Komentari na vest

Partizan se ne predaje, a Arena je u transu! Hladnokrvni Doužer srušio Baskoniju

Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Samo napred, da sto duze igrate u evroligu.
m

mikiiiiii

pre oko 1 mesec

veze nemas moj Partizane ali iskreno na zalost😪😪😪😪😪😪
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Partizan ukoliko pobedi real, a definitivno ima šanse za to jer su u blagom padu forme, ima autoput za top 10 i po meni bi čak trebalo da steluju da igraju protiv makabija ukoliko makabi bude 7 ili 8 jer makabi igra u pioniru. Nikako im ne bi odgovaralo da idu u pirej ili u bolonju. Čak i da izgubi od reala partizan posle toga ima još oli, albu i valensiju i ima lepu šansu za top 10 što nama i odgovara, a i za budućnost je dobro jer može do 2 mesta. A svi znamo kako partizan igra ove godine van arene, da se ne lažemo bez publike koja i nosi ove igrače partizan ne može do brejka u finalu a pitanje je može li i u podgorici da pobedi ako se ovi napale.
p

pa zvezda

pre oko 1 mesec

zna unapred da ce biti ,top 16 pa igra evroligu..naravno da cemo se boritibza deseto mesto, pa za osmo..pa za f4 ako do toga dodje.samo glupan i zvezda se predaju unapred..
B

Bnm

pre oko 1 mesec

IGRA 7 PROTIV 8, A 9 PROTIV 10. 7 PROTIV 8 KO IZGUBI IMA NOVU SANSU, A 9 PROTIV 10 MORA DA DOBIJE 2 UTAKMICE U NIZU DA BI ISAO U PLEJ OF.
D

Delij Kg

pre oko 1 mesec

Prvo treba da znaš pravila...Nema šta da gleda kako će igrati Makabi...Ne igraju 7. i 10., 8. i 9...Već pobednik meča 9-10 protiv poraženog 7-8...Dakle 9 ili 10-om trebaju dve pobede da bi ušao iz play in-a u play off.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Pa vi onda druže šanse nemate...jer bi faktički obe tekme kao 10i bili gosti...možete jedne da zveknete, ali već dve teško. Samo vi rokajte, nama top I 10 da igrate, što više to bolje. Nivelisete vi to neigranjem u KLS za šta bi vam rokno milionsku kaznu. I onda ocene pare od države, licemer trener, licemeran klub i navijači.
G

Gorostas.Ateista

pre oko 2 meseca

Ispred televizora i u kaficu je najlepse.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Leči se buraz.
J

Jbt

pre oko 2 meseca

Da ovi nisu dodali plej in pola sezone bi se igralo bez ikakvog zara,osim ovih prvih osam timova.Dobro su uradili.
k

kNnn

pre oko 2 meseca

Neka mi neko kaze na kojoj poziciji Partizan ima boljeg igraca od Baskonije?
I

Ivan3333

pre oko 2 meseca

Na poziciji komšije. Naš se bori za top16.
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Na poziciji 4 i 5, Kaminski i Bruno su veceras oduvali. Plus falio je Zek. Mada ni oni nisu nista bolji na jedinici.
Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Na svakoj oo dvojicu boljih osim Hauarda. Tu i keste najveća sramota Žoca da se muči protiv poluproizvoda kao što su Vanja, Mekintajer i slični budaci.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Čipsi bolje se prebaci na neki drugi sport.Praćenje ovog ti ne ide baš od ruke.

Collector

pre oko 2 meseca

Naneli je izgubio 3 lopte kao neki amater. Smailagić bolje da šeta svog kera pored Dunava nego što se bavi navodno košarkom. Ponitka mora imati još više minuta i prednost nad Anđušićem, Jaramazom, Smitom, i Trifunovićem. Odlično izgleda Partizan sa Kaboklom i Kaminskim zajedno na parketu. Partizan je večeras bolje i tečnije igrao bez Ledeja. Avramović odličan. Panter večeras solidan i još mora bolje. Dozier, ne dorečen. Nit hladan nit vruć. Baskonija divlja ekipa u kojoj se sve svodi dajmo Howard-u loptu pa šta bude.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Odlična analiza.U tom smeru bi trebali da idu svi komentari.Nažalost 90% komentara je od nekih napaćenih klinaca.Po meni greši i admin što pušta te komentare.
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 2 meseca

Željko je košarkaški Žoze Murinjo večeras najslabija karika Partizana. Panter je kancer Partizana. Koboklo odličan,jedino pravo pojačanje. Kaminski vrlo dobar. Naneli večeras u stealth modu. - uz Željka najgora karika Jaramaz poplašen. Avramović zapostavljen. Ponitka solidan.
N

N P

pre oko 2 meseca

Al si ti prso!
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

Ti znaš, Bugarine...
8

8444

pre oko 1 mesec

Mrš u Železnik! 🤡
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Celu sezonu nas prate neobjašnjivi padovi u igri.Bilo je baš panike kad su Panter i Kaminski krenuli da brljaju u poslednjem minutu.Ipak sve se dobro završilo na kraju i vrlo bitna pobeda u utakmici koja je morala da se dobije.Biće strašno teško protiv Reala ali krajnje je vreme da se skine neki vredniji skalp i da se konačno obezbedi to deseto mesto.
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Usli smo u situaciju da protiv Reala moramo da se vadimo, sami smo krivi. Ali ajde, daj boze da vidimo iznenadjenje, nisu nepobedivi...
Г

Групни

pre oko 2 meseca

направљен корак број 3 ! опет два изгубљена напада у последњем минуту ! нема предаје ! Реал испит сезоне !
I

IVAN 82

pre oko 2 meseca

Opet mi nije jasno,da pored 3 pleja Avramovic,Dozijer,Jaraz. Da Panter prenosi lootu i organizuje napad za sebe. Ovo je nocas samo sreca sto nismo izgubili.Zasto Avramovic nije usao raniie,nego kad smo prosuli 3 napada za manje od 45 sekundi??
Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Zato što se Žoc na sve načine trudi da izgubi utakmicu, ali ima prejak tim pa to ne ide tako lako. Ovi momci bi bez trenera lagano bili u top6. Ovako sa Želimirom teško da ćemo i do tog 10 mesta.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Komsije jel vidite sta je od mladog i neafirmisanog Kabokla napravio Zeljko Obradovic i posle kazete da Zeljko ne pravi od mladih talenata igrace.
G

Grobar666

pre oko 2 meseca

Daj bre covece...
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Partizanu će biti teži zadatak da uđe u deset nego posle u osam.Ako uđemo u deset igramo sa Baskonijom,Makabijem ili Virtusom.Ne vidim kako će nas neko od tih ekipa dobiti.Teže će biti da izborimo ulazak u deset zbog Efesa i Bajerna koji su se umešali u borbu za ulazak u deset.Valensija realno tu nema šta da traži.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Da li ti znas kako se uopste igra play in ??? Onaj ko je 10-i igra s 9-im i to jedan mec u gostima ,i ti mislis da ce partizan lako pobediti u Vitoriji ili Bolonji ????
j

jokarinho

pre oko 2 meseca

10 na 9 u gostima pa ako dobije igra sa izgubljenim od 7-8 za poziciju 8 i to sve u gostima, tako da to plej in sranje nista ne predstavlja nego produzuje agoniju nekoj ekipi koja ce udariti na Real
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Nanas znam kako se igra.Od Baskonije smo bolja ekipa.Baš kao i od Virtusa koji očekivano pada.Sa Makabijem bi u slučaju da igramo sa njima igrali u Beogradu.
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Realno je trebalo da se zavrsi sa dvocifrenom razlikom, ali psihicka barijera je cudo. Mozda cemo ovim odlucujucim poenima PJ dobiti onog iz novembra i decembra. NAPRED PARTIZAN!
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Realno imali smo srecu da Baskoniju nisu htele trojke. Ali red je da i nas pogleda sreca jednom.
M

Made in Serbia

pre oko 2 meseca

U plej inu opet dobijamo Baskonju, a onda za top8 meč u Beogradu sa Makabijem i onda revanš od prošle sezone sa Realom, za f4.
T

Trojke

pre oko 1 mesec

Kazes nisu htele e pa ovog puta dobro smo igrali u odbranu narocito Ponitka,Douzer i Avramovic pa i centri posebno Kaboklo, cak i Kaminski pa uglavnom nije bilo otvorenih suteva za tri poena i zato su promasivali!
Z

Zeljko1212

pre oko 2 meseca

Kakav paradoks, zali se sto se izgubilo nekoliko utakmica na jednu loptu, a veceras dobijes isto tako al to se ne racuna, Basonija ne zasluzuje ni plej in, kao i Partizan imaju sansu dok ih sut sluzi
3

3821919

pre oko 2 meseca

A nekog ne služi ni top 16...
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Ajd u 10 marki da će Real prekosutra igrati u punom sastavu u Beogradu, a da će kada budu igrali protiv protiv Baskonije za koje kolo, da ih puste. Ipak Španci prvo bole sebe pa tek onda druge, nisu oni Srbi.....
t

tebrica

pre oko 2 meseca

Ajd u 100 marki da ce Partizan da dobije - Real - Albu - Olimpijakos - I da ce da pusti Valensiju na kraju da bude 10?
N

No.1

pre oko 2 meseca

Svaki klub ima malu zastavu svoje bržave na dresu pa lepo pogledaj koju zastavu ima Baskonija pa ovako lupetaj.
N

Najveći

pre oko 2 meseca

I najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 I najtrofejniji i najveci trener svih vremena u svim sportovima Željko Obradovic 🖤
l

lol sdfsfsdfsd

pre oko 2 meseca

I jedno i drugo su toliko daleko od istine da je smesno... A ovo drugo, em sto nisu titule za Srbiju nego njegove licne, em sto imamo sportiste koji su Srbiji doneli nebrojeno medalje... Mnogo vise nego on sam sebi sveukupno...
N

Nemanha

pre oko 2 meseca

Svaka cast
u

ujsaaa

pre oko 2 meseca

Žoc se ništa ne pita u igri Partizana, utakmica kao i svaka druga, samo što njih nije hteo šut kao Barsu
G

Golst

pre oko 2 meseca

Gledam tabeli partizanu ne preti ni efes ni armani pa čak ni valensija , al ako sutra bajern pobedi valensiju idu na 11 mesto od svih navedenih imaju bolji skor osim bajerna
D

DaDaDa

pre oko 2 meseca

Ovo ce biti dobro za Zvezdu,bice medju 10,igrace 2 utakmice najmanje gde ce da se iskidaju da pobede,a ako odu u Top 8 tu su jos najmanje 3 utakmice i umor ce biti sve veci,a to je dobro za Zvezdu,jedni da ne odloze utakmice u ABA Ligi po mesec dana kao prosle godine,da Zvezda nema nijednu utakmicu vise od 2 nedelje,ali na kraju se zna,Zvezda ima da slavi triplu krunu na Kalisu,a oni Top 10 ili Top 8 koji ce da sija zlatnim sjajem,dace im i EL valjda neki drveni trofej.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Zašto onda igrate EL? Rekreacija malo a ? Fitness a ? Možete onda tako i na zumbu i jogu.
n

ne zaboravi

pre oko 2 meseca

Da je ta ista Aba liga 2016 odlozna cak i vise od mesec da bi CSKA odradio trening pred f4
Y

Yika

pre oko 2 meseca

Boli vas gane uvo vi se niste palili na top 8, vazan je top 16 desetu godinu zaredom, za 16 mesto ide poseban trofej.
B

Bane15

pre oko 2 meseca

A vi ste osvojili sta? Trofej top 10?
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Mi smo jednom osvojili i opet ćemo, i ove sezone se takmičimo, za razliku od vas koji ste puki učesnici godinama i završavate sezonu u EL već u decembru. Drž te se, Asvel i Alba prijete da vam dodaju fenjer.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Nesportska koju nije postojala je resila utakmicu. To je bila razlika na kraju.
Т

То каже

pre oko 2 meseca

Владе Ђуровић??
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

U pravu si, uopste nije udario pantera po vratu u momentu kad nije imso loptu... ma kakva namerna, taman posla....
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

A ovi se taman ponadali... eeeeee nema nista od toga. Za malo ali niistaaaa
N

NR

pre oko 2 meseca

Aba mora da se uzme. Plej in vise manje! Dve od cetiri su dobijene na papiru. Bar jos jedna.
h

hesa

pre oko 2 meseca

kako smo mocmi samo da nismo gubili u zavrsnicana sad bi se borili za top4
K

King is Back

pre oko 2 meseca

Hvala sto pratite, bivseg i buduceg sampiona evrope!
N

No.1

pre oko 2 meseca

Baskonija ima težak raspored i ova pobeda može da pogura kkP do 9. mesta nekom ludom srećom jer ima bolji medjusobni skor. Onda u play-in prvo domaći teren protiv njih pa na Makabi u Pioniru.
6

67

pre oko 2 meseca

idemo na f4
P

Pa nemojte da nas zasmejavate

pre oko 2 meseca

"Bila je to i šahovska partija dva prekaljena trenera, a pobedu je deifinitivno odneo Obradović brojnim odlukama koje su direktno uticale na ishod." BUAHAHAHHAHAHAH
Д

Дадо Нк

pre oko 2 meseca

Само ти је и остало да коментаришеш наше текме...Бухахахахахаха
H

Hjjs

pre oko 2 meseca

Sta ti znaci buhaaha???
N

Navijači železnika

pre oko 2 meseca

Opet sam se ponadao
m

mmmmmm123

pre oko 2 meseca

Ma koja je ona plavusa sto svaki mec sedi u prvom redu pored gostujuceg tima
B

Bljuc

pre oko 2 meseca

Kakav naslov kao da su dobili ne znam koga, A ustvari jeftiniji tim od sebe
a

aahah

pre oko 2 meseca

Taj tim vas je odrao dva puta:)
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Svaki put srčani.. Treba apoteka da nam bude sponzor
s

scarecrow

pre oko 2 meseca

докле више да губимо живце на добијеним утакмицама које претварамо у неизвесне завршнице које углавном изгубимо на крају
P

Pustite vodu kada zavrsite

pre oko 2 meseca

Kakav naslov
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Željko potpisuje, Partizan u plej ofu. Slavi Srbijo! ⚫⚪
Z

Znik

pre oko 2 meseca

I idemo, sta sam rekao? Idemo u plej in, Valensija ispada. Prolazimo u top8 i bice bitaka sa Realom. Mozemo tamo napraviti brejk pa da Zeljko pravi cudo u Areni.
m

ma

pre oko 2 meseca

Ti si poznat po prognozama,tako si palamudio i o fudbalu i naravno sve ispaoo kontra.
B

Bjorn89

pre oko 2 meseca

Ne znam sta mi je draze,sto je Zeljko produzio ugovor ili uplakane momke iz Zeleznika koji ce uskoro da krenu da komentarisu! Volim PARTIZAN!
I

I nama je drago

pre oko 2 meseca

Vidi, vi gledate u Zoca kao u Boga, volite ga kao clana porodice itd .....mi , uzivamo gledajuci ga , kako menja boje od crvene do teget, kako mu se krivi faca dok se mahnito dere na vase igrace .......tako da ,ne brini za nas.
c

cv

pre oko 2 meseca

sta vam to vredi bicete 10.odma ispadnete u plej inu od 7.a u aba ligi ste 3.ni kup niste uzeli a budzet 20m
H

Hvala sudijama

pre oko 2 meseca

I to jedva za malo da ponovo izgube,
а

а гледаш

pre oko 2 meseca

гледаш????
G

Grgrgr

pre oko 2 meseca

Iako smo dobili, uopste se ne radujem, ako ovako budemo divljali, nemamo sta da trazimo protiv Reala i Oly, tako da, imali smo srece, em je sve ulazilo, em oni nisu igrali odbranu