Komentari na vest

Pešić odredio 14 putnika za Atinu: Na poštedi Smailagić, Trifunović, Beslać i Topić

x

xyzet

pre 9 meseci

Nemam velika očekivanja, tanko je ovo dosta. Nismo više što smo bili i to je to. Sa Jokićem i još nekako, bez njega malo jače od proseka. Nisam malodušan, treba nam tim ratnika, da dišu kao jedan, Bogdanović predvodnik, od Jovića očekujem da nas poveže, Milutinov da drži reket, a ostali da budu korisni i na usluzi. Uvek neko može i da iskoči, ko zna. Sva podrška momcima i selektoru i sa srećom.

dilitomi@gmail.com

pre 9 meseci

Гост Идемо по злато !!! Напред Србија и Светислав Пашић.
d

dominikana

pre 9 meseci

to kao poklic jedne stranke????....mani euforiju tanki smo za zlato, a da se nada treba. Nada se i Kina i Brazil ,Dominikana i Letonija zlatu, a da li je realno drugo to je.
x

xezlgzwx

pre 9 meseci

Od ovih 14 samo otpisete Simanica i Radanova i to je tim s kojim idemo na svetsko. Jako puno ce zavisiti od Nikole Jovica kao i od snalazenja Davidovca na 4 protiv pojedinih grdosija.
B

Bbbbb

pre 9 meseci

Da li ce biti prenos meceva sa Grckom i Italijom? Da li zna neko?
D

Dubl

pre 9 meseci

SK1
N

No.1

pre 9 meseci

Izmedju: Radanova, Dobrića, Nikole Jovića, Ristića, Simanića i Trifunovića tražiće se dva za popunu rostera...
D

Don Vito CorIeone

pre 9 meseci

Da je sreće da je Ivanović selektor.
@

@ssss

pre 9 meseci

Mislim da će Dobrić sigurno biti pozvan.
d

d. g.

pre 9 meseci

Simanića i Trifunovića precrtaj.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 meseci

sve to zavisi prvo od povreda, onda od ideje da li ce gudura igrati 1 ili 3, i hoce li se smajli oporaviti odnosno ko ce igrati na 4. Realno imamo rupu na 3-4, posebno na 4. smajli je polivalentan i moze i na 4 da rotira sa petrusevim. onda moze da se uzme i neko krilo vise jer guduric moze da igra i na pleju kao u feneru. Smajli i Guduric ce biti kljucne figure jer smo bas tanki sa kvalitetnom rotacijom na 1,3,4,5. A njih dvojca pokrivaju te pozicije.
N

No.1

pre 9 meseci

Ako se Baslać "štedeo" za vikend onda džaba pošteda...
K

Kswn

pre 9 meseci

Mogli bi neku utakmicu da odigrate i van beograda... Kraljevo npr?
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Steta za Smajlija on je cesto X faktor I moze da odigra bolje od mogucnosti I da digne ekipu, takav tip igraca ce nam faliti.
o

ok

pre 9 meseci

Ha, ha, ha los tim nema. Smajlija koji je faktor za sta. Devedeset posto ovog rostera ima su zvezdasi zato nemaju dovoljno kvaliteta. E moji strucnjaci. Jel to vi podcenjujete visegodisnje el igrace. Ko ste vi da to prema svom toru omalovazavate.
P

Pera genije

pre 9 meseci

Mislim da će ovo i biti tim za SP? Naravno ispašće dvojac (Simanić, Radanov)?
D

Dubl

pre 9 meseci

Nadam se da će ići i Smajlagić na prvenstvo, jer može da igra i 4 i 5. Radanov ima jaku konkurenciju na 2, verujem da otpada. Što se tiče Simanića, očekuje se da otpadne, ali pozicije 3 i 4 su u magli i pitanje je ko se kako uklapa u celu viziju tima, npr. kako igra odbranu itd. U zavisnosti od toga da li ide Smajlagić, ostaje 3 ili 4 igrača iz ove grupe za poziciju krila i krilnog centra: Dobrić, Petrušev, N. Jović, Davidovac, Simanić. (kapiram da se neće rizikovati sa 2 rovita igrača, te Trifunović nije u ovoj grupi)
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Smajli umesto Ristica ako se bude oporavio.👍