Komentari na vest

Partizanu će glave doći vetrovi koji duvaju u reketu, Lesora niko ne može da zameni

Z

Zijani

pre 3 meseca

Doći će im glave Zvezda ili FMP kako oni zovu pa sad,šta vam lakše vi izaberite
z

zorge

pre 3 meseca

Ukoliko je ovo kraj povredama, onda to znaci da dolazi vreme stabilizacije i napretka igre...Kod Partizana ona ce se ogledati u jakoj odbrani koju ce igrati spoljna linija(Jaramaz, Avramovic, Smit, Panter, Naneli, Doudzer, Ponitka, Trifunovic) i dopunskoj odbrani krilnih centara (Ledej, Smailagic, delom Kaminski i Vukcevic, tako da klasicni centri Kaboklo i Koprivica nece biti na vetrometini..Sa tri igraca na spoljnoj liniji u II poluvremenu protiv CZ Partizan je pokazao koliko je cvrst, brz i ubitacan..Andjusic je konacno visak koji mora da ode, a umesto njega iz podmlatka forsirati Dimitrijevica(17,212), vrlo pokretljivog, meke ruke i igraca sa kosarkaskom inteligencijom.
K

Klaboko

pre 3 meseca

Klaboko nije prošo pored centra. Bolomboć za klasu bolji igrač. Kamenski dobar napad, odbrana kao Tobi! Očaj.
M

Mauro Tasoti

pre 3 meseca

Partizan je svoje kikseve napravio neplanirano protiv slabijih ekipa a protiv Zvezde je svako dobio pred svojim navijačima.U ovu tezu da je Partizan pred njihovim navijačima imao pomoć sudija ne veruju ni oni sami.Bili su bolji u prvom poluvremenu,treća četvrtina tu negde a u četvrtoj Partizan toliko bolji da bi sigurno pobedio da je utakmica potrajala barem još pola minuta.
B

Bjorn89

pre 3 meseca

Prijatelji Partizan ide dalje u top8 i uzima Aba ligu. Sacuvajte ovaj komentar pa se cujemo na kraju sezone. Srdacan pozdrav!
e

evo ja navijam za partizan

pre 3 meseca

u koliki ulog...
G

Gost jska

pre 3 meseca

Pa sta radi ovaj Bolomboj, pomera ruku Kaminskom na polaganju! A bre Coki to nisi pustio na snimak sudjenja koje si objavio...
G

Gost9

pre 3 meseca

Vidi kako vas zakucao Bolomboj.
P

Pobegulji sudije

pre 3 meseca

Glavu cuvaje inace bi oni vec davno bio bivsi jugoslovenski klub.
I

Insane

pre 3 meseca

Covece, igrali ste ragbi a ne kosarku
B

Bida

pre 3 meseca

Jna narodni klu bolje lepse nego udba osnivac krcun tata cetnici sa tenkom xaxa dzabe menjate istoriju novni moleri
G

Gost Pera Trta

pre 3 meseca

Ozbiljno Insane Zvezda igrala ragbi.Poslednja dva EL derbija Partizan izveo 28 slobodnih a Zvezda 31 bacanje.Poslednja dva ABA derbija Partizan izveo 73 bacanja a Zvezda 49 bacanja.Nisam znao da je ABA kvalitetnija liga od EL i toliko o sudjenju.Samo mi navedi jedan derbi gde je Zvezda kao gost protiv Partizana izvela vise od 25 bacanja.
R

Req

pre 3 meseca

Ali JNA narodni klub hahahhahahahhahahahahhahaha o coveka sta rece i ostade ziv
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,dve lagane pobede sa pola gasa ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 30mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 13 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!
J

Ja ja ja

pre 3 meseca

2 pobede u mesec dana??pihhhh... bolje dve pobede u 4 dana :)))
T

TzT

pre 3 meseca

Ovaj rezultat nije merilo.Realan je barem 15 do 20 razlike.Da se iz partizana zahvale sudijama kao Zelimir da je svirao.
a

au

pre 3 meseca

xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxcaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa 4 meseca pisem o suludoj odbrani i dobijam minuse gde nasi centri cuvaju bekove a njihovi centri ubijaju nase bekove lesor se samo brze povlacio o egzum i papapetru snazniji cuvali centre nama ni jokic u ovoj suludoj odbrani ne bi pomogao ni adejobo i obojica zajedno .........cuj preuzimanje sve utakmice partizan tako gubi
f

fuzionisana igokea

pre 3 meseca

...je za Doktora kosarke N.Covica postala RUTINA,kad god pozeli opegla ih lagano ko na treningu!
V

Valerijan

pre 3 meseca

I meni ta glupost Obradovica nije jasna .Tako protivnik postize lake poene i tako gubimo sve utakmice !
n

ng

pre 3 meseca

mirotic upropastio pohod na prvaka univerzuma😭😭😭
m

matoriekspert.

pre 3 meseca

НЕ МОЖЕШ ВИШЕ ДА ЗАДРЖИШ БОЛ, НЕ ПОМАЖУ ТАБЛЕТЕ УЗ САВ АЛКОХОЛ И ПЛАЧЕШ ЖЕЉКО МОЈ, ПРЕД СВИМ ТИМ СТРАНЦИМА, ЈОШ УКУС ТУГЕ ПЕЧЕ НА ТВОЈИМ НЕПЦИМА. НЕ МОЖЕШ ВИШЕ ДА ЗАДРЖИШ БОЛ, НЕ ПОМАЖУ ПАРЕ, НИ ПАНТЕР НИ ЛЕСОР И КАДАА ЦИГАНИ ОПЕТ ОСВОЈЕ СВЕ ОЧИ ЋЕ ТИ БИТИ ОД ПЛАЧА ЦРВЕНЕЕЕ!
B

Bida

pre 3 meseca

Da li je moguce da sa duplo manjim budzetom Covic i Zvezda nas oduce uvek od kosarke, Zeljko odlazi!
М

Марјан

pre 3 meseca

Добро,боте, у реду је.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Bolje da si se potpisao kao Neda, Beda, ili Bide. Idi gledaj FMP. Veruj da je i njih sramota takvih pokušaja iz trećeg osnovne da se predstaviš kao nešto što nikad nećeš biti, kao navijač Partizana.
B

Bida

pre 3 meseca

Smesan su 16 stranaca ima fmp skuplji duplo od kkp ma laz je to ko kempeco i vildoza stasu kostali njih dvoje ko ceo kkp
b

bob.f

pre 3 meseca

Problem je prava jedinica a ne centar..Sa kim centi da igraju igracima sa po 2 metra i realno bekovima..O Jaramaz ne treba pisati..Dovodimo sve bekove a ni jednu jedinicu...tu je problem..
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Pokušaj da sačuvaš ovaj komentar, pa ga pogledaj kad se kvalifikujemo za F4 . Baš me zanima da li će te bar malo biti sramota. Partizan je i bolji i jači nego prošle godine i takav će biti i rezultat , samo strpljenja rođaci.Nismo mi musave devojčice iz Železnika da teramo trenera , igrače ili upravu čim imamo lošiju utakmicu ili trening .
S

Super je bilo na Derbiju

pre 3 meseca

F4 Aba Lige ?
O

Opet izgubili...

pre 3 meseca

@matoriekspert Jos places zbog sinocnog skolovanja u derbiju? ako ako zdravo je to,kupi maramice trebace ti na kraju sezone kad budes gledao opet dr.Nebojsu kako podize opet ABA Titulu 12-tu po redu!
G

Gost9

pre 3 meseca

Smesan si.
Z

Zvr zvrrrr

pre 3 meseca

Jel se javio Lesor da slavi puteva video poziva? Zna li se šta?
Г

Групни

pre 3 meseca

Кабокло ! велики фактор у тренуцима када Партизан губи ! у последњих пет мечева је био све гори гори ...и таман се Камински довео у ред, Кабокло је начисто стао ! Ледеј и Нанели не успевају после "искакања" да заштите скок, нема физички спремног Егзума да остане са центром... далеко је од савршенства, али пропасти нећемо ...
p

papi10

pre 3 meseca

Najveca preuzimanja je imao Papapetru i tek se sad vidi koliko fali
n

niko igokei...

pre 3 meseca

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
B

Bida

pre 3 meseca

Xaxa sada ti dobar nebojsa pa viste misevi pis pa 2-2 je u derbijima kkp -fmp
D

Decen

pre 3 meseca

@bida Evo ga javio se navijac miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije!
N

Niko nije mogao

pre 3 meseca

tvojoj mami da zabrani da rodi takvog id..ta koji ce kroz citav zivot da vuce frustracije i komplekse manje vrednosti i koji ce uvek pokusavati da omalovazi uspehe EVROPSKOG SAMPIONA PARTIZANA...
L

Lično ja

pre 3 meseca

Samo neko zna šta su godine čekanja znate vi...mislim, pokojna Zvezda. Sad već FMP-u ne može niko da zabrani kako će da se zove, hehehe. Pišti I dalje, uživam.
Z

Znači...

pre 3 meseca

stiže Embid? Tamam bi se uklopio u igru sa poklonjenim penalima...
B

Banence

pre 3 meseca

ODLAZI zeljko dosta je bilo,nemas vise podrsku navijaca u opste!
O

Opet izgubili

pre 3 meseca

DRUGI PORAZ ZA REDOM U DERBIJIMA ZA SAMO MESEC DANA,ZA ZVEZDU STE POSTALI RUTINA I LAKSI TRENING!
B

Bida

pre 3 meseca

Gani s koji a drugi poraz od fmp a brzo si zaboravio pobede kkp 2 puta pa sinoc nas sugije ojadile ali nekikamo ko vi
@

@bida

pre 3 meseca

Кукање гробара на судије после јучерашње никад веће навлакуше у корист Партизана, а на штету Звезде показује недостатак објективности и моралности код навијача Партизана.
B

Bida place

pre 3 meseca

Covece ,sramota vise
z

zeljko Robija

pre 3 meseca

A kada će sudjenje za ono gaženje deteta od pre 35 godina?
B

Bida

pre 3 meseca

Kada abolirani tvorza dzaja kokeza zika pauk i corke vrate pare drzavi i znase ko ih abolirao ukradenih od naroda zaboravi vesica i lukica za 60 milki duga
г

гост 1312

pre 3 meseca

Могу Јавор и Болтаузер, ускочиће кад затреба стандардно!
C

Cirkus..

pre 3 meseca

Bolombaj je bio jako motivisan prema zenama i decom iz Igokeje
A

A da drzava...

pre 3 meseca

...NASPE JOS 500.MIL ZA NJEN PROJEKAT IZ LAKTASA,MOZDA TAD BUDE BOLJE!
L

LXXII

pre 3 meseca

Bez sekiracije. Pokriće to slovenački sudijski lobi.
K

Korner

pre 3 meseca

Dovedite Jos nekog Centra,malo je ovo al iz Nb
C

Cer

pre 3 meseca

Zoc i Savic su svete krave za navijace Partizana i ne smes slovo kritike o njima da napises. A sve je iz teksta ziva istina, Partizan je potpuno promasio letnji prelazni rok, osim Douzera ostali su apsolutna katastrofa. Pritom Panter i Smailagic igraju 70 odsto losije nego pre godinu dana. Proslogodisnji Partizan bi umlatio ovaj danasnji 25 razlike. Ali nema veze, posto ne smemo da diramo Zoca i Savica, opljunucemo Ostoju, koji sa ovim stvarima veze nema.
@

@Cer

pre 3 meseca

A zasto bi opljunuli? Prosle godine smo bili nadomak fajnal fora i osvojili titulu. Zasto mora i ove godine? Treba sve da ih promenimo zbog losijeg utiska u odnosu na prethodnu sezonu? Ekipa igra solidno, moze mnogo bolje, tu se svako slaze, ali i ako ne bude u top 8, i ne bude sampion nije kraj sveta. Nece vreme stati. Evo, tvoj FMP spucao desetine miliona na 16-o mesto u EL i prvo u ABA. To su mogli i sa duplo jefiniji timom pa nikom nista. I sutra ce se igrati kosarka, i sledece godine. To sto imamo sa Zocom i Savicem nema nijedna ekipa, ne u Evropi, nego na svetu. Eto toliko.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Idi gledaj FMP, ne mlati na našim vestima, limenko.
g

ghhhgg

pre 3 meseca

Ne daju ovi da se spomene Kosovo i Metohija u komenatrima, bravo.
P

Peki30

pre 3 meseca

Sve je tačno u tekstu, tačno je da ima i vremena, ali ima li para Partizan da kao neki menja tim svakih mesec-dva, otpušta igrače dovedene pre mesec ili trenere i dovodi druge, i tako menja tim po 2-3 puta u toku sezone. Ni Lesor nije igrao od početka, nego je došao nekad kasnije, i sad fali 1 Lesor, a nejasno je zašto su dovedena 2 igrača, mršava, bez mase, skoro istog profila, na peticu
G

Gostgost

pre 3 meseca

Vama igrači ne odlaze, samo ih gomilate. A svakom ispod miliona ne dajete. Država časti, ali vama je problem kad Zvezdi ode jedan igrač, a ona dovede drugog. Pritom, vi dovodite skupe i proverene igrače, a mi dovodimo mačke u džaku. Licemeri ste na kub
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Jako su inteligentni , na gazdu i njegovu gospoju! Kad us tako pametni kako ispustiše +17 ? Botino
Z

Zoki S

pre 3 meseca

Ja sam glavati gorostas, po ceo dan sedim u kafiću u Strahinjića Bana, i tvitujem i botujem protiv Zvezde.
Z

Zeljko Robija

pre 3 meseca

Nadam se da cu dobiti jos para za pojacanja.
R

Realno aa

pre 3 meseca

Zvezda ima mnogo talentovaniji tim. Nekako je košarkaški inteligebtnija hoću reći. Partizan se oslanja samo na šutere a kad to stane nema ni rezultata. Sve u svemu Zvezda ima kvalitetniji sastav (kad su svi zdravi).
h

hhgjhjjgjj

pre 3 meseca

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
D

Deda11

pre 3 meseca

Kao zvezdas ti kazem da ne lupatas, sinoc smo na silu dobili, a sledi kup koraca i finale aba, a ne moze uvek na silu, kako nas je lako izmanipulisati to je neverovatno, posle jedne pobede zaboravimo da nam je roster busan ko sir, da nemamo 4 itd.
Z

Znači

pre 3 meseca

Toliko zlonameran text novinara. Nećete ovo objaviti naravno, jer ne volite da vam se saspe istina u oči. Lesor je fantastičan tačno je i teško je naći istog. Keminski je bolji ofanzivno od njega to je jasno. Defanzivno je jači mnogo Lesor. Kaboklo je odlično krenuo, pa se pogubio tačno je. Možda nije toliko gladan kao Lesor da dominira. Smajli takođe u raskoraku žestokom. Samo za i formaciju novinaru više skokova sinoć je imao crno beli ti. Ja Bolomboju svaka čast, a Kaminski postigao više poena uz sto postotni učinak. Retka pojava u svetu košarke. To je istina. Sezona je na pola tek idu borbe. Videti ćemo ko se raduje a kraju. Evrope pre svega, da se ne lažemo. Znači na kraju
Y

Yagic

pre 3 meseca

A u sred sezone dva derbija oducavanje od kosarke, na to cemo da cutimo? Izvini sto se pisu tekstovi i komentari. Evo od sad cemo samo u maju mesecu jedan osvrt na celu sezonu i kraj. HAHAHAAHAHA
@

@Yagic

pre 3 meseca

Pa oduceni ste i vi od kosarke na pocetku, pa se i dalje lozite, a 17-i na table EL. Nego, izvor vase srece je to sto se nadate da mi necemo igrati EL sledece sezone, ali bicete razocarani razvojem dogadjaja pred pocetak sledece, to vas uveravam. To zna i vas gazda, zato vileni po jutarnjim programima vec mesecima.
Ž

Željko druže

pre 3 meseca

Pročitaj ovo ovde, možda nešto i naučiš, ova sekcija je puna blistavih košarkaških umova zajedno sa tekstopiscem. Javi i Sferopulosu, pa onda pozovite i ostale neznalice poput Lasa, Mesine i Itudisa, da i oni nešto nauče od iskusnih košarkaških lisaca sa mocarta.
M

Madjar

pre 3 meseca

Dakle Bolomboj razbio,bas su se videle bravure,sve sto je dao je bioo tap-in ili prikucavanje posle promasaja. 🤣 Samo velicajte Zvezdu,zato se i ceskaju utorkom i petkom,sta bi ovo kad naidje Alba ili Asvel 🤣
P

Pola

pre 3 meseca

madjar...pola....
b

banence

pre 3 meseca

NIKOLA RETUTAT JE 2 2.KOLIKO JA ZNAM ..NEZNAM O KJIM VETROVIMA PRICAS..LESORA NEMAMO ALI IMAMO KABOKLA I KAMINSKOG..PREVISE BRZO DONOSIS ZAKLJUCKE..OVAJ MEC JE BOLOMBOJ ODIGRAO DOBRO I TO JE OK.I PORED TAKVE IRE BEZ ZNACAJA ZA REZULTAT STO SE PARTIZANA TICE A OPET UZ MALO VECU KONCENTRACIJU ALEKSE AVR. MOGLO SE I PORED DIVLJANJA PUBLIKE NEPRIMERENOG SUDJENJA NA KOJE SE COVIC STALNO ZALI STO JE APSURD CAK I POBEDITI...ZVEZDINIH NI 25 +...NEPREDSTAVLJAJU PROBLEM PARTIZANU KAD IGRA..OPUSTI SE I PROPRATI ZAVRSETAK PRVO KUPA PA EVRO LIGE I ABA LIGE I VIDECES GDE VETROVI NAJVISE DUVAJU.....SVE CE TI BITI JASNIJE
V

Voždovac

pre 3 meseca

Druže idi nek ti učiteljica pogleda tu nepismenost pa nazad u 1. razred.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Al si ti ljut druze, kako to mislis utakmica bez znacaja za partizan, sta bi bilo da ste dobili? Realno smo bili bolji od vas veliki deo utakmice, to sto ste vi "igrali" su bile divljacke trojke i pomoc sudija u poslednjoj cetvrtini, kao sto je sviranje faula na sutu za 3 koji bar jedan nije postojao ali dobro....ko gubi ima pravo da se ljuti.
D

Dijabola

pre 3 meseca

Koji od faulova za 3 bacanja nije postojao? Ali pošteno reci.
@

@dijabola

pre 3 meseca

Onaj na Naneliju, jer je napravio duplu pre toga, samo su sudije rešile da ne vide nešto što je cela hala videla.
k

kk drugoligaš 71'

pre 3 meseca

Daj još jednog centra iz NBA, niko ne može da sačuva treću opciju Cska i treću opciju Olimpijakosa Bolomboja.
z

zasto niko.ne

pre 3 meseca

postavi pitanje uprave partizana..pa valjda je i ona nesto odgovora...nema rezultata..cene karata preskupe..bacanje magle...i da li je taj predsednik kk i predednik sportskog drustva da odgovori zasto nijedan klub ne funkcionise zasto se svi klubovi imaju manjak igraca..nedostatak finansija a on gradi lux 51..jahte..dzipove..osiguranja..banje..jel to zaradio za 5godina..ili od navijaca za porez..ako ne moze da postignepodnese ostavku i nazad u prislonicu godina
M

Markusss

pre 3 meseca

Rekao bih da svaki tim ima ozbiljnih manjkavosti koje ih mogu koštati sezone. Zvezda sa slabijim igračkim kvalitetom. Zavisi praktično od forme jednog igrača. Priključuju se tu još i Jago, Bolomboj, Gedraitis, Hanga. Ali realno takno za nešto u EL. Takođe, izuzetno motivisani u ABA i regionalnoj ligi. Razumljivo da se iščupa šta može. Partizan sa druge strane sa mnogo ozbiljnijim sastavom, sa kontinuitetom. Sa ogromnom rupom u reketu, koju nikako da zatvori. Sa povredama ne nalazi formu, a vreme teče. U znatno boljoj poziciji u EL, ali se i drugi itekako pitaju. Nakon par ranih poraza, očito im ABA liga nije velika motivacija. Biće zanimljivo. Živimo u državi gde su svi u VD stanju. A trebaće na kraju godine ubediti narod ko je bolje prošao.
ž

žvazbuka

pre 3 meseca

Al se lože ganci kao i uvek a na kraju niti će ući u top8 niti će osvojiti aba ligu . Ostaje im samo KLS i derbi sa Železnikom!
m

ma

pre 3 meseca

Ko se lozi vise od vas a za deset godina uzeli jednu titulu u Aba i nijednu u Srbiji.
b

bebs

pre 3 meseca

a je zoc utego odbranu nema tu sta
P

Preža

pre 3 meseca

Sme li neki sudija da svira tehničku velikom Željku???

VecaBg1971

pre 3 meseca

Pogledaj samo razliku u ponasanju u EL i u Aba i bice ti sve jasno. U EL je miran kao bubica...
S

Smile

pre 3 meseca

Ne vidim kako sa ovako plasljivim, da ne kazem neku grublju reč, možemo pobediti u gostima bar jednu utakmicu finala Aba lige!?
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Sinoć si video da je to veoma izvesno. Brejk bez problema, jer su se za jednu četvrtinu vratili sa -17 i da je ušla ona Aleksina trojka dobili bi. Mi smo 1.mesto u ABA s izgubili u Zadru, u Hali sportova i porazima od Cedevite i Laktaša a ne ovim od sinoć. A ako nismo u stanju da ih dobijemo brejkom onda ne treba ni da budemo prvaci
R

Realno samo

pre 3 meseca

Ja ovde niti bilo gde nikada nisam komentarisao trenera ili igrace u negativnom smislu, ali neke odluke Zeljka ne razumem. Prvo drzanje Douzera sa 4 faula u igri?! Drugo, zasto se ne sece faulom poslednji napad odma u prvoj sekundi i posle ti imas celi napad!! Sta se dobija time sto branis? Nismo odbranili protiv Mege, Igokee, Baskonie, James nam spakovao trojku, Howard prosle godine isto, sada Jago, kakvo je to kockanje koje ne donosi nista osim EVENTUALNOG produzetka?!!!
O

Objektivno2585

pre 3 meseca

Pravio je Jaramaz faul povlačenjem rukom Jaga još sa svoje polovine, ali sudija nije svirao.
М

Марјан

pre 3 meseca

Слажем се. Али,мораш да дхватиш да је Жељко хард кор-кицкар. Буквакно,оно баја леши колико воли коцку,уђива у њој. И то му се осликава на терен,просто узима те ризике који нам нису чедто јасни. Некад пропадне,некад се у генерала отера. Све у свему,има свега у оних 9 титула. Поготово се слажем за фаулирање-не би ми видели терен,све бих их слао на линију пенала,поготово ове пајаце Јага и сл. Али,шта је ту је....
V

View

pre 3 meseca

Da su slozni igraci kao kada hoce da se biju kakva bi to timska igra bila...
I

IVAN 82

pre 3 meseca

Nema ove sezone timske igra, agresivnosti pa ni voljnog momenta!! Selekcija je dosta lose uradjena. Prvo dati Panteru mu ovoliku platu da nam igra dobro svaku 6,7 utakmicu je kriminal i jedna pogresna odluka koja nas vec sad dosta kosta, jer ovo sto on pruza,slobodno bi mogao i Andjusic da ima ovoliku slobodu u igri. Sta reci o Pontiki, pa junior od 16,17 godina bi imao veci doprinos ekipi nefo on.Trazimo pleja od avgusta meseca,dovedemo ga na kraju decembra, on ne moze da bude u protokolu od 12 igraca?? A ocekivamja su bila da ce to biti plej koji ce biti dobar orgsnizator igre, kao i da nesto i pogodi!!U septembar znamo da je Kaminski los u odbrani,mi dovodimo Kabokla koji nista nije bolji nego on u odbrani!! Sta da ocekujemo. Ove sezone nista, mozda taj plej in ali posle ce nas svako dobiti od jacih ekioa u Evroligi. Sto se tice ABA lige kad su nas ovako sinoc istukli i pokrali, sta ocekivati u Finalu!!
R

Realno samo

pre 3 meseca

Sta ovaj covek nakuckao ovde? U oba aba derbij Bolomboj i Kaminski ne mogu cuvati jedno drugog i oboje su dvocifreni. Zvezda je napravila razliku sutem za 3 koji je u jednom momentu bio 9:1, a Partizan se kasnio vratio istom serijom. Kakve notorne gluposti su ovde izrecene, strasno.
s

samo

pre 3 meseca

Bolomboj uopste ne cuva Kaminskog,posto ovaj ne prilazi reketu,a za to da Kaminski ne moze da cuva Bolomboja si u pravu.
d

dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

Partizan ce na kraju biti sampion ABA ! Zivi bili pa videli .. Partizanova forma dolazi sada u februaru kroz ove jake utakmice u EL . Mi smo prvo mesto izgubili jos u Zadru tako da ta prica da budemo domacini u finalu je jos tada bila jasna kao nemoguca misija . Polako ce Partizan krenuti da igra sve bolje , i ovo sto se desava sada na startu utakmice gde protivnik dodje do dvocifrene razlike se vise nece desavati . Sa -21 Partizan je dosao do toga da ima sut za pobedu , Veca je katastrofa igra CZ u drugom poluvremenu i zamislite sta bi bilo da je Aleksa pogodio ?! Mislim da bi pola ovih u Areni osedelo u tom trenutku . Finale ABA i utakmice u tom kratkom razmaku ce veci uticaj imati na igru Zvezde , jer nemaju igrace fizicki spremne na taj tempo tu posebno mislim na Teodosica od koga sve zavisi u CZ. Ukoliko Partizan napravi brejk u prve dve utakmice onda resava pitanje sampiona kuci pred svojim navijacima . Po kvalitetu jako moguce jer je Partizan bolji tim . Videcemo do kraja ima jos mnogo , bice tu jos povreda i poraza sto u EL sto u ABA . Zvezda je odbranila domaci teren kao i Partizan prosle godine tako da ovo nista ne znaci . Mislim da po prvi put domaci teren u finalu nece biti odlucujuci . Sad EL ! Zvezdi poraz od Valensije definitivno rusi sneska o plasmanu medju 10 , dok Partizan najjace utakmice igra pred svojom publikom sto je idealno za podizanje samopouzdanja i da igraci dodju do zeljene forme kroz te meceve za eventualno finale sa Zvezdom . 🤷
b

bjankonero31

pre 3 meseca

Pbolomboj razbio centre??? Covek dao sve koseve iz drugog planw i na asistenciju bekova na koje su izlazili centri partizana sto znaci da je do bekova partizana a ne do centara.Ova pobeda i nacin na koji je dosla nema veze sa proslom.Ovaj put su bekovi probijani i centri su bili koletaralna steta.Krpili rupe bekova a njihovi igraci to koristili za lake poene
M

MOT

pre 3 meseca

Kakav tekst,stvarno bi urednik ovde trebao da reaguje i cenzurise ponekad. Partizan je dobio u Oktobru i Novembru dva puta u nekoliko dana istog ovog protivnika ne secam se ovakvih tekstova nesto
G

Gostgost

pre 3 meseca

Bitno je da imaju jednu konstantu, a to su bonus igraci, koji sramotno navlace za njih na apsolutno svakoj utakmici. Da ekipu koja kosta preko 50 miliona ove godine, ili preko 30 prosle, konstantno moraju da guraju sudije, to nije normalno, a i govori puno o kvalitetu te ekipe i trenera. Ako ih pro**nja sut, razbice te, ako im odigras odbranu, tu su sudije da ih poguraju, ali ako ti pogadjas, ni sudije ne pomazu.

Sakur

pre 3 meseca

Partizan lagano dobija ovo u finalu
B

BANENCE

pre 3 meseca

PRODUVALO JE SINOC NA SVE STRANE... NIKO NE PISE ZELJKOVO KOCKANJE SA DOUZEROM GDE MU JE PAMET BILA COVECE...
6

66778

pre 3 meseca

Partizan ima problema u reketu to je ocigledno ali imaju jos problema. Partizan ima ozbiljan igracki kadar po imenima bi trebali da budu medju cetiri u evroligi ali nema timske igre bas dosta toga se svodi na individualni kvalitet igraca. Zvezda je dosta gresaka napravila u prelaznom roku ali i to se moglo ispraviti u novembru ili decembru jednostavno bek je trebao dosta ranije da stigne i krilnci centar je morao jedan da se dovede ali ocigledno je uprava nesposobna da to uradi i to ce kostati Zvezdu nekog solidnog rezultata u evroligi.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Hahahhahah, po imenima među četiri, ništa Real, Barsa, Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče, Makabi. Po imenima, svi dupli jači od nas. Olimpija Milano (po imenima), ostale da zanemarimo. Kako samo izmilite posle našeg poraza, do tad vas nigde nema...čudo jedno. Vi se već deset godina brukate elementarnim nepoznavanje košarke, pre svega. Ali ste šou,da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. Toliki ste nemači pojma da ste sinoć zviždali vašem igraču (Smartu) kad je izlazio na zagrevanje, misleći da je Panter. Ono, nema dalje, ni niže od toga.
a

all grobar

pre 3 meseca

Ljudi ali ja sam idalje u soku, Jago da proleti Smajlija i Jareta i da im ulaz pored njih dvojice zivih i zdravih eeeej
2

23311

pre 3 meseca

Jago ima srce kao malo koji igrac izuzetno mi se to svidja kod njega da je malo visi bio bi medju najboljim igracima u evroligi. Jaramaz i Smailagic su bas precenjeni igraci pogotovo Jaramaz a i Smailagic je u dosta meceva sa Zvezdom ispadao smesan ali bitno je da on zna da uzme mikrofon i da vodi navijanje.
B

Baš

pre 3 meseca

mi je drago što si još uvek u šoku. A taman si se ponadao.
G

GETAFIX

pre 3 meseca

A zamisli kako je Smajliju i Jaretu.
a

a zasto

pre 3 meseca

si ti u soku..bilo u baskoniji..protiv mege autokos..onaj mali iz igokee..i jos par slucajeva i sada sokirani..pa razbice nas i porodicni klub iz hercegovca..oni po bidzetu mogu igrati aba ligu
R

Rebel

pre 3 meseca

pa naravno da imamo promaje, kada nam igra zavisi hoce li Dozuer pogoditi sve ili ponesto Punter
J

Junker

pre 3 meseca

Ovo je mozda i teze palo grobarima nego poraz u finalu Aba pretprosle sezone. Prica bila da ih ne zanima, a suza suzu stize

Sakur

pre 3 meseca

Pa vama je ovo najvaznija utakmica sezone jer ste kao po obicaju izduvali u evroligi pa daj da se vadi sezona
S

Sbbet

pre 3 meseca

Ništa treba početi tuci ko oni, pa nek na kraju igramo 5 na 3,le branko košarkaš e živote!!!!
G

GETAFIX

pre 3 meseca

Samo pogledaj odnos slobodnih bacanja kao i u kom minutu IV/4 tim koji juri rezultat ulazi u bonus pa će ti neke stvari biti jasnije.
m

ma

pre 3 meseca

Ko vise tice od vas,Boze sacuvaj?Samo onaj Ledej tuce za rrojicu.
i

ivko svemirko

pre 3 meseca

Lebranko profesionalni dizač pehara... Toliko ih ima u vitrinama da kad gosti dođu u bg prvo idu kod lebranka kući da vide muzej pa onda obilaze sve ostalo... Poslao pecaroša u penziju da plovi barkom po jadranskom moru, bogdana slinu da ga nije skinuo sa priveska nikad ne bi otišao preko okeana, školovao svakog vašeg pleja zadnjih 10 godina, pantera od 3 miliona odučio od košarke, duloa poslao kod grofa drakule u rumuniju a ove će velikog želimira poslati u dubai... Kakav je, takav je ali ima veće srce od cele vase američke petorke koja je sinoć igrala dobar deo utakmice.
h

heroj

pre 3 meseca

Pa džabe ste anestezirali navijače jučerašnjim tekstom kako Partizan nema šta da izgubi. Satraše se da stignu juče, upregli i sudije al be vredi. Sad histerišu na društvenim mrežama i hvale Ledej koji im preti da ukrade kult ličnosti svetog rumenka
v

vas

pre 3 meseca

Pa što najtrofejniji trener ne napravi igru
T

Torbicis

pre 3 meseca

Pa igra se ne pravi u januaru,videces kada dodje vreme, mnogim igracima je oborena forma,pa i dalje sa svima igramo na jednu loptu,kad Zeljko pusti momke sa lanca realno dve ili tri ekipe su mozda bolje od nas u e
a

a sto

pre 3 meseca

ne pitas predesnika sto nije doveo igrace na vreme..ako trener i trenira inpregovara sa igracima..koja je funcija predeednika..da slusa sasu kovacevca
К

Краљ

pre 3 meseca

Гази шампионе !!!
9

9o

pre 3 meseca

Svi su krivi samo žocika nije
M

Milojko Arsenic

pre 3 meseca

Bolombaj je bio jako motivisan prema zenama i decom iz Igokeje
R

RealNo1

pre 3 meseca

Нема то везе са Лесором већ са игром Партизана ове године. Немају 3 акције по мечу, све се своди на индивидуални квалитет.
L

LD

pre 3 meseca

Vidi se ogromne rupe u oba sastava sto ce ove sezone biti kljucno za ne pravljenje iskoraka u Evroligi. Partizan ima skup dobrih i skupih igraca koji cine generalno ispodprosecan evroligaski tim. Zvezda ima sataras od sastava gde cela igra zavisi od jednog igraca od 37 godina ali kao tim je bolja od Partizana i osvojice sve ove sezone (ako Tea posluzi zdravlje). Sportski pozdrav!
g

gostq

pre 3 meseca

Jadni vi koji uvek imate isti budzet ko Partizan, a verovatno i veci. Ali niko nikad da se uhvati za to sto Partizan zaradi od karata duplo vise... Iiii ko popunjava tu prazninu u zvezdinom budzetu?!?!
b

bebs

pre 3 meseca

kako veci, zvezdin budžet je 15,8 Miliona, partizanov je 21 (ostojine reci) i zocove reci da se panter ne placa iz budžeta partizana (on lično izjavio) limar takodje kaze da panter ima 2,5 miliona po sezoni, kao sto je poznato da vam offy basketball placa zeljka aleksu i pola i graca. pritom ne pricam o vasem dugu koji se konstantno umanjuje a vi sve jači budzet. a vasu bahatost oko svojatanja arene sa grbom jaguarom necu ni da komentarišem
D

Danilo911

pre 3 meseca

Sramota je ispustiti 19 razlike u poslednjoj cetvrtini, sramota je da Dozer bude iskljucen sa onakvim faulovima.Al nema veze, doci ce sve na svoje.
P

Preža

pre 3 meseca

Sramota je ne svirati Naneliju duplo vođenje lopte, a umesto toga dati mu tri slobodna bacanja u predzadnjem napadu? Sudije katastrofa.
S

Sramota jee

pre 3 meseca

@Preža, sramota je ponistiti Naneliju trojku jer je u toku suta Svefopulos popio tehnicku gresku.
J

Još

pre 3 meseca

Veca je sramota kukati na sudjenje a ne primetiti da poraz lezi u losoj igri. Primiti preko pedeset poena u prvom poluvremenu,Ej pa to mogu samo dunsteri.
@

@sramota je

pre 3 meseca

Ne dosuditi nesto pa dati tehnicku treneru jer je rekao Ejjj. Ili je jos veca sramota da ti se Zeljko nacestita celoj uzoj i siroj porodici, a ti ne smes da mu das tehnicku.
b

brine

pre 3 meseca

sramota je što radi ledej od kakao je u kkp ,udara na sve strane a nitko ga ne sankcioniše
P

Pad crnog jastreba

pre 3 meseca

Arogantni likovi iz američkih predgrađa....aterirali.
e

exe

pre 3 meseca

Zasto ne pisete malo o pretnjama organizovanim komentatoru Arene sport, koji je rekao istinu, Prete sudijama prete novinarima ko kod kaze nesto sto nije u njihovom interesu,I to organizovano . Zasto ne zastite svoje kolege od divljaka koji navijaju za JSD?
C

Cirkus...

pre 3 meseca

Ma gurale su sudije Zvezdu i u evroligi jel tako?
C

Crveno beli!!!!

pre 3 meseca

U kupu će se videti ko je kvalitetniji, neutralni teren pa izvolite grobari ako mislite da ste bolji.
G

Gost0

pre 3 meseca

Koji kup majke ti? Gde ti nece igrati 5-6 igraca. Evroliga vam pokazuje ko je kakav vec drugu godinu za redom, da vi imate Aba sudjenje u EL, bili bi bolji od Reala, ali tamo dodje sve na svoje!
e

e

pre 3 meseca

Tu se nece videti,ipak ni jedni, ni drugi nece biti kompletni.
Z

Zeazzzzzz

pre 3 meseca

Partizan se u... re na početku utakmice i teško je se vratiti posle, sve i da je bio produžetak nebi mogli ništa bez Ledeja, a ovi su igrali kao da je upitanju život i smrt. U finalu očekujem sve sem prave košarke.
G

Grobar Niksic

pre 3 meseca

Ima Partizan veci problem od "promaje" u reketu a to je da budemo iskreni postavka igraca, uigrane akcije (kojih nema) i igra bez ikakvog koncepta, a za to je isključivo kriv Zoc. Dovedes Smita koji ne igra, Ponitka bez uloge u timu sa tacno i tolikom minutažom a dosao je kao navodno pojačanje... Razlika izmedju nas i Cigana je sto mi idemo isključivo na individualni kvalitet neosporno kvalitetnih napadača, dok oni za razliku od nas imaju Teodosica koji umije da odgovori na čvrstu odbranu nekim izmišljenim pasom sirenjem prostora otvaranjem novih mogućnosti... Panter ne moze da igra protiv jake odbrane za razliku od npr Nanelija i Douzera. I nije mi jasno da Kamionski koji je ofanzivno vrhunski trpi i kritike i bude izostavljan od strane Zeljka dok igrači koji imaju toliko praznog hoda kao npr Panter su zasticeni kao Polarni medved.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Ne mlati, i idi gledaj FMP, naš nisi.
G

GOROSTASE

pre 3 meseca

Ciji si ti u kaficu?
G

Grobar Niksic

pre 3 meseca

Zato sto vidim sta ne valja nisam grobar, prastaj ljudino. 😂
Б

Блок

pre 3 meseca

Фудбал пратим много више . Када је Боломбој дошао помислио сам ,довели смо га да се "бије" у рекету са Лесором ако остане. Боломбој ми је у почетку деловао као маторац са баскета у крају...И онда временом ,капа доле мајсторе .Ћути игра ...и кад је на клупи ,мирно гледа. Закуцава и одма назад у одбрану ,нема кревељења.Јуче први скаче да раздваја.Још да имамо још једног доброг центра а не Гилеспија,Митровића и Тобија ...јер кад они уђу уместо Боломбоја ,потоп. Срећом у Аба лиги може да одмара већи део утакмица и мање да игра . Надам се да ће остати и наредне сезоне.Верујем да је доведен да буде друга опција ,али се изборио.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Kad pogledaj koga smo doveli...on je jedino pravo pojacanje, Tea ne racunam
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

‘ajte molim vas. Cemu ovakvi tekstovi. Zar niste rekli da partizai nema sta da izgubi? Sta ima veze sto su izgubili onda ?
9

999

pre 3 meseca

Pa i nema. Eto sta bi bilo i da su pobedili? Bili bi drugi kao i sad sto ce biti drugi.. I sta su konkretno izgubili ovako i sta bi dobili da su pobedili, eto ti reci strucnjak?
B

Bnm

pre 3 meseca

A KAD JE PARTIZAN ODRAO FMP U 4 DANA 2 PUTA, TO VAM NIJE BILA SRAMOTA
@

@Bnm

pre 3 meseca

Dobili ste tako prvi na srecu cistu... a dobili ste dva u momentu promene trenera, kada su se postavile stvari, vidis kako ste prosli dva puta u nepunih mesec dana
E

Epa

pre 3 meseca

zato se sinoc ginulo da se vrati milo za drago a pre svega obezbedi prednost domaćeg terena.Kad porastem,kad odraste s kazceti se samo.