Komentari na vest

Pešić: Smailagić je na ispitivanjima, Vukčevića nema zbog FIBA pravila

S

Steta

pre 2 meseca

Steta sto nisu pomocnici selektora Rumeni i Dulooo onda ne bi trebao sudija nikako. Rumeni i Dulo bi stalno bili na parketu i svirali da Bogdanovic nekako naguza do pedeset poena iz sto pokusaja.
Ђ

Ђовани Ђустинијани Лонго

pre 2 meseca

Списак је добар, с тим што ми стварно није јасно зашто нема Плавшића и Милетића. Момци играју кошарку живота, и мислим да су заслужили позив прије неких.
I

Immobile

pre 2 meseca

Selektor u 74. godine veći mangup od 90 posto samoproklamovanih sportskih radnika. Čovek priča ono što vidi, neće da se povinuje i da govori ono što je interes nekih drugih. Zato je jedan Svetislav Pešić, a drugi je Dragan Džajić i slični njemu. Ne znam dal se sećate emisija Oko na RTSu on je bio gost, voditelj ga je pitao da li ste se konsultovali sa predsednikom u vezi reprezentacije, čovek je odgovorio pa neće valjda predsednik države donositi bilo kakve odluke u vezi košarkaške reprezentacije. I radi čovek kako on hoće i videćemo hoće li snositi posledice ili ćemo ga Bože zdravlja dizati u nebesa.
G

GLAVSTI

pre 2 meseca

Trifa u reprezentaciji? Hahahahahahha
M

MINHENSKA.CUCLA

pre 2 meseca

Čudo nije Andjusica zvao, pokidao je decko. Nepravda.
8

87

pre 2 meseca

Hocemo novi ugovor za Zeljka Obradovica!!! Ostoja,ne igraj se!!

Petar.P

pre 2 meseca

Narode na stranu navijačka opredeljenja, ali ne znam iskreno šta ljudima nije jasno. Oko većine igrača za koje se kuka je stvar vrlo jasna, neki remete atmosferu, bilo na onaj ili ovaj način, druge briga za reprezentaciju, a trećima je prošao zenit. Mi jednostavno treba lagano da podmladjujemo nacionalni tim, koji će voditi par iskusnih igrača, tačnije Bogdanović, Jokić, Micić i Milutinov. Sve ostalo treba da budu "klinci" i par radilica kao što je Dobrić, Avramović i plej Jović. Znači tih 7 igrača bi trebalo da budu popunjeni sa Marinkovićem, Gudurićem, Pokuševskim, Jovićem, Petruševim, Smajlagićem, Djurišićem itd. Ko od njih, to će Kari da prelomi, ali naprosto uopšte ne bi ja rizikovao sa velikim izmenama kada je u pitanju tim sa svetskog. Bukvalno njih samo treba da dopune Jokić koji će da ide mesto Ristića, Smajlagić/Mitrović mesto Simanića i Pokuševski mesto Davidovca, ako dotičnog uopšte zanima učešće. Batalite sa Lučićem kojeg ubiše povrede, Teo-m koji je završio svoje jer Kari neće skoro u penziju. Nedović jednostavno nema šta da traži tu i sam se zadnji put pokupio. Dok oko Kalinića je svašta bilo, sam je sebi zakuvao čorbu i zatvorio vrata. Videli smo vrlo dobro da je za našu igru mnogo bitnija atmosfera i ako ponovo dodjemo do toga da Davidovac i Ristić idu, to neće biti zato što je Pešić ovo ili ono, nego što su oni ljudine. Nemojte opet da vršimo neki medijski pritisak, da kao Saletu pre sastavljamo tim, pa na silu okupimo ljude koji ne funkcionišu zajedno kako treba. Pustimo Karija neka bira, pa kada prodje OI, svodićemo utiske.
P

Pjer

pre 2 meseca

Lako je da se to kaze, tesko da se realizuje. Slazem se da bi trebalo da se posveti vise paznje ostalim klubovima osim ova dva ljubimca. Ali, na takav korak da se pristane pre svega treba se odreci ogromnih para sto Covic i Ostoja ne mogu i ne zele, treba se potruditi i obezbediti da prvak drzave igra Euroleague ili da jednostavno dobiju licencu Zvezda i Partizan sto se realno gledano nikad nece dogovoriti sem ako mi narod ne platimo(a kao ce dzava da plati). Lepo to Kari prica, sta ti je zivot da ti deda od 80 godina prica o nekim pravim stvarima ali kao sto rekoh tesko je to ostvarivo! Sportski pozdrav
D

DarkoSrbija

pre 2 meseca

Slazem se..samo i da se to sve poklopi glavni problem bi bili i broj stranaca u ekipi..zvezdi i partizanu ne odgovara samo 4 stranca zbog manjka kvaliteta domacih igraca a povecanje broja stranaca bi islo na stetu lige i same reprezentacije..pitanje je do kakvog bi dogovora dosl??!!!
M

Mikac678

pre 2 meseca

To oko odricanja od para, dovoljno je da se Zvezda odrekne državnog/gradskog novca kojeg dobija više od Partizana, dati iste pare i Partizanu i Zvezdi a ostatak ostalima i rešen problem.
Л

Лаик

pre 2 meseca

Еее Микац, кад оде Жељко па се стабилизује потрошња новца, без скупоцених странаца са Фајнал 4, биће доста боље по српску кошарку.
a

aahahah

pre 2 meseca

Igrao je za Grcku u mladjim kategorijama, po propisoma u senorskoj reprezentaciji, koja nije Grcka, moze tek sa 21.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Није Тристан одиграо никад ни једну утакмицу за млађе селекције Грчке. Друга је ситуација, Када играчи у пионирској доби мијењају земљу играња, један од услова јесте дозвола КС гдје играју. Гдје неки КС то злоупотребљавају и захтијевају као услов да би дали такву дозволу да се тај клинац лиценцира у том КС, односно да добије спортско држављанство те земље. Промјена спортског држављанства, ако нема договора два савеза, је раније била могућа након 21.рођендана (у тој причи су Вукчевић и Вуковић јер су раније покренули процедуру), сада је након 23.рођендана. Пропису су такви, помало кретенски но тако је како је.
A

Aqa

pre 2 meseca

Očekujem da se prošetamo, bez pitanje prolaska i stresa..
i

ivan975579

pre 2 meseca

'Jović je stigao, međutim ostao je u Nišu. Najverovatnije na njega ne možemo da računamo zbog situacije u njegovoj porodici. To se nije promenilo od Manile”.' sta mu ovo znaci?
s

sms

pre 2 meseca

Da li neko zna zbog čega niko ne spominje Kalinića?
M

Miki60

pre 2 meseca

A šta je KLS? Neprofesionalna liga?
T

The Black Crowe

pre 2 meseca

Kako to Smailagić stalno dobije virus pred neka reprezentativna okupljanja?
A

Ako nisi

pre 2 meseca

shvatio Smailagić nije ni igrao na Kupu.
L

Lično ja

pre 2 meseca

I ja se pitam, a Neda uvek zdrava i orna. Gde je Kalinić, to se ne pitaš, državni projektu?
g

gost1978

pre 2 meseca

dajte ove srbe iz zvezde da igraju, velikosrbe
N

Normalno

pre 2 meseca

Najsrbskiji klub da da igrače za reprezentaciju.
G

GLAVATI

pre 2 meseca

Jel si se krstio? Jel ti se tata krstio?
T

Tomaš ue

pre 2 meseca

Samo jedno pitanje??Jaramaz???Pa cekajte ljudi...pa on ne moze da igra..ni za svoju mesnu zajednicu..pa neverovatno
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Мање више око Топића. Смаилагића и Милутинова је ситуација позната и јасна. Као и што се тиче Стефана Јовића и Лучића. Остаје нејасна ситуација око Калинића. Пешић о томе није говорио из разумљивих разлога, но надам се да ће Калина бити у конкуренцији за ОИ. Што се тиче ситуације око Вучевића (или Андрије Вуковића) проблем су прописи ФИБА-е који су благонаклони на злоупотребу неких КС статуса играча и ове момке ћемо сачекати до 21.рођендана, значи Тристана до марта. Умјесто да ФИБА порадио да се спречи та злоупотреба, померили су границу па ће у будућниости такве административне препреке (приликом промјене спортског држављанства) важити до 23.рођендана. Но тако је како је, такви су прописи. Нашима пуно среће у овим квалификацијама.
@

@@@@

pre 2 meseca

Kalinić i Nedović su stali otvoreno na stranu Teodosića 2022 i izbušili ekipu iznutra. Micić je sa Karijem u lošim odnosima od perioda u Bajernu.
G

Gf

pre 2 meseca

Pa kako je to Vukcevic domaci igrac, kada ne moze da igra za Srbiju
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Стварно, како Србин у српском купу може бити домаћи играч? А и ниси пажљиво читао, може да игра за српску националну селекцију од марта ове године
G

Gf

pre 2 meseca

A do tada moze da igra za Grcku reprezentaciju,iz cega sledi da ste kup igrali sa 6 stranaca. Izvini 5 Punter je Srbin.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Пантер није Србин тини ће икад имати српско спортско држављанство али има српско држављанство и може да игра у КЛС и купу као "домаћи" играч, Прописи су такви, може било ко покренути идеју да се промијене и побољшају, Та ситуација нема везе са Тристаном или пак са јуниором Звезде Вуковићем (тренутно на позајмици у Вршцу) који због административних препрека (и злоупптребе прописа од неких КС) могу играти за српску репрезентацију након 21.рођендана
j

jjjjjj

pre 2 meseca

sta je ovokad vec ne dobijaju u svom timu Pesic ihgura u reprezentaciju , Trifunovic i Jaramaz,pa onda je mogao da pozove i Ilici i Lazarevica i oni retko dobijaju sansu

ZetaReticuli

pre 2 meseca

Ilić i Lazarević svetlosnim godinama ispred ove dvojice
G

Gostovanje14

pre 2 meseca

Meni samo nije jasno zasto ga niko nije pitao za Kalinica. Nije ga pomenuo,na portalima nema razlog zasto ne igra. Jel to nesto puklo izmedju njih dvojice?
M

Mdnsks

pre 2 meseca

Zaboravili ste sta je pricao za Kosovo i kako se snimao
G

Gost nedragi

pre 2 meseca

Tako je,selektore! Konacno da napravimo jedinstvenu kosarkasku ligu u kojoj ce zvezda da bude dozivotni prvak. Mozete izglasati i da vam se pripise jos barem 30 titula iz proslosti koje niste osvojili. Imate divan primer iz fudbala kako se to odradjuje. Oni su se(zasad) zaustavili na jednoj,a vi cepajte na puno vise. Jednostavno,moze vam se! A,ako neko,ne daj boze,odluci da da vam stane u gard,samo ga optuzite za napad na drzavu. Najodvratniji napad na drzavu! I za to imate lep primer kako se odradjuje. Vrlo svez. Tekme moze da vam sudi bilo ko, nebitno je skroz. Direktno sa ulice uvucete nekoga i pistaljku u usta. Bankar,nastavnik,varilac, masinovodja,poznati snukeras... Samo cepaj dok ide! Divna liga ce to biti. Najjaca na svetu u novijoj istoriji!
б

бокиридиѕ

pre 2 meseca

Момче, коментар ти нема везе са било чим, ал' ок, тешко ти је пало све ово у Нишу, разумљиво је да си бијесан, румениш се од муке сигурно. 😆
9

97

pre 2 meseca

Pokidali smo vas u tri različita takmičenja sa različitim sudijama. Umesto da se bavite svojim problemima ( a imate ih mnogo) vi se bavite budzetima i sudijama. Isto radite i u fudbalu a rezultat će biti isti- Zvezda šampion!
N

Nanas

pre 2 meseca

Boltauzer,sreten i javor da se stavi u ustav i zakon dok su zivi da sude partizanu,mozda onaj turcin mogulkoc i nedovic kao zlatne rezerve,je li tako druze ???
A

Alo seljak

pre 2 meseca

Kaze ti moj rodjak. Neko mu drma kavez. Zarumenio se i ni crni findovi mu ne pkmazu. Moj rodjo je doktor kaze ti - Teska dijagnoza.
M

Milenko Janjic

pre 2 meseca

Kako je onda Vukcevic smeo da igra Kup? Peti nesrbin?
G

Guh

pre 2 meseca

Al zato je tu Tinu ninu i daVidovac
P

Penzija

pre 2 meseca

Hahahha, ako si hteo da naglasiš kako mu akcentuju prezime, ne može da se akcentuje suglasnik, nego samoglasnik.