mi je što nas pratiš ;)
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Значи први пораз им је у дербију, ништа слађе.
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Polako..
M

Mhm

pre preko 2 godine

U rvanju grčko-rimskim stilom pobeđujete, u košarci teško...
G

Gns021

pre preko 2 godine

Ahaha pa protiv vas ulaze pioniri ahahhaha jojjj javi se posle derbija
M

MarePFC

pre preko 2 godine

Razocaran sam, toliko ulozenih miliona a ove penzose iz donjeg doma spanske lige ne moze da dobijemo. Sta bi radili protiv ekipa koje igraju EL?
P

Pa ako

pre preko 2 godine

cemo realno,placamo brata pantera 3mil i on to lora da vrati eksplozijama. Ali ovo je bilo ocekivano,nas samo pobeda interesuje. SAMPIONI
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Suđenje 3/4 utakmice kao da smo u Badaloni. Čista faul u napadu Tomića i čista naša lopta na kraju. Ne znam čemu diskusija. A onaj žabarski smrad od Lamonike nas je sakatio u prve 2 četvrtine sa faulovima kao niko.
G

GoranApa

pre preko 2 godine

A ko je diskutovao???
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Prvi malo ozbiljniji protivnik ove sezone! I jedva! I ne zaboravimo,nije ovo Cska,Barcelona,Efes...nego Huventud.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

jedva ne jedva , al dobismo a ti vidi kako ces da zaspes
P

Poz

pre preko 2 godine

Mi i ne igramo evroligu, kad dodje za to vrme bićemo spremi.Ne shvatam poentu komentara.
m

metalika moj dobar drug

pre preko 2 godine

@ poz ... ne igraju je ni oni , oni samo ucestvuju
д

д.г.

pre preko 2 godine

Преживесте првог озбиљнијег противника.
M

Mop

pre preko 2 godine

A vi Albu niste. Ništa bolju ekipu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sto se ne moze ipak reci za vas onda kada su vam rivali bili Bresa,Limoz i ostali timovi kojima ste se podsmevali
д

д.г.

pre preko 2 godine

Мор вероватно мислиш и да је Макаби је крш. Не би ме изненадило. Шта сам погрешно написао па толики минуси. Било је тесно и Јувентуд јесте прва озбиљнија екипа. Не мислите ваљда да су то Крка Сплит Хамбург...
g

gostttre

pre preko 2 godine

Sad c e cigani malo da placu, ne zamerite... imali su tesko detinjstvo
K

Kalemegdanujunu

pre preko 2 godine

Partizan nema sta da trazi ove sezone ni u Aba ligi ni u Eurokupu. Prva iole normalna ekipa i jedva ih pobede i to uz pomoc sudija. Ove bi Zvezda tukla 30 razlike.
G

Gost7383

pre preko 2 godine

Videli smo kako je Zvezda tukla Monako koji je do juce igrao Evrokup.
o

ojha

pre preko 2 godine

uz pomoc sudija????????Lamonika da nema kosarkaskog VARA bi nas unakazio,ajde ne sramoti se
H

Hahahahahaha

pre preko 2 godine

U boksu možda, u košarci teško, smeta vam lopta, bolje igrate bez nje...
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Звезда неможе ни златибор да победи 30 разлике, а од оваконискусног Хувендуда може да изгуби и у пиониру. Ево ја као звездаш признајем, екипа звезде је јако лимитирана, као и партизан који нема плеја и центра. Али за овакве ситуације, имају Пантера, кога јако ценим као играча скорера. Позз
O

OdgovorGost736

pre preko 2 godine

Decko ne blamiraj se, u Monaku igra Majk James,Bacon itd.
@

@ssse

pre preko 2 godine

Druže ovaj tim je tek u stvaranju. Fali jedan dobar centar. Ove godine možda ne uzmemo ništa, ali će se sledeće godine prošetati Aba ligom. Sa druge strane vi imate tim za ultimat fajt pre nego za košarku. Ne možete bazen da pogodite. O kakvom kvalitetu Zvezde pričaš?
Д

Драган

pre preko 2 godine

Исплачи се, можда ти буде лакше ха ха ха Ускоро ћете доћи на ред па се покажите а ја ћу први честитати ако нас поштено победите! Судије су поштено судиле а то што теби резултат не одговара па измишљаш заверу, нема везе са истином!
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Kao sto ste Igokeu tukli 30 razlike? :)))
G

Gost22

pre preko 2 godine

35 Vi ste poznati po tome da ubacujete vise od 65 poena izuzev mege bez tri glavna igraca
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Hahahahahaha placi samo,inace smesni Huventud sa Vivesom i Pau Ribasom,Ante Tomic isto ocajan igrac...Smesni Spanci kao i nekada smesni Limoz,Monako i ostali koji su one godine u Evrokupu ponizavali FMP ukljucujuci i nikad jacu Bresu!
G

Gost7483

pre preko 2 godine

Majk James, Bacon, itd? A ko su ti ostali, izvini? Mnogo zajebani likovi cim su vas isprasili onako.
O

Odgovorgost74

pre preko 2 godine

Westerman,Mike James, Donta Hall, Motijunas, Rob Gray, Bacon, Will Thomas, Motum tim projektovan za Top8 eurolige Tim koji ste jedva dobili na produzetke dok nije imao pola ovih igraca sa spiska
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Kakva sprdnja u poslednjoj cetvrtini, sve bitne odluke u korist partizana.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Знам да си навикао навијати за све противнике Партизана и да сад патиш али мораш признати,макар у себи,да је Партизан поштено победио одличне Шпанце!
B

Brdinamnam

pre preko 2 godine

Panter u fazonu - oprostite mi ružnu prošlost :)
G

Gost7899

pre preko 2 godine

ZELJKO IMA 150 AKCIJA ALI NIKAKO DA IH POKAZE SVE SE SVODI NA PANTERA I SMAILAGICA
G

Gost 22

pre preko 2 godine

Pa celaj do juce je bilo pa termi ledej kako sada panter Ma svi tvoji milioni Idemoooo
K

KROJF

pre preko 2 godine

PARTIZAN HUVENTUD jednostavno MORA OVAKO NA POLA KOŠA ZA INFARKT sudbina šta li je.Čudno je to. IDEMO DALJE POZDRAV
R

Rodrigo

pre preko 2 godine

Hvala Lamonika
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Da znas da mu hvala sto je na kraju posteno sudio i sto je imao m*da da preinaci onaj faul u napadu

milford

pre preko 2 godine

Ceo pionir upravo skandira Kevin Panter, pa zatim MVP. Priceless! Sutra bi tako skandirali i Simonovicu kad bi nekim cudom presao u Partizan.
a

asi

pre preko 2 godine

Voldenu mozda?Hahahah.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Realno dobra ekipa ali kad se lomi jedan jedini igrač igra u Partizanu a to je Panter. Što može biti problem kada on stane.
A

Azex

pre preko 2 godine

Panter ubica, hrabar da uzme svaki sut i vec se identifikovao sa publikom. Smajlagic neiskusan jako za ovakve utakmice za rqzliku od maestralnog Tomica zaista. Pau ribas isto stara spanska skola, ali je veceras bolji Partizan. Posebno drago sto je ostvarena pobeda u utakmici u kojoj je i sut spolja i bacanja losija.
H

Hanter

pre preko 2 godine

Realno su gosti bili bolji
g

gunners

pre preko 2 godine

Druze ta dvojica zajedno imaju 80 godina. Sramota je sto su toliko uspeli da namuce ove mlade nba zvezde.
D

DIonis

pre preko 2 godine

Svaka cast ovom liku Panteru,ne navijam ni za jedne Zvezdu Partizan, ljubitelj sam kosarke,i pratim sve al decko moze komotno u nba da igra prvu petorku nekog slabijeg tima....
k

kost

pre preko 2 godine

Znas.. Ne mozes ovo da komentarises.. Ni da dozivis..ni da iskopiras.. To su casovi...ljubavi najvece!!!!!
G

Gost09

pre preko 2 godine

PRITOM IMAMO MAMJI BUDZET OD HUVENTUDA I SUDIJE NAVLACE ZA NJIH
g

golst

pre preko 2 godine

Zvezda će vas odrati za 2 nedelje xD
L

Lamonika

pre preko 2 godine

axaxa da naročito lamonika 4x kontra u 4 četvrtini
A

Avangardno

pre preko 2 godine

Vi živite u svom svetu, majke mi. Huventud prosek ekipa, i kao takva realnih i laganih 10 razlike za njih da se nije stvorio pritisak na sudije kojim su one podlegli... Daleko ste od el jedno dve klase