Komentari na vest

Partizanov treći meč bez Pantera: Tabela ne sme da zavara, Barani su se naoštrili

Z

Ziguligu

pre preko 2 godine

Nije on plaćen da igra svaku utakmicu.Nema toliko para koliko on vredi,trebaju malo i ostali da igraju.
J

JT

pre preko 2 godine

Ne sekirajte se, zatvoreno je ovo sinoc na veceri.
K

Koma

pre preko 2 godine

Da nije slučajno bilo sukoba Pantera i Obradovića? Čudno je sve ovo.
G

Gost56

pre preko 2 godine

Da nije Udba umesala prste
L

Luja

pre preko 2 godine

Otrešće ovo Barani kano slinu...
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Panteru se jako dopala naša poslovica- kol'ko para,tol'ko i muzike, a više nego očigledno je primenjuje i u praksi . Ko razume shvatiće!!!

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Poguracemo ih kao protiv Slaska ako ne bude išlo...Ili igokea da puamsti +10 za minut ipo..
6

61211

pre preko 2 godine

Ali Ostojine price partizan zaradi od karata 2-3 miliona evra, a u Areni nema ni 5000 ljudi u Ek.Kome se servira i proda ta prica, pa ko u to jos veruje?Oni su samo na kartama u minusu debelom.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Pa dovoljno je u nokaut fazi EK i plej ofu ABA da bude puna Arena i lagano stizes do te cifre
T

TzT

pre preko 2 godine

Da nije Igokea pustila 5 poraza.U Ek ojadjeni Spanci u Pioniru i Slask u Areni.Vise srece nego pameti.
V

VeritaS

pre preko 2 godine

Ja moram da napisem nesto cime se mefiji ne bave.Ostoja kaze partizan u Ek ima od ulaznica 2-3 miliona godisnje.Ja pitam kako kada im prosecna poseta 5000 u Areni i u Ek i u Aba, cak i manja.Arena zakup meca je 20 hiljada evra.Pritom vecinu karata tj gledalaca su sezonci.Pa da nam objasni kojom magijom se zaradi 2-3 miliona evra od karata cisto godisnke?.
K

Koma

pre preko 2 godine

Možda im sezonska košta 400 evra? A šta je istinito što dolazi iz Partizana? Samo bajke i mitovi. Ne verujem da postoji jedan grobar na svetu koji zna da u ABA imaju negativnu statistiku protiv Zvezde.
ц

црно на бело

pre preko 2 godine

То мислиш на посету фмп-а?Нас у Паризу буде више,него вас у Пиониру.Претплатних карата има 6500,тако да причај те приче некоме другом...против Сласка је било 8700.Све остале утакмице су биле око 10.А што се тиче АБА лиге,нико не може да напуни халу док не дође Партизан,укључујући и против ваше екипе.
p

pop9

pre preko 2 godine

Malo vise patetike uvijek,ja mogu da te postujem veliki si trener,ali ne mogu ds te volim vise od sebe,moram da imam zelju da te dobijem fer i posteno,dodjes da md napunis 20 razlike a ja da ti aplaudiram,ne ide majstore...tako da vi idite da njim na vecere on nek vas puni 20 razlike a vi se borite za opstanak..nidje veze..
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 2 godine

Nikakav problem, malo znanje i veština igrača, malo znanje i veština trenera i malo veština i znanje sudija i pobeda ne dolazi u pitanje.
9

951357

pre preko 2 godine

Kako li ce bez jednog igraca :D
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Panter ima tesku povredu. Tačnije povredjen mu je novcanik iliti budjelar. Ostoja je iskusno dao ponudu koja se ne odbija. Zelimir i bomba pojacanja da bi se anesteziralo crno belo biračko telo do izbora. Do tada i Zelimiru i Panteru i Ledeju mrvice od nenormalnih ugovora. Voznja do proleća a posle neka bude i bat nije ni bitno. Dervisi se loze kako je to dugoročni projekat ozdravljenja institucije ali Kevin je pametniji,već je bio u Srbiji i hoce svoje sad i odmah. Sa ovim su se složili krizni štab kineski stručnjaci, brat Si, Ursula Van der Lajen, Vladimir Vladimirovič, Sebastijan Kurc, postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice, i Aleksandar iz Stare Pazove. Buda banana i Branko se nisu složili ali ce dati pare a Sima Spasic i nekakav Blajvca ce na megafon zapevati To je ljubav to je Partizan. Za dvajes evra normalno.
T

Tebi

pre preko 2 godine

uopste nije lako u zivotu..
A

Avanti BAL

pre preko 2 godine

Zaboravio si Bisku iz Cacka, batice!
O

Oprobana Taktika

pre preko 2 godine

Pa ne bi im bio prvi put da tako posluju, uvijek su to radili i dovodili zvučna imena dok im je sakupljač slika bio na klupi. Uzmu titulu i onda dodjem ti nikad a vidim te još manje. Samo što je od tada Evroliga puno uznapredovala a i igrači se edukovali.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Koliko vas BOLI Panter ovo je neverovatno. Imate tim od 16mil gledajte svoja posla Dali ste dobricu 900k cak ni barsa nije htela da plati toliko za 20trojki po sezoni hahaha
G

Gostvh

pre preko 2 godine

mini Lejkersi
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Занимљив окршај ккБанана1 и ккБанана3(читај: 1-бар, 2-титоград, 3-београд). Ако се довољно примени #жоцефект(читај: судијска отимачина) као против шљонска не сумњам у победу последњег југословенског кошаркашког клуба на планети земљи!
A

Aebre

pre preko 2 godine

Bolje i to nego od para za narodne kuhinje Srba sa Kosova.Zamisli na istoj tribini ,,Čoviću legendo" i ,,Kosovo je Srbija.Kakakv paradoks i vredjanje jadnog naroda dole
L

Lozac

pre preko 2 godine

Aj dosta lupas.
K

Koma

pre preko 2 godine

Nikad u životu nisam sreo Srbina sa KiM da potvrdi tu priču o doktoru mašinstva, a upoznao sam ih baš puno.
S

SamoPartizan

pre preko 2 godine

Bar će danas biti uz najbolji i najvoljeniji klub na ovim prostorima.Crna Gora voli Partizan!!!
I

ISTINA

pre preko 2 godine

Da BAR ,BUDVA ,HERCEG NOVI ,BERANE, PODGORICA I CEO NIKSIC ,,CRNO BELI" VISE PUTA DOKAZANO .