Komentari na vest

Partizanu fali meso u reketu

O

OstojakisZockicSavicis

pre 7 meseci

Fali im da se izvine Misku i kazu gresni smo care,daj nam igrace tvoje ne pitamo za cenu. Spasavaj cipi projekat.
s

sezona straha

pre 7 meseci

Jel to onaj kome sviraju minimum 25 faulova po meču. Videćemo kako će proći ove sezone.

DR_PFC

pre 7 meseci

50 i kusur komentara od jednog te istog bolida. Ja stvarno ne razumem sta on pokusava. sem sto je dosadio i bogu i narodu. Zbog njega vise ne citam komentare. Cak i kad se eto nateram i udjem da pogledam vidim njegovih 10 komentara u prvih 15 i cao, zdravo. Idiot.
J

Josh Nebo

pre 7 meseci

I LIKE KAMINSKY
l

lion zion

pre 7 meseci

sad im ne valja nba centar e dokle se to granici sa ludilom kaminski im sedi na klupi?za to dovode prekaljene nba zvezde?wtf
Z

Zasto je

pre 7 meseci

Koprivica ostao meni jasno nije...mali pojma nema
T

Toto-ko-tunjo

pre 7 meseci

Dobio ga sinoć. A i tek će ga dobijati. I u reketu, a i van njega.

Sliks17

pre 7 meseci

Treba svaku da sudi Javor, Koljensic, Hordov i Petek i nema problema za KKP nikad

Sliks17

pre 7 meseci

I da Pukl, njega zaboravih
4

4 jahača

pre 7 meseci

Apokalipse

Rex

pre 7 meseci

Da su nam oni sudili prosle sezone prosli bi i Real na 0 2 su ih sigurno povukli taman nam sredili top 8 jel tako?

Sliks17

pre 7 meseci

Treba svaku da sudi Javor, Koljensic, Hordov i Petek i nema problema za KKP nikad
L

Lesor

pre 7 meseci

Je najveci gubitak...to se znalo od prvog daba

Sliks17

pre 7 meseci

Treba svaku da sudi Javor, Koljensic, Hordov i Petek i nema problema za KKP nikad
g

gost 011

pre 7 meseci

nema dobrog centra da je slobodan ako znate nekog napisite ime
A

Aco druze nas....

pre 7 meseci

...sipaj nam jos 300 mil.u igokeu vidis i sam da ovih 100 sto si nam dao na pocetku sezone nije dovoljno da se pobede Studenti!
L

Luja

pre 7 meseci

Ne bi bilo do zgorega pojuriti brata Jabuselea. Ima on mase a i slagao bi se sa navijačima. Šteta što je Egzum utekao , odlično bi se slagali.
P

Plastika

pre 7 meseci

Ali pazite ovo,Makabi koji se sad zove Plastika odeljko Plastizan,koja koincidencija,zar ne?
d

da podsetim

pre 7 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
T

Ti si čoveče nepismen ! ! !

pre 7 meseci

Tako da broj pluseva samo opisuje vaš mentalitet.
S

Somboled

pre 7 meseci

Po mom skromnom mišljenju Obradoviću (Partizanu) nedostaje Jokić (on ima mesa), za razliku od Mirotića kome je nedostajalo 5-6 kg !
d

decenijasi

pre 7 meseci

Sve se vraca na svoje mesto kako i treba da bude,i sledecu celu Deceniju isto ko i proslu nema od titule i EL nista za vas,stvari se vracaju na svoje mesto!
n

nebojsa18

pre 7 meseci

Koliko dugo vi niste videli titulu i evroligu do dolaska ovog rezima?
д

да, да...

pre 7 meseci

...рекордер је бивши Партизан који је прву титулу чекао 31. годину 😂😂😂
p

peđoni

pre 7 meseci

samo sanjaj

@да, да... |

pre 7 meseci

Mozda titule iz drevnih vremena i tada 3 puta smo bili izjednaceni na tabeli ali odlucio kos kolicnik ,tada se nisu ni igrala Evropska takmicenja a titula uzimala i posle 2,3 utakmice preslikano kao Zvezda sada bez konkurencije jos sa svojom filijalom. Stvari su dosle na mesto kada se Partizan vratio u Evroligu videlo se odma ko je statista a ko klub koji hoce da se takmici i bori.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Opet grobarski admin i opet cenzura komentara.
@

@nenad

pre 7 meseci

Pa njihovim sponzorima jos krivo zbog one sinocne katastrofe u izraelu,zato cenzura,ne mogu lako da prebole..🤣
n

niko igokei

pre 7 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se toliko ponose!
G

Goss

pre 7 meseci

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL prosle godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!
p

podesen

pre 7 meseci

Mislis na ovu sezonu i licencu.
M

Milioneri

pre 7 meseci

Barselona prosle godine nudila panteru 2.5 miliona po sezoni a on odbio jer mu igokea povecala za jos 100k tako da sad za jednu sezonu u laktaskom klubu inkasira cak 2.6mil po jednoj godini,cisto da se zna koga sponzorise drzava i ko ima najskupljeg igraca u evropi!
M

Makabi

pre 7 meseci

Kako sam se sinoc grohotom smejao🤣🤣🤣
P

Pogodite koji?

pre 7 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
g

gost987

pre 7 meseci

Kao da je neki Supermen umešao prste?
P

Plastika makabi

pre 7 meseci

O tome koliko je Zvezda dobar tim skockala govori i arlaukanje navijaca suprotnog tabora koje je jace nego ikada!
P

Praja

pre 7 meseci

Ajmo malo iz strucnog ugla. Jedini tim u Evroligi koji nije kompletirao roster i koji je doveo igrace iz NBA je Partizan. Zasto niko u Evroligi nije doveo igrace iz NBA? Pa zato sto su totalna nepoznanica i veliki rizik. Od toliko igrača na evropskom trzistu mi nismo ni jednog pravog doveli. Dovesti Jaramaza koji 4 meseca nije igrao je van svake pameti, kao i opet igrati Evroligu bez plejmejkera, uz to fali klasicna petica. Vecina bivsih i sadasnjih igrača i trenera misli ovako, ali nece da se zamera Obradoviću. Znamo da nemamo para da dovedemo 11 igraca kao neki, ali mogao se napraviti bolji izbor i dovesti jos nekog.
1

11torica

pre 7 meseci

Ali nekima je otislo 11 igraca,dva reprezentativaca,6 stranaca i plus markovic,raduljica,topic. Zato ima uvek da trunete,posto imate duletov sindrom mrznje i zavisti. I totalno plus nerealni. Vama je ostalo 9 igraca,tj. 10 ali kad je neko proklet i sve u tudje dvoriste gleda,sta reci.
i

igor978

pre 7 meseci

Partizan ima daleko najslabiji tim u EL kada su fizikalije u pitanju - pogledajte projektovanu “prvu” petorku kakva je planirana: Avram, Panter, PJD, Leday i Kaminski - sve su to “mekani” igrači ili nedovoljno snažni za svoje pozocije. Pro tome su svi užasno spori sa loptom osim Avrama. Rezerve bi bile Jaramaz, Ponitka, Nunnaly, Smailagić, Koprivica, Anđušić, Trifa! Jel ovo vama tim za F4? Jako loše odražwn orelazni rok, izgubili smo atletski jake igrače a doveli zamene koje ni po kvalitetu ni atletici mogu ODMAH da donesu napredak. Sa onakvom igrom kao sinoć mi teško da možemo ikoga da pobedimo u EL, ozbiljna šok terapija pod hitno, kao i centar.
D

Drvo

pre 7 meseci

A šta je Balvanša Koprivica?
M

Mop

pre 7 meseci

Da nije možda.... Drvo kao i ti
p

plazma

pre 7 meseci

Zasto vređas? Po kom osnovu? I da si neki stručnjak, a nisi nikakav, to nije lepo ponašanje. Tastatura trpi sve ali takva glava ostaje na žalost ovog sveta.
M

Mauro Tasoti

pre 7 meseci

Svi pametuju i kritikuju posle prve utakmice i to na strani protiv Makabija.Treba vremena da se novi igrači uigraju i prilagode na klub i Evropsku košarku.Da je Kaminski došao mesec dana ranije sad bi bio potpuno drugi igrač.Treba verovati iu Željka i igrače i sačekati još jedno ili dva pojačanja.Sigurno je da Jaramaz može da odigra bar kao Madar a da Tristan,Trifa i Balša bar malo napreduju u odnosu na prošlu sezonu.Panter,Ledej i Naneli će sighrno doći do svog nivoa a Aleksa je sigurica.Ma biće to OK kad najviše bude trebalo.
M

Miloschcichoi

pre 7 meseci

Ja ne znam u cemu je problem ali ocigledno ga ima. Ja kao laik vidim da nam fali mesa i da nam fale odredjeni igraci a jedan zeljko da ne vidi? Nesto se desava, sta je ne znam ali necega ima. Prica se o novcu dosta, prohodi, soonzori itd a nista se ne desava, zvezda je nasula 10 top igraca u 3 dana i to je to a mi kao debili neki
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Može i bez kao.
p

pfc

pre 7 meseci

Pod hitno Cameruna Pejna i Bismarka Bijomba pa da pricamo dalje
Z

ZapadnaSrbijaCrnoBela

pre 7 meseci

Nemojte da vas cudi ovo naruceno botovsko pisanje jednog ili dva coveka na svakoj vesti o Partizanu Pojeli su se u sebi prosle godine zbog Partizana i celokupnog utiska kao i izjava svih igraca,trenera on Areni i klubu.Pokusavaju sad da kopiraju to sa dronom i vatrom ali ne vredi kad su takvi kakvi su i traju tek 12 godina.
M

Mozguuu

pre 7 meseci

Jel ti shvatas da to sa dronom i vatrom radi ista kompanijaj i nema veze sa partizanom? da li ti shvatas to?
д

да, да...

pre 7 meseci

...давно беше 2008. 😂😂😂
d

d. g.

pre 7 meseci

Da ste dali Milutinovu platu kao recimo Nanelija dobili biste najboljeg evropskog centra. Ovako se češete gde vas ne svrbi.
p

pst

pre 7 meseci

Vama treba crtati. Milutinov je Zvezdas kome ste pretili da ako predje u Zvezdu da cete ovo te ono. Pametan momak sigurica Oli i velika lova. Na kraju krajeva ziveo je tamo duze nego kod vas. Zar mislite da je budala da ga zalko strpa na klupu kao i sve Srbe.
Е

Ел Думо

pre 7 meseci

Маните се милиона,камиона и авиона...Такве коментаре више нико озбиљан не чита.Вређају интелигенцију.Наравно да мора да се улаже у тим ако не желиш зачеље ЕЛ.Рекао бих, на основу улагања да оба тима, имају буџет од неких 15 мил евра.С тим да су оба клуба задржали по неких 2-3 мил у резерви за доселекцију.Или можда неке друге комбинације...Него,проблем Партизана?Отишла су му 2/4 најбитнија играча из прошле сезоне (Лесор и Ексум) а њихове замене тренутно нису ни близу њиховом квалитету и доприносу.Под кошем је Камински тренутно неупотребљив,док је Лесор био у Топ 3 центара ЕЛ.То је први велики проблем.Други, одласком Ексума Пантер је додатно оптерећен противничком дефанзивом.Нема ко да га растерети.Ако брзо не пронађете 2 врло квалитетна појачања на 1 и 5 црно вам се пише...
G

Gost1234

pre 7 meseci

Fali i plej isto...
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Slažem se u potpunosti, čak plej pre svega. Sinoć smo izgubili 5 lopti na prenosu i primili 10 lakih, poklonjenih poena, što je protiv ovakvog protivnika nenadoknadivo. Imali smo mi i sa Lesoorom prošle sezone problem sa skokom u odbrani, to se da korigovati i uigrati, ali bez ozbiljnog organizatora igre ne može se igrati ozbiljna košarka.
K

Kikili

pre 7 meseci

Partizan je klub sa istorijom, trebalo je da nekako dovede Lovernja umesto Kaminskog, jeftiniji je definitivno i ginuo bi za Partizan, a ostatak novca da potrosi na zamenu za Lesora. Bas nam fali zver od centra kakav je bio on. Nadam se da ce Kaminski da proradi. <3
д

да, да...

pre 7 meseci

...без Мишка можете да заборавите на играче као Ловерњ. Реалност вам је Камински 😂😂😂
d

d. g.

pre 7 meseci

Dovesti nba igrača bez evro iskustva je mačka u džaku. Sa Kaminskim i Douzerom ste rizikovali. Videlo se i na sp da se nba igrači teško prilagođavaju fibinim pravilima.
Z

Zeljko 1212

pre 7 meseci

Al kad oni ej kazu u Areni postavljaju rekorde,a Zvezda pre toga igrala EK u Areni i nekoliko utakmica u EL kao kopiramo njih hahaha, njihov kapiten preti pred pocetak sezone kao njihova kuca i ostali,juce na Zvezdinoj utakmici nema Instagram navijaca, kamera prikazuje ljudi pevaju, zene sede, a sa druge strane svi telefone drze, slikaju stori da se pohvale da su bili, i oni nemaju 70000 navijaca u 2 dana, oni prate samo kosarku i skupe 20000 ljudi vauuu
t

tango smrti

pre 7 meseci

momak, Partizan je uvek igrao TOP 16 Evrolige u Areni do 2012 godine, protiv PAO jos uvek drzi rekord po broju navijaca, dok je Zvezda bila Zvezda, a FMP bio FMP... tako da eto, sad znas...
b

belkandjo

pre 7 meseci

Trifa, Jaramaz, Ponitka, Kaminski morajubda lete. Jednostavno nisu nivonkoji nam je potreban. Čak i Doužer je limitiran, ali s'obzirom da nemamo rezervnu dvojku i trojku za Pantera i Nanelija, onda treba da ostane, jer Andjušić je jedino za Aba ligu da odmara pomenute. Koprivica je sjjan defanzivno i tu će biti čak i bolji od Lesora, ali je problem što u napadu ne postoji, a čak i slobodna bacanja su mu užas. Smajli je dobra streč petica, a Tristan na četvorci može da eksplodira tako da Kopriva Smajli Ledej Tristan je dobra četvorka gore, plus Kenan Kamenjaš umesto Kaminskog, i ostaje love za solidnog pleja, jer Aleksa ne može sam izgurati celu sezonu. Dalas Mur je kao kec na deset.
a

ali ovo

pre 7 meseci

kada im tepa smajli,kopriva stvarno neprocenjivo!
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Znači, stiže Mirota.
T

Tomy

pre 7 meseci

Žoc je klikeraš, on brz shvata situaciju i gde su snage i slabosti tima. Dok ne pokušaš sa novim igračima ne znaš na čemu si a sada mu je već jasno na koga i na kom nivou mora da računa. Mislim da su u upravi bili sentimentalni prema nekim domaćim igračima koje su ostavili u timu, čisto da odmaraju glavne igrače, ali to se neće desiti u EL, već samo u ABA takmičenju. Takodje, Žocova filosofija totalne košarke gde svi igraju sve se razbija na pleju jer je Makabi to napao udvajanjem i zonskim presingom na polovini Partizana i pokupio par lopti. Žoc se nadao da će njegovi igrači makar prevesti loptu pa će posle lako ali tu koncepciju iz prošle sezone su svi sada provalili i napašće Partizan na prevodjenju lopte, pa će Panter da se umara igrajući pleja. Takodje, svi će timovi sada više da šutiraju trojke i idu na skok jer vide da Partizanov tim nema čvrstinu pod skokom. Mada, Partizanova igra će rasti jer se vidi da nisu u formi i kad nakon nekog vremena steknu samopouzdanje, to će izgledati dosta bolje.
o

ok

pre 7 meseci

Svaka cast sttucno elaboriranje ns nivou na kom je klub. Prepoznatljivo, prosek proseka. Pogresna procena uprave otisla dva igraca koja su bila igra tima. I sa njkma bez sudija bila bi propast. Ovako bice smejurija od sezone.
a

all grobar

pre 7 meseci

Nama fali pre svega plej!!!
S

Saša Le

pre 7 meseci

Vam prvo treba trener. Žocovo vreme je prošlo, svi treneri su ga pročitali kao bukvar. Opet igrate samo napad bez odbrane, ponovo krećete sa 90+ po meču. Sa ovim igračima Trinkijeri ili Džikić bi bili u egalu sa Makabijem koji ništa nije jači od vas. Aleksa je u životnoj formi i ovaj sinoć urla na njega, pa da on nije sinoć pružio fantastičnu partiju izgubili bi sa 50 razlike.
a

all grobar

pre 7 meseci

@Le Kako volim takve kao ti sto posle jedne utakmice donosis zakljucke. Ne znam da li si primetio da se Zeljko juce drao na sve i Zeka i Smajlija i PJ i Kaminskog i on to radi od kad je seo na klupu i stvarno sta je tu problem. Imas trenere kojima je to stil koji su nervozni, a imas i kontru. Jos jednom prof Aca Nikolic - onog trenutka kad prestanem da se derem na tebe, to znaci da sam digao ruke od tebe. To da je Zeljko prolupao, da je prevazidjen, su ciste gluposti, tako je bilo i za Karija, tako govorite i za Zeljka. Zeljko gde god da je radio imao je uglavnom los pocetak sezone i tim se dize iz utakmice u utakmicu. Sezona je duga, igrali smo protiv veoma dobrog tima, kod njih, tako da sacekamo jos malo.
P

PFKNS

pre 7 meseci

Da li je moguće da par isfrustriranih likova možda i jedan na svaku vest o Partizanu ostavlja iste komentare?Ovaj jedan napiše da Kaminski ima 2.4 miliona i ostane živ znači neverovatni kompleksi od Partizana.
s

stafo

pre 7 meseci

smešan si
V

Van Boting

pre 7 meseci

Nije ovo slučajno. Neko je dao uputstva da se orkestrirano piše protiv Obradovića. Vrti se 10 istih rečenica po svim komentarima. Bot brigada je u akciji. Čak nisu inventivni da nešto promene nego bukvalno kopiraju iste rečenice.
z

zasu

pre 7 meseci

čović dao uputsva da se vređa željko, ima i terza svoje botove, dobijaju platu za to što rade. Zato su i komentari ovako glupi, jer nemoguće je da su oni toliko glupi... mada
C

CIrkus

pre 7 meseci

Sad im je i NBA Centar los hoce novog NBA centra
N

Normalno

pre 7 meseci

Da hocemo kad je ovo tanko, vi kad ste izgubili na pocetku promenili ste ceo strucni stab i doveli Duska, otpustili Adamsa doveli iz NBA Vildozu i Kampaca ne vidim problem sto da i mi ne dovedemo jos nekog iz NBA? I onako u rosteru imamo 13 igraca a vi 16.
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Mi smo 7 od 8 izgubili i to nas je kostalo plej ofa.
G

Gosat26

pre 7 meseci

@Normalno Apsolutno nikakakav problem, nek dovedu koga zele i nek plate koliko zele, ali te sporedbe sa Zvezdu i njen startni budzet lani (cak i krajni budzet bio 20%manji) su ti malo...bezveze :)
s

senseimaster

pre 7 meseci

@normalno-samo je razlika što smo mi doveli infijance pa ih zamenili nba igračima a vi ste doveli nba igrača pa bi opet da ga menjate nba igračem...mala razlika ali skupa i bitna
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Eee kakvi ste licemeri doveli Kaminskog centra koji ima 8 nba sezona iza sebe kog placaju 2,4 miliona godisnje i nezadovoljni ,pa koga bi vi Andrea Dramonda ili Deandrea Dzordana mozda?sram da vas bude a prozivate nas koji smo doveli Tobija koji je prosle sezone bio treci centar barse i Bolomboja koji nikad u karijeri nije imao neku bitnu ulogu u svojim klubovima iako je igrao i za oli i za cska.
K

Kevin Zmija

pre 7 meseci

Kaminski je bek šuter zaglavljen u telu centra.
S

SENDVIC BRIGADA

pre 7 meseci

TOBIJA PLACATE 4,3 MILIONA EVRA AKO JE kAMINSKI TOLIKO KOLIKO KAZES SENDVICAR..
k

kokosari

pre 7 meseci

doveli ste dva centra sa f 4 malo li je...bolomboj svuda bio drugi il prvi centar,tobi godinama prvi centar valensije,drugi barse gde je gle cuda primao u barsi tricavih 1,5 po sezoni..
k

kOSKA12

pre 7 meseci

i vi ste doveli adamsa pa ga oterali pa doveli vildozu pa kampaca i sta je sporno?? ako fali, fali igrac, i docice
@

@kokosari

pre 7 meseci

...kaminski ima vecu minutazu i ucinak u nba nego bolomboj u evropi a exum je iz barse dosao sa mnogo boljim ucinkom nego tobi ali se predstavljalo kao da je dosao neki igrac koji tamo nije imao mesta, pa je dosao zbog vece uloge. u sustini, skroz smesna prica.

Sakur

pre 7 meseci

Al kada su grobari pricali za Lesora da je odigrao maksimum svoj u Partizanu i bolje da ide doci ce bolja zamena ahahahahahah valjda su sada shvatili ovi iz Partizana kakvu su gresku napravili sto mu nisu ponudili bolji ugovor
P

PREDLOG

pre 7 meseci

Gde je i šta radi Nikola "Nick" Rakočević i ima li kvalitet za Partizan?
p

pasjapoljana

pre 7 meseci

a mozzart je navukao ljude tekstovima od juce gde su hvalili partizan i poredili iskustvo igraca partizana i macabia i objavili kako ne igra Nibo. a za zvezdu ste navukli ljude sa pricom da ne igra Nejpir. super ste
Z

Zumbul

pre 7 meseci

Taj Koprivica nema veze sa zivotom. Gde ga nadjose samo? Ah da, tata pogurao...
4

446

pre 7 meseci

Da je samo on nego i trifa,kaminski,jaramaz a nikakvo mi poverenje ne uliva ni dozier.
C

Cirkus

pre 7 meseci

Kazu da se finansiraju sami a onda placu da im je zatvorena slavina 🤣🤣🙈🙉🤡
B

Bitno

pre 7 meseci

Da vama otvorena slavina i to dve jedna u kk, druga u fk.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Oprao ih Makabi bez najboljeg igraca 🤣🤣🤣
M

Menadžment

pre 7 meseci

Ne znam čija je genijalna ideja bila da zverinu od 100kg (Lessorta) zameni štanglicom od 20kg (Kaminsky)...
P

Pacer

pre 7 meseci

Sve zavisi od kocepta tima i taktike. I Rebrača je imao 30 kilograma sa krevetom pa je Partizan uzeo evro titulu, ali je imao na bekovima Đorđevića i Danilovića.
R

Real(no)

pre 7 meseci

Nephodno naći način za pozdrav sa Kaminskim i trojicom koji igraju po osnovu nepotizma.
a

aaaaabbb

pre 7 meseci

Dajte opet humanitarnu akciju za prikupljanje novca. Siguran sam da ima ovnova koji bi platili. Eto para za dobrog centra.
S

SEVERNA KOREJA

pre 7 meseci

Partizanu fale novcana sredstva a slac=vuna je ocito zatvorena nakon titule...a za druge otvoirena opet,jedna god navlacenja i dat privid ravnopravnosti pa opet potpuno favorizovanje zvezde
G

Gost156

pre 7 meseci

@SEVERNA KOREJA 20% veci budzet (kaze Ostoja) a lani se zna da je bio 20milke, tako da tesko malo da je neko zatvorio slavinu
@

@severna koreja

pre 7 meseci

...zatvorena slavina a dovedena 2 extra nba pojacanja i dva evroligaska. kaminski ima 400+ utakmica po 20+ minuta. PJD je igrac na nivou sabaza sto se nba reputacije tice. kako li izgleda kada je otvorena?
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Ako uskoro ne dovedu plaja i peticu, ova sezona je završena.
e

evo

pre 7 meseci

sad će.
C

Cirkus

pre 7 meseci

Kojeg to mesa ima zvezda u reketu? Po cemu je Tobi meso ? mitrovic? Bolombaj od 2.02?
M

Ma

pre 7 meseci

Sigurno su meso Vukcevic, Smailagic, Koprivica, Trifunović,pa i onaj Kaminski koji izigrava vise beka sutera za 3 poena, nego sto igra u reketu.
д

да, да...

pre 7 meseci

...Смаилагић наспрам Митровића изгледа као Шварценегер наспрам Теодосића 😂😂😂 али није све у снази.
P

Prdule

pre 7 meseci

Fale vam Pavlovic i plej
F

Filippoinzaghi87

pre 7 meseci

Ajmo sad svi komentari, koliko jos treba da vam se sipa da dovedete igrace?! Hocete igrace niste platili porezzz?!? Panter 6 miliona za dve sezone?!! Kk Kamerun budzet 25 miliona?!? Jel vam jasno da smarate vise sa istom pricom? Na svakoj vesti 150 istih komentara, smaraci jedni zatucani. Bruke jedne, doveli ste 10 novih igraca, imate stranaca kao i mi Sto Covic sad ne ode i prica da svi njegovi igraci razumeju u boj krenite junaci svi? Sto se vise ne broje u Partizanu poeni Srpskih igraca? Pa ne broje se jer su sinoc Asvelu stranci dali 60 poena, licemeri jedni. Sto ste presli u Arenu da igrate? Nije jer vam treba, nego je to ono zatucano, sto oni da budu bolji od nas? ceo svet prica o njima, a nas nema? Pa se zato sad na silu puni Arena, uzima dron da se snima “spektakl” u Areni, klasican copy paste Partizana. Lepo se sinoc videlo na nivou 400 da je bilo 3,000 praznih mesta i posle svega ovoga vi ne mozete da napunite na otvaranju arenu, podelite jos malo karata!
G

Gile78

pre 7 meseci

Lepo si poceo komentar,a onda pokazao ne da si isti kao oni koje prozivas,nego i gori! Ako se vec pravis fin(avangarda)onda to budi do kraja!
e

evo još jedan

pre 7 meseci

kompleks,čovek je čak i prazne stolice prebrojao,alal vera domaćine....
p

prti

pre 7 meseci

hahaha kaze alo zatucani i onda krene prica Covic, deljenje karata, dron, Arena... Pa zatucan si isto kao i tih 150 koje spominjes samo drugom bojom obojen.
B

Bas tako

pre 7 meseci

Vise nema niko da pise koliko procenata Srba imaju i u KK i u FK, koliko poena daju, koliko golova daju po utakmici, sad ćute. A prosle sezone non-stop na svakoj odigranoj utakmici pisali, sad kao mulci cute.
M

Mop

pre 7 meseci

Brate dzaba pises. Oni ce isto pisati svaki dan, svaki mesec, svaku godinu. Ocigledno im je to neki ventil. Zatucano. Prava rec. Moze i ograniceno isto. Sport kad bi komentarisali prsla bi glava koliko se u njega razumeju
G

Gostgost

pre 7 meseci

To sto te te stvari smaraju i pogadjaju ne znaci da nisu istinite. A ako te istina pogadja, onda je to tvoj problem. A znamo i mi i vi kako ste dosli do ove ekipe, i ne vidim zasto vam je toliko tesko da priznate
M

Mop

pre 7 meseci

Sta da se prizna? Da posle 7,8 godina imamo priblizno isti budzet a ne da Zvezda ima 5 puta veci
G

Gostgost

pre 7 meseci

@mop - brate, po komentarima vidim da se trudis da budes realan, ali ovo si bas lupio. Imas za onu Trinkijerijevu sezonu da ste u EC imali veci budzet nego Zvezda u EL. Dakle nije moja izmisljotina, vec zvanicni podaci. Nakon te sezone je razlika isla visestruko u vasu korist, ove sezone imate jedan od najvecih budzeta u Evropi. Zvezda je skoro svake sezone kad je igrala EL imala najmanji budzet u EL, a ako nije bio najmanji, bio je drugi najmanji sigurno, isto tako evidentirano. Niste vi imali nista manji budzet do sad, ali sada kad je Zoc dosao imate daleko veci. Razlika je samo sto vi jednostavno ne umete da dovedete igrace, sto i ne cudi jer vam klub vodi covek koji sa kosarkom veze nema. Sa druge strane Covica mozete da ne volite, ali on ima preko 30 godina u kosarci. Sve ostalo su bajke koje sebi pricate.
M

Mop

pre 7 meseci

Znas kako. Svako podrzava svoj klub, ali ni tada Partizan nije imao skup roster. Lendejl dosao sa koledza, Mozli iz druge Italijanske lige. Onaj krilni centar isto je totalno nepoznat bio. Jedino plej koji dosao naknadno je bio skup. I onaj Parahovski koji totalni promasaj bio. Sportski pozdrav. Zvezda sinoc odlicna, vise njih gledao jer Partizan vec u prvoj cetvrtini delovao haoticno
1

111m

pre 7 meseci

Nema potrebe dodavati kom ukanalili su te vec gore.
M

Mop

pre 7 meseci

Komentarišemo normalno sport. Ko se ovde ukanalio. Kanale se ovde koji na ulici ni 10% što ovde pišu na ulici ni u ludilu ne bi smeli da kažu
p

primorska

pre 7 meseci

Cognitive dissonance. Obradovic se sa tim bori, uverava sebe da je sve u redu, da ima bolji tim nego prosle godine, sinoc je konacno shvatio da je vrag odneo salu. Kaminski ima takve nedostatke koji se ne mogu popraviti. Niko ne moze staviti benzinu u spore noge da se ubrzaju...Obradovic je trebao to da shvati jos na superkupu, izveo Smailagica a uveo Kaminskog i onda primio 10( 6 na obrucu) poena i ostao bez superkupa...
D

Djape45

pre 7 meseci

Tražite od Miška
m

mesa ima

pre 7 meseci

u mesari,kilogram 1000 dinara!
i

iem gosta

pre 7 meseci

Fali Lessor nenormalno.
B

Bole-bg

pre 7 meseci

Ja pricam vec 2 meseca da nam treba centar i plej, mislim da je Partizan jedina ekipa u Evroligi koja igra bez centra i pleja, ako misli Zeljko da na kecu igra Jaramaz i Ponitka koji gube svaki duel, a da mu na petici igra Smailagic pa meni to deluje smesno, ni onaj Asvel necemo moci da dobijemo a kamoli ozbiljnije ekipe od Asvela, cak i u Aba ligi ce da imamo problema kao sto se i pokazalo protiv Studenata.
A

Ala lazete

pre 7 meseci

Pa sta ste dovodili Kaminskog ako to nije centar jer na cetvorci vec imate skupog Lideja, VI bre ne znate gde udarate
B

Bole-bg

pre 7 meseci

Bitno da vi znate gde udarate sa 5 pleja u rosteru, sta se ti sekiras toliko za Partizan dal je Ledej skup ili nije.
g

ghost11

pre 7 meseci

Jel zaplakao Panter kad mu je stigla poruka obaveštenja za promenu stanja na računu?
b

benoo

pre 7 meseci

Znamo da Nejpir i Giedrairis sa po 2 milke jesu
J

Joksa1986

pre 7 meseci

benoo@ Gidra nije 2 miliona zaradio u karijeri a ne za jednu sezonu,a ima 31 godinu, ne budi smesan, covjek imao u Albi imas na Netu 450k evra, u Baskoniji 600k, kod nas nema vise od 750k sa sve bonusima, cuj 2 miliona hahaha :( Tacno svako moze da pise sta hoce :( , jeidno ako se tjesis onda je to druga stvar, bol je bol :)
D

Dexaman

pre 7 meseci

Sad ste otkrili Ameriku! Pa, svi koji imalo prate košarku i razumeju se u istu, videli su to i pre utakmice sa Makabijem. Što niste pisali pre toga? Isto tako, kad već niste pisali tada o tome, nemojte ni sada presudjivati na osnovu jedne utakmice... Jasno je svima da je Partizan igrački slabiji nego prošle sezone. E sad, možda će Željko napraviti bolju hemiju medju igračima i podići timski kvalitet...Vreme će pokazati...
@

@dexa

pre 7 meseci

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-trazi-centra-u-evropi-ga-nema-ceka-se-seca-u-nba/462679