Željko Obradović i Danilo Anđušić (©Star Sport)
Željko Obradović i Danilo Anđušić (©Star Sport)

Pobeda imperativ za Partizan Mozzart Bet: Mornar daleko bolji od onoga što tabela pokazuje

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 17:41

"Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka", poručio je Anđušić

Posle tri uzastopna poraza, košarkašima Partizan Mozzart Beta izuzetno je stalo da kalendarsku 2023. godinu završe pobedom.

Gostovanje u Baru (TV Arenasport, 18.00) nekada je važilo za jedno od najtežih u ABA ligi, danas to i nije slučaj pošto se Mornar nalazi na začelju tabele regionalnog takmičenja sa samo jednom pobedom. I pored toga, u redovima aktuelnog šampiona sa dozom poštovanja i opreza gledaju ka poslednjem rivalu u 2023.

Izabrane vesti

"Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama su jedan trening i put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu", naglasio je Željko Obradović.

Danilo Anđušić je istakao da je pobeda imperativ ekipu.

"Veoma važno za nas je da utakmicu odigramo dobro i dođemo do pobede. Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu", poručio je Anđušić.

Subota, 18.00: (1,85) Mornar Bar (hendikep 17,5) Partizan Mozzart Bet (1,85)

Crno-beli su treći na tabeli ABA lige posle prve polovine sezone sa skorom 9-4. Ispred su Cedevita Olimpija sa 10-3 i Crvena zvezda sa 12-1.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićDanilo AnđušićABA ligaMornar Bar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara