Komentari na vest

Plejmejker Žalgirisa: Zvezda nije neka ekipa, a mi ne razumemo našeg trenera

H

Hulio

pre preko 2 godine

Povređeno pola tima a neki se tek vratili.. Razvalili smo ih u El čak sam siguran da nam nije falilo. 5-6 igrača sa bi pobedili fener u istanbulu.. I ovako je bilo na jednu loptu... Zvezda je ekipa sa domaćim igračima i to je cilj i vidi se odmah
G

Gost33

pre preko 2 godine

PROSECNA EKIPA ALI VI IMATE NULA OD TRENERA . J ZDOVC , SLABO JE TO
G

Gost0307

pre preko 2 godine

Nismo neka ekipa, verovatno je covek u pravu, ali kakvi li su tek oni ekipa kad ih odvali ekipa koja nije "neka".
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Razbismo vas 12 razlike! Šta bi bilo da smo "neka " ekipa?
J

Ja sam ja!

pre preko 2 godine

Sta reci za ovakvo ne argumentovano komentarisanje. Kao prvo, zvezda ima sistem nema novce,kao drugo zvezda je u skoro svim utakmicama pokazala da igra vrhunsku odbranu i svodi protivnike svih rangova u gostima i kod kuce na manje od 70 poena, sto je za udzbenike i to sve u ne kompletnom sastavu i sa igracem koji je tu kao ispomoc dok se ne pronadje trajno rjesenje. Ekipa koja u tri evroligaske utakmice gdje ni u jednoj nije izraziti favorit uradi vise od planiranog,ocekivanog, to su dva casna poraza i jedna utakmica dobijena na malu razliku. Mi smo premasili ocekivanja i to tri puta. Jelnto moze ekipa koja nema kvalitet? Pojedinacno nismo jaki po imenima, jer nemamo novaca,zato je svaki ovakav uspjeh jos veci a nasuprot tome njihovi porazi obzirom na mocnost kluba jos tezi! Uz navijace kao nekad i da se ujedine, zavrse sa besmislenim strajkovima, rezultati bi bili takvi da bi skidali skalpove najvecima redovno. Trener koji vodi igrace medju najboljima,ako ne i najbolji za odbranu u kosarci, sigurno ne moze biti iimati i biti clan zvezde koja nije neka ekipa! Super atmosfera i toliko koliko nas je, kad sami sebe ukopavamo! Pozdrav!
C

Crvke

pre preko 2 godine

Isto kao u fudbalu svako ko je izgubio je govorio da nismo nikakakva ekipa cim izgube utakmicu strasno da li se ljudi drogiraju ili misle da smo mi neka stoka za potkusurivanje pa niko da nam prvo cestita zasluzenu pobedu nego svi kukaju i kmeče kao blesavi,,,,,,
C

Czvbgd

pre preko 2 godine

Kvazi kosarkasu koji dalje od Evrokupa do ove sezone nisi video. Doveli te da docekas penziju tu samo zato sto si bio njihov igrac. Umesto glavu dole da savijes od neznanja, ti jos imas obraza da lajes ovako. Nikola Kalinic je igracina za ceo tvoj veliki tim, moze sve da vas poduci od trojke iz tranzicije do igranja na niskom postu.
G

Gostlo

pre preko 2 godine

pa zvezda i nije neka ekipa, nemaju krstenog sutera, Walters je tu najbolji igrac , ostalo sve osrednji igraci dobro utrenerani i vodjeni od strane Radonje . na frku i odbranu ako se nesto dobije to je .
R

Rebus

pre preko 2 godine

Derane moj, tvoje razmišljanje je isto kao i od ovog mentalaca Kalnietisa, jeste na papiru nemaju nekog prekaljenog i preskupog sutera, jedno je papir drugo je teren, samo nek oni nastave da gledaju u papire a ne u teren daleko će Zvezda dogurati, a da se i malo razumeš u kosarku znao bih da je Zvezdina igra sve samo ne na frku, svako zna svoju ulogu i ne pamtim kad sam video veću disciplinu u igri kao što je Zvezdina u ovih par utakmica.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Sta bi tek bilo da je Zvezda neka ekipa?
R

Rebus

pre preko 2 godine

U drugom pol nisu jedan kršten napad imali održavali se u igri kolko tolko nekim trojkama u zadnjim sekundama preko ruke, i od svih Kalnietis nadje da komentarise dečko koji je juče bukvalno smetao ba terenu..
g

glok

pre preko 2 godine

Dali barem 10 poena da nisu znali sta ce sa loptom i jednu trojku posle diple Lekaviciusa. I opet pukli 12 razlike.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda nije neka ekipa, u tome se i ogleda veličina kluba i sistem, kad dobijaš bolje i bogatije od sebe. Zvezdi ne trebaju igrači od milion i po, dobar je i Lazarević jer je deo jakog sistema.
г

гост

pre preko 2 godine

Жалгирис на папиру само солидна екипа. Ни Калнијетис ни Стрелнијекс нису они од некад. Лекавичијус, Улановас, Mилакнис, Јанкунас само ситне и споредне улоге могу да обављају.
M

Malj

pre preko 2 godine

Ako igras i protiv ekipe iz ranga nize, nije lepo reci da nije neka ekipa.. Na stranu to sto im je Zvezda sa neuporedivo manjim budzetom odrzala cas odbrane.
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Kakvi ste onda vi kada ste izgubili od ekipe koja "nije nesto"?
n

neko i niko

pre preko 2 godine

NIKAKVA