Komentari na vest

Partizan sad definitivno zavisi samo od večitog rivala

D

Dejček

pre 27 dana

Verujem Čovcu vise nego ocu...

Toto-ko-tunjo

pre 27 dana

I da završimo ovu priču, u stilu čuvene trešromantičarske doskočice: Srećan Top 11, ko god da slavi! 🍻
B

Bole01

pre 27 dana

Videćete protiv Efesa kakva su igrači Zvezde GOSPODA! A da li ce Partizan da dobije Valensiju, u to vec nisam siguran..

Toto-ko-tunjo

pre 27 dana

Ne s... . 🥱
Z

Zaxxi

pre 27 dana

Sta Zvezda da uradi, svi znamo sta bi parizan uradio da je na zvezdinom mestu, izgubio bib30 razlike za svaki sl. Mislim da Zvezda treba da se ovdje ugleda na vjecitog rivala, i da odigra onako kako bi i oni za Zvezdu.
g

gostee

pre 27 dana

bolje da CZV izgubi... i da se okreneno ABA ligi.., da se ne umaramo vise od EL jer ionako tim nije kompaktan... ovako bar sve snage na ABA i da se odbrani titula
G

Gaagi889

pre 27 dana

Kao pobjedite i imate, ABA, ma izgubicemo i uzecemo vam i ABA.
P

Pst

pre 27 dana

Zanima me da li ce biti organizovan odlazak navijaca za utakmicu sa Efesom. Mislim najboljih navijaca da pomognu najvoljenijem klubu. To bih stvarno voleo da vidim. Ali, ako to Zoc zatrazi nista nemoguce,ipak je covek autoritet.
D

Dejan Lučić

pre 27 dana

Igrajmo u Istanbulu za raju i zanemarujmo taktiku, ahahahhahaha
K

Kalum Vilson

pre 27 dana

Biće lagano, biće 91:63 za Efes
K

Klajburnović

pre 27 dana

A da je Zvezda u istoj situaciji, Partizan budimo realni nikad ne bi išao na pobedu
B

Bazilika

pre 27 dana

Zna li neko, ako Virtus dobije Baskoniju, može li onda Partizan da prođe to top 11.
D

Douzeraj

pre 27 dana

Sve se vraća sve se plaća. Džaba ti takve sezone, kad ti zavisi od raspoloženja Markusa Hauarda
F

Fanfare

pre 27 dana

Vremena odnošenja koševa sa Kalemegdana su prošla
K

Karslrue

pre 27 dana

Sve je to normalno... Što bi rekao Muta Nikolić
B

Bipolarno društvo

pre 27 dana

Ne postoji veća mržnja u Srbiji od mržnje između navijača Zvezde i Partizana.

Toto-ko-tunjo

pre 27 dana

Samo se setiti onog zverskog urlika Ivice bombe "Zvezda će crćiiiiii", izjava i zaleđenih faca dukljanskog maga, ponašanja njihovih igrača... Niko Partizan-Igokeu nije mrzeo dok se nije sve to pretvorilo u sektu. Pa mnogi balavci dolaze u školu sa majicama "Principi", primoravaju jedni druge da uđu u navijačku grupu. I onda se međusobno mlate. Ali ne mnogo. Par kopči. Deca koja navijaju za Zvezdu su totalno druga priča. To je zaista istina, ljudi, koje postanu svesni i roditelji kada vide svog pulena premlaćenog, gle čuda, od klupskih saboraca..
G

Gost ali bukvalno

pre 28 dana

Idealan scenario: Zvezda nekim čudom uspe da pobedi Efes, Olimpija Milano pobedi u svojoj utakmici a Valensija u svojoj. E to bi bio najidealniji rasplet ovde situacije.
d

digli ruke i oni

pre 28 dana

Ono kada i njhov "sponzor" digne ruke od njih pa mu je muka da vise cenzurise komentare hahahaha..Kakav debakl na svim poljima naprednog nakaznog projketa !!!
i

i to godinama u El

pre 27 dana

nikako iznad 16 mesta. Kkcz rip since 2011⚰️🙏. Svaka čast na komentaru.
S

Spa

pre 28 dana

Panako su pisali sto jesu, verovatno nismo ni mi cveće, jel može nekad neko prvi da istupi? Mislim pitam ljudski, zaobiđite sport? Ili je pitanje života i smrti da ponižavaml sto više jedni druge? Očigledno da vi gore ne vidite koliko duboko je ovo otišlo??!!
k

kakvo

pre 28 dana

je ovo šuplje gasiranje. Pa igračima Fmpa da život zavisi od pobede nad Efesom, ne bi dobili. Manite se ćorava posla. Realno Partizan je podbacio najviše krivicom trenera, nije moja pokojna baba stavila Pantera za kapitena i pustila ga celu sezonu da divlja, mnogo je para potrošeno. A ovi drugi, utukli još više para i standardno ono njihovo, a realno nikad nisu niti će biti bilo šta relevantno u basketu.
4

45689

pre 28 dana

Imate preko 4 miliona veci budzet od Zvezde,cak i da zanemarimo obradoviceve izjave o placanju igraca mimo budzeta...sto se FMP tice verovatno si bio mali pa se ne secas kako je,pre 15-tak godina kosarkaska lopta presla Drinu,pa su 2 kluba postali 1...
@

@45689

pre 28 dana

Za tvoj info, imam 43 dine i dobro pamtim sve. A pogotovo' 92. To lupetanje sa Igokeom ne može da poništi notornu činjenicu- Kkcz rip since 2011⚰️🙏

VecaBg1971

pre 28 dana

Kako se groblje poziva na zajednistvo i srpstvo odjednom, zanimljivo. Kao vidite kako se turci i spanci pomazu medjusobno, kakva patetika, kenja mi se. Doslo vam crno vreme grobari, bar 50% vas ce navijati za Zvezdu, zamislite to...hahahahahaha
D

Dojčilo

pre 28 dana

Niko neće navijati za Zvezdu...Za nas je sezona EU neuspešna....Ne treba nam ničija a najmanje vaša pomoć. Nego.....na kom mestu EL će ta vaša nakaza od kluba biti..
@

@dojcilo

pre 27 dana

Blago je ga tebi. Letve a, ima na stovaristu.
A

AUUUUUUU

pre 28 dana

770+ komentara na vesti Partizana. Pa limenke moje, to dovolno govori ko je popularan, bilo da je pozitivno ili negativno.
Z

Zijani

pre 28 dana

Zato śto zavisite od Zvezde:)
H

Hahaha0987

pre 27 dana

Zijani@@ Hvala al od Vama bato ni aspirin.
B

Boki0899

pre 28 dana

Daleko smo mi od drugi Nacija. Kad citam ove Kommentare nemogu da verujem. Spanci i Turci pomazu se gube da bi svoji prosli.A mi Srbi se delimo prepucavmo se preko Mozzarta kako bi svoj svome se sprdo.To je zalosno.Umesto da pokazemo Slogu i Inat da se vidi ko su Srbi. Zvezda i Partizan su Rivali to je OK.Ali kad citam da je neko za Efes i da navjia za Turke to preslo sve Granice. Sama Sloga Srbina Spasava.Ko prica da Zvezda treba da Izgubi namerno on od Mustafe nije daleko.
M

MačakizČačak!

pre 28 dana

Пузи, моли, Partizan пада, буди моја Žoçolada!!! Јао, синовиии, па шта је ово. Ко би се овоме надао? Сад је све доказано једини истински доктор кошарке у Срба је др Небојша Човић - Србин!
I

I ja

pre 28 dana

kao grobar navijaću za Efes, daleko bilo da mi od Fmpa bilo šta treba. Sa vama ni u crkvu. Sami pali, sami se ubili. Kkcz rip since 2011.⚰️🙏
B

Brine

pre 28 dana

Bar si iskren ,a i znamo da je obrnuto vi ne bi pomogli ,naprotiv
@

@brine

pre 28 dana

...ma vazi sto je iskren. da zna da ce da pomogne, sakrio bi se negde, stavio sal, obukao se u crveno belo i navijao svom snagom za tea, nedovica i ekipu.
G

Gost Rider

pre 28 dana

Ajmo realno,ovo je veliki neuspeh Partizana,sa drugim najskupljim timom u svojoj istoriji tu mislim i na igrace i na Zelimira(prosle sezone su imali najskuplji)nisu bili medju deset u Evroligi,nisu osvojili kup,moraju da igraju KLS i to je neuspeh..Zvezda ovakva raspala ih bila 3 puta i veliko je pitanje sta ce biti u Aba,jesu favoriti da osvoje ali ako su doveli Zellimira da za 4 godine dvaput osvoji Aba ligu onda su stvarno sprcali pare ni u sta!
@

@

pre 28 dana

Pa vi vec 10 godina "sorcavate" pare u nista. I pogresio si, najskuplji tim je bio onaj sto je uzeo evro titulu, kostao je 200mil
A

ABCDE

pre 28 dana

Pada,pada,pada,pada...sta to pada??? Pada nedmeni grobar! Pa kaze,sada pao sam na dno,srce mi je slomljeno...ahahahhahahahahahahahahahahahaahha Sta bi samo proglaseno institucijo,ovaj investicijo? Bolan pad a? Kako ste se samo dizali u nebese? Omalovazavali sve trofeje koje nist osvojila. Kao nama je samo EL bitni bla,bla,bla...Evo vam EL!!!!!
G

Gosttt

pre 28 dana

Zamislite foru da Bodiroga povuce veze, da sude Bolthauzer, Javor i Radovic, i da prvi put u zivotu krenu da navlace za Zvezdu umesto da je po navici kradu. Koliko bi to cudna situacija bila za sve ucesnike, jer ono, niko nije navikao...
A

ABCD

pre 28 dana

Ma mogu oni da navlace,ali petorka Jago,Lazic,Lazarevic,Gilespi-Tobi...pa tu ne pomaze ni igrac vise za Zvezdu.
G

Grobarče Ostojino

pre 28 dana

Je li Avram poslao sliku Lesoru iz Arene posle ulaska u llay in ? Pitam za mog druga Zeljka Pantica...
&

&

pre 28 dana

Crna stvar je sto Zvezda ne moze da pobedi ni Albu a kamoli Efes u gostima. Lepo je uci i play in(i to je na neki nacin veliki uspeh),ali 10ti nema ni jedno domacinstvo do ulaska u Top8 i duela sa Realom
@

@&

pre 28 dana

...zvezda je u gostima dobila fener, sto im je bio jedini poraz do sinoc, kao i makabi i armani. partizanu su mera alba i asvel. kao sto u aba partizan ne moze da pobedi studentski i slicne i neko na osnovu toga da tvrdi da je zvezda bolja.
c

casovi ljubavi

pre 28 dana

samo da ne bude zadnje kolo nesto nalik jurenju alekse ili drugih igraca.
S

Slavuj

pre 28 dana

Kroz ove komentare vidi se gdje ide Srbija. Toliko toga napišete u malo redova. Turci i Španci nam drže časove patriotizma. Ne voli Madrid Baske, ali pusti Baskoniju. Ne vole se ni Fener ni Efes, ali dobi Efes koji je do ovog kola imao samo tri pobjede u gostima i dobi Fener koji je favorit. Bitno je biti prvi u selu, bolje ABA nego EL. Jadni smo baš.
P

Pa i jesi jadan

pre 28 dana

nego sta
B

BOKI089999

pre 28 dana

Svaka Cast za Kommentar vidi se da smo Nacija koja ce sigurno da nestane. Da druge Nacije nam drzu cas. Kako Grci Olympiacos i Paok jedni druge u Fudbalu bodre u Ligu Konferencije. Kazem svako je nama kriv za neuspehe.
M

Mudra Breskva

pre 28 dana

Kako se osecate kao jedina zvezda ovog tima Fenera? Na pitanje turskog novinara pred utakmicu njegovog tima sa Zvezdom u Beogradu, Obradovic je lakonski odgovorio - Ja nisam zvezda ja sam Partizan! Naravno kao i skoro svi navijaci Partizana ni on nema ama bas nikakava razmisljanja o Zvezdi a kamoli neku mrznju koja se toliko pominje…
D

Dexim1

pre 28 dana

Zašto generalni sponzor ne objavljuje vest o saopštenju KK Budućnost u vezi sudijske pljačke u Podgorici na štetu Budućnosti, a u korist generalnog sponzora??? Zašto se stidite?
3

30+ botova

pre 28 dana

Evo ti. Sinoc objavili su, sve pise crno na belo.Budućnost izdala saopštenje: Meč protiv Partizana odlučile sudije Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.24. | 23:21 A to sto preko 30+ je cista cinjenica da 30 ljudi (jedino ako sebi udaras pluseve) nisu sposobni da traze info nego veruju svakome...
S

SSSR

pre 28 dana

Zamolio bi gospodina Šapića da u paketu sa Titom i ove jugoslovene VRATI u Kumrovec.Unapred veliko hvala.
B

Bida

pre 28 dana

A stacemo sa imenom crvena zvezda pa jos grb zvezda pa jos cetnici sa tenkom pa im osnivac kacun
D

Dojčilo

pre 28 dana

Slažem se da takvih nije bilo ni ti se ne bi rodio...a već je to veliki napredak za ljudski rod.
z

zaks

pre 28 dana

Šta se dešava, trese li se Arena, je li osvojen plej in ?
P

Padinjak

pre 28 dana

“Reponja” sa filingom uze Real. Tako nam i treba, kada se davimo u mržnji.
D

Daj faul

pre 28 dana

Izaci maksimalno jako protiv Efesa, razbiti ih ako mozemo! Ne treba nam da nas posle tera maler… idemo Zvezda, mi za nas!

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Aj ne s... . 🥱
d

devla

pre 28 dana

Neka Ostoja premira Nebojšu 🤣
Z

Zvezda 91

pre 28 dana

Kako se sve lepo u zivotu vrati...reaguj Savicu, Bodiroga.....hahahaha
H

Hanapi

pre 28 dana

Žoce kraj ti se bliži, odlazi najveći prevarantu srpske košarke
M

Motaj kablove

pre 28 dana

Žocova firma je ugašena
L

Lskdkskskje

pre 28 dana

Ne sekiraj se, spremaju pasjaluke za finale...
P

Pusti pusti modu

pre 28 dana

Džaba vam novci moji sinovci, Zvezda ipak ne igra malo bolje.... ahahahhahha
N

No koment

pre 28 dana

Ocu su bile utakmixce veka, za infarkt za kraj Željkovih snova, za kraj davnog sna.... Ahahahahhahaha
S

Sirotinja

pre 28 dana

Ovo sinoć je Božija kazna za sva nedela KKP i satiranje pravde do 2011. i ere kada ste nas utnisali van terena sa vašim podmetnutim uoravama
D

Darko Lazić zg

pre 28 dana

Željko sad peva Čoviću. " Ako ste mi prijatelji ne dajte da mi da se predam"
D

Dojčilo

pre 28 dana

A ko je Čović...Gde je taj igrao....Jel to onaj " lepi" sa nočarama što je čas bio sa jednom pa drugom pa i trećom vlasti...
P

Pekmez

pre 28 dana

Došo je kraj moj crno-beli mutante
D

Doužeraj

pre 28 dana

Lagaće vas tog četvrtka, Žocika nabeđena trenerčina
M

Miloš Ninković

pre 28 dana

Stigla vas je Božja kazna za sva zlodela koja ste počinili ka srpskoj košarci u ogom veku, dok ste nam instalitali kvinsliške uprave godinama pre Čovića
I

Ide Mile prugom

pre 28 dana

Igrati sa igračima do 16 godina i još predati cveće Efesu u znak prolaska, mi smo ipak gospodski klun za razliku od nekih
L

Lskwkskjw

pre 28 dana

Dati kitu cveća i jednima i drugima...
M

Miroslavkaroglan

pre 28 dana

Što bi rekao Šuvantilo "Jer smo tako u mogućnosti"
K

Ksksjsjs

pre 28 dana

Dulo Zucker
K

Ksksjsjs

pre 28 dana

Dulo Zucker, Dulo Cenzus
K

Ksksjsjs

pre 28 dana

Dulo Zucker, Dulo Cenzus
G

Gimrlstob

pre 28 dana

Preko preče, naololo bliže... Zvezda do titule u ABA posle laganih 40 razlike u ISTANBULU
I

Ideolizma

pre 28 dana

Niste zaslužili da igrate plej-in i neće ga ni igrati!!!!!!!!!!!! Bolna istina avangardo
b

bitno je da je fmp

pre 28 dana

zasluzio njegovo pocasno mesto g 16 ekipice. Nadam se da posle 10 godina i evroliga shvatila da treba da vam da zabranu da je igrate. Jer vi ste i dokazujete 10 godina da ste samo mali klibic iz predgradja
B

Boners

pre 28 dana

@bitno Zamisli vas sa 12 miliona i top 16 evrokupa, nula trofeja. Zvezda do prosle godine nikad nije imala budzet preko 10 miliona.
Л

Лакташи

pre 28 dana

Па не играмо ми ЕЛ зато што нас воле, него зато што освајамо АБА. Слабо ви гробари пратите кошарку, зато не знате.
M

Ma samo

pre 28 dana

da odrede poslušne sudije i to je to ode Partizan visoko.
H

Haralampus

pre 28 dana

Verujem Luki Jagu više nego Žocu, transparent da okačite nakon što otpevate tango smrti protiv Valensije
I

Ignjatović55

pre 28 dana

Zato šte svi verovali slepo da ste najbolji lagao vas Željko i zato što su vam od svega pare preče
J

Jtd

pre 28 dana

Sudije nisu dorasle svom poslu
V

Vendi

pre 28 dana

Izađi mala, izađi malaz hoću da te grlim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas.... Ahhahahahaha, kakva ironija sudbine, da zavisite od nas ubogih i malih.... Ahahahahahahha
K

Ksjsjsjjw

pre 28 dana

I od Ferida the fucking Avdića
K

Ksjsjsjjw

pre 28 dana

I od Ferida the fucking Avdića
K

Ksjsjsjjw

pre 28 dana

I od Ferida the fucking Avdića
Z

Zivkovic

pre 28 dana

Da dobijemo Efes ,da sve zasluge odu Zocu i da dobije novi ugovor.
K

Ksksjsjaj

pre 28 dana

Igrajmo za đeda Žotu
M

Mrrkosir

pre 28 dana

Kukavice visokubudžetne ostaju bez plej-ina
B

Beronko

pre 28 dana

Partizanovci, je l' nas čujete???? Vi ste patronažne sestre najvće....
K

Kituksalije

pre 28 dana

Partizanovo prolećd mnoga toga odneće
H

Hanguljica

pre 28 dana

Crno beli, Sad morate da nas premirate, što bi rekla ona dobra stara: Volim Ofku, volim Rad, Olimpijakos, i Zvezdu, baš me briga za njih sve, jer ja živim od tebe, Partizane plati meeeeeeeeeeeeee
H

Hačer Vil

pre 28 dana

Sašo Filipovski i Nenade Čanče, sve vam je oprošteno, vi bar niste koštali po milion i trista hiljada godišnje, a timovi vam bili 10 puta jeftiniji
V

Vuk Kuradžić

pre 28 dana

Aimpatičan vokativ- Čanče!
V

Vodi me

pre 28 dana

Željko vrati pare za ovu trogodišnju farsu koju si sproveo
T

Topčinagg

pre 28 dana

Klub najvećeg budžeta u istoriji srpske košarke zavisi od jednog 'FMP-a" na šta ste spali partizanovci, da će morati da navijate i da grickate nokte samo da Zvezda pobedi
Z

Zvezda ole

pre 28 dana

Ako umrem i ostavim telo sašijte mi Zvezdini odelo, od zastave sanduk napravite i uz Džaju popa mi zovete! MARAKANO TURISTIČKO MESTI JA SAM TEBE POSEĆIV'O ČESTO!!!!!Ajmo braćo, lažna avangarada je srušena, ugašena, rastavljena na čestice
K

Klonjiranje

pre 28 dana

Stomačni virus u najavi.
C

Czv77

pre 28 dana

Izlazim iz kuće, na utakmicu krećem i na putu do hale Čovu srećem... Samo jedan klub, samo jedan grad, samo Čovićgrad
A

Aps

pre 28 dana

Pa oni ce izgubiti od Valensije! Zoc trener...xaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxazzazaxaxa!
M

Maskerano

pre 28 dana

U vreme velikog posta demoni najjače napadaju, ali pravda izlazi uvek na videlo
V

Volim Ofku, volim Rad

pre 28 dana

Partizane plati meeeee....
R

Radulesku

pre 28 dana

Željkove kose raspletene bujne odoše za Transilvaniju kod Grofa Vlada Cepeša
u

uzd

pre 28 dana

Ostoja ide kod Mirka Cemeša
A

Alesto

pre 28 dana

Verujem Žocu više nego ocu sad dobija na novoj dimenziji😂😂😂😂😂 Sad ćete morati da verujete Čoviću više nego svoj užoj i široj rodbini kompletno
V

Vesna filipović

pre 28 dana

Čoviću budi pametan igraj sa igračima do 18 godina, ne budi glup, oni nas nikad ne bi pustili da prođemo da smo u ovakvoj situaciji
J

Jel to

pre 28 dana

Covic trener Zvezde ili si upravo rekao da on odredjuje ko ce da igra? A inace Zvezda sa prvim timom moze da pobedi Efes u Istanbulu samo da hoce 🤣.
Ž

Žocika

pre 28 dana

Zar ćeš reći Željko da je svemu kraj????
F

Fantomacan

pre 28 dana

Luka Drča sad potpisuje desetodnevni ugovor i eto ga u avionu za Bosfor. Da vide partizanci kako nam je bilo kad su nas pelješelji i na terenu, a van terena još deset puta toliko.
P

Pešmalbek

pre 28 dana

Čekam Čovića da ostvarim jedan davni san
G

GostNezvani

pre 28 dana

Ne može Zvefempe da pobedi ni da hoće. Ovoj poziciji je sam Partizan kriv, ispao je i to je to. Nema kukanja. Glave gore i idemo dalje.
P

Pst

pre 28 dana

Al pazi kad vas sada u ABA ligi nagazimo jos i mi ko pevac kokosku. Nije valjda da ste mislili da to nece biti tako. Vragolani pa zato kukate da vas Slovenci vade.
S

Slkkajajwwjw

pre 28 dana

Samo jedan grad samo jedan đed Žotimir, Čačak
C

Cankovi velikosrbi

pre 28 dana

Krcunijo veseli se...
K

Kajajsjs

pre 28 dana

Tek vas čekamo vako grogirane u finalu...Za fajnal tač...
K

Kajajsjs

pre 28 dana

Tek vas čekamo vako grogirane u finalu...Za fajnal tač...
х

хаха

pre 28 dana

Човић лајк дис
E

Efes ole !

pre 28 dana

Naš poraz od Efesa svi želimo !
S

Spa

pre 28 dana

Kao navijač Crvene Zvezde kazem da ovo nije normalno kolika je ovo mržnja postala i likovanje! Dok Turci nam preotese EL, sledeće sezone tri francuska kluba igraju, mi slavimo sto jedan ili oba kluba ispala i podsmevamo se. Znam da ce svi da mi pisu kako jel se secam ovoga ili onoga, ko je sta rekao, ko je sta uradio nekada... Mene samo zanima hocemo li nekada vise da se slozimo i udruzimo kao narod?!
N

NoName1

pre 28 dana

Sram te bilo. Naravno da ćemo da likujemo. Da li treba da zaboravimo sva ona bedna podbadanja sa njihove strane, gradski rival, kk Rekreativo, majice sa natpisom NE DAJTE SE KURVINIM SINOVIMA....???
N

Ne

pre 28 dana

Samo se ti udružuj, ko ti brani?!
N

Ne

pre 28 dana

Samo se ti udružuj, ko ti brani?!
c

cule87

pre 28 dana

opušteno, ovo su uglavnom neostvareni, nabeđeni i istripovani klinci... to malo kad život našamara, shvatiće...

gemathegreat

pre 28 dana

Sa srbima da a sa jugoslovenima ne. Prosto i jednostavno.
G

Gost "

pre 28 dana

Jesu živi Sakur , Milenko i ostali 🤣🤣🤣 ? Hitne vesti u Srbiji nestašica lekova od sinoć 🤣🤣🤣....
Z

Zoc neznalica

pre 28 dana

Ako cemo iskreno ovo je nevidjena bruka i ogledalo sposobnosti samo jednog coveka a to je Obradovic ! Sa ovim budzetom i ovim sastavom morao je biti medju prvih 6 ekipa pred play off a oni ce biti 13. na kraju !
T

Tegeltija Vlado

pre 28 dana

Partizan ima najveći broj gledalaca. Žocu Šaras više nije prijatelj. Duljaj će Lotermozeru da pokaže obraz. Neki privatnik će da izvuče još 5 milki za sledeću sezonu. Željko će posle svega da zakaže Drezgiću trening u 3 ujutru

VecaBg1971

pre 28 dana

Čoviću, ovo ti je prilika da im vratis za sve prozivke i psovke prethodnih godina. U Istanbul bez Teodosica, Hange, Nedovica, Bolomboja...zbog iscrpljenosti 😉
@

@VecaBg1971

pre 28 dana

Treci ste od dna. Ne mozete Albu da pobedite. A mislite da ste bitan faktor. Sacuvaj Boze.
P

Pa ne eto

pre 28 dana

mogu ni Jago ni Teo zbog povrede.
k

kako bese ono

pre 28 dana

a ko ste vi? Nebitni faktor vec nekoliko godina. Sta kaze covke napada se evroliga a vi treci od pozadi jedva i 10 pobeda skupili. 🤣🤣🤣🤣
N

New Order

pre 28 dana

Al su se raspisale limenke. Nisam video ovde da Partizanovci traže pomoć od njih. Sami pišu, sami sebi odgovaraju. Znam da Partizan nije uspeo, sam je kriv i to je to. Ni ne tugujem nešto previše. Prošle sezone smo imali neki hajp, igrali dobro, Real nas izbacio na nesportski način, vodili 18 razlike u petoj utakmici u Madridu itd. Bilo je u vazduhu da bismo mogli i do finala uz dosta sreće. Toga ove sezone nema. Loši smo, domaćica i jednostavno nemamo objektivnu snagu da uradimo nešto više. Kad razmislim i bolje je da prekratimo muku. Nemojte nam pomagati delije, ne treba.

VecaBg1971

pre 28 dana

Plači bre...plači
0

04044004

pre 28 dana

Brate prava si domacica...a "hajp"? Jel to te radja naucio 😂 doveli zoca, hoce evrokup, evroligu, a on ne moze i radivoja koraca da uzme..., planiraju se finala, pa ih ispali mirotic, drzava protiv njih, zvizde m Milutinovu, urlaju za kukoca i radju, a zoc se samo rumeni...prati bocanje i ne brini za cigane
м

ма

pre 28 dana

какво финале,могли сте освојити,чак шта више,да сте освојили Еуролигу,ове сезоне би играли у Нба јер би вас звали.
B

B.C

pre 28 dana

Aa sad se nepalite na play Inn odjednom!
B

Bane12

pre 28 dana

Kakva nebeska pravda je da ce fegeltija i ekipa morati da navijaju za pobedu kluba koji mrze više nego što vole svoj!
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

pa ti ces navijati da ti rodjeni klub izgubi ...doduse nije rodjeni nego umetni
B

Bojan Va

pre 28 dana

Recept za pobedu - Nek' nam igra Jago teškog centra u Stambolu na Bosforu.
V

Vanredni profesor

pre 28 dana

Namestiše i Turci i Španci. Zvezda treba iz sve snage da napadne Efes kao da igra za svoj prolaz. Prošle sezone smo serijom pobeda u finišu pomogli Partizanu da udje u plejof i opet ćemo zato što nismo jajare, nego sportisti.
Z

Zivkovic

pre 28 dana

Niko nije namjestio.
N

Nesko1

pre 28 dana

Sećam se pre petnaestak godina kad je Zvezdi trebalo da Partizan dobije Cedevitau u pioniru da bi Zvezda ostala u ligi ! Pogodite šta se desilo na tom meču (inače Partizan je već bio osigurao šampionsku titulu)
I

ILR Železnik

pre 28 dana

Ispali ste ste iz lige? Pa kako to sad,ko beše igrao umesto vas...a da,Zvezda Beograd Fmp.Hvala na podsećanju.
L

Laktasi

pre 28 dana

Kupujem vilu Covicu na Dedinju samo da namerno izgubi u Istambulu!
r

realista007

pre 28 dana

Xaxaxa, nema potrebe namerno da izgubi. Izgubice svakako!
p

podesen

pre 28 dana

Kupio je on odavno od tvojih i mojih para.
G

GostNezvani

pre 28 dana

Skućio se taj odavno.
D

Dzvezda

pre 28 dana

Mi smo ga odavno prebrinuli idemo u top16
K

Kao zvezdas kazem

pre 28 dana

I srce i dusa za Efes ce da kuca.....
P

Prilazimo!

pre 28 dana

Verujem Žocu više nego ocu! A ako kaže da sve zavisi od nas onda nema brige..
Г

Главати

pre 28 dana

Вечерас се весели православна Србија. А ти атеисто плачеш у кафићу поред вињака а сликаш се поред вискија
M

Musliman

pre 28 dana

Koji je svetac u pitanju, pravoslavci?
S

Stelantis

pre 28 dana

Na kraj sela čađava mehana, iz nje viri Željkova kosa nečešljana, nečešljana od silnih miliona, to je kuća milionerskih mladića.

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Lebe nepečeni, oj pravoslavma Srbijo, mani se bogom danog dara stihoklepstva... 🙏
Г

Горостас

pre 28 dana

Јел може саопштење екипе Будућност након крађе Партизана у Подгорици?
M

Mačvamovski

pre 28 dana

Željko, šta kažeš, ide li trofej Bekgrsd
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Petorka za Efes, Nebojša Čović, Moka Slavnić, Nebojša Ilić, Milan Gurović, Mijailo Grušanović. Idemo po pobedu, da komšijama obezbedimo drveni pehar za 10to mesto u EL, toliko su ga želeli.
K

Katapult

pre 28 dana

Kipim od zadovoljstva zbog ovakvog ishoda događaja
v

vullex

pre 28 dana

I srcem i dusom uz Efes do pobede!
Z

Zaplitaćubjeizkom

pre 28 dana

Ove noći ću se ušikati od radosti
G

Glonhlo glo glo...

pre 28 dana

Partizani srami se, sa najvećim budžetom u istoriji srpske košarke zavisiš od Zvezde . Ahahhahahaha
L

Luka Žorić hrvatski košarkaš

pre 28 dana

Markus Hauard je partizanov indirektni Nolan Smit part2.
H

Halid Muslimović

pre 28 dana

Željko nam je prodavao šarene laži kroz populizam već tri godine, isto ovo je sa ovakvim budžetom mogao da uradi i Sašo Filipovski ako ćemo realno
A

Alija Izetbegović

pre 28 dana

Ćutaćemo jedan minut predsedniku Partizana
H

Hala Madrid2024

pre 28 dana

Željko Pantić na aparatima
P

Pekham United

pre 28 dana

Željko Obradović nema pojma i to su ove sezone videli i njegovi najzagriženiji obožavetelji
V

Vanesa Šokčić

pre 28 dana

Uzmi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana, Majkl Džordana
F

FIT

pre 28 dana

Zaboraviću sve, šta Evroliga je, oooo, zaboraviću kada sam je igrao
T

Tim za Efes

pre 28 dana

Covicu, za mec sa Efesom posalji samo 7 igraca u istambul, prva petorka: Lazarevic, Ilic, Gilespi, Tobi i Lazic, rezerve Nesa Ilic i prvi Fizioterapeut... to je molba svih pravih Zvezdasa!
L

Laziale

pre 28 dana

Spanci i turci presli igricu, nisu tu cista posla.
P

Pamtim sve...

pre 28 dana

Sećam se dobro kada su se igokeasi radovali kada smo u direktnom duelu za top 8 izgubili od preskupe Darusafake te sezone,kako su se podsmevali nasem top 9 i slicno, I onda kao treba sad da zalim igokeu i njihove navijace haha...NIKAD,svim srcem cu navijati za Efes iako sam Zvezdas!
r

realista007

pre 28 dana

Jao jadna Zvezda stvarno! Vecito kad igra s nekim su najskuplji i preskupi! A budzet joj svake godine sve veci i veci!
G

Godzila

pre 28 dana

Ne bih rekao da će Zvezda da "pusti" Efesa. Biće tu svašta. Pogledajte poslednje dve utakmice protiv mnogo jačih ekipa od Efesa. Rasterećeni Nedović, Teodosić, Geidraitis, Hanga, Jago mogu da ubace 25 trojki ako ih krene. Ne ide se Efesu u goste sa namerom da ih "pustiš" i da te ponižavaju. Sačekajmo.
S

Svi grobari

pre 28 dana

Za Efes. 🥰
P

P0988999

pre 28 dana

Sad prate vaterpolo 😂
B

Bardakči

pre 28 dana

Ide dete s majkom i pokazuje mi srednji prst, a majka se smeje... Pa to su nam mnogo veći problemi od košarke, kome je sad do košarke...😂😂😂😂
H

HKK Partizan

pre 28 dana

Zar nisu do juče govorili da im je glavni rival Real Madrid, kakva sad Zvezda i spas za top 10?
F

Fegi

pre 28 dana

Gde je sad Tegeltija primač plata na 6 mesta da se javi, sad će da priča o Šestoj topličko-jablaničkoj ligi, sami neće o partizanu
p

podesen

pre 28 dana

Zali samo boze bacenih 30+ mil budzeta na ovaj moj klub za koji navijam koji u EL mora sad da MOLI Zvezdu da ga spase,sramota me sto navijam za klub koji titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina,vise ni Kup da osvojimo ne mozemo sa najvecim budzetom u evropi,odricem se takvog kluba i vise necu da pratim kosarku,gotovo kraj!
p

podesen

pre 28 dana

Zali Boze sto se nazivas covekom jer to nisi,bedo ljudska.
G

Grobar62

pre 28 dana

Blago tebi,
M

Mauro Tasoti

pre 28 dana

Dobro je FMP,dobro je.Španci pustaju Špance,Turci Turke a mi ovde 600 komentara mržnje i osvete.To smo mi,ništa čudno.
0

04040

pre 28 dana

sakur ti li si? 😂😂😂
M

Mastan

pre 28 dana

Žocov džak kikirikija za koji radi je ispao verovatno najskuolji džak u istoriji kikirikija
I

Izbeglica

pre 28 dana

Žocika rezerviše autobus za stadion Doktor Konstantin Radulesku, transilvanijski grofovi čekaju raširenih ruku
E

E,da

pre 28 dana

ste Srpski klub pobedili bi Efesa jer nam to nije strano kao i Fenera ali vi ste jsd pa van necemo pomoci,zasto bi.??
Y

Yago Santiago

pre 28 dana

Zašto pomagati klubove iz susjedstva, na Efes sa juniorima. Da se deca igraju
O

Odželej

pre 28 dana

Sad pevajte Tango smrti protiv Valensije do mile volje, to vam se sad slaže
S

Saša Pavlović m.

pre 28 dana

Je l' se busao Novica u grudi, zna li se šta??
S

Strasno

pre 28 dana

koja mrznja u komentarima jednih prema drugima. Ljudi koji navijaju za tim koji je 16. se smeju ljudima koji navijaju za tim koji je 11 i obrnuto. Alo koliko je vecina vas zatrovano i puno kompleksa i mrznje. Nas ne treba niko drigi da mrzi, sami sebe mrzimo najvise na svetu. Tuzno je sve ovo, jako tuzno.
P

Pst

pre 28 dana

Pogresno brat necete biti ni 11. Koja ironija. Veliki je namestao sa Turcima a oni se popisavaju po njemu. Sad se vidi sramno sudjenje Zvezdi cele sezone. Smesno je i kukanje u ABA ligi da mu sude Slovenci. Prolupao covek.
V

Velika nužda

pre 28 dana

Ne njake..Što ne napisa ovo juče, emoticni moralisto?
K

Klužić

pre 28 dana

Biće dana biće leta biće Željko prvak sveta, pardon Rumunije
K

Klužić

pre 28 dana

Biće dana biće leta biće Željko prvak sveta, pardon Rumunije
M

Marko Mugoša

pre 28 dana

Angažovati Rebu Bebu za Istanbul
K

Kup u Nisu

pre 28 dana

Od osvajanja EL, pa do F4, pa onda TOP 8, pa onda TOP 10, sada idu na TOP 13 i 14...itd haha,sledi im NULA osvojenih trofeja u sezoni. Možda i najbolnije prizemljenje u istoriji sporta!
N

Ni brige ni pameti

pre 28 dana

Videćemo...😉
B

Bredli bilko

pre 28 dana

Kome je sad ljudi do košarke... Mi imamo mnogo veće probleme.. invazija skakavaca, prinosi žita, izvoz mleka....nemojte sad o košarci
S

Storari

pre 28 dana

Ne zanima me Partizan, već samo da moj klub odigra maksimalno i da probamo da iznenadimo Efes.Mislim da Zvezda nikako nije bez šanse u Turskoj.
P

Penafijel

pre 28 dana

Partizanska idila i kupanje u milionima je večeras dobilo kraj. Kao Herman Hes i Rudolf Gering na nirnberškom procesu, tako će se završiti i ova Željkova farsa
K

Karma je cudo

pre 28 dana

hahahahahahahah....Karma je cudo, gospodo. Smejali ste se Zvezdi a sad zavisite upravo od nas, ali pomoci nece biti,idemo u istambul na ekskurziju da se setamo po terenu i odmaramo!
k

kaze se

pre 28 dana

Istanbul
P

Partizansko čedo

pre 28 dana

Čekam Zvezdu da ostvarim jedan davni san
D

Dzi

pre 28 dana

Yugoslovenska Ili otomanska ekipa Jos neki nemci.. Pa da budu svi na okupu.
B

Boris Dalo

pre 28 dana

Žofri Lovernj dolazi na cetvrta utakmica plej-ofa
L

Laktasi top 11

pre 28 dana

CEO SEVER CE DA BUDE UZ EFES👍
K

Kako to

pre 28 dana

RogaBodi dozvoli,ajoj...
D

Dzi

pre 28 dana

Nek pobjedi bolji nek pobjedi Efes...
T

Triton

pre 28 dana

Zvezda dobija Efes ,Partizan gubi od Valensije
D

Dzi

pre 28 dana

Nek pobjedi bolji nek pobjedi Efes...
g

gostic

pre 28 dana

A,idu li grobari u Stambol da navijaju za prolaz u ,,IN".
M

Molba

pre 28 dana

COVICU PUSTI EFES DA POBEDI MOLE TE SVI ZVEZDASI!
Љ

Љубо

pre 28 dana

Ефес је прилика да Сферопулос Далибора Илића проба на плеја
S

Sever porucuje....

pre 28 dana

Sad vise nego ikad u zivotu od srca ce mo svi navijati za Efes da izgubimo iako smo svi Delije ceo svoj zivot,napred Efes imas punu podrsku celog Severa!
p

patuljasti zlotvor

pre 28 dana

pa vi ionako navijate za nekog drugog od 2012
P

Pixy

pre 28 dana

Zašto bi Zvezda pomagala jugoslovenski klub?!
P

Poraz od Efesa

pre 28 dana

Kao zakleti Zvezdas ovo kazem, slavicu mesec dana bez prestanka ako izgubimo od Efesa sa sto vecom razlikom,casticu sve igrace Zvezde samo da izgube i posalju dusmane na Top 12 gde im je i mesto!
G

GostW

pre 28 dana

Kako bese ono Grobari, volim Zvezdu vise nego (Z)oca?
N

Nemanha

pre 28 dana

Napred Zvezdo! Razbijte Turke! Navijacu za vas.
N

NE LOZITE SE

pre 28 dana

Zvezda ce odigrati najpostenije, ali ovaj Efes ce da je razbije. A mi Grobari nema sta zaliti I cviliti. I onako Partizan nije zasluzio plej in.
L

Lskskskw

pre 28 dana

Niste vi ništa zaslužili.Na,kraju biče i 19 poraza,na,Jadranj..Toliki milioni...
T

Top 11

pre 28 dana

Prvi put u zivotu od srca cu navijati da Zvezda izgubi od Efesa sa najvecom mogucom razlikom u istoriji kosarke iako sam Zvezdas preko 50 godina!
a

aaaaa 222222

pre 28 dana

A zamislite dva srpska kluba u situaciji kao veceras fener-efes i real-baskonija,da je jedan obezbedio plej of,a da se drugi bori za plej in. Pvi koji bi bili vec u plej ofu nebitno koji su,bi poginuli da dobiju ovog sto se bori za plej in,jer bolje da imaju nesto da zezaju ove druge,nego da su oba kluba u top 10. e zato dugo necemo videti nasa 2 kluba u top 10,jer radimo uvek jedni protiv drugih,da bi imali sta da se podsmevamo jedni drugima,i da komentarišemo jedni drugima kako smo smesni.....
Y

Yes sir

pre 28 dana

Tako bi bilo ovda na komentarima, a u stvarnosti, na terenu, neko bi nekog pustio. Nemamo se mi pravo ljutiti na ove zemljake, već na sebe i zašto smo došli u tu situaciju.
в

всс

pre 28 dana

Прво, ниси у праву. Друго, упоређујеш ривалитет Звезде и Партизана (један од највећих на свету, ако не и највећи) и непостојећи ривалитет Реала и Басконије, као и мини ривалитет Фенера и Ефеса (при чему је Фенер много већњ спортско друштво јер је Ефес само кошаркашки клуб). То је неупоредиво друже! Треће, да си гледао утакмкце знао би да Реал није пустио Басконију, а тек се Фенер до задњег секунда клао са Ефесом и имао шут за победу који је замало ушао.
G

GostNezvani

pre 28 dana

Zato smo samo za pod šljivu.
@

@bcc

pre 28 dana

Nisi primetio. Rezultat je takav da se ne sete Turci. Promasio Zoc a sve lepo dogovorio sa bivsim klubovima. Utisak sezone je sraman kriterijum sudjenja prema Zvezdi.
B

Bogdan58

pre 28 dana

OP TRT GEVEZN ZAJN !!!
n

ng

pre 28 dana

sto bi reko cane kurbla
B

Biznismen Sever

pre 28 dana

Vlasnik sam restorana i podruma pica na Karaburmi,javno obecavam i dajem reci Covicu,celoj nasoj upravi i svim nasim igracima da cu ih castiti godinu dana da potpuno Besplatno jedu i piju u mojim lokalima samo da puste Efes i namerno izgube u istambulu,dajem godinu dana besplatnog jela i pica za to!
p

podesen

pre 28 dana

Vi nekoga da pustite,da se igra jos 5 kola Asvel bi vas na tabeli presisao,.
p

podesen

pre 28 dana

Ovi iz top 16 nekoga da puste,ti si vlasnik restorna kao sto sam ja Bajden,nemas 5 dinara bedo ljudska .
v

vullex

pre 28 dana

Prijatelju, evo ja ti kazem da si ti sramota za Srbiju. Tako nam sve i ide jer funkcionisemo po principu "da komsiji crkne krava". Srecom, Nebojsa kakav god da je nije toliko nisko pao. Moj Partizan nije zasluzio da uđe u to doigravanje a ti nisi zasluzio da zaradis vise jedan pisljivi dinar. Jedino mi zao tvoje porodice ako je imas. Ako uopste neko zeli da zivi sa tobom takvim, onda zbog njih povlacim ove reci, ali zapamti, necete biti prvaci ABA lige. To ti garantujem pa ti radi šta želiš jer ne zaslužujete to. Crvena Zvezda Beograd - (to je tim za koji navijas a Crvena Zvezda je u stečaju) nije zaslužila da ima takve navijače. Pitaću te kad Nebojša digne sidro i sa svoja dva kluba ode dalje a vas ostavi u stečaju, šta ćete onda da radite.
B

Biznismen Sever

pre 28 dana

@podesen@vullex Zbog vas dvojice cu jos pride i da platim po 1000e svim igracima Zvezde samo da izgube od Efesa!
N

Ni brige ni pameti

pre 28 dana

Kako ti se zove restoran? Pitam zbog Čovića
v

vullex

pre 28 dana

Slobodno ti daj prijatelju. Ja i rekoh da Partizan nije ni zasluzio da igra doigravanje jer smo izgubili desetak vec dobijenih utakmica. Nek se lepo odmore igraci pa da dobijemo Crvenu Zvezdu Beograd (jer niko ne moze da zabrani FMPu kako ce da se zove) a ti daj topli obrok kosarkasima da se okrepe malo. Niko ni ne ocekuje da pobedite Efes jer niste sposobni.
V

Visente Del Boske

pre 28 dana

Sad dati sto vecu minutazu Tobiju,Smartu,Tompkinsu,Kosticu i jos nekolicini omladinaca da osete evroligu makar izgubili 50 razlike,a i red je da Teo,Neda,Bolomboj i Rokas i odmore malo.
p

podeden

pre 28 dana

Tomkins ima jednu nogu,na terenu sudija gleda ko ima 2 noge.
Д

Др. Машинства

pre 26 dana

Јесте,и треба да одморе. Исцрпљени су од борбе за 16.место које су освојили још у јануару.
M

Mauro Tasoti

pre 28 dana

Da nam pomogne Zvezda,pa da posle dobijemo još šest zaredom i budemo Prvaci Evrope.Neka hvala.Mislim da bi mi bilo draže da ispadnemo odmah.
1

12345ss

pre 28 dana

Pobedicemo Efes uje, ne brinite ... sigurno pobedjujemo. Ajmo u opkladu
1

12345ss

pre 28 dana

Pobedicemo Efes uje, ne brinite ... sigurno pobedjujemo. Ajmo u opkladu
D

Djape45||

pre 28 dana

Ako fali igrača zbog povreda, ja se nudim da igram protiv Efesa 😂
n

nadrealnooo

pre 28 dana

Kad nateras sektu da svim srce navija za tebe u zadnjem kolu,e i to vam je Crvena Zvezda,deco moja...Laku noc. Volio bih da Efes dobijemo vise nego ista,eto.
L

Luja

pre 28 dana

Priča se po selu da Kluž traži trenera.
N

Napred Efes

pre 28 dana

ZA 40 GOD.KOLIKO NAVIJAM ZA ZVEZDU,PRVI PUT CU NAVIJATI DA IZGUBI!
p

podesen

pre 28 dana

Ne moras da navijas bice .
P

Prti

pre 28 dana

Sa Partizanom u svim sportovima ti je kao sa bezalkoholnim pivom... Zali Boze para.
J

Jako,

pre 28 dana

Ljudi samo treba da pazite na raskrsnici
2

2806

pre 28 dana

pretiv efesa sa rebicem i tejicem🤣🤪🤣🤣🤣🤣
b

bas mi drago

pre 28 dana

Ostojini sendvicari krezavi ostali bez icega
G

Gost 976

pre 28 dana

Kad se raduješ tuđem neuspehu a ne gledaš u svoje dvorište i ne vidiš da ti je najveći uspeh top 16 i godinama brukaš državu i uzalud trošiš državne novce ....Jadno
s

senseimaster

pre 28 dana

Reče navijač kluba koji je u tih 10 godina osvetlao obraz državi i opravdao kupovinu pozivnica nastupajući u EVRO KUPU praveći fantastične rezultate
1

1303

pre 28 dana

Druze,kkCZ je pr.sezone bila bolje plasirana od kkP.
M

Megaloman

pre 28 dana

Moj jedini komentar je da ako ne možeš u 10 ne treba niko da igra za tebe. Ako ne možemo kao Monako ili Virtus ne treba se ni paliti, ni trošiti tolike pare. Od 12-og do 18-og mesta se može i sa pola sadašnjeg budžeta. Ne pominjem Real, Barsu i neke druge s budžetima iznad 35 miliona, sa njima ne možeš, ali ako nismo u 10 sezonu smatram neuspešnom.
F

Filippoinzaghi87

pre 28 dana

500+ komentara od toga 90% tako glupih komentara da je to neverovatno. Partizan nece uci u Plej in i veceras ga je stigla kazna za sve propustene prilike i mogu slobodno da kazem amaterske poraze. Kada se objektivno pogleda posle toliko prilika i nismo zasluzili da odemo dalje, elem, nije to poenta… ja ne mogu da poverujem da navijaci Zvezde, ja stvarno ne znam koji ljudi pisu ove komentare, da li su to deca ili ko god, ja se pitam da li su ti ljudi normalni? Oni se kao smeju i sprdaju Partizan sto ce zavrsiti na 11.mestu, a Zvezda vec 6-7 kola bukvalno igra rekreativno basket i to koju godinu vec, zemljaci ostavite druge oko sebe, bavite se sobom i svojim dvoristem treba da vas je sramota da ste za 10 godina otisli u jedan Plej of…Pustite vi Partizan, mi cemo sami da napravimo nasu analizu gde smo i sta pogresili, napravite vi vasu gde gresite vec 10 godina…Da ima jos nekoliko kola do kraja verovatno bi vas i Asvel stigao, tako da u ovoj generalno losoj evropskoj sezoni za oba kluba, vi stvarno nemate gram reputacije za prigovor bilo kome, pozdrav za sve prave i objektivne navijace !
s

senseimaster

pre 28 dana

Evo još jedan prepošteni i moralni franjevac koji priča o našem rekreativnom basketu u EL za razliku od njihovih profi nastupa u EK i svake godine stizanja barem do polufinala istog.Pustite vi nas,idite i aplaudirajte vašima iz lepe vaše i zviždite svom bivšem igraču i reprezantativcu države u kojoj vam se vodi adresa.Verovatno pred Valensiju vam peva Tompson jer samo još on nije dolazio iz rodne vam zemlje.
S

Sombor

pre 28 dana

Zvezda je prosle sezone bila 10,sa skorom 17:17,sa svim problemima(Kampaco,Mirotic iz auta.. ),a to je bolje nego ovo vase nedostupno 10to mesto sa negativnim skorom.Toliko.
П

Па...

pre 28 dana

...ево ти тема за размишљање. Партизан ове сезоне има мање победа и гори пласман него Звезда у прошлој сезони. Тада рекосте да смо брука, шта сада кажете за себе?
Z

Zvezdaš Bari

pre 28 dana

Bravo braći Srbi, radujte se neuspehu komunisričke tvorevine
Ž

Željko Čovketa

pre 28 dana

A kleo se kleo da ga nije voleo, sad će morati
U

UJKA MITKO

pre 28 dana

Jel se dobija nešto za top 11 ? "POHVALNICA BAKO, POHVALNICA" 👍
O

Omajgad

pre 28 dana

Samo jedan klub, samo jedan grad, samo Baskonija
M

Mighty King

pre 28 dana

Toliko članaka, mogućih epiloga itd, a završilo se onako kako je jedino i trebalo. Išli su Turci na Turke i Španci na Špance, u situaciji kada ni Realu ni Feneru ne treba pobeda. Ima na drugoj vesti moj komentar o tome. Satro herojske bitke i ostala sr..ja, a da je bilo regularno Real bi Baskonju dobio 15, 20 razlike. Nema tu ljutnje, sami smo krivi. Nismo trebali doći u ovu situaciju i to je sve. Pa i naši, bez obzira na rivalitet ovde, bi hladno pustili jedni druge u istoj situaciji. Siguran sam u to. Onaj Bajern nam zaista nije trebao, to izdvajam. Sada, bez šale, videti sa Zvezdom da probaju da dobiju Efes jer mogu ako bi grizli. Efes je pod moranje. Zvezda opušteno i moguće je. Zeznute su te utakmice pod moranje.
s

senseimaster

pre 28 dana

Treba Zvezda da pomogne,zaslužili ste ponašanjem prošle godine.
A

Aimar10

pre 28 dana

Ovo je mozda jedinatvena prilika kako ce pola tribine da se seti kako je to navijati za Zvezdu,ne samo tribine ima dosta i igraca
N

Negotinska krajina

pre 28 dana

Večeras se raduje prava Srbija, patriotska Srbija, rodoljubiva Srbija
P

Pazi na raskrsnici

pre 28 dana

Tako brate Srbine
A

Alo alo

pre 28 dana

Večeras se raduje krezuba Srbija.
в

всс

pre 28 dana

@Alo Alo Нека сте ви самозвана елита и самозвана авангарда, са вештачким вилицама! Ми крезуби који смо велика већина, ПОШТЕНА И ПАТРИОТСКА ћемо се радовати! Нешто сте ми утихнули, не бусате се више…
M

Miloš 1970

pre 28 dana

Najveći uspeh seljacina iz Zeleznika je što se Partizan nije plasirao u Plej off ,kakvi ljudi a la njihov guru ajatolah što žive za njega,PURE EVIL!!!
G

Gost1717

pre 28 dana

Pa vi se sladite Zvezdinim plasmanom danima. Tj od kad smo izgubili šanse za top 10. Sad vam se vratilo
2

2806

pre 28 dana

pusti plej of,vi niste ni plej inu🤣🤣🤣🤣🤣
d

dnikbe si ti

pre 28 dana

Aha a posle će da navijaš za zvezdu 🤣🤣🤣
O

Ok

pre 28 dana

Pogresno. Vracamo stvari na svoje mesto. Sad da vas polupamo onako muski u ABA ligi. Sto se jogunite pa vi ste oni koji podcenjuju boljeg od sebe jer vam je onaj protiv koga setate i tepate mu iz miloste gurnuo 20 mil eur u ruke. Sudbina je rekla da mi odlucujemo o vasem navodnom uspehu.
n

ng

pre 28 dana

miilose dete pazi na recnik
s

senseimaster

pre 28 dana

Zato ćeš svim srcem navijati za seljačine u zadnjem kolu ali male su vam šanse mi to igramo rekreativno.
R

RED STAR BRIDE

pre 28 dana

ZBOG ČEGA OVO RADOVANJE ZVEZDAŠI...ŠTO SMO U SITUACIJI DA PUSTIMO EFES DA PARTIZAN ISPADNE...ČEMU OVO RADOVANJE...UMESTO DA SE ZAPITAMO GDE SMO MI U OVOJ KOŠARCI, MI SE RADUJEMO ...ZAR OVO NIJE ISPOD SVAKE ČASTI...ZVEZDO MOJA NAPRAVI TIM KAKAV VALJA SLEDEĆE SEZONE PA DA SE RADUJEMO A NE NA OVAKAV NAČIN...

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Aj ne s... 🥱
K

Kluž Napoka

pre 28 dana

Kukavica, nisam znala da si takva kukavica... Dulo, pa Željko... Put za istočne komšije u jednom smeru
V

Volim Ofku volim Rad

pre 28 dana

Doviđenja Partizane, plati me...
M

Miloš 1970

pre 28 dana

Neka hvala ,ne treba nam pobeda krezavih sendvicara....
P

Pazi na raskrsnici

pre 28 dana

Ma sad ćemo da pobedimo za tebe purgeru aahahaha
P

Pršuta i mleko

pre 28 dana

Bog gleda sve i vraća istom mero, za nauk partizanu večeras
N

Najradosnije

pre 28 dana

Najlepše veče srpakog klupskog sporta u sezoni 2023/24
3

32/32

pre 28 dana

Najlepše je kad smo osvojili 32. mesto. Ovde smo bar 16. ali je lepo.
N

Neverne bebe

pre 28 dana

Veliki je Bog što gleda nas nas, hoću da plačeš da ti čujem glas
O

Ostojaan

pre 28 dana

Evo banke Željkane moj laži nas ti
J

Jer Obradović zna zašto

pre 28 dana

A on me je dobro shvatio i sramotom vratio
n

neka hvala

pre 28 dana

Ne treba od njih nista, tacno da znam da cemo uzeti euroligu ako oni dobiju, opet bi navijao za Efes. Od mrtvaka ni pomoc za goli zivot. Bolje i ispasti nego navijati za najveci sljam ovog univerzuma
I

Ibuvvvy

pre 28 dana

Ihhh, al se uplaka! Lakše to malo imaju vlažbe u Dm, akciha od večetas 99,99 za 180 kom.
Г

Горос

pre 28 dana

Поједи мало ловоровог венца глав.ти атеисто
B

Barzan

pre 28 dana

Gde vam plej in, gde vam je milioneri...
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Kap kiše u okeanu za Kamerun na Balkanu koga briga ko noćas plače, SIPAJ NEK' BOLI JOŠ JAČEEEEEEE 😪😭😪😭
C

CovikMagiko

pre 28 dana

komsije ajde sada na youtube i da ucite pesme za utakmicu protiv efesa. treba ce vam
A

Asrt

pre 28 dana

"Treba ce" se pise "trebace" - zajedno. Nepismeni covece.
V

Vučko.tajźkić

pre 28 dana

Ćiribu ćiriba, Žocova firma je ugašena za vremena sva
R

Ranko kajganić

pre 28 dana

Titoističkoj košarci je došao kraj
C

Cipiripi LE2

pre 28 dana

Ма победићемо, не брините, не би ми вама увалили па да се смејемо Бож сачувај
m

marko suel

pre 28 dana

Igrajte sad vaš tango smrti sa Valensijom... Kažete u pesmi" život se sa nama igra", ne igra se život sa vama, nego Zvezda crvena, jedina velika.
D

Deki15

pre 28 dana

Sada fino u soping u Konstatinopolj, obilazenje crkve svete Sofije, krstarenje Bosforom. Objasnice Covke i Teo Stereopulosu sve. Laku noc drzavni projektu..nikad vise para spucano u jedan projekat. Milina i zadovoljstvo su prisutni. Vidimo se slijedece godine hahahah
ц

црно на бело

pre 28 dana

Одморни у плеј оф АБА лиге и одбранити титулу.Идемо по 8.титулу!
B

Bardakči

pre 28 dana

Žocovi milioneri iz blata čekaju lou kost let za Kluž Napoku
S

Székelyföld

pre 28 dana

Kluž ulazi u Evroligu?!
V

Vinetu

pre 28 dana

Efes je mnogo bolja ekipa od Partizana, nisu imali sreće sa povredama (nije ni Armani koji je isto bolji od Partizana). Efes zaslužuje barem plej in, gde imaju šanse da prodju dalje. Što se Partizana tiče, očajna timska košarka sa najmanje asistencija i losom odbranom. Efes ovakav kakav je ima šanse i protiv Reala. Pozdrav.
G

Gostttt

pre 28 dana

Da je obrnuto, Partizan bi sigurno izgubio. A nasi ce da odigraju posteno, pa sta bude!
V

Vampiri

pre 28 dana

Igraćemo poslednje kolo pošteno, mi samo tako umemo..hehe... Kako je lep osećaj kad držiš crno-beli život u rukama i biraš voli me-ne voli me
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

treba kazniti Real ...ovo je vise nego ocigledno da su pustili.U interesu Spanske kosarke je da Baskonija iliti jos jedan njihov predstavnik udje u top 10 koji crni Srpski klub . Takodje i kod Turaka se to desilo.
b

bgcz

pre 28 dana

izbaciti Real, Fener, Makabi zbog rata i Virtus. A Partizan da se progura na šesto mesto. E stvarno sramota da pdr zove Erdogana i španskog kralja da dogovore plejof.
F

Forever Young

pre 28 dana

Znači i Zvezdu treba kazniti ako pobedi Efes, pošto je ta pobeda u interesu naše košarke????
C

Crnogorski vuk

pre 28 dana

A Duško Ivanović sad peva: Nema ljeta bez Svetog Ilije i ničeg od kćeri Markusa milije
K

Karioka

pre 28 dana

Kako kratko pamcenje imaju navijaci partizana.... Prosle sezone je Zvezda odigrala nekoliko utakmica koje su direktno pogurale partizan ka plej off-u,a za to vreme neko je iz partizana tuzio Zvezdu.Epilog je bio Zvezda 4 meseca bez Kampaca... Zvezda i partizan su svojim poštupcima i prosle god pokazali svoj fer plej,bar svako na svoj nacin. Zato ove sezone mislim da Zvezda u Istanbul treba da ode sa petlicima
S

Stefan_Dusan

pre 28 dana

Mislite Partizan je sad definitivno ispao. Oni nisu mogli ni za sebe igrati bas ce za nas.

2 na 2

pre 28 dana

Cela EL stane u ove 2,3 utakmice kada ušteluju onih 7 u startu planiranih klubova. Besmislena liga bogatih u kojoj se zna manje više uvek zna tih 8 ekipa, samo što povrede ponekog ukanale pa ne bude kako su planirali. Iskreno, nije mogao bolji rasplet. Ima li šta lepše od tamnog vilajeta koji je zadesio groblje. Šta god se desi ne gine im patnja.
V

Vladimiro Falkone

pre 28 dana

Tegeltija sutra ističe Žitko bakset i Mladost Zemun u prvi plan
в

всс

pre 28 dana

Човке, ПУУУУШТАЈ! Пошто се меч у Истанбулу игра дан раније, баш ме занима колико ће Арена у петак да буде празна!!!
R

Robert Lewandowski

pre 28 dana

Arena ce biti puna kao i uvek.
M

Maratonska bitka

pre 28 dana

Bog vraća za Žiku pauka i sve kvislinge koji su nas razorili pre Čovićeve ere
b

bljuc

pre 28 dana

Najsmešnije mi kada oni sto mrze zvezdu i uvek navijaju protiv zvezde kazu veceras "ne trebaju nama neprijatelji" koji licemercine

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Naravno. Nema gore sorte.
G

Grobarchins

pre 28 dana

znam da ce mnogi napasti ali mozda je bolje da igramo evrokup, tu bi se borili za trofej
B

Bubyvyct

pre 28 dana

Drveni pobednik..Za to bi se borio..
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

ja sam to rekao odavno
F

Futsalista

pre 28 dana

Uh sad cekam neku analizu ucinka zelimira al uistinu s' ushicenje ...
G

Gospod Bog

pre 28 dana

Ne pomažu tablete uz sav alkohol, i plače Željko moj, plače pred strancima...
S

Stranac1

pre 28 dana

Koje su srece Zvezda ce pobediti a oni izgubiti haha
u

uzalud pitaš...

pre 28 dana

"Ono što bih želeo da istaknem jeste da u zemlji u kojoj se sve dovodi u sumnju, gde je sve isprepletano, sve je toliko sitno, da se čini da nema vrednosti, verujem da od fudbala ponekad imamo mogućnost da posejemo seme poštovanja i dostojanstva prema profesiji, prema fudbalu, prema strasti koju ovaj sport generiše u svima nama. Shvatam da ima ljutih, frustriranih navijača... Mislim da je ovo način da shvate šta mi predstavljamo i prenosimo, bilo da pobedimo ili izgubimo. Dostojanstvo i osećaj prema onome što jesmo. Srećan sam i veoma ponosan što to osećam. Najbolje je imati ovaj unutrašnji mir. Doživeli smo mnogo lepih stvari, sada smo zatvorili na ovaj način. Morali smo da štitimo svoj integritet, dostojanstvo i naše vrednosti" GALJARDO, TRENER RIVERA, kada su fudbaleri River Plejta doneli titulu ljutom rivalu, ekipi Boke Juniorsa, tako što su uspeli da pobede Rasing golom u 95. minutu. Ne tako davno 23.10.2022. Pokažimo grobarima šta su prave sportske vrednosti. Branimo svoj integritet.
v

veliki strumf

pre 28 dana

Па наравно да ћемо да играмо поштено! Поштено смо играли и задњих 8 мечева, никог нисмо пустили, али смо добили само 1! А ниједан у гостима! Какве су нам шансе реално? Скоро равне нули! Иначе, кад се прочита овај цитат оспада да се прича о Србији, а у ствари тако је у ВЕЋИНИ земаља, јер свуда живе људи који баш као и ми Срби имају исте особине! И навијачи ривала се међусобно мрзе, оптужују се за намештања и крађе, итд. Па није све то српски изум, него ми само нас видимо.
A

Atmosfera linča

pre 28 dana

Uzmi Željko Džejms Lebrona, Džejms Lebrona!!!!
v

vroom

pre 28 dana

jel ovo dosla maca na vratanca, ili ipak cica na kolica?
M

Markinjo11

pre 28 dana

Nego nešto sam hteo da kažem... Idam ja sad ulicom i šeta dete s majkom i pokazuje mi srednji prst... Pa kome je sad do košarke????🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Uteče im drveni pehar za 10to mesto, ehhh grehote. " Uzalud trud džabe vam sve i vlast vas gura ali opet ne ide, došao je kraj moj grobare ništa od titule ni ove godine, AV i MD, Arapi Rusi pomoć Države, umire nada gotov je san ŠAMPION JE OPET ZVEZDA"
v

vlada 13

pre 28 dana

pleja neka igra nebojsa covic haha,nek brat teo odmori malo
J

Janaca

pre 28 dana

A neša ilić četvorku
R

Realni Arth

pre 28 dana

Zasto Nebojsa Covic, mogao bi ladno Filip da ih napuni ko onomad!
L

Laki92

pre 28 dana

Koliko smo mi glup narod i prost a mislimo da smo najpametniji, ovde se prepucavamo i pod*ebavamo, a pogledaj sta sa druge strane rade Turci i Španci, bas cudno da su došle dve dvojke i da su prakticno obezbedili ekipama iz svojih zemalja dalje takmicenje...A tebi srbine neka komsiji crkne krava, nećeš daleko ni ti dogurati...
B

Buubpjlhlbu

pre 28 dana

Što to.ne napisa danas?
p

prti

pre 28 dana

Partizan nije, i niko ga ne smatra Srpskim klubom. Sta nije jasno ?
b

bgcz

pre 28 dana

ni Efes ni Baskonija nemaju navijače, niti su brojni. Ni u čemu ne mogu da ugroze Fener i Real. Nema tu rivalstva. Da li bi Fener igrao za Galatu ili Real za Barsu?
s

senseimaster

pre 28 dana

Kad je onomad neko tužio Zvezdu zbog Kampaca nisam se načitao ovakvih moralnih komentara...
6

6655776655

pre 28 dana

ПРОТИВ ЕФЕСА ДА 40 МИНУТА ИГРА ПЕТОРКА: НЕБОЈША ЧОВИЋ, СТЕФАН ЛАЗАРЕВИЋ, ТРЕЈ ТОМПКИНС, НЕБОЈША ИЛИЋ И ФРЕДИ ГИЛЕСПИ! ИДЕМО НА ПОБЕДУ!
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

To će biti idealna prilika da napokon svoj san ostvari Mijailo Grušanović i zaigra za Zvezdu.

ZetaReticuli

pre 28 dana

Don Vito, ni slučajno Mikan, jer ćemo ih tako dobiti. Može ovaj sin njegov što je u Gajdobri
1

1100

pre 28 dana

Sta kaze Nedovic..jel jos uvek ima matematickih sansi za prolaz? Nemoj oni nikoga da pobedjuju za nas...neka izgube pedeset razlike sto se mene tice...da ne bude posle kako su oni neke velicine i borci za nasu kosarku..itd...sami smo trebali da obezbedimo sebi..a ne da zavisimo od drugih...tako da to je to otprilike.
J

Jbibibubu

pre 28 dana

Šta si se uplako, polako udavićeš se! Neće čika Neda računati više, neće crveno bele čike zapeti ozbiljno...Neće...
G

Gost 2244

pre 28 dana

Ijaooo srce moje rasplaka me...
9

998899

pre 28 dana

ПОСЛАТИ ЈАНИСА СФЕРОПУЛОСА НА МИНИОДМОР У ПАРАЛИЈУ ДА НАПУНИ БАТЕРИЈЕ ПРЕД БИТНЕ МЕЧЕВЕ У ПЛЕЈОФУ АБА ЛИГЕ А МЕЧ У ИСТАНБУЛУ ДА ВОДИ ЧОКОМОКО СЛАВНИЋ СА ПОМОЋНИЦИМА ИВАНОМ МАРИНКОВИЋЕМ И МИЛАНОМ КАЛИНИЋЕМ.

Jnubtcrc

pre 28 dana

Nemoj u Paraliju, to više nije Grčka.To Srbija, nek ode bar do Polihrona.
I

Igokea since 2007

pre 28 dana

Затворићемо и Жоцову пекару.

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Sjajno. 👍🤣🤣🤣
I

Igokea since 2007

pre 28 dana

Хвала бато! :)
B

Barkolas

pre 28 dana

Uzmi Željko evro titulu... Hahahahah.. Je l' se i dalje seća kad se pevalo "Titula Beogradu" ahahahhaha
1

11221122

pre 28 dana

У ПЕТАК НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ ДОЧЕК ХЕРОЈА ИЗ ИСТАНБУЛА КОЈИ СУ ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ БОРБЕ ПУКЛИ ОД ЕФЕСА 30 РАЗЛИКЕ! МОМЦИ СУ ТО ЗАСЛУЖИЛИ!!!
p

padinjak

pre 28 dana

Pa vi dajte Zeljku novi ugovor ..za sta?? Bolje neko oprobano ime da se dovelo a ne covek koji je doveden da nam objasnjava kako nismo najbolji
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Za sve je kriv Mirota, dao je reč 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳
I

Ibubyvyv

pre 28 dana

Al nije stiso ruku samo pružio...Mirota ispo' pravo govedo.
G

Gaizka

pre 28 dana

Očajna evroligaška sezona za Partizan i Željka Obradovića s obzirom na to kakav su budžet imali. Ni u top10 nisu ušli sa onakvim ulaganjima, očajno.
J

Jöle 39

pre 28 dana

Kada navijači kluba koji nikada u istoriji nije uspeo da udje u top 8 krenu da se smeju onda znaš da nam je društvo otišlo u ku.
G

Gost 2244

pre 28 dana

Igrali smo top osam izbacio nas cska, razmisljaj ti o 20 miliona bacenih i o najboljem treneru ikada pusti ti nas neznalice.
j

joj

pre 28 dana

als lazes 🤡🤡🤡
N

Nenad1246

pre 28 dana

Čemu laganje? Doduše nemamo tak trofej za najluđu seriju kao vi.
E

Eskalator

pre 28 dana

Kad navijači kluba jednog kluba umisle da su i oni sami neke veličine onda dobiješ ovakav komentar. Bolje idi da vidiš dal je ima još neki sendvič, ako je ostalo nešto love koju je šef dao da vas kupi. Možda vam se posreći u Superligi, pošto se tu možda izborite za startnu poziciju.
R

Realni Arth

pre 28 dana

Ne prijatelju, nije zbog toga drustvo otislo u k..., kao sto kazes, sto ne razmislis malo bolej pa kazes nesto pametno i argumentovano, ka na primer, od tri godine, prvo gubite bez veze ono kad vas je Alimpije dobio u sred arene i 20.000 ljudi, drugu sezonu, drzava vam platila ucesce ( uf pardon, pa vi niste drzavni klub), i trece konaco ste dobili posteno da igrate u EL ali eto vas dva ili tri mesta iznad nas, nista posebno! Znaci Zvezda neprekidno od 2014-2015 do ove bila ucesnik EL (u stvari jedne godine Buducnost je bila), i zaista ne znam sta ti smeta, i sta uopste povezujes sa vecerasnjim rezultatima, zaista ne razumem! Umesto, da budes iskren i kazes mi ove godine imamo losiji tim od proslogodisnjeg ti gledas gde da nadjes krivca, prava slika novokomponovanih navijaca, koji mrze sve okolo, posbno Zvezdu ali ne vole Partizan! Srecno nek ti bude, ako budete drugi u ABA, ove godine nema ni pozivnice samo d ate malo "osvezim"! LOL! Srecno Zvezdasi!
s

sšešnseimaster

pre 28 dana

Društvo je otišlo u k...c onda kad avangarda dovodi i aplaudira košarkašima,fudbalerima,trenerima iz lepe njihove a zviždi reprezentativcu Srbije i svom bivšem igraču.E tad je društvo otišlo u k...c i to će ostati kao najveća bruka i sramota košarke u Srbiji.
B

Barsina škola

pre 28 dana

Znate šta bi sad bilo nabolje. Da potpišemo desetodnevni ugovor sa Lukom Drčom, Nemanjom Arnautovićem, Rikardom Maršom, I svim onim igračima što su izgrali za Zvezdu kad Zvezdi nosili koševe sa Kalemegdana, pa da oni simbolično igraju protiv Efesa. Kad su nam poturali izdajničke uprave.
J

Jednog dana

pre 28 dana

pricacete da vam je i Terzic poturen od strane Partizana.
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Prvi put u životu navijaću protiv Zvezde u poslednjem kolu EL, PRVI PUT. Ne damo vam ni taj drveni pehar za 10to mesto u EL. Biće vam ovo još jedna sušna sezona.
n

nazalost

pre 28 dana

zvezda ce dase bori sa efesom i mozda dobije.Jer mi nismo oni.
G

Goust

pre 28 dana

Bravo! Isto mislim!
B

B. Grobar

pre 28 dana

Da Bog da, izgubili sa 50 razlike. Inace, vi bre ne mozete da pobedite Albu, a kamo li Efes. Ako smo mi dosli do toga da vi cinote nesto za nas, bolje da Partizan ne postoji. Napred Efes, zgazi ova g...a.
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

Protiv Efesa sve osim poraza bio bi veliki neuspeh!
A

Ali Aleksa!!!!

pre 28 dana

Još 20. 000.000 za gospođu rumenog lica
Z

Zeljko1212

pre 28 dana

Stara poslovica, ko se maca lati od maca i umire. Ulizivanje El a ona ovako vraca, tu Bodiroga, tu Zoc, tu sudije, tu publika, buka, vika, galama, i sta sad.Vecerasnji rezultati vam govore da ste nebitni, i dzabe sve ovo nabrojano plus budzet za koji se ne zna koliki je, ne vredi. Pokusace Zoc i sledece god al vise srece nece imati kao prosle god , vecita avangardo
U

Ubublbkbk

pre 28 dana

Zaboravio si Dina tetku, Tonija,strinu i Acu tricu ujnu...ujaka..kako god..Te Bastijana naaaaaajludjeg grobara ali ono ikaad
S

Soichiro

pre 28 dana

Nek pobedi efes, samo da ne pomazu oni...
Z

Zoran 91

pre 28 dana

Pričaš to javno a u sebi se bogu moliš da zvezda dobije i da vas odvede na 10 mesto. Ko vas platine ne zna skupo bi vas platio.
B

B.C

pre 28 dana

Eto...na kraju izgleda da ste prvi do 10 - tog mjesta! Osim ako mi odigramo za vas pa vas pošaljemo u vaš play Inn koga veličate kao da je šampionska titula! Hahaha.....
A

Asteras

pre 28 dana

Partizane plati me...
C

Crveno je boja ljubavi

pre 28 dana

Božija kazna za sve....
T

TAKOO JEEE

pre 28 dana

COVICU GLEDAJ TRENERA KOJEG SI OTERAO, ODVEO JE EKIPU U DOIGRAVANJE KOJA JE BILA U TOTALNOM MINUSU..Cekao sam ovaj dan i sve ovo u EL, kao neki istinski ljubitelj sporta i navijac Crvene zvezde...Radovali ste se vise nasim neuspesima, smeni trenera, losoj sezoni, losem odabiru spremnih igraca, celoj ovoj losoj prici u EL...E sad ste dosli u situaciju da vas Zvezda koju pljujete i navijate za poraze nase vise nego za vase pobede. UMESTO DA STE NAVIJALI ZA OBA SRPSKA KLUBA vi se smejete kradji proslogodisnjoj protiv Barse i Miroticevo cepanje linije, porazu u Kaunasu gde smo mogli i mi biti u top 8.Eto sta je karma i ironija , eto sad vam treba jaka Zvezda u Turskoj i da prodjete dalje...Turci sebe pomazu, mozda su i pustili jedni druge, Real je pustio Baskoniju veceras a vi nam se smejete i prosle godine nas stavljate na 17 mesto a nama falila pobeda za top 8..Bili smo deseti kao vi sada sto zelite to deseto mesto...Umesto da se radujete da imamo uvek 2 ekipe vi vise navijate protiv Zvezde nego za vas protiv drugih, i radujete se vise nasim losim rezultatima nego vasim uspesima.Zoc, Savic, Mijailovic ce sada da gledaju u Zvezdu kao i svi vi, vecina...Zar nije ironicno u zadnjem kolu da navijate za tu istu Zvezdu a ? KAKO JE ASVEL SINOC DEKLASIRAO TIM KOJI JE BIO U IGRI ZA TOP 10 TAKO BI MOZDA I ZVEZDA MOGLA RASTERECENO ODIGRATI I DOBITI U TURSKOJ...Ali posto ste takvi kakvi ste, nije casno ali bih razmislio da sam na mestu kluba da li bi izasao sa najlosijom postavom protiv Efesa...Neka vam je za nauk za u buduce, sve se vraca , sve se placa...
4

43243242

pre 28 dana

kk kamerun nije Srpski klub
D

Djsjsj

pre 28 dana

Ocemo kao i oni kad su drukali za Kampaca
J

Javor1993

pre 28 dana

Setimo se da je Zvezda prosle sezone dobila zadnjoh 4-5 utakmica protiv rivala iz top 8 i time skoro direktno uticala na Partizanov dobar plasman na kraju ligaškoh dela. Ali dokle god postoje razni Savići, Pantići, Obradovići, Lesori, Ledeji, tako će vam i Bog pomoći. Kako je Bog lepo namestio da bude u našoj milosti i nemilosti...Nastavite da podmećete noge, pa kad vas svake sezone po jedan džin zgazi preko iste, neće vam pomoći ni čudesni doktor Moma što leči pokidane zlatne tetivice i ručice preko noći!
N

Navijač reprezentacije

pre 28 dana

Raznorazni Savići i Obradovići Pa znaš li ti jado koji pratiš košarku samo od kako je Čović preuzeo Zvezdu da su ta dvojica dala Srbiji više nego svi Zvezdaši zajedno. Znaš li ti ko je Zoran Savić, i šta je pretstavljao u svetu košarke? Znače li vama novopečeni poznavaoci ove divne igre pod obručima imena poput Đorđevića, Savića, Bodiroge, Divca, Danilovića, Obradovića...? Pa vi te velikane mrzite iz dna duše.
в

всс

pre 28 dana

Заборавио си Тегелтију, уз Пантића највећег злобника и мрзитеља - њих двојица су толико мржње усадили секташима да је то одавно прерасло у болест!
s

senseimaster

pre 28 dana

za ovog navijača reprezentacije@-eto mi ne znamo ali da vi znate pokazali ste prošle sedmice sa predivnom predstavom za Milutinova,reprezentativca ove zemlje i osvajača mnogih medalja....samo nemojte vi o moralu,poštenju,interesu srpske košarke...
B

Belenenseš

pre 28 dana

Čim vas neko dira vi zovete žandare, odani ste svome klubi ali samo za pare...
p

partizan le

pre 28 dana

znam da ce mnogi napasti ali mozda je bolje da igramo evrokup, tu bi se borili za trofej
m

milisav kekez

pre 28 dana

vidi kaoke se raduju navijači efempea a oni su šesnesti mesto na tabelo nemožete nikog da pobedu a nama se smeju dvaputa izgubili od albu i asfel oni kasd mogu da sanjaju top osam partizan je za vas instritrucija
B

B.C

pre 28 dana

16-ti ili 11- ti , u čemu je razlika!? Jel 11-ti igra za nešto što 16- ti ne igra!? ..... vi od svega pravite izmišljene titule!
D

Dell

pre 28 dana

Postava: Lazarević, Tobi, Kuzmić da se vrati, Filip Čović da se vrati, Gilespi. Postava za zadnje kolo.
G

Gruntovčani

pre 28 dana

Titoisti na aparatima.... Ahahahhaha
V

Vasilopulos Panajotis

pre 28 dana

Sad ćeš da vidiš moga kuma... Da se ne ljubimo... Kadar se seli na Nebojšu Čovića
H

Hendriopasan

pre 28 dana

Čak nisam ni ljut na partizan ili czv, oni su u ovom takmičenju teski prosek a svake godine od države imaju po 10-20m evra! Pa je*mu mater, ja sa 10-20m bi znao složiti tim barem da bude u prvih 10, a ovi ne mogu ni to! Negde sam video da ovi stranci u oba kluba imaju platu po 100k evra mesecno, ovo je puno i previše za igrače koji ti ništa apsolutno ne donose! Mi kao drzava smo krenuli biti "dubai" a to nismo, nego smo prosecna zemlja po platama koja radi izvan svojih okvira realnosti i mogućnosti, a to brzo dovede samu državu u propast! Da se razumemo nemam ja ništa protiv sto se davaju pare partizanu i czv, ali vucko ove su se pare mogle investirati u čitavu ligu da nam liga bude jaka. Mislim da smo brzo zaboravili ono što je Kari rekao nakon srebra u manili prošle godine (sto bi trebali da shvatimo ozbiljno) jer setimo se one izjave prlainovica nakon zlata u riju u vaterpolu, posle se znao čitavi tek događanja i gde nam je sada taj sport.
I

Igokea since 2007

pre 28 dana

Турци пустили Турке, Шпанци пустили Шпанце... И шта сад ми да радимо с Југословенима?
g

gost73

pre 28 dana

koji pehar se dobija za 11 mesto??? pitam za druga
M

Mile Zeleznik

pre 28 dana

Jos bolje za Partizan, sada ce lagano da odavle fmp u finalu sa 3-0, pa fmp sledeće godine definitivno u Evrokupu. Ne upoznah jos navijaca fmp-a koji ima IQ veci od sobne temperature!
M

Mile12

pre 28 dana

Dete izkompleksirano, zaboravljaš činjenicu da za nas igra magični Miloš Teodosić, koji se nameračio da vam uzme sve ove sezone!
J

Javor1993

pre 28 dana

Setimo se da je Zvezda prosle sezone dobila zadnjoh 4-5 utakmica protiv rivala iz top 8 i time skoro direktno uticala na Partizanov dobar plasman na kraju ligaškoh dela. Ali dokle god postoje razni Savići, Pantići, Obradovići, Lesori, Ledeji, tako će vam i Bog pomoći. Kako je Bog lepo namestio da bude u našoj milosti i nemilosti...Nastavite da podmećete noge, pa kad vas svake sezone po jedan džin zgazi preko iste, neće vam pomoći ni čudesni doktor Moma što leči pokidane zlatne tetivice i ručice preko noći!
r

reb8888

pre 28 dana

...ovo ni hickok ne bi bolje rezirao...ovo ce da bude vrv prvi put da vise grobara navija za zvezdu, nego cigana. ja naravno uvek uz zvezdu...
T

TAKOO JEEE

pre 28 dana

COVICU GLEDAJ TRENERA KOJEG SI OTERAO, ODVEO JE EKIPU U DOIGRAVANJE KOJA JE BILA U TOTALNOM MINUSU..Cekao sam ovaj dan i sve ovo u EL, kao neki istinski ljubitelj sporta i navijac Crvene zvezde...Radovali ste se vise nasim neuspesima, smeni trenera, losoj sezoni, losem odabiru spremnih igraca, celoj ovoj losoj prici u EL...E sad ste dosli u situaciju da vas Zvezda koju pljujete i navijate za poraze nase vise nego za vase pobede. UMESTO DA STE NAVIJALI ZA OBA SRPSKA KLUBA vi se smejete kradji proslogodisnjoj protiv Barse i Miroticevo cepanje linije, porazu u Kaunasu gde smo mogli i mi biti u top 8.Eto sta je karma i ironija , eto sad vam treba jaka Zvezda u Turskoj i da prodjete dalje...Turci sebe pomazu, mozda su i pustili jedni druge, Real je pustio Baskoniju veceras a vi nam se smejete i prosle godine nas stavljate na 17 mesto a nama falila pobeda za top 8..Bili smo deseti kao vi sada sto zelite to deseto mesto...Umesto da se radujete da imamo uvek 2 ekipe vi vise navijate protiv Zvezde nego za vas protiv drugih, i radujete se vise nasim losim rezultatima nego vasim uspesima.Zoc, Savic, Mijailovic ce sada da gledaju u Zvezdu kao i svi vi, vecina...Zar nije ironicno u zadnjem kolu da navijate za tu istu Zvezdu a ? KAKO JE ASVEL SINOC DEKLASIRAO TIM KOJI JE BIO U IGRI ZA TOP 10 TAKO BI MOZDA I ZVEZDA MOGLA RASTERECENO ODIGRATI I DOBITI U TURSKOJ...Ali posto ste takvi kakvi ste, nije casno ali bih razmislio da sam na mestu kluba da li bi izasao sa najlosijom postavom protiv Efesa...Neka vam je za nauk za u buduce, sve se vraca , sve se placa...
Z

Zukiic

pre 28 dana

Sto volim ovo.Prvi put ce navijaci Zvezde navijati za Efes protiv svog kluba.A Navijaci Patlidzana ce za Zvezdu.I to ce biti pravo.Ima da vicete u glas “Čoviću care" 🤣🪖 Ali nazalost po vas mi cemo ipak se vise radovati ovoj sezoni nego vi.Jer cemo vas pobediti ovom izgubljenom utakmicom protiv Efesa 👌💪💪
B

Beskvasni hleb

pre 28 dana

Kasno si se setio Željko!!! Gotovo je sa tvojim malim igrarijama i farsom!! Odlazi
J

Jöle 39

pre 28 dana

Kada navijači kluba koji nikada u istoriji nije uspeo da udje u top 8 krenu da se smeju onda znaš da nam je društvo otišlo u ku.
0

012

pre 28 dana

Neka su samo nama srecni navijaci Zvezde. Mozda,ali samo mozda ne budu srecni uskoro...
P

Panterisanje u naletu

pre 28 dana

Partizansko devojče... Da li ima na ovoj beli svet bo ubavo devojče do Željkovče..
D

Djinobili

pre 28 dana

Pa dobro ako izgubimo biće mi drago jer partizan ispada a ako nekim čudom pobedimo biće zadovoljstvo slušati kako nam se zahvaljuju od srca jer to je realno i pošteno:)))))
V

Vasilije Šarkočević

pre 28 dana

Žocika operaciji trijumf! Ahahahhaha sve je pod kontrolom Žocika, čeka te lou kost let Rajan Erom do Kluž Napoke!! Prtljag se naplaćuje 25 dolara da znaš
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Kap kiše u okeanu za Kamerun na Balkanu, koga briga ko noćas plače, SIPAJ NEK' BOLI JOŠ JAČEEEEEEE 😪😭😪😭
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Da li dolazi Mirotić, zna li se šta???? Dao je reč!!! Ništa od drvenog pehara za 10to mesto????
D

Dzoni-1970-

pre 28 dana

Nema veze, idemo na +5 pobeda u odnosu na Covicev FMP, prosle +3 ove +5, dobri su nema sta...
F

Firmaši Novi Sad

pre 28 dana

Ćiribu ćiriba, odakle vama zastava, državna firma je zatvzorena, firma je ugašena, za vremena sva
v

vulo dujosevic

pre 28 dana

zvezdas sam,ali srecan sam zbog partizana
o

ojha

pre 28 dana

Zali boze 30 miliona evra narodnih para, rekreativo Igokea neka place
Z

Zijani

pre 28 dana

Au au au šta to radiš kosmička pravdo da moraju za Zvezdu da navijaju:)))))
r

reb8888

pre 28 dana

....fun fact: fener i real su do veceras zajedno izgubili ukupno 3 utakmice kod kuce...nista, sad svi svim srcem uz zvezdu :)...
Z

Zvezdas onaj stari

pre 28 dana

Nije nam himna dzaba Boze pravde!
b

bugiber

pre 28 dana

Pa oni su jedina ekipa koja je izgubila od Albe i Liona ....???
D

Dadada123

pre 28 dana

Sada cete komsije da vidite bar na jedan mec kako izgleda gledati majstore poput Tobija,Lazarevica,Smarta,Gilespija...i sve ce da vam bude jasno koliki zapravo budzet imamo
O

Ojo

pre 28 dana

Jel ima karata za Berlin?
D

DS1989

pre 28 dana

I kada nije trebalo da igramo za Partizan mi smo odmarali igrace. Tipa pre nedelju dana mi smo u Madrid otisli bez Tea pod izgovorom da ga boli stomak. Ilic ima minutuazu vec mesec dana koju nikada nije imao otkad je dosao u Zvezdu, jednostavno odmaramo i pokusavamo da razigravamo neke igrace. Nama da je biti ili nebiti bilo bi realno da nas Efes dobije tamo jer su bolja ekipa a najbolje da treba da idemo tamo da "poginemo" i da se ne daj boze povredi neki bitan igrac u nama totalno nebitnoj utakmici pa da nekog igeaca izgubimo za nama bitne predstojece meceve. Ne treba namerno da izgubimo ali ne treba ni Teo, Nedovic i ostali nosioci ni da igraju previse nego malo...
g

gunnersi

pre 28 dana

A najjace bi bilo da Zvezda pobedi Efes, a Valensija dobije u Beogradu

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

🤣🤣🤣
B

Bazaris

pre 28 dana

Željkana,pa dobro gde si ti, što ne ne navratiš popodne, kaokko bata, kako svi?????
Z

Zn

pre 28 dana

Ladno Duško u top 8 ili top 10, svaka čast majstorčino
O

Ojo

pre 28 dana

Srbija je cela Crveno bela !!!
B

Berenes

pre 28 dana

Tegeltija će sutra da započne emisiju pregledom kola četvrte lige podunavskog okruga
M

Mile RS

pre 28 dana

Idu li Grobari gledati Zvezdu zadnje kolo?
P

Parizer pileći sa majonezom

pre 28 dana

Ahahhaha odigrali ste vi večeras svoj tango smrti.... Ahahahahhahahahaha
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Ništa od drvenog pehara??? Ehhh grehote. "Uzalud trud džabe vam sve i vlast vas gura ali opet ne ide, došao je kraj moj grobare ništa od titule ni ove godine, AV i MD, Arapi Rusi pomoć Države, umire nada gotov je san ŠAMPION JE OPET ZVEZDA"
K

Klik

pre 28 dana

Breskvica odigrala za partizan.
B

Barak Obamana

pre 28 dana

E sad pevajte crne kose raspletene duge... Ahahhahahahahahahaha umirem, kako ste smešni
1

18981

pre 28 dana

Долазимо до историјског апсурда какав никад овде није виђен у спорту. Навијачи Партизана навијаће први пут за Звезду, ма шта год причали, док ће огромна већина навијача Звезде први пут навијати за противника. Врхунац апсурда би био да Звезда победи а Партизан изгуби.
K

Klip

pre 28 dana

Blatouzer odigrao za Partizan.
M

MNM

pre 28 dana

Hahaha baš lepa sezona ispade na kraju:)) Voleo bih da Zvezda vodi protiv Efesa celu i da izgubi u zadnjoj sekundi da se krčkaju do kraja:))))))
A

Ahahahaahahahaja

pre 28 dana

Da Partizan zavisi od vecitog luzera sto je 10 godina na 16 mesto, pa ovo je komedija😂
Z

Zukiic

pre 28 dana

A vi se borite vidimo za prvo mesto 🫢🤣 Sto volim ovo
M

MNM

pre 28 dana

Plači jače hahahahahahaaaa nema dalje:))))
K

Knonibcgctct

pre 28 dana

Čekamo vas!

Delija

pre 28 dana

Vi 10 gidina niste ni bili tamo!
p

postic

pre 28 dana

hehee zato ces navijati za Zvezdu:)

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Nama je komedija, vama tragedija. I još vas taj isti olupa 3 puta zaredom. I uzme trofej. I natera da umalo odete sa dodele drvenih medalja. Kao neki tamo, s kojima nemate ništa zajedničko.
l

loll

pre 28 dana

prosle sezone zavrsili sa vise pobeds nego vi ove 😂
e

efes

pre 28 dana

sva sreca pa ti ne zavisis od padeza
d

d.g.

pre 28 dana

Kako? Pa zar Žoc ne reče da zavise od sebe samih.

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Možda mislio na svoj ugovor. Neki blanko fazon.
B

Barabarez

pre 28 dana

Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili Katolici a ja Pravoslavac...
S

Sergay

pre 28 dana

I, šta se promenilo u međuvremenu? Postao si ateista?
М

Миланче

pre 28 dana

Православац пише србским писмом а не усташком гајевом хибридном латиницом.
U

Uki Obrknez

pre 28 dana

Ideeeee.... Markus Hauard je poslao Željka u Transilvaniju
B

Baskonijac

pre 28 dana

Šta to uradi Nolane Smite...
M

Moralo je opet...

pre 28 dana

Svaki pravoslavac večeras kliče... Markus Hauard Duškov vojniče
I

Irig

pre 28 dana

Misliš da su svi navijači Zvezde pravoslavni? Varaš se.
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

Kad je teško Čović
P

Pirloo

pre 28 dana

Nebi bilo dobro da Zvezda pobedi za dobrobit Srpske kosarke , tako je govorio guru iz Transilvsnije kad su nam odnosili koseve.
D

Djjj

pre 28 dana

Petorka protiv efesa: smart, lazic, lazarevic, gilespi i tobi.
d

d.g.

pre 28 dana

Mogao bi i Tomkins da se uuigra.
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

ja bih na beka Nebojšu Ilića
V

Volimo te Markuse

pre 28 dana

Stadion pun, u dimu sve, i zastave se vijore, bubnjeva zvuk odjekuje... Idemo Zvezdaši...
L

Ludnarod

pre 28 dana

Ja sam zvezdaš ali mi nikada ali nikada neće biti jasno da navijate za neke Turke ili Špance da naš klub ne prođe. Isto kao i grobari. Odvratni ste i jedni i drugi.
R

Redmond

pre 28 dana

Kako sad to NBA partizan zavisi od rezultata drugih ekipa i čeka rezultate? Kako to milioneri iz kk kamerun gledaju u tuđa dvorišta? Kako to najskuplji, ali odavno ne i najbolji trener drži digitron u rukama i računa kako da se domogne jedva desetog mesta koje ste ismejavali prošle sezone kada je Zvezda završila na istom?? Zar sa budžetom koji je po visini među 5 najvećih u EL da se grčite za deseto mesto? Zar sa najskupljim NBA igračima i sa najskupljim trenerom da budete deseti?? Zar vi galaktikosi i vanzemaljci da zavisite od neke tamo Baskonije i od Efesa? Zar vi svemirci sada OD ZVEZDE ZAVISITE? Zar vi Harlemovci koji osvajate sve trofeje na kugli zemaljskoj drhtite i celo veče se tresete kao otrovani miševi i pratite rezultate Efesa i Baskonije? Zar da pravite kalkulacije sa rezultatima drugih klubova da bi osvojili "VISOKO DESETO MESTO"? ZAR SVE TO SA TOLIKIM SILNIM MILIONIMA EVRA? Jel ste na tako niske grane pali kamerunci da vam je deseto mesto taj veliki uspeh koji ćete okačiti na zvaničan sajt kluba kao trofej? Sad ćete visoko 11 mesto da kačite na sajt kao osvojen trofej? Jel ste baš toliko posrnuli? Žalim vas Hezonje. Mnogo.
n

neshha

pre 28 dana

Naklon do zemlje za komentar,svaka Ti cast!!!
D

Dragan Z.

pre 28 dana

Na početku lige Čović reče da imate tim za F4. Bolje žali svoje.
Ц

Цане

pre 28 dana

Купи жељко мајкла џорданааааа 😂😂😂
P

Partiđano

pre 28 dana

Njega su rušili... Najveći varvar evroligaša svih.. Markus Hauard veliki
M

Micko nis

pre 28 dana

Neprocenjivo uzivanje je gledati kako grobari navijaju 2 sata za zvezdu hahahaha
h

ha ha malo sutra

pre 28 dana

veselite se do abe, tu vas cistimo . a efes neka se veseli , zasluzili su .iako sam siguran da ni oni nece doci do top 8 a tek nece baskonija
E

E MOJA SRBIJOOO...

pre 28 dana

TURSKI TIM POMOGNE DRUGOM TURSKOM TIMU DA PRODJE DALJE, ŠPANSKI TIM POMOGNE DRUGOM ŠPANSKOM TIMU DA PRODJE DALJE , A SRPSKI TIM ĆE SLEDEĆE KOLO NAMERNO DA IZGUBI KAKO DRUGI SRPSKI TIM NE BI PROŠAO DALJE....E TO VAM JE SRBIJA BRAĆO MOJA.
H

Hubhubu

pre 28 dana

Auuum..Sad,si to smislio! Eve ti petak ma šta oetak, 5+ iz geografihe!
b

bravooo za komentar

pre 28 dana

gledam ove komentare navijace zvezde, ovo kolektivno bolesno ludilo...stvarno sno otisli u tri l... kao zemlja...
c

cccc

pre 28 dana

srpski tim ce da izgubi zato sto ovaj drugi tim nije srpski.cak se i sami hvale.

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Ali jedan turski tim ne druka drugi, a ne rade to ni španski... Hrabro ga primite, i bez lažnog moralisanja i patetike.
A

AcaPN

pre 28 dana

O tome ste trebali da mislite pre 15-ak godina, kada ste horski pevali, citiram: "Kurva umire, kurva gasi se". Živ bio, ipak je ovo samo sport. Problem je ono sto se desilo u Boru, Ribnikaru, Mladenovcu...
K

Kraljević Marko

pre 28 dana

A koji to srpski tim treba da prođe?
k

kurajber

pre 28 dana

naravno ćemo da izgubimo!
P

Poki1

pre 28 dana

Ma da sada ste setili srpske solidarnosti a kada ste prosle godine slali tužbe u vezi Kampaca onda je sve u redu…amnezija grobarska

Delija

pre 28 dana

Pitanje je samo koji drugi SRPSKI TIM, ja znam samo ZVEZDU!
d

d.g.

pre 28 dana

Po zasluzi...
B

Bljed

pre 28 dana

Lobotomirani, Efes sa kim god da igra dobija kuci. Posle dve poslednje fen.tekme, nosu ludi da izgube kod kuce sa ekipom bez takm.znacaja. Groblje ce izgubiti i od Valensije. Ende druze...
g

gost616

pre 28 dana

Da imaš malo mozga ne bi napisao tako glupa poredjenja. Pa Zvezda nekoliko sezona ne može u gostima da pobedi ni raspalu Albu a ti pišeš da neće namerno da pobedi prejaki Efes i to u gostima, samo kao iz inata. Baš mi te žao.
G

Gost 2244

pre 28 dana

Koji tacno tim treba da vam pomogne? Fmp1 ili Fmp2? Pozdravi Dula
A

Auuu brateee

pre 28 dana

cccc gledam komentare navijača zvezde i ne verujem...al smo otišli...baš smo otišli...jujujuju
N

NAJVEĆI UTISAK...

pre 28 dana

GLEDAM OVE KOMENTARE NAVIJAČA malog fmp, I ZAKLJUČUJEM SAMO JEDNO BRAĆO GROBARI, AL SMO MI INSTITUCIJA ZA NJIH U KOŠARCI, NIKAD NEĆE IMATI OVO ŠTO MI IMAMO, NAJBOLJEG TRENERA EVROPE IKAD, IGRAČE KOJI SU SRPSKE, EVROPSKE I SVETSKE LEGENDE, TITULA ŠAMPIONA EVROPE U KOŠARCI, OVAKVU LJUBAV PREMA UTAKMICAMA U KOŠARCI, NIKADA TO NEĆE IMATI U KOŠARCI I ZATO IH OVO SVE OVAKO POGADJA...KOLIKO SAMO JADNO RADOVANJE...AUUUUU...
G

Gostgost

pre 28 dana

Pomesao si, ne igra Partizan protiv Efesa, nego Zvezda
И

Иван Грозни

pre 28 dana

Партизан није српски, већ југословенски клуб. То им пише у називу СД.
A

Aps

pre 28 dana

Ko je srpski tim? JSD Partizan....da si rekao da zavise od Cibone, Splita, Zadra....to bi razumeo, ovako ne lozi se, tamo nema nista srpsko kod njih!!!
M

Mjv

pre 28 dana

KO NAS BESE TUZIO ZA KAMPACA?
_

____

pre 28 dana

Umesto da se pitaju što Zvezda ne može da uđe oni slave što Partizan neće.
N

Nonononi

pre 28 dana

Čekamo vas, ne slavimo!, Slavićemo!

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Pa i vi ste slavili što Zvezda ne može da uđe. Sad mi slavimo što vam ušlo.
B

Bira Moreti

pre 28 dana

Aleksa!!!!! Čuješ li nas
A

Avenger

pre 28 dana

E pošto kradete pesme, možete lagano za Stambol, tamo da navijate. XD
P

Preža

pre 28 dana

Ova ti je dobra.😂
K

Kroki

pre 28 dana

Toliko para slupano za 11 mesto. Doveden najtrofejniji trener svih vremena. Neka glavni finansijer Aca pozove Čovića i ništa nije nemoguće.
D

Dragan Z.

pre 28 dana

Vi ste slupali koji € više za 16-to mesto.
К

Коначно...

pre 28 dana

...је време да одморе Теодосић, Недовић, Боломбој и остали са великом минутажом.
G

Gost9

pre 28 dana

Zamalo,hahahahaha.
U

Uvygy

pre 28 dana

Stativa!!!!
U

Uvygy

pre 28 dana

Stativa!!!!
j

jjj

pre 27 dana

ofsajd
j

jigsaws

pre 28 dana

Reci Cu ti moja Miro, gledaj Zeljka ko da se slogiro
L

LXXll

pre 28 dana

Ostali smo bez teksta. Vlasnici EL odigrali za sebe. Ne moze se igrati liga sa 5-7 kvalitetnih igraca dok ostali nisu u stanju da nauce tri krstena napada. Verovati da ce slatko deseto mesto doneti trener, bodiroga i slovenacke sudije ispade utopija.
@

@lllxlxlxx

pre 28 dana

Nikad prvi nisam pomislio da ce nas Bodiroga odvesti negde, cesto cak i zaboravim da je on u EL organizaciji, a sto je jos bitnije iskreno, ne znam ni jednu osobu koja navija za Partizan da je isto spomenuo Bodirogu, pogotovo na taj nacin. Ne kazem da nisi od nekoga cuo to kao posalicu, ali zaista taj spin stvoren prekoputa, ono stvarno..... Sudije tek da ne spominjem :)
.

.....

pre 28 dana

Rumenoglu razmišlja večeras: Braćo Turci šta mi uradiste?
M

Mhm

pre 28 dana

Pa vi ste delije, vracate se vašim vezirima kao laka konjica, to je valjda značenje vašeg navijačkog imena
m

moj fenere

pre 28 dana

i šta ćemo sad?
N

Nknini

pre 28 dana

Ništa pred 24000 delija na omašćen kolac!
s

srka

pre 28 dana

Ja sam ubedjen da će Zvezda odigrati maksimalno tu poslednju utakmicu protiv Efesa. I to zbog sebe, ne zbog Partizana. Zvezda je već dobila Fenerbahče u gostima, ne vidim zašto to ne bi uradila i protiv Efesa. Igrali su muški i pošteno čitavu sezonu i u Evroligi i u ABA ligi. E sad, u ABA ligi im se to vratilo, u Evroligi nije. Zašto, ne znam. Igrama su zaslužili mnogo bolji plasman od ovog šesnaestog mesta. Po meni su pokazali više od Partizana, koji je nekim čudom jedanaesti i verovatno će tu i završiti sezonu. Zvezdi kapa dole, a Partizan treba da se stidi svojih igara u sva tri takmičenja ove sezone. I da pobedi Zvezdu u Istanbulu, ništa to Partizanu neće značiti. Samo bezveze produžava agoniju. Koga će oni da pobede u plej inu, dajte bre ljudi, nemoj da se zezamo. To su čiste gluposti.
G

Gost 2244

pre 28 dana

Zvezda nije trebalo da dobije Fener, taman sam prestao da je pratim, onda su me isprimali pa sam se opet ispalio i potrosio tonu zivaca.
K

Kk CZV - founder Serbian basketball

pre 28 dana

Satirali ste Zvezdu godinama, sada neko odozgo vam vraća i satire vas
D

Doks

pre 28 dana

A sta nam vraća? Pa vas jedini uspeh u EL je Partizanov neuspeh u EL? Razmisli?
K

Kalamoro

pre 28 dana

Božija kazna za sve Žike pauke koje ste nam servirali u uprave, kad nismo imali za leba da jedemo, tavorili u zoni ispadanj...
N

Navijači železnika

pre 28 dana

Posle lože u kojoj su tokom čitave sezone sedeli zvezde poput Ivana Marinkovića, Sarape i Djuke bizona, ovo smatram našim drugim najvećim uspehom ove godine. Živeo predsednik Čović, živeo fmp, živeo železnik!
Z

Zijani

pre 28 dana

Živeliii!!!:))))))
M

Mlmonuvtc

pre 28 dana

Videćeš kad se ovi tvoji pogube u Areni.A tajm aut broj dva na rezonu 24:6.
R

Realan 2

pre 28 dana

I nije zvezda nego fmp....
П

Па...

pre 28 dana

... није баш ни ово Партизан, ако ћемо искрено.

Kninibini

pre 28 dana

I nije da zavisite od sebe nego od Fmp-a...A mi te veceri kolektivno peremo kosu...Pa ne možemo napolje...
N

No faul

pre 28 dana

Hezonja odigrao za Partizan, Dino Radja odigrao za Partizan, Hauard odigrao za Partizan, Evropa odigrala za partizane, Covic odigrao za partizan.
R

Realan 2

pre 28 dana

Kkp je ispao.. svojom krivicom... Steta samo tolike podrske, vrhunsko navijanje...
Н

Нека Остоја...

pre 28 dana

... груне 1.000.000.еура премију и решено, ионако има тих пара ко блата.
O

Obkbihu

pre 28 dana

Nek proda kobilu...
H

Hermano7

pre 28 dana

Izgubite cigani, zadnje bilo da se nadamo vase pomoci, nek zavrsimo iza Albe bolje.

Toto-ko-tunjo

pre 28 dana

Drhte prsti nad tastaturom? 🥺
S

Svonsi

pre 28 dana

Mozda da se Žoc i ekipa poklone pred Čovićem i zapevaju:"Oprosti mi pape sve te ružne riči...." Paaa možda nesto i bude, ko zna, mozda!!
G

Gost 2244

pre 28 dana

Ne igra Covic nego njegovi tupavi puleni, a drago mi je sto delimo misljenje da coravko koci klub da ne gura ka vrhu nego se raspadne u februaru kao i na pocetku sezone pa ostane to utesno 15to eventualno 16to mesto, evo peta ili sesta sezona za redom krv nam pije na slamku.
K

Kaminskaja

pre 28 dana

I plače Željko moj, plače pred strancima, ukus tuge je na mojim nepcima...
G

Galantan sam

pre 28 dana

Musa i Hezonja opet rastužili svoje... Ajao
D

Doužeraj

pre 28 dana

Iz Vitorije moji, znaš ti dobro koji...
H

Haha

pre 28 dana

Karma je cudo,ima Boga,ima pravde!
M

Mhm

pre 28 dana

Pa ima, zato ste 16-ti
D

Doks

pre 28 dana

A sta je pravda? Vi 15ti? Pa razmisli Tarzane sta pises. Vas najveci useh nas neuspeh u EL... Bruka
T

Top Gun

pre 28 dana

"Sprdaju" se ljudi čiji klub ne može godinama da uđe u plej of. Da imate pameti ćutali bi ali je nemate.
U

UJKA MITKO

pre 28 dana

A ti si Tom Kruz ili ona plava riba, pitam za tetku iz Železnika 😂😂😂😂😂😂😂
D

Dorcolac

pre 28 dana

Ko sto ste vi cutali koji ste bez Evrolige bili 10 godina? Dole pantalone i trpi sad dosao je nas red
F

Fmp ilo Zvezda da pobedi Efes

pre 28 dana

Fmp ili Zvezda da pobedi Efes a? Sa juniorska u Istanbul !
G

Gudura Marko

pre 28 dana

Pravda je spora, ali dostižna!
z

zvezdaaš

pre 28 dana

Bravo Duško
N

No faul

pre 28 dana

Nista od final4 playa Mice Trofrtaljke.
n

nk040

pre 28 dana

Ne zavisi...
A

ABCDE

pre 28 dana

Jeste culi kako je nesto puklo? Izgleda da su grobari pali sa velikih visina i tako jako tresnuli na dno,da se osetio potres u celom regionu!!!!Ahahhahahahahahahahahahahaha
A

Ana Nikolić11

pre 28 dana

Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol...
I

Ibubuvu

pre 28 dana

Mišo moj, Žota đed...
B

Bez brige

pre 28 dana

Nama i ne treba to 10.mesto ako bolje razmislim. Ekipu treba spremati za ABA ligu ali pre svega za domaću KLS. Više prostora treba dati našim igračima Jaramazu,Smajlagiću i Trifunoviću koje će selektor Pešić sigurno povesti na OI.
r

raduju se

pre 28 dana

kao da ce efes dobiti u play innu i ici u top 8, a nemaju sanse...ali realno.a zvezdin top 16 je njena sramota
Д

Да...

pre 28 dana

...просто не знам како ће репрезентација без таквих играча. Америка дрхти пред Трифуновићем.
N

Nibibububu

pre 28 dana

Spremite pozadine za namašćen kolac!!!
D

Dr Čović Nebojša

pre 28 dana

Ma to vam je zavrseno....:)))))
A

Avenija

pre 28 dana

Zvezda koliko nista ne zna ove sezone tacno moze i da pobedi u Istanbulu!!
V

Voli vas Kalemegdan

pre 28 dana

Svako pravo pošteno srpsko scre raduje se večerašnjoj pravdi
S

Smeće

pre 28 dana

Kolac neomašćeni za sve vas poštene
M

Made in Serbia

pre 28 dana

I to isto srce će Turcima u sledećem kolu da pokaže, šta su Srbi i kakvi su to heroji i Delije, zar ne?
D

Dzi

pre 28 dana

Pa poraz yugoslavije je lepa vest za sve Srbe.
K

Kompletirano je 33. kolo

pre 28 dana

11. Partizan, 16. Crvena zvezda.
S

Salee665

pre 27 dana

Za drugo i nisu, nego da budu nas pomocni tim da obezbjede bar jednu pobjedu, a onda neka nas gledaju u final 8
d

d.o.o.

pre 28 dana

daj bre vise mi svejedno postalo. nek zvezda dobije tekmu zbog sebe, mi ionako cemo vec na prvom koraku ispasti. losa sezona i to je to, nije kraj sveta ako se sad ne plasiramo.
@

@kkp

pre 28 dana

Realno nismo ni zaslužili da igramo play-in. Prelazni rok za ovu sezonu je jako loše odrađen iako smo imali 6 po visini budžet u Evroligi. Krivci za to su Zoran i Ostoja. Ostaje nam da se nadamo da će Željko ostati i sledeće sezone. To je najvažnije. Podrška za Željka i kapitena Pantera!
B

Bokara

pre 28 dana

Ne razumem zasto je Ostoja kriv. On je obezbedio (kako tako) taj 6ti budzet ili koji vec. Znaci omanuli su Zeljko i Zoran. Ako se na sva usta prica kako su jasno definisane uloge u Partizanu i da se sportskom sektoru niko ne mesa, jasno je cija je odgovornost. Promasili su se igraci, rekonstrukcija i to je to. Nista Ostoja vec Zoran i Zeljko.
H

Hahahahaha

pre 28 dana

Neka se slavi Top 11 zlatnim sjajom hahahahaha
G

Gruzin

pre 28 dana

Nikad ne potcenjujte moć Boga, sve vam je vratio, za sva zla koja ste naneli srpskom narodu
M

Mimi M

pre 28 dana

Čekaj malo, “za sva zla koja ste naneli srpskom narodu”. Shvatam da baš mrziš Partizan, ali u pitanju je samo košarka, druže. Opusti se malo.
F

Ff

pre 28 dana

Nova pesma Zeljova: Pomagajte drugovi hoću da se ubijem zbog nje , zbog nje, zbog njee
Z

Zvezdaš 73

pre 28 dana

Ajmo Ostoja i Zoc Sve sto smo želeli Sve sto smo hteli…. Ali mora izrazajno😂😂😂😂
N

Neka peva

pre 28 dana

Ova kuća
H

Haha

pre 28 dana

Karma je cudo,ima Boga,ima pravde!
M

Made in Serbia

pre 28 dana

Sada će Zvezda da osvetla obraz Srbije
B

Blanko ček

pre 28 dana

Samo Bog zna šta je previše, a kk partizan je krao od boga i sirotinje kroz istoriju i sve je moralo da krene da se vraća!!!
Z

Zoran18

pre 28 dana

Kao sto smo vecinu utakmica vodili i gubili u finisu.Tako smo celu sezonu bili u top 10.U jednom trenutku i 4.Da bi ispali u finisu 3 kola pre kraja.Ovaj tim ima gubitnicki mentalitet i tobi bilo to za ovu sezonu.
D

Dusko slovak

pre 28 dana

zvezda da omogući efesu prolaz, prosto je, efes je bolji od partizana po svim parametrima tako da je stvar jasna.
Z

Zvezda le....

pre 28 dana

Bog je veliki!!!!! Sutra palim 10 sveća jer je pokazao šta je pravda!!!!
L

Lepi Fika

pre 28 dana

Sretno 11-to mesto,svima koji slave.
Z

Zaza Paculia

pre 28 dana

Boze, hvala ti na ovome, uzivacu... 😂
V

Vladimir 1977

pre 28 dana

Kosmicka pravda je zadovoljena!
M

Merkosir

pre 28 dana

I kada su mene, terali odande, pevali su ljepa naša a ja Bože pravde

Mr 007

pre 28 dana

Efese,IGRAJ I BORI SE AJDE,SEVEROM ORI SE AJDEEEEE!!!💪💪💪🤣🤣🤣
B

Bazileus

pre 28 dana

Zvezda mi je sve, Zvezda život je, srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te!!!
C

Cacak

pre 28 dana

Petorka Zvezde Smart, Lazarevic, Tobey, Gilespi I Ilic 40 minuta 😎
m

misa8nhj

pre 28 dana

turci i jedni i drugi
A

ABCDE

pre 28 dana

Jeste culi kako je nesto puklo? Izgleda da su grobari pali sa velikih visina i tako jako tresnuli na dno,da se osetio potres u celom regionu!!!!Ahahhahahahahahahahahahahaha
K

Kmeee

pre 28 dana

Karma je cudo😂… idemoooo grobarcici
N

Nuuki

pre 28 dana

Treći bensedin.....e moj Zeljko nastimase sve protiv nas,spanci zbog prosle godine,ali za Oly si ti kriv
B

Borisav Burmaz

pre 28 dana

Tradicione Di Familija!!!
M

Mark Markez

pre 28 dana

Prvi ( i jedini) put navijaću protiv Zvezde!!!
n

neshha

pre 28 dana

Sta bi,zakocili komentari,a???
T

Travolta

pre 28 dana

Pa ako se javno izvine Dr.Čoviću i njegovoj porodici za sve,možda i zapnemo
S

Samo bahato

pre 28 dana

Što bi rekao Dr. Nebojša "HA HA HA HA HA HA EVO VAM GA NA"
r

rumenige

pre 28 dana

a rumenige🍅🌶 u fazonu kome je sad do 🏀 ? hahahahhahahah
K

Kop

pre 28 dana

Izvesti kadete i gilespija u Istanbulu,vratiti JSD u matičnu drzavu
p

p999

pre 28 dana

Ne BRINITE nista TO VAM JE ZAVRSENO😭😭😭😭🤣🤣🤣
M

Marselo Moreno

pre 28 dana

Ale, Zvezda le... Zvezda le...
g

gunnersi

pre 28 dana

Sta ti je sudbina, navijas za nekoga koga mrzis najvise na svetu
Ž

Želimo poraz naše Zvezde

pre 28 dana

Kao sezonac kažem, Zvezdo izgubi od Efesa
D

Dragan Z.

pre 28 dana

Ma nek ode i Kosovo, samo da imate para za 3 koreografije na svakoj utakmici...
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

Kad je teško - Čović
А

Ацина библиотека

pre 28 dana

Нека светло нашег фењера осветли и ваш пут.
T

Tomislav V

pre 28 dana

Obradoviću, ako imaš imalo obraza odlazi. Ove godine si sve prokockao. Pobede su bile pogurane od strane neverovatne podrške navijača. Treba praviti rez odmah i naći novog trenera za preostala domaća takmičenja. Onaj ko je doveo Smita mrzi Partizan iz dna duše.
I

Ijibih

pre 28 dana

Mrze nas unutar kluba...Našeg kluba...
C

Cakmica maleni

pre 28 dana

Grobar sam,al ko nas jebe kolko smo dobijenih utakmica ispustili,sad cekamo da nas drugi uvedu u plej in
F

Fkto

pre 28 dana

Hahaha Grohotom se smejem, grohotom. :D
V

VMK

pre 28 dana

Verujem Zvezdi vise nego (z)ocu!
K

Koocar

pre 28 dana

Zeljko odlazi ....... Još večeras.....Jel to treba 35 mil Evra za top 10
B

Baarios

pre 28 dana

Samo za tebez uvek uz tebe, a njih ko... Zvezda Ale...
L

Lineker

pre 28 dana

Potrudićemo se da bude što manje bolno komšije. Ipak smo mi rekreativo pa ćemo u skladu sa tim i da odigramo. Karma is bitch!
k

kurajber

pre 28 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
T

Tutifruti

pre 28 dana

Šijo mi ga Djura znači
0

015

pre 28 dana

Dusko dao Dusko uzeo.
c

covkinsara

pre 28 dana

covica na pleju,u igru tompkins,topic i jos nekog invalida da nadjemo pa sta uradimo sa efesom
Ž

Željko Obradovan

pre 28 dana

Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo... Partizane plati me
t

tre

pre 28 dana

kako onaj gore vidi sve…
M

Milutin 2

pre 28 dana

U Istanbul bez Nedovića, Teodosića, Gidraitisa, Mitrovića i Bolomboja! Teret utakmice da iznese petorka Jago, Lazić, Lazarević, Ilić i maestralni Gilespi!!!
P

Pefi Marković

pre 28 dana

Uzmi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana, Majkl Džordana...
M

Mishkee

pre 28 dana

Moja braca Larkin&Howard
в

васкеза.18

pre 28 dana

Ау гробари, у нашим рукама и нож и погача. Да сам Чова ја би наредио да гриземо у гостима и добијемо Ефес. То би била дупла победа. Прво би ви још се патили и умарали. Друго, пала би још нека лепа пуњажа југословена. А након испадања оркестарско плакање Загреба, Сарајева, Цетиња и опонената из круга двојке.
M

Made in Serbia

pre 28 dana

Konačno, zdrav navijački razum
p

placi bre

pre 28 dana

Dan zalosti u mocartu. HAHAHAHA BUSIII
S

Sombor

pre 28 dana

Mozda i nauce sta je KARMA.
I

Ivan FCRS

pre 28 dana

Kakav magarac je ovaj Moneke. Ovakav debilizam se retko vidja.
I

Ilija Trnavac

pre 28 dana

Bože ti koji si na nebu i koji sve vidiš hvala ti za ovo veče, što si isterao pravdu na čistac!!!! Hvala ti gospodaru svetova
D

Drndo

pre 28 dana

Drzavni projekat propo
A

Avenger

pre 28 dana

Ovo je sramota za košarku, da jednoj ekipi koja je jača kadrom od svih ispod, se navlači da pobedi...
D

Driver 8

pre 28 dana

Bolje da izgubite od Valensije da ne dođete u iskušenje da navijate za nas. Ihihihihihihihihi
B

Badko

pre 28 dana

Zeljko odlazi.Top13.....
t

toni kukoc

pre 28 dana

karmaje cudi aplaudiraju ljudima koji su sisli sa postolja i pljuvali divca .... a pluvanje. po milutinovu ... e covke posalji omladince naka ispadnu ustasr
S

Stari blaža

pre 28 dana

Španci puštaju Špance, Turci Turke samo večito Srbi kada nekome nešto treba kreće da ratuje. Sva sreća pa nas je sve manje iz godine u godinu.
H

Hahahah

pre 28 dana

Pa neka vas puste zadar, split to su vasi. Kakve veze vi imate za zvezdom i Srbijom
d

dexiko

pre 28 dana

Zagrebčani neverovatni.Svi krivi osim njih samih.
Z

Zoff

pre 28 dana

a bgm im nema od toga nista..
I

Idi dok si mlad

pre 28 dana

Evo banke Željko moj, Željko moj laži nas ti
h

haahahah

pre 28 dana

kakva karma ih prčiiiii svaki put,pa to je neverovatno...zvezda realno moze da dobije ove ,kad odigra ok tekmu...al pustio bi da nas naguze u prvoj cetvrtini sa 30 da se nenadaju ni malo 😂
M

Made in Serbia

pre 28 dana

To je baš onako "u duhu našeg naroda"
A

Auuuu srbadio

pre 28 dana

samo lagano da se potrgate zbog komsije.
J

Jtd

pre 28 dana

Nisu zasluzili da udju, ni zvezd ni part. Kao sto rekoh pre par kola oba tima su tacno tamo gde po kvalitetu i pripadaju
P

Postic

pre 28 dana

Kao prvo Zvezda je los epocela sezonu promenila trenera ,trebalo joj je malo vremena da novi slozi ali su ga kocile povrede kada nisu trebale ,bilo je i previse tih.to se odrazilu u tim nekim utakmicama
S

SADA ZVEZDO

pre 28 dana

IZGUBI MOLIM TE!
A

Ako su to bile

pre 28 dana

Odani ste svome klubi ali samo za pare, čim vas neko dira vi zovete žandare
S

Sombor

pre 28 dana

Mozda i nauce sta je KARMA.
B

Bljed

pre 28 dana

Pa,pa groblje...pa,pa...
D

Dragan Arsenovic

pre 28 dana

Lepo sam ja juče reka,da će CIGANI IZ MADRIDA PUSTITI BASKONIJU.
M

Maroje

pre 28 dana

Jeste sad ce zavisiti od Zvezde kao da bi oni odigrali za njih. A setite se prisle godine kakve opstrukcije je Savic radio iza ledja sa Bodirogom u slucaju Campaca.
P

Panetra

pre 28 dana

Volim Ofku volim Rad, Olimpijakos i Zvezdu... Jer ja živim od tebe Partizane plati me...
V

Vidi stvarno

pre 28 dana

Brezovac juce stavi naslov " Partizan izgleda kao tim za plej of". Posto je to tako, plus Zoc na klupi i publika kojoj se divi ceo svet, nema sta da zavisi od Zvezde.
D

Drax

pre 28 dana

Ostoja: Javno se izvinjavan g.Čoviću i spreman sam da kleknem pred celim timom C.Z. samo da pobede Efes!
Б

Бск

pre 28 dana

Срећне вам ране јунаци! Надам се да ово значи ускоро почетак краја и пад овог лудачког финансирања близанаца новцем пореских обвезника. Еврокуп или Фибина Лига Шампиона, домаћи играчи, клинци, пар странаца па се покажите. Таман ће и српска кошарка имати неке користи од вас.
0

015

pre 28 dana

A sad lepo poslati omladince u Istanbul da se kale.🤣🤣🤣
R

Realista1389

pre 28 dana

Zvezda ne bi pobedila u Istanbulu ni za sebe a kamoli za Partizana. To pricam bez neke teorije zavjere nego cisto objektivno. Da se ne lazemo, tabela je realna, nemaju veciti kvalitet za top 10.
N

Nanas

pre 28 dana

Svevisnji Zeljko rece jutros da je pricao sa Sarasom i da mu je rekao da ce poginuti za njega,ako treba,a sad grobari masovno o pustanju pricaju....stvarno komedija s njima,kao da je Efes neka ekipa EFENDI MEZOVEDI,pa da ne moze dobiti....aj cao,zdravo,nego lepo pripremite kokice,pivo i zdusno budite uz nas sledece nedelje 😉
P

Pera Niš

pre 28 dana

Ima vas negde oko 2000000 koji navijaju za vaš klub Nemogu da zamislim da ce te svi da navijate za ZVEZDU protiv efesa
Ž

Žocika

pre 28 dana

Kosmička pravda je stigla najpreplaćeniju mašineriju u istoriji košarke
g

gostinjo

pre 28 dana

Ko bude protiv Efesa dao vise od 9 poena sacekati ga ispred Pionira na treningu.
r

rumenige

pre 28 dana

hahahahahahhaa najjaci komentar , u metu care
Б

Бијели Поље

pre 28 dana

Опустите се, то вам је завршено хахахахахахахахах
k

komedija

pre 28 dana

kad je tesko Covic. Zivot pise drame
G

GostŠ

pre 28 dana

Hehehehehe
a

ako su ljudi

pre 28 dana

ako su ljudi nek ponovo navijaju protiv zvezde kao po obicaju

ZetaReticuli

pre 28 dana

Kako sudbina zna sve da udesi, pa ljudi ovo je fenomenalno. Nakon onoliko ponižavanja, svečano uručujemo Turcima kartu za plej in, a Željko sad može bez problema u Dubai. Svi na dobitku
D

Dejani

pre 28 dana

Pa Ajde kada su vec turci pustili svoje onda može i Zvezda da igra za Partizan. Kakav si onda Srbin ako se više radujes da Turčin ide dalje.. prije svega igraju za koeficijent svoje zemlje.. Nadam se da će ih Zvezda nabiti
p

partizan mozzart bet

pre 28 dana

Ili samo Partizan?
A

Aliksa

pre 28 dana

I tada su mene terali odande pevali su Ljepu našu a ja Bože pravde
C

Comi81

pre 28 dana

Karma je čudo...😉
D

Da li cete pustiti

pre 28 dana

Bar jedan komentar?
Z

Zvezdaš 73

pre 28 dana

NEK Zoc i Ostoja otpevaju Sve sto smo želeli, Sve sto smo hteli…😂😂😂😂 Kad je teško,COVIC
G

Guh

pre 28 dana

Najveći uspeh fmp ove sezone. Živeo predsednik, živeo fmp!
P

Projekat

pre 28 dana

Ništa čudno. Kao i svaki projekat u ovoj zemlji; i ovaj državni Partizan je propao
K

Kraljević Marko

pre 28 dana

Petorka protiv Efesa: Davidovac, Mitrović, Lazarević, Lazić i Srđa Dabić 35+ minuta. Zaslužuju to partizani.
G

Gost Rider

pre 28 dana

Ajde Zvezdo probaj da pobedis Efes,samo kako ceste posle to objasniti Delijama🙃
P

Preža

pre 28 dana

E kada ste spali na to da vam mi spašavamo sezonu.🙄
S

Srećan

pre 28 dana

Top 11 svima koji slave!
V

Volim Partizan

pre 28 dana

Po cenu da nikad ne prodjemo dalje ne treba nam pobeda od fmp!
n

nbg

pre 28 dana

utakmica cista ko suza..real se borio ali je baskonja bila bolja i drago mi je prvenstveno zbog malog vanzemaljca..ovo nije prodana utakmica kao kod turaka..baskonja ima pehove slicna je partizanu..bravo baski..navijamo za vas u play inu
V

Vermezoglu

pre 28 dana

Večeras ću da se napijem, goreće ceo grad, ajmo Delije!!!
M

Made in Serbia

pre 28 dana

Kao pravi čuvari Srpstva, Zvezda će usred Turske da pokaže kako se bore pravi Srbi, zar ne?
S

SalaMala

pre 28 dana

Covke, salji omladince u Istanbul.
M

Made in Serbia

pre 28 dana

Po dobrom starom srpskom običaju "Da komšiji crkne krava"
M

MVP ČAČAK

pre 28 dana

Pitanje za naše "stručnjake"...Zašto smo "mi" bolji od "njih" kada igramo isto tekmi i zajedno završavamo sezonu u EVROLIGI??? S'tim što se više nerviramo, em za naše tekme, em zbog Fenera pa i Real Madrida na kraju!
G

Gorostas

pre 28 dana

Mnogo dobro takmicenje, Ne namesta se. Najbolje takmicenje. CEO svet gledao u Japanu si grickali note veceras Dal prolazi Partizan. Procitao sam u novinama I cuo sam u kaficu od neskolovanih.
l

ljuba45

pre 28 dana

Ovo boli prva petorka lazarevic,smart,tobi pravac Istambul😅
M

MarkoNiK

pre 28 dana

PA KAKVA JE SAMO OVO AVANGARDA! Sve mi se čini da je državni projekat propao; treća godina u nizu. Mora država da reaguje; pored FK mora i za KK da se izdvoje jos veci novci. Par novih NBA fikusa; KK Naigerija
M

Made in Serbia

pre 28 dana

Sada će Zvezda da pokaže da je stub Srbstva i da pobedi Turke usred Turske.
H

Hahahahaha

pre 28 dana

Neka se slavi Top 11 zlatnim sjajom hahahaha
P

Pit bul terijer

pre 28 dana

Nevezano za Partizan, ali koliko se namešta u zadnjim kolima godinama unazad to nije humano. Previše su kladionice ušle u svaku sferu sporta
Z

ZvezdasPula79

pre 28 dana

Nažalost u pravu si. Nije to samo u zadnjim kolima, to je konstatno. Od kad su kladionice sponzori klubovima to je užas užasa. Jedno veliko iznenađenje to se okreću novci i za kladionicu, klub, državu itd. Sve u svemu Zvezda može dobiti Efes, samo je pitanje u kom sastavu će ići.
N

Nolaneee Smiteeee

pre 28 dana

Markuseeeee Havarde, nemoj tako brateeeeee
d

dupla ljuta

pre 28 dana

Glodarija na aparatima.
A

Aleksandar21

pre 28 dana

Veliki je Bog!!! Sve gleda odozgo, hvala mu za ovu pravdu
S

Splačino

pre 28 dana

Ako bude pravde vas uskoro neće biti,ima da vas nema za vjek i vjekova!
G

GrobariBurkinaFaso

pre 28 dana

Ajmo Zvezda!!
B

Brine

pre 28 dana

Grobari morate se otvoriti više nego efes
m

mika iz mase

pre 28 dana

Grobljaniii,da mi dobijamo Efes....ma to vam je završeno
D

Državni projekat

pre 28 dana

Sa juniorima na Efes !
V

Vikktor

pre 28 dana

Propo državni projekat i Rumeni sa njim
N

News

pre 28 dana

Uvek Partizan Zavisi od pomoci drzave I Zvezde
P

Prti

pre 28 dana

Srecan top 11 svima koji slave :D
Z

Zeleznik

pre 28 dana

Klasika, 2 puštene utakmice od strane Fenera i Reala, ali neka sami smo krivi i nismo ni zaslužili da idemo dalje.
Z

Zufer Avdija

pre 28 dana

Obruč nikad manji u Istanbulu...tuga...😩😢
T

To

pre 28 dana

Im je zavrseno😂
B

Baxter88

pre 28 dana

Haahhahhhahaahahahah nista sladje nije moglo od ovakvog scenarija! Covic slavi vcrs!
N

Nsnsjwk

pre 28 dana

Xaxaxaxaxa
K

Kazem

pre 28 dana

Kazemo Zocu da sedne a on nije seo nego je lego
S

SSSR

pre 28 dana

Pa oni kažu :Sada zavisimo od FMP-a.A nas ZABOLE nešto dole.
W

Winter

pre 28 dana

Partizan našao da se vadi kod prepoštenih Turaka i Španaca. Ajde da Efes nekako i pobedi Fener, ali Baskonija koja dobija Real usred Madrida. Smehotres. U svakom slučaju, Partizan je sam sebi potpisao presudu protiv Bajerna i Olimpijakosa.
Z

Zglob Miloša Teodosića

pre 28 dana

Jao, jao.
G

Gost1234

pre 28 dana

Haha reponja gazi grobare cak iz Baskije)))
R

Rumeni grobari

pre 28 dana

Za koga navijate sledeće nedelje?
n

nikad za mezimicu

pre 28 dana

Dabogda Zvezda izgubila 30 razlike.
O

Ojo

pre 28 dana

A ko svira klavir večeras
P

PartizanPFK

pre 28 dana

SRAM VAS BILO! Platićete za ovu nameštaljku!
Đ

Đukin fan

pre 28 dana

Čun se ljuljnu ode sanak pusti!!!Blizu 50 miliona € ove godine bačenih na Partizan i Zvezdu naravno,nije bilo očekivati da će veceras Efes i Baskonia da propuste priliku protiv realno nemotivisanih Fenera i Reala!!!Ako nauljeni Grk treba sa “spasava”Partizan,od ta posla nema ništa!!!U ABA i vozite tu vam je plafon svima,gudure i bespuća Balkana
B

Broj 1

pre 28 dana

Hahhahahahahhahah,al si oštar prijatelju,mora da ne da žena!Haaaaahahhahahahahah
G

Grobarcina

pre 28 dana

Bolje sto nismo prosli dalje imacemo vise vremena da se spremimo za Aba i da ih dokrajcimo u prve dve brejkom !!
F

Ff

pre 28 dana

😂😂😂😂😂
B

Baskonijak

pre 28 dana

Božija pravda je večeras sustigla najveće zlo svetskog sporta!!
D

DR Covic

pre 28 dana

Pa dobro dosli na Covicevo jasle!
P

Prcko33

pre 28 dana

Partizan definitivno nije zasluzio da prodje dalje ... Jedna jako dobra ekipa , ali koja nema igru i definitivno su ovo zasluzili ...
R

Repac Plandište

pre 28 dana

Ja mu verujem. Mislim Čovicu. Na kraju krajeva ako i doktor ne obeli obraz ocekujem da ce Evroliga Partizanu dodeliti divlju kartu za plej in zbog toga sto je imao najviše navijaca. Uz to utakmicama su bili nazočni i Kukoc, Radja i Perisic. Nista nije izgubljeno. Kraj je kad Zelimir kaze da je kraj. Sa ovim su se složili...
P

Pa dobro, znas kako

pre 28 dana

Nije lose ni biti u Top 12, mozda izbace Turke zbog namestene utakmice veceras pa partizai ipak bude u Top 10. Nikad se ne zna
z

zocika

pre 28 dana

ZAVISIMO SAMO OD NAS
N

Nkgrad083MNE

pre 28 dana

Učestvujem u žalosti groboši...jbg sami sebe ste doveli u ovu situaciju....
B

Bssb

pre 28 dana

Ovo bi realno imalo smisla da je zvezda 4. A efes 10. Pa kao pitaju se nesto, al ovako sve i da hoce ne mogu, nemaju nikakav kvalitet, realno je to +15
B

Bata232

pre 28 dana

Nabijamo Efes, to je sigurica, Gde da pustimo Turke
q

qkakađŽyđxxđ

pre 28 dana

Cela evroliga se urotila protiv Partizana,znaju da ako prodje u top 10 osvajaju evroligu.

Igor Nikolic

pre 28 dana

Od koga zavisi,lupate gluposti pokidaće ih Efes i da im ne treba razbili zvezdu...taman da se odmorimo lepo za finale Aba! Napred Partizan
I

Ivan FCRS

pre 28 dana

Ovaj Real ne bi ni Zvezdu dobio proslo kolo da je sve bilo regularno. Bas mi je drago sto je Dusko preko njih izborio plej in.
J

Joj što volim

pre 28 dana

Vruće pantalone... uveo ih zoc u top 12 hahahaha
k

kolovodivasaalasetalasa

pre 28 dana

Haha to vam je zavrseno.:)
T

Tormund

pre 28 dana

Dobijaju sledeće nedelje i Zvezda i Valensija, opušteno.
R

Realno...

pre 28 dana

Da igram samo ove "sumnjive" da ne kažem nameštene tekme, ja bih bio milioner! Večeras prošao fenomenalno, ali džaba, taman da pokrijem minus za jedno dva meseca zadnjih.
N

Nemoj tako Markuse

pre 28 dana

Brate 💦
O

Od nas zavisi ,

pre 28 dana

Da li navijaju za Zvezdu ili Fmp protiv Efesa ??
v

vasz

pre 28 dana

joj al me vodenira
P

Petarce

pre 28 dana

Mora Zvezda da se potrudi i da 40 minuta igra petorka Smart, Gilespi, Ilić, Lazarević i Gilespi.
0

0986

pre 28 dana

Hauard 10 od 20 iz igre 7 od 12 trojke Realu u gostima plus kljucna bacanja. Tata igre
Č

Čolović

pre 28 dana

Ne bi navijao za sektu ni da se bore protiv vanzemaljaca za opstanak sveta, ja bih navijao za vanzemaljce, njihova pomoć nam ne treba, nek izgube 100 razlike od Efesa što se mene tiče
š

štureKala jug

pre 28 dana

Ko je tebe šta pitao i zvao da se javiš ovde?
A

A ona igra

pre 28 dana

Vrti se kao čigra BASKONIAAAAAA
j

jaxa

pre 28 dana

Veceras navijali za Real a sledece kolo moraju za zvezdu :-D.
P

Priznajem

pre 28 dana

Kao cigan cu svim srcem navijati za bracu Turke, ajmo Efes!
С

Слоба

pre 28 dana

Ал ће гробадија да навија за Звезду, као што никад нису за свој клуб 😂😂😂 Али џаба, изгубиће они од Валенсије.
g

gost iz Draznja

pre 28 dana

Verujem Žocu više nego svom ocu hahahaha
s

stara poruka

pre 28 dana

stoka je uradila sta je uradila, MI ZA NAS!!! MAKSIMALNO OZBILJNO U TURSKOJ!🔴⚪️
š

štureKala jug

pre 28 dana

Ajmo igokejci, da čujemo to divno "napred Zvezda olee"!
s

stara poruka

pre 28 dana

stoka je uradila sta je uradila, MI ZA NAS!!! MAKSIMALNO OZBILJNO U TURSKOJ!🔴⚪️
s

stara poruka

pre 28 dana

stoka je uradila sta je uradila, MI ZA NAS!!! MAKSIMALNO OZBILJNO U TURSKOJ!🔴⚪️
N

Niko123

pre 28 dana

Čelnici Eurolige se "bore" protiv namestanja.Profesionalni sport treba ugasiti!!!
n

nadrealnooo

pre 28 dana

Godinama procam,sport nije sport,sport je namesten,sve je namesteno,ali sve ,svaka liga je nameštena u svakom sportu. Apsolutno sve je namestaljka. A vi gledajte i blejite i dalje.hahahahahaha
M

Mister M

pre 28 dana

A vi kako te? Kako ste? HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAA
N

No faul

pre 28 dana

Kukoc odigrao za Partizan.
B

Burek

pre 28 dana

To je to, grobari ispadaju. Nas će Efes da odere samo tako
G

Gile 88

pre 28 dana

Karma je cudo
l

lol..

pre 28 dana

covicev minut je dosao
A

Asad

pre 28 dana

Kmeeeeeeeeee
H

Haha

pre 28 dana

Sta ti je karma,ima Boga,ima pravde!
r

rokaj

pre 28 dana

tako jee real madride. volim zoca vise nego havarada HAHAHAHAHA
A

Asad

pre 28 dana

žex đe ti je KUM, jel nedostupan
S

Severac

pre 28 dana

Priznajte da ste se ponadali hahahaha
K

Kejn

pre 28 dana

SK i Mozzartsport na aparatima...
l

lupo

pre 28 dana

Kako ono kažu grobari " Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli "
M

Male mukice

pre 28 dana

Od osvajanja EL, pa do F4, pa onda TOP8, pa onda TOP10, sada idu na TOP13 i 0 osvojenih trofeja u sezoni. Možda i najbolnije prizemljenje u istoriji sporta.
N

No faul

pre 28 dana

Dino Radja odigrao za Partizan.
R

Realnoo

pre 28 dana

Nema od toga ništa. Realno i Partizan i Crvena zvezda su očajni ove godine i ne zaslužuju da prođu dalje.
K

Kfkdkvlrđe

pre 28 dana

Realno, Efes ima bolju ekipu od Crvene Zvezde. Podigli su formu i sigurno ce pobediti u poslednjem kolu.
d

duciguest

pre 28 dana

I šta sad hoće li grobari navujati za zvezdu? Aj da vas vidim, dal su jači mržnja i kompleksi od 10.mesta
b

bikkkk

pre 28 dana

Kakav je igrač Hauard
A

Asad

pre 28 dana

KMEEEEEEEE KMEEEEEEEE
b

biza offenbach

pre 28 dana

Koja namještaljke,pa malo im jedna u Turskoj pa moraju i Gargamelovoj Baskoniji pustit.
N

No faul

pre 28 dana

Hezonja odigrao za Partizan.
B

Batistuta1

pre 28 dana

Ma ne,samo mi namestamo.C.... I Turci

Sin_Nebojša

pre 28 dana

Ajde da malo da PEVATE...
D

Dr Covic Nebojsa

pre 28 dana

To vam je zavrseno...:)))))
A

Asad

pre 28 dana

Vratite Vrabca, em ne košta ništa em će te biti 11 hahahahahahha
u

uprlooo

pre 28 dana

uzmi žoce plej in
0

015

pre 28 dana

Moja iskrena sucut zagorci.🤣🤣🤣
I

IQ

pre 28 dana

......ovi su gori od UEFE.......🎪🎪🎪😂😂😂😂
A

Asad

pre 28 dana

Đe vam je top 10 hahahahahahha
u

urewq

pre 28 dana

lopatari ce navijati za Zvezdu šta ti je život i karma
O

Otišla si e pa neka

pre 28 dana

E pa neka, e pa neka
m

milan jkl

pre 28 dana

hahahahahahahahahhahahahah karma je cudo, gospodo. Smejali ste nam se, sad zavisite od nas, ali pomoci nema!!!!!
A

Asad

pre 28 dana

TOOOO KUMEEE ARIO NEBESKA HAHAHAHHAHAHHA
p

prti

pre 28 dana

Salji decu u Tursku na eksurziju :D
g

gost iz Draznja

pre 28 dana

Hahahahaha bili 11 na tabeli ili 18 isto je. Grobari se ponadali. Državni projekat propo
L

LECCE

pre 28 dana

Pobedicemo mi za vas i Zeljka ha ha ha ha
H

Hahahahahahahahahahaha

pre 28 dana

Ne zavisi hahahahahahahahaha

Sin_Nebojša

pre 28 dana

Xaxaxaxaxa ko ce prvi. Za početak može jedno :"NAPRED ZVEZDO" xaxaxa
b

bljuc

pre 28 dana

pazi da pobedimo za nekog ko nas mrzi i ne postuje...
d

ddfg

pre 28 dana

mislim da je prošlo vreme kada smo razmišljali da treba da pobedimo ovo jer nisno kao oni
7

78

pre 28 dana

pobedićemo Efes ne sikirajte se splićani
G

Gost31

pre 28 dana

Srecne vam rane partizani
k

kmeeee

pre 28 dana

kme, kme, kme, kmeeeeeee
t

topp12

pre 28 dana

Osvoji Obradoglu top12 trofej 🥳
k

kako se

pre 28 dana

stelalo,auu..
B

Bibibubuvtc

pre 28 dana

Šta će se štelovati? Raspadate se, sve sa tim đedom poglavicom.Ðed nakon kupa, zreo za otkaz, podiže histeriju koja vama prija uaaa Vučić, uaaa država, ko je ovo, ko je ono..mesto da pripremi naslednika...Ali voli pare ..Ovako dolazite nama odmornima...Gubite i ovo i Kls..U međuvremenu će vam lansirati opet neku ,,opozicionu" priču...Ponfritije, Mirota
u

uy

pre 28 dana

Hauard kida