Komentari na vest

Pipen kao ozlojeđeni deda: Džordan je bio užasan igrač dok ja nisam došao

Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Zamisli donosiš verno gospodaru burek svako jutro i onda jednog dana njegov sin zvekeće majku tvoje dece.
P

Perica15

pre 11 meseci

Pipen sada da se vrati iz penzije, udruzi sa Jokarom u Denveru, narednih 10 godina da uzimaju titule 😄
p

peki30

pre 11 meseci

Realno Majklov pobednicki duh ih je sve gurao napred, svi su na krilima toga bili bolji. Maltretirao je i sebe i druge, nikad se nije predavao. I Rodman je bio strasan igrac, kao i Pipen, kao i Fil Dzekson sto je bio genije. Hemija u ekipi je bila sjajna, ali da se ne lazemo, Dzordan je najbolji ikada. Lebron ima sjajne brojke, ali harizma Dzordana je iznad svega vidjenog. Digao je ligu na visi nivo, najvise doprineo popularizaciji kosarke, on je brend ko CR7 danas. Harizma, to mu niko nece nikad prici, zato se i danas o njemu govori kao najboljem ikada
C

CL16

pre 11 meseci

Sve je tecno, osim ovo za CR7! Sta ti je to trebalo pored ovako lijepog teksta? :)
O

Ono

pre 11 meseci

Kada ispričaš donekle istinu (Nije Jordan bio užasan), ali Pipen je taj koji je bio zamenljiv i o tome se uopšte ne priča. Izvadite Pipena iz te ekipe i stavite bilo kog od eto recimo top30 igrača tog vremena koji će preuzeti njegovu ulogu, isti broj titula bi uzeli Bulsi. Pre nekog vremena, raspravljao sam se sa drugarom oko pozicije konobara (Koju sam i sam radio kao mlađi) i kažem mu kako to može bilo ko da radi, jeste ima boljih i lošijih, ali manje više, uzmi bilo koga sa ulice, obuči ga i daj mu jasne instrukcije i ako će te bez pogovora slušati biće odličan konobar. Isto tako i ovde, uzmi dobrog defanzivca, a u to vreme ih je bilo koliko hoćeš(Pa jedna krš ekipa od Detroita se na uzimala titula) i da zna da dodaje i eto ti zamene za Pipena.
f

fore

pre 11 meseci

Pa i nije rekao ništa senzacionalno, kao što se predstavlja, a pogotovo ne netačno. Džordan je igrao sve na silu, to je tačno, dok nisu postali tim, pa je više uzimao šuteve koji imaju rezona, samim tim je imao i bolje procente i stvarno je bio najbolji na svetu. Pre toga apsolutno nije. I nije Pipen dao naglasak na sebe, već na tim, da je ceo tim uticao promenu načina igre Džordana. Ne znam kako je izvučeno iz konteksta.
S

Slovenac

pre 11 meseci

Treba uzeti u obzir vreme kada je Pipen poceo prozivati Dzordana. Nakon dokumentarca, kada se po njegovom vidjenju uloga ostatka ekipe Bulsa i njega licno devalvirala. Da se ne lazemo, The last dance je vise glorifikovao Majkla. Plus ova afera s njegovom bivsom zenom definitivno ne pomaze. Tako da ga donekle razumem. Rekao bih i potpuno, da nije ove doskocice u vezi Lebrona. Pazite, stvarno gotivim Dzejmsa i izuzetno ga postujem, za mene licno je najbolji posle Dzordana, ali definitivno nisu za poredjenje. Niti ce ikad biti. Kao kad bi neko rekao da je Evroliga kvalitetnija od NBA. Kao sto je neko vec napisao, ko nije gledao Majkla ne zna sta je propustio. Druga je stvar sto je Dzordan osvedocevano tezak covek, ali kao igrac je Najveci.

Avangardista

pre 11 meseci

@Slovenac Dzordan, Kobi pa tek onda 'kralj'; Kobi je za 'kralja' mr prof dr kosarke
n

nadrealnooo

pre 11 meseci

Ovo vam je kad sujeta proradi,kad si bio neko i dosao da igras sa najvecim ikada(jer ko nije gledao letceg Majkla zna o cemu pricam,ko nije gledao legitimno je da misli drugacije) koji te ucini besmrtnim na neki nacin,ali sujeta te toliko ubija jer se istripujes da si bio bolji!!!Da se razumemo Skoti Pipen je bio paklen igrac,suter...Ali jbg. Sujeta.

Владан

pre 11 meseci

Џордан је ванземаљац,најбољи кошаркаш свих времена,Пипен је Мајклов ''поручник'' такав је надимак добио на западу.Ту је све јасно.
g

gosrivoje

pre 11 meseci

Ovo kao kada bi Marej počeo da priča kako Jokić nije imao pojma dok on nije počeo da igra sa njim.
N

NoName 1

pre 11 meseci

Rekao bi čovek da se Pipen naosvajao titula bez Džordana. Stvarnost ga demantuje. Osvojili su tri u nizu, pa se Majkl povukao a Bulsi nisu bili blizu titule. Vratio se i osvojio opet tri. Nije do Pipena, do Džordana je.
r

rea

pre 11 meseci

Bogme se i Džordan naosvajao titula bez Pipena, jel tako?
N

NoName 1

pre 11 meseci

@rea. Nije tako. Bez Džordana su imali isti tim, samo što nisu dobacili ni do konferencijskog finala. Ovo što Pipen priča može da priča i Stiv Ker ili Denis Rodman. Zamisli da sad kaže Gordon - kakav Jokić ili Marej, dok ja nisam došao Denver ni do finala nije mogao da dobaci.
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

U Last Dance-u ima jedna scena gde MJ sam kaze da je Pipen najbolji igrac skim je igrao a bio je clan prvom dream teamu i potencira da jensve titule osvoio sa Scotijem u timu.
K

Kazablanka

pre 11 meseci

Predobar dokumentarac
c

cccc

pre 11 meseci

toliko bitan igrac da je fil dzekson koji ga je stvorio poslednje suteve davao kukocu. dzordan mozda i nije najveci, ali od ove protuve i lebrona sigurno jeste
g

gostiona

pre 11 meseci

Dao Kukocu da resi 5 tekmi maks, i ljudi napravili mit od toga. Dzordan je najveci ove igre. Tacka.
H

Hannibal

pre 11 meseci

Svako ko poznaje košarku i ko je pratio NBA devedesetih godina zna da u ovome što priča Pipen itekako ima istine. Sad, da je Džordan bio užasan pre njegovog dolaska u Bulse - nije, daleko od toga. Ali da je Džordan svoju igru podigao na neuporedivo viši nivo Pipenovim dolaskom, to je činjenica. Baš kao i to da su Bulsi bili sastavljeni od odličnih individualaca kompletno stavljenih u službu Džordana, što se isplatilo tako što su osvojene brojne titule. Bil Kartrajt, Horas Grent, BJ Armstrong, i kasnije Ron Harper, Kukoč, Longli, Rodman, Stiv Ker...sve su to igrači koji bi u drugim timovima imali glavne role, ali u Bulsima su bili u službi tima i dvojice ultimativnih lidera, Džordana i Pipena. Zanimljiva trivija: pre dolaska u Bulse, Ron Harper je na 532 NBA utakmice imao prosek od 19.3 poena, 5.2 skoka i 4.9 asistencija, a u Bulsima 7.9 poena, 3 skoka i 2.6 asistencije, ali je sa Bulsima bio tri puta NBA šampion. Dakle, žrtvovanje ličnih proseka i potpuno eliminisanje sujete se isplatilo, i njemu, a i ostalima koji su imali privilegiju da igraju uz Džordana i Pipena.
У

Улт

pre 11 meseci

Па играли су они и пре и после у другим тимовима и нигде нису били ни прве ни друге виолине...Рон Харпер је давао толико пре Булса из разлога што није имао ко други, а пре свега је био страшан дефанзивац због чега је и доведен у Булсе. О Бил Картрајту и Стиву Керу као водећим играчима својих екипа нећу ни да причам. Џордан је најбољи кошаркаш који је држао лопту.
G

Gos

pre 11 meseci

Ima pravo to da kaze, jer dok Pipen nije dosao Dzordan nije prosao dalje od druge runde plejofa. Sa druge strane svi znamo da je Dzordan bolji igrac od Skotija i da bi svakako i bez njega dosao do prstena kad tad, ali je cinjenica da su Bulsi bili savrseno skockan i uklopljen tim sa verovatno najboljim trenerom svih vremena, otud i ti rezultati

agentpeca@gmail.com

pre 11 meseci

Bio je bolji svakako, i dosao bi kad tad, ali dal bi dosao do 6 to je drugo pitanje.
P

Plavac

pre 11 meseci

Malo se prica o tome kakav je igrac Pippen bio. Jeste Jordan bio najbolji igrac ekipe ali velike zasluge idu Pippenu, bez njega Jordan nije izasao iz prve runde plejofa ako se ne varam.