Komentari na vest

Peto finale Srbije: Poljska došla rano, Slovenija propuštena šansa - Nemci rival po meri za zlato

O

Oštećen

pre 8 meseci

Si ti u mozak

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

JTPM
N

Nismo oštećeni

pre 8 meseci

To da li je na jednoj strani svirao faul, a na drugoj za isto nije ne znači da smo oštećeni, nego se takve stvari dešavaju svaku utakmicu u svim takmičenjima i ako se igrači ne žale, ako se trener ne žali, ako se predsednik saveza ne žali, odakle tebi ideja da o tome treba pisati. Ako ćemo tako, Kanada je oštećena protiv nas i mi ne treba da igramo ovo finale. Šaj-u su svirali svaki mogući blagi prekršaj, a momak je jedan od najtalentovanijih igrača na Svetu, a tamo nekom Avramoviću i Dobriću nisu svirali očiglednije faulove. Svako od koga smo izgubili u poslednjih 15 godina sem Turske nas je pošteno pobedio! PS: Da je na svim utakmicama od kada igra naša reprezentacija postojao VAR i da se proveravala svaka odluka, imali bi manje medalja nego što imamo, tako da psss.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nemoj samo da te ja utisam jednom za svagda. I nije psss nego pst.
I

Ivan OL 91

pre 8 meseci

Mi smo izgubili od SAD 129:92, 2014. A Rusija 20 godina ranije 135:91. Tako da je to najubjedljiviji poraz od finalu

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Tacnije, 137:91, skoro 50 razlike su ih ubili. Na poluvremenu je vec bilo 33 razlike, da su tako nastavili, bilo bi cak 60-70.
P

Pazi

pre 8 meseci

Da ljudi, ali piše u tekstu U OVOM VEKU, to je fora.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Sudijskim odlukama smo osteceni za srebro '10 (realno, ne bismo bas mogli do pobede u onom finalu), zlato ili srebro '15 i zlato '17, ovo je cinjenica.
k

kao da to

pre 8 meseci

neko jos gleda
G

Glupost

pre 8 meseci

Oštećeni smo protiv Turske i to je to. Ovo ostalo skroz ok kriterijum suđenja. Generalno, u košarci je više puta navlačeno za nas nego za protivnike, ali i ti i svi ostali se prave ludi, kada je za nas onda je sve u redu, ako je ne daj ti Bože malo protiv nas onda je krađa epskih razmera. Ne smem ni da zamislim komentare da su Bogdanu svirali faulove kao što su Šaju u polufinalu i da je Bogi imao 3 lične do 15og minuta, ali pošto je obrnuto onda ok? Verovatno ni Argentinu nismo pokrali jel? A i to sa Turskom je potpuno svejedno, finale bi nas masakrirali.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nije to nikakva glupost, osteceni smo na sva tri meca. Tacno je da smo imali pomoc '02, a za '10 sam odmah napisao da ne bismo imali sanse za zlato, nemoj samo meni da solis pamet.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Naravno da gleda, sve se to i prati i pamti.