Komentari na vest

Podgoričani žele profit posle senzacije: Na Partizan Mozzart Bet za 20, 30 i 40 evra

t

termin

pre 12 meseci

Najinteresantnije je da se još uvek ne zna kada bi bio termin ukoliko bi se igrala eventualno treća utakmica. Da li je toliko teško odrediti termin 5-6 dana unapred? Neverovatno.
B

BAne 2

pre 12 meseci

Партизан је победио Реала тако што је водио 2-0 . Да се не заборави.
P

Porota

pre 12 meseci

Nažalost, nema tu više sporta. Od Reala smo izgubili, ali kao nagradu dobićemo stalno učešće u EL. Završnica ABA lige biće više od cirkusa. Naravno, prodaja karata iznad svega. A, bili smo zemlja košarke.
H

Hhahahahahhahahaha...

pre 12 meseci

Kao nagradu? Za šta tačno?? Da igraju Rusi, dobili bi vi nagradu... 😂😂😂
g

gosto

pre 12 meseci

Sta je tu cudno? Ocekuju vise navijaca partiana nego svojih, pa racunaju da to naplate. Posteno i pametno.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Oni zele profit Partizan pobedu i sve je okej.
g

gost1978

pre 12 meseci

svi sto botujete protiv kkp imate kvotu 8 u mozzartu pa.udarite
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Sta reci za ove luzere koji su prokockali 2 mec lopte u Areni...Sinoc izgube mec protiv realno solidne ekipe i to u famoznom TOP 8 ,a nas ismejavaju da se borimo za TOP 17. Voleo bih da budu u finalu ipak i da ih otkinemo kako treba..Sad ni Grba ne odgovara, strasni su...Pantera pljuvali posle ispadanja a velicali ga kad je naivko na legitimnu situaciju Ljulja kao sto je nesportski faul za koje postoje kazne , 2 bacanja , lopta sa strane i iskljucenje...Grba je uvek bio veliki partizanovac koji je pozdravio uvek zvezdine pobede u EL i dobar rezultat bilo kog srpskog kluba..Nije on vlasnik arene kao sto nije ni Partizan a ni Zvezda. Igraj u Pioniru a ako neces u Pionir onda neka docekuju protivnike u Hali Sportova.. Strasni su, vec poceli sa kuknjavom...Praznjenje i ispadanje iz top 8 gde su imali 2 mec lopte, pa Zvezdinih plus 40, sve to ima svoje, domace prvenstvo ne igraju gde ce im Zvezda pobeci na plus 2 titule...Nista oni ni ove godine nece uzeti...Zvezda bila na pobedu od njihovog ovogodisnjeg uspeha cetvrtfinala EL, bila deseta sa 17-17 skorom oni se podsmevaju i raduju se vise nasem ne odlasku u doigravanje EL nego njihovom plasmanu i ovi njihovi tastatura navijaci kazu da desetoplasirana ekipa EL igra top 17...Samo im se sve vraca, i one pesnice Pantera i unisenje u facu Ljulju, Lesorovo udaranje Petruseva igraca njegovog bivseg kluba, pevanje sa navijacima partizana koje nije mogao ocima gledati, Avramovica do skoro velikog zvezdasa koji peva pesme Partizana. Jedan je Dangubic, momak se raduje pobedama kluba u kom je stekao ime, ali nije pevao zvezdnine pesme jer kazu mnogi da je bio uvek navijac partizana..
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

luzer ti je tata. a ti heroju bi dobio real sigurno jer si viner. daj razmisli pre nego sto kazes nesto.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Ako su ruze pr@ sta imas sa mojim tatom, sto vredjas nesretnice? Nisam ti ja kriv sto nemate znanje da iskoristite 2 mec lopte u Areni koju svojatate...Sad stisnite i dobijte ove a onda sta vam i kako vam bude sa Olimpijom...Da dobijete i njih i onda da vas vratimo u realnost i na fabricka podesavanja...
e

esprit fort

pre 12 meseci

SC Derby - Partizan ili ti sudar Davida protiv Golijata 2. deo.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Ove cene su za navijače Partizana iz Podgorice i Crne gore.Za Studentski centar ionako niko ne navija a tek niko neće da da 30-50 evra da bi ih gledalo posle jednog dobrog rezultata.
G

Gost1234

pre 12 meseci

Mala stipendija.
t

tesko nama

pre 12 meseci

Svi odose i opet nista
Ч

Чикаго

pre 12 meseci

Имају Цикотићи довољно пара... Није то ништа... Дај вамо одма' 5 карата! Шта?!?! Не море више од 3?! Онда, ништа...
k

koje

pre 12 meseci

gluposti...bice 30 razlike za Partizan...ovo samo da znaju crvene lozane.
S

Sale Kg

pre 12 meseci

Tako je, kao što je bilo i protiv Reala 3-0!
K

Kvota na

pre 12 meseci

Partizan 1,1 ahahahaha.Sada kada kladionice uzmu lovu.
b

budabanana

pre 12 meseci

pa kako da uzmu lovu? ko ce da juri Partizan na tako malu kvotu??? svi ce da jure iznenadjenje derbija, do kog ako dodje, kladionice odose u minus.