Komentari na vest

Perasović: Svet se okrenuo naopačke, Zvezda i Partizan dovode igrače za milion evra

M

Miodrag 1

pre oko 1 godinu

Meni lično je krivo, što Zagreb, Zadar I Split, nisu prepoznali, da je košarka ta, gde postoji veća mogućnost da se učini više, nego u fudbalu, i znatno manje ulažu u nju. Jer Beograd je prepoznao trend i Zvezde i Partizana, i zato su ova naša dva kluba tu gde jesu. A krivo mi je, jer zamislite da je Cibona, Zadar ili sada Split (nekada Jugoplastika), sada jake kao što su nekad bili. Pa mi bi u svakom kolu ABA ligi imali neki derbi, i to bi bio pravi spektakl. Jer sada kada Zvezda igra protiv pomenutih klubova, meni je sve jedno i nisam toliko zainteresovan za te mečeve, jer znam da bi bilo iznenađenje da nas bilo koji od ta tri kluba dobije. A što se tiče reprezentacije, Perasović je sto posto u pravu. Jer gledajte našu reprezentaciju, koja se grčevito bori za odlazak na svetsko prvenstvo, jer nam igraju neki igrači koji po svom statusu nikada nebi igrali, jer ovim najboljima koji igraju Evroligu, ne mogu da igraju za reprezentaciju. Mi smo čak oba puta izgubili od jedne Belgije. Pa kada je ta Belgija bila neki faktor u košarci, ne samo u svetskoj, već i u evropskoj košarci, ali ako se ne varam već su se plasirali na svetsko prvenstvo.
s

sikter bre

pre oko 1 godinu

a da tavorimo ne bi nista rekao
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Hrvati u fazonu kad porastemo zelimo da nasi klubovi i mi budemo kao srpski klubovi i Srbi.
P

Podsetnik

pre oko 1 godinu

ULEB Euroliga nije isto što i FIBA Liga Šampiona. Prvak ULEB Eurolige nije bio ni jedan klub sa ovih prostora. Mali, najmanji klubovi i njihovi navijači slave 4,5,6,7,8 mesto.
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Pisao sam više puta da novac koji se daje za sport nije ništa u poređenju koliko se ukrade kroz javnu potrošnju,namještene tendere i mnogo toga da ne nabrajam. Pa koliko je dato samo za engleski fudbal? Ne možete Zvezdu/Partizan stavljati u kontekst propalog zdravsta i malih penzija, a na drugoj strani se miloni i molioni presipaju u džepove probrane elite.
m

milutin 15

pre oko 1 godinu

Nekad će ovo neko morati da objasni koji je nacionalni interes da se desetine miliona bacaju zbog evrolige,da bi se napaljeni klinci prepucavali,hleba i igara,zdrastvo školstvo sve u rasulu,prosečan čovek sve bednije živi,doći će ovo vrlo brzo na naplatu
O

Ok

pre oko 1 godinu

Nije tacno samo neradnici zive lose. Nece bato niko da ore i kopa pa onda skupa hrana. Nema radniks nema majstora. Svi kupili diplome i glume pismene a radi se o prevarantima. Cudo je internet utrioovali da tamo stanuje znanje i struka. Sto bi da uce prosto. Plate diplomi par jiljada eur. Llate toliko zaposljenje i glume struku ne skidajuci se sa interneta. E odatle ove nedrece i ratovi. Neki sebe ravnaju sa bogom. Normalno je da je cilj ne raditi a dobro ziveti. Dobar majtor ovde zaradjuje vise nego u Nemackoj. Oni prvi okrecu mute u sportu jer jedino tu Englezi mogu ziveti sa demagogijom. Ostrasceni navijaci voleci svoje klubove ovo zanemaruju i ne primecuju milione.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Perasoviću gledaj svoja posla. Da je sreće da u Srbiji ima još klubova sa bar približnim budžetima kao Zvezda i Partizan, pa da napravimo našu jaku ligu. Srbija po svemu što je radila i osvajala, zaslužuje 3 kluba u EL. Toliko medalja, pehara, vrhunskih igrača, a mi moramo da plaćamo i molimo za drugi klub u EL, sramota. A u EL veštački gurate neke klubove bez ikakve tradicije, plus što hoćete na silu da ubace Pariz i London, sramota. Posle će biti i neki Amsterdam, Brisel, Beč itd itd sramota.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

ee moj druze pa to su budzeti koje finansira ovaj nesrecni narod preko cijih ledja to sve ide
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Druze... Cibona dvostruki sampion Evrope i Yugoplastika (split) tri puta .... Srbija samo jednom Partizan... tako da jbg brate razmisli malo.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Bilo ih je,ako se sjećaš Hemofarm je bio finansijski stabilan klub koji je cesto igrao završnicu EK sve dok ga država na čelu sa žutim nije uništila za dobrobit Partizana.
B

Blaki

pre oko 1 godinu

Pa nisu bas ni hrvati bez titula, Split tri titule, Cibona isto bila šampion Evrope. Vrhunskih igrača koliko hoćeš u istoriji!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@BokiUSA. Mislio sam na reprezentativne medalje i pehare.
D

Drmrpr

pre oko 1 godinu

A sto se kroasani bune na nase blizance!? Jel spomenuo neko mozda budzet Dinama dok im Cibona ima dug 5miliona evra, pa neka Mamic pomogne... Kod nas klub ne plati dug za porez i nikom nista a firma ne plati dug za porez i ode prvo PIB i blokada racuna. Kampaco im bode oci svima a nije im izbo oci Papapetru a ni Egzum. Kapiten igra samo za kap. traku...
P

PURG E RI

pre oko 1 godinu

Jel ste dobili pehar za polufinale u Nišu ahahahah 😂😂😂😂 Skoro Decenija bez titula u Aba i domaćoj ligi ahahahah 😂😂😂😂 Jel i ove godine bežite iz domaćeg plej ofa, ahahahah 😂😂😂
S

Sine

pre oko 1 godinu

Dobili smo onaj za prvaka Evrope u kosarci,sad nastavi da places
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

@Sine Imate i onaj iz 1972. za osvajača Druge jugoslovenske lige. Inače prvi klupski trofej.
S

Sine

pre oko 1 godinu

Sine Sale, mi smo prvaci Evrope,kraj price.... a vi kako ste ?
P

PURG E RI

pre oko 1 godinu

@Sine. Kralju, Košarkaško Sportsko Društvo Crvena Zvezda ima titulu Šampiona Evrope La Korunja 79' Tada ste vi odprilike tek počeli da igrate košarku. Da vam nisu u klub došli po naredbi Države veliki Zvezdaši Aleksandar Nikolić i Ranko Žeravica, i naučili vas košarci, još ne bi postojali u ozbiljnoj košarci.
S

Sine

pre oko 1 godinu

To sto ti pricas su osvojile zene,a ne muskarci. Znaci to se racuna i za muskarce ? Izvini nisam znao.....hahahahahahahahahah kad nisam pao sa stolice
S

Sine

pre oko 1 godinu

a ko je to osvojio,mislim konretno ? Muskarci,zene,pioniri,penzioneri ?
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Nemate herca da objavite moj komentar a nikoga ne vređam, samo iznosim činjenice. Sram vas bimo.
A

Argentina

pre oko 1 godinu

ZNAM JA JEDAN KLUB KOJI NI SA 40.MIL BUDZETOM I 4.MIL PANTEROM NI KUP NE MOZE DA OSVOJI!
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Znam ja jedan klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove,ima budzet 4...6...u stvari 8 miliona,doveo je Kampaca da igra za 400.000 evra,jer je od malih nogu navijao za fmp i sada mu se ostvarila zivotna zelja da zaigra za voljeni klub. Real je u medjuvremeno oprostio 2,6 miliona evra,novom Kampacovom klubu,najvise zbog Kampacovog dede,cija je velika zelja bila,da Kampaco potpise za voljeni klub i pristane da igra za platu od 400.000 evra
c

cirkus

pre oko 1 godinu

Panteri pocrkacete od muke i zavisti,bavite se Kampacom,Vildozom,Nedovicem NBA igracima i njihovim platama, izmace vam za dlaku Polonara.Doveli Ivanovica iz Buducnosti, zadrzali Dobrica,Markovica,Mitrovica,doveli Petruseva bivseg grobara,za ko zna koje pare i sve to sa budzetom od 8 miliona i najvecom platom 400.000 godisnje,tako bar tvrdi dr Eksel dok mase tabelama na Pinku,Hepiju,Prvoj,B92...hahah cirkus
c

cirkus

pre oko 1 godinu

Budzet 8 miliona,najveca plata 400.000 dr Eksel i dr Terza treba da patentiraju masinu za pranje i ispiranje mozgova.Dovoljno je da zapremina bubnja bude 1/2 kg, tesko je napuniti toliki bubanj,a ako nije pun,lupa kad ispira i centrifugira hahah cirkus
G

GAN CI

pre oko 1 godinu

A sta ste vi osvojili? Ne racunam Stradiju???
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

400 miliona i 40 Panteru!PANTERU SA MALOG KALEMEGDANA!Ali zato zna da bude 6. u EL!
k

krampaco pun love

pre oko 1 godinu

A ja znam jedan klub koji pored milionskih visegodisnjih ulaganja u evroligi gde nema namestanja zovu TRINAESTO PRASE..
g

gsw

pre oko 1 godinu

Leba i igara... zato nasi sezonci rade u Hrvatskoj, pa sad.. da li je bolje imati dva dobra kosarkaska kluba ili pak neku firmu , fabriku, bolnicu
g

gost3

pre oko 1 godinu

Tako je brate, šta reći a ne zaplakati....a stručnjaci ti nalupaše minuse, cccc...
V

Vama

pre oko 1 godinu

Kad bi čovek stavio praznu sliku, bez ikakvih reči, vi bi se ovde prepirali, neverovatni ste.
A

Argentina

pre oko 1 godinu

ekonomski tigar druže!
J

Javier

pre oko 1 godinu

Zvezdin roster je mnogo veci,samim tim i budzet...a Partizan sa jedva 12 igraca grabi ka Fajnal foru💪
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Свака част, желим вам да вам увек буде као сада и да увек овако грабите.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

@Javier Bilo bi sramota da budete 15. sa igračima poput Egzuma, Papapetrua, Ledeja, Pantera... sa Žocom na čelu. Ne, trebali su vama koji ništa niste osvojili da kupe i licencu i da vam daju duplo veći budžet nego osvajaču svega.
@

@Sale Kg

pre oko 1 godinu

Hahahahahahahahahah ali "osvajacu svega" hahahahaha. Pozdrav od prvaka Evrope u kosarci hahahahahahah
b

bobinator

pre oko 1 godinu

Alo ljudi ne dira posebno zvezdu a posebno partizan....srbi dira vas zajedno branite se zajedno on je otisao u Uniks radi ljubavi i istorije je li?????
l

ljuckost i brend od kluba

pre oko 1 godinu

Volimo te Partizaneeeeeeee
d

dada glupo

pre oko 1 godinu

Mi 6 poz, vi 13 prase na tabeli,puknite
G

GostLalat

pre oko 1 godinu

Niste osvojili trofej 4 godine, do kraja Evrolige bićete 11 ti, puknite
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

@dada glupo Vi ste u polufinalu KRK na +18 već osvojili trofej... kad ono.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa nemoj tako Perasevicu,znamo da si Hrvat ali ne moras da vredjas stub SrBstva koji jedva sastavlja kraj sa krajem i skuplja crkavicu da dovede dva igraca iz NBA lige!Kazi samo koliko kostaju Panter i Zoc.
A

Arauho moj te ..

pre oko 1 godinu

Pametna glavica
A

Aloooooooooo

pre oko 1 godinu

Zlo Srbije se gasi
N

Ne moraš da budeš lep da bi za

pre oko 1 godinu

Zvezdo ooooooooooo!!!!!!!!!!!!
e

eeee koji ste

pre oko 1 godinu

13 prase
N

NbMb12

pre oko 1 godinu

Perasović je bio vrhunski igrač i postao vrhunski trener
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Glupo je stavljati nas u isti kos. Zvezda ima samo dva igraca preko milion. Partizan sest.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Pa i jeste glupo porediti. Vama dva igrača na godišnjem, ponavljam na godišnjem, koštaju preko 5 miliona. Nedović isto preko milion. Petrušev je trenirao sa Partizanom za tvoju informaciju ali je Miško sulud novac tražio za njega što je naravno vaš 'doktor' prihvatio.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Zvezda ima jednog preko 5miliona i to se sve poravna.
d

drvo panju

pre oko 1 godinu

Kako si ti pametan????
C

Coban

pre oko 1 godinu

Zato zvezda vec 10 godina ganja top 12
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Kampaco oko 1.7m, Nedovic 1.1.... ostalo su vase izmisljotine. Da li su na odmoru ili nisu, nasa stvar. Krljamo vas i sa ovim jeftinijim, Lazic Dobric Mitrovic, to je za vas nocna mora,a ne Kampaco.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Kampaco 1,7 miliona do juna momak. Posle ide puna plata. A ti izračunaj koliko je to za sledeću sezonu . Ugovor potpisao na godinu i po.
@

@Mop

pre oko 1 godinu

Da li ti svog sportskog direktora nazivaš lažovom??? Zoran Savić:'Čudi me da Zvezda dovodi igrače koji koštaju 100 000 evra mesečno'. Dakle vaš sportski direktor tvrdi da kampaco košta okruglo milion po sezoni
Z

Zpran Savić

pre oko 1 godinu

...nakon dovođenja Kampaca:'Čudi me da Zvezda dovodi igrača koji košta 100 000 mesečno'
@

@@Mop

pre oko 1 godinu

Navedi i jednog igrača ko igra za 100k u Zvezdi. Još i Savićevu izjavu nadji i sve je ok. Malo manje fantaziraj jer ovo što si napisao je ozbiljna neistina.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

@Coban A partizanu za 7 godina u Cipiripi kupu najveći uspesi top17 sa Žocom na čelu, i 1-9 u prvom krugu takmičenja.
E

E moj Sale

pre oko 1 godinu

Mi smo presli igricu i postali prvaci Evrope u kosarci,tako da ne bih te vise zadrzavao,javi se kad oborite sopstveni rekord,top16
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ne, ne ne nazovimo stvari pravim imenima, vec deset godina se dovode milionski igraci ali samo od strane jednog kluba iz Zeleznika. Partizan je sa druge strane gusen, gazen guran u blato sve na ustrb miljenice. Zeljko je video gde to ide i vratio se i da nije njega ne bi niko od ovih igraca dolazio u Partizan. Dakle nije isto desetogodisnje besomucno upumpavanje u rupu bez dna zvanu top9 i ovo sto je Partizan prodisao poslednju godinu.
1

10.god bez titule

pre oko 1 godinu

Rece navijac kluba koji na posteno titule i EL bez kupovine licence video nije preko jedne pune decenije,sad imaju budzet 40.mil i 5.mil pantera i opet ne mogu ni kup da osvoje a iz KLS lige beze redovno cim vide da ce Zvezda da osvoji Triplu Krunu!
I

Igokeasu...

pre oko 1 godinu

@Gosthjk... A GDE VAM JE KUP? 🤣🤣
s

spinujes nesreco

pre oko 1 godinu

"vec Devet godina dovodi milionske igrace" kojeg je to Zvezda dovela igraca što lazes ? Zvezda do kalinica nije ni jednpg bitnog igraca dovelq
A

A sta rece covece???

pre oko 1 godinu

U vas se "gospodine" upumpavalo decenijama!!! Tad ti nista nije smetalo? Kada je Zvezda igrala sa juniorima nije ti smetalo? Kada ste sve zivo krali i ubacivali pare samo u kk i fk partizan nije ti smetalo? Kada ste otimali igrace po Srbiji nije ti smetalo,kada ste unistili Hemofarm nije ti smetalo? Upropastavali ste i unistavali sport decenijama u Srbiji i imas obraza da se javljas! Umesto da sad snosite posledice vas drzava casti nicim zasluzeno najvecim budzetom u istoriji kosarke na ovim prostorima,da vam F4 igrace i Zeljka Obradovica? A vi svi pljujete predsednika a znas sta bi se desilo Zvezdi koja je igrala sa juniorima? Pa bila bi unistena! E to ste vi radili Zvezdi decenijama i pokusali da je unistite kao Hemofarm! Umesto da cutite i pokrijere se usima vi pricate o nekoj pravdi? Vi se zalite na sudjenje gde su sudije urnisale Zvezdu u kupu? Strasno! Obraz ti je DJON!!!
G

G

pre oko 1 godinu

Ako ste EU i razvijena zemlja, ljudi koji vole sport... zasto se onda klubovi raspadaju, ciji je to problem i kakve veze to ima sa Srbijom?! Ili ce biti, da ste robovi Evrope, da vam uzimaju samo i to ono sto valja, da su se stotine hiljada ljudi iselili i pobegli od kada su u EU i da nema ni ko da dolazi na sport, da bi se za nekoga ulagalo i podizalo na visi nivo?
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Mislim da grešiš, oni su u EU gde se tokovi novca strogo prate. U Srbiji je drugačije, sumnjivi sponzori, sumnjiv novac, plus država sipa li sipa.

kln

pre oko 1 godinu

Bukvalno da srbija ima predsednika kog ne zanima sport bili bi banana svuda
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

U EU se strogo prati tok novca hhaahah druzeeeee
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Zakoni EU jednostavno ne dozvoljavaju da drzava nemilice sipa novac u klubove i to je glavni razlog