Komentari na vest

Pešić: Bolje od ovoga ne umem, možda sam mogao da tražim od igrača drugačije napade

m

mmajstor

pre gotovo 2 godine

Pa covece sastav ti je totalno neuigran. Znao si to kao sto smo svi znali, pa zasto onda ove 2 utakmice nisu izneli igraci Zvezde uz ponekog iz Partizana i inostranstva? Verovatno bi i Pefi pomogao da ste ga pitali jer su to samo 2 utakmice. Pefi, Avramovic, Jaramaz, Marinkovic, Dobric, Lazic, Davidovac, Borisa, Bjelica, Luka Mitrovic, Kuzmic, Petrusev.... bi izneli ovo bez problema. I da, sramota je sto niste prozvali igrace iz EL koji su mogli a nisu hteli da dodju da igraju. U cemu je problem, zasto ih stitite? U pitanju su Guduric, Nedovic i Milutinov, a Jokica bolje i da ne pominjemo. Sram ih bilo.
Б

Барбароса

pre gotovo 2 godine

УВЕК су основ наше репрезентације чинили играчи најјачег домаћег тима. Од почерка је јасно да то овај пут неће бити случај. Селектор је ту одлуку врха Кошаркашког Савеза Србије знао и без поговора извршио. Резултат је пред нама. А одговорни, осим њега (чувеног, славног, трофејног и заслужног зналца кошарке) сви остали ћуте. Резултати су им такви да, кад већ они то не осете као моралну потребу, би им се сместа требало захвалити на раду и сменити. Нису ниво достојан српске кошарке.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Uredno sam pročitao sve komentare i hteo bih da kažem mlađem naraštaju,da malo potraže na netu ko je Svetislav Pešić i šta je čovek sve postigao u svojoj prebogatoj karijeri,pa da ga onda prozivaju i poredjuju sa Saletom Djordjevicem, kome svaka čast, ali mu nije ni do kolena. A ovo sto se desilo nema nikakve veze sa selektorom.
V

Voxii

pre gotovo 2 godine

Pa dobro krs je ekipa to je neki egal sa reprezentacijama poput Belgije jasno je da od plasmana na SP sa ovim igracima nema nista al bice bolje drugi put.
K

Kalabasas

pre gotovo 2 godine

Lako je biti trener Stojakovicu Bodirogi Rebraci Divcu Gurovicu...onda tu mogu da se i prikace neki Rakocevic,Jaric,Tomasevic da pomognu koliko mogu... Ali kome sada prikaciti Vanju,Petruseva,Dangubu,Uskokovica,Avrama...ko tu da pomogne ...to bi morao biti ozbijan igrac... Doncic juce ubaci 35 koseva 10 skokova i dobiju Svedsku pola kosa...ne mozes muric dimec i ostali te vuku u kanal... Nas Donca ,jase nekog dorata.....
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Da li si ti realan kad kažeš "neki" Rakočević,Jaric,Tomašević. To su bili top igrači,osvajali evro lige i bil i MVP takmičenja.
M

Monteroo

pre gotovo 2 godine

Gost123 to su bile gurke ,menadzerski igraci...koji su se slepali uz bogove kosarke...mogao si i ti uzeti neke minute.. Gledao sam uzivo tekmu gde danilovic kaze onom smesnom lukovskom ...daj mi loptu i skloni se od mene....

Suptilni utovar

pre gotovo 2 godine

Pešić: ,,Kalinić mi je najbitniji igrač"! Pa 'de ti je?
t

torko

pre gotovo 2 godine

a ni kokoškov nije valjao, zapitajte se

Gost17

pre gotovo 2 godine

U pravu si. Kokosov apsolutno nije valjao. I tu nema sta neko da se pita.
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Samo u prolazu: Ser Aleks Ferguson je u 71. godini života uz titulu u premijer ligi završio karijeru a naš Kari u 72. godini života postao selektor...
D

DekiNs98

pre gotovo 2 godine

Pa bas zbog toga svaka mu cast na tome da pored toliko mladih trenera jedino je on u 72 godini imao hrabrosti da preuzme ovo rasulo.
N

No.1

pre gotovo 2 godine

DekiNs98 Nije on imao hrabrosti nego NEODGOVORNOSTI!
T

Tako je to

pre gotovo 2 godine

Čak i neko ko je samo malo pogledao utakmice mogao je da vidi da igračima fali želje i borbenosti. A sve to iz razloga što 70% posto njih ne bi otišlo na to SP, dok ostalih 30% misli da je dovoljno što su tu. Nisu ovde krivi ni fiba ni uleb nego naš prečudan mentalitet...
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Samo jedno pitanje za Karija: "A što si se prihvatao posla kad si znao u što ulaziš"??? Jesi li imao rešenje? Po svemu sudeći nisi...a navalio ko vo na crvenu maramu!!!
G

GostSima

pre gotovo 2 godine

A gde su ostali da se prihvate ovog vruceg krompira? Bar njemu nije bilo potrebno sve ovo, jer je sve uzeo sto se moze uzeti kao trener plus materijalno situiran, obozavan u Bajernu i Barseloni.

Suptilni utovar

pre gotovo 2 godine

Rodjače, ti kažeš šta se igra i na koga se igra bar zadnja dva napada, a ne da Jaramaz diže dve trojke iz driblinga, što je najslabija strana njegove (ne baš efikasne) igre u napadu! Imali 13 razlike 4 minuta pre kraja i? HALO TRENERU!!
G

Gäste

pre gotovo 2 godine

Pa izgubio si od Belgije, covece...
P

Peki100

pre gotovo 2 godine

Izgubio bi i Phil Jackson sa ovim igrackim kadrom.
@

@Peki100

pre gotovo 2 godine

A ko je selektirao ovaj igracki kadar? Gde su ostali igraci iz EL?
x

xxxy

pre gotovo 2 godine

Samo ako imas kult reprezentacije u bilo u kom sportu, imas i rezultate. I mi smo imali rezultate u svim periodima kada samo imali interese kosarkaske repreyentacije na najvisem nivou. Zadnji put od 2014 do 2018. Djordjevic nije uneo neke posebne takticke zamisli u igru reptrezentacije vec je opet napravio od nje kult zahvaljujuci svom autorutetu i koristeci sebe kao simbol boljeg doba kosarke. Svi su se borili da igraju u reptrezentaciji, a novi igraci su kidali da dobiju sansu i koristili je. Imali smo POLET i MOTIV. Onda je puklo na SP u Kini, a raspad je usledio protiv Argentine u cetvrtfinalu kada su oni ginuli a mi (tacnije neki igraci) odradjivali posao. Nestala je magija i nestao je Djordjevic. I sada smo opet u dobu kada je repretentacija postala višak. Mesto koje se izbegava kada god moze, a menadzeri nekim igracima kazu- ti igraj a ti odmaraj itd. Plus glupost na relaciji FIBA - ULEB. A oni koji dolaze da igraju ponasaju se u stilu: "Poljubite mi ruke sto sam dosao". NEMA KULTA NEMA REZULTATA! Nema to veze sa slabom ligom, nije bila bolja ni u Djordjevicevo vreme. Ni sa Pesicem ili Kokoskovom. Ima veze sa nemogucnoscu da se sastavi najbolji tom u datom trenutku i odbijanjem igraca da BUDU TIM. I to je sve. Nije reprezentacija klub pa da se gine za dobru lovu. U reprezentaciji moras imati MOTIV i biti spreman da rizikujes i povredu. Srbijy to sada nema. TACKA.
S

Slava123

pre gotovo 2 godine

Svaka ti cast na komentaru. Bili smo primjer kako se voli svojs zemlja, kakva god da je. A onda smo se prodali...
S

Slava123

pre gotovo 2 godine

I da, hvala Bodirogi koji nikad nije odbio da bude tu. Eto im primjer. A svi znamo ko je bio Bodiroga.
K

Kalfa

pre gotovo 2 godine

Pa i poenta reprezentacije je motivacija i želja. Zato i selektor treba pre svega biti odličan motivator, a ne toliko dobar trener, šta je potrebno u klubu. S klubom se radi 10 meseci godišnje, a s reprezentacijom par nedelja, nema tu mnogo prostora za taktiziranje. Djordjević je pokazao da je dobar selektor, a ništa posebno trener.
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

ako nemamo boljeg od dangubica, koji pred kraj sezone ni u partizanu nije igrao, ni ne treba da prodjemo....
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Ja kao navijač Partizana, što je najmanje bitno u ovom momentu, tvrdim da Dangubić nema niti jedan razlog da bude u reprezentaciji. Samo ne znam gde je Kalinić, gde je Micić, gde je Lučić.. Duga sezona apsolutno nije opravdanje ako pogledamo Jaramaza npr
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Legendo mozda nemas vise energije za to.a i veliko hvala svim nasim zvezdama koji nisu nasli vremena da odigraju par utakmica za reprezentaciju.ipak treba biti na moru mjesec dana na splavovima itd zazelili se a onda odigrati ep.sp.oi na tudjoj grbaci
G

Gost 23

pre gotovo 2 godine

A ne valja Đorđević, malo nam 2 mesto na svetu? Bolje ovako, ako ne možemo da budemo prvi onda i ne moramo na svecko prvenstvo.
S

Souness

pre gotovo 2 godine

Opet Stojaković nije došao?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Vozdovac ! Ne znam sto nisu igrali Micic, Teodosic, Lucic, Milutinov, Kalinic, Guduric.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Umorni...
B

BicuSlobodan

pre gotovo 2 godine

Niko od velikih igrača neće da igra kvalifikacije. Zato je takav i rezultat.
I

Istorijati

pre gotovo 2 godine

Ne znam u koju grupu svrstavaš Dončića... Da su "veliki", igrali bi. Možda je sad pojedinima krivo što se sada nisu odazvali. Ali, i to je samo možda. Jer, zašto isključiti mogućnost da im je draže da ne učestvuju na SP, ne prolaze kroz pripreme, ne trpe pritisak javnosti itd.
P

Pape1

pre gotovo 2 godine

Njegov način igre koji forsira je zastareo način. A neće da se prilagodi…tvrdoglav. I sa ovakvom ekipom morao je biti prvi u grupi. Obe pobede protiv Belgije a mi smo obe izgubili (kao da smo sa Francuskom igrali), po pobedu i izgubljenu protiv Letonije podnošljivo. I mnogo lakše u drugoj fazi, ovako…nema šanse sa igračima koji će biti na raspolaganju u tom periodu. Srbiju mora da vodi Obradovic (jedan ili drugi), Milojević, Đorđević…
S

Saint

pre gotovo 2 godine

Osnova za kvalitetnu reprezentaciju je kvalitetna košarkašja liga Srbije! Kada nemamo kvalitetnu ligu (ne doigravanje kao danas), nemamo ni reprezentaciju!
j

jaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

e pusti me vise gluposti, zasto 95 % trenera u svim sportovima uvek traze opravdanje, pravili smo gluposti od igraca do trenera, cuj zove uskokovica u 12

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Pa daj ostavku Ako ne umes ja jesam Partizanovac Ali zvati Dangubica Koji nije imao mesto u 12 u Partizan nije Normalno I onaj Ristic I ko Jos los odabir igraca.
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

Da budemo realni bolje i nemamo, ovi jaci igraci ili su povredjeni ili odmaraju. Micic, Teo, Jokic, Kalinic, Lucic, pa i Stefan Jovic. Mislim da su svi zdravi, mozda jedino Lucic ako je povredjen, Bogdanovic operisan a mislim da je i Dobric operisan ili samo povredjen.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Pesic komentarise kao neko sa strane ko treba da analizira srpsku kosarku, kako je bilo nekad a kako sad. Odsutan je, ne prica kao selektor, nije on vise za taj posao.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

LOL
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

gde su sad strucnjaci koju su besomucno pljuvalo saleta djordjevica? ako bi mogli sad da cutite i pokrijete se usima samo...

KoToGovoriIstinu

pre gotovo 2 godine

Da imas obraza,dao bi neopozivu ostavku i ti i svi iz saveza.
P

Penzija

pre gotovo 2 godine

Prepusti mesto nekome ko ume od ovoga bolje.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

A koliko je pokazao, teško da će neko biti lošiji od njega
C

CrnaGora

pre gotovo 2 godine

Kari nisi mogao bolje.Nego em sto igraci nece da se odazovu da igraju za svoju zemlju, em ovi sto su dosli nije im se igralo. Bez truda su i zelje igrali sve nesto na silu. Preuzeo si Barselonu kad je bila medju zadnjima u evroligi prije par godina i dosao u prvih 5. Tako da i dalje imas kosarku u malom prstu. Ovo je samo odnos igraca prema reprezentaciji. Da su u klubu davno bi ih otjerali. pozdrav iz Cg
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Povecan nenormalno budzet, dosao Mirotiic,Higins....
C

CrnaGora

pre gotovo 2 godine

prije toga. dosao je sredinom sezone da gasi pozar. odlican trener. vidite na google kakav je aplauz dobio kqd je usao u Moracu.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Ljudi koji rade za 150-200 ili 300 eura do 67-me godine ili kada vec, idu u penziju. Ovaj i njemu slicni zaradili milione i dozvoljeno im je da i nakon 67-me nastave da rade, malo im para.
G

Gost21

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo,nisi za ovu danasnju kosarku....jbg ima covek 1000 godina,sve je lepo objasnio Savanovic...