(©MN Press)
(©MN Press)

Podgoričani žele profit posle senzacije: Na Partizan Mozzart Bet za 20, 30 i 40 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 20:45

Studentski centar za revanš meč sa crno-belima podigao cene ulaznica

Iznenađenje godine priredili su košarkaši Studentskog centra u ponedeljak uveče, pobedivši Partizan Mozzart Bet u Beogradu 84:83. I sada, klupsko rukovodstvo želi to da unovči. Za početak, kroz cenu ulaznica za revanš utakmicu u četvrak od 19.00 u Morači.

Oni koji žele da uživo isprate istorijsku šansu Podgoričana da se domognu polufinala ABA lige moraće da plate 20, 30 ili 40 evra, u zavisnosti s koje pozicije tribina žele da prate meč.

Izabrane vesti

"Cene karata za drugi meč su 20, 30 i 40 evra. Ulaznice će se prodavati na biletarnici Sportskog centra Morača u srtedu od 12 do 18 sati, kao i četvrtak od 12 do početka meča", saopšteno je iz Studentskog centra.

Jasno je da ceni ulaznica doprinosi i Partizanov učinak u Evroligi ove sezone. Pre samo dve nedelje crno-beli su imali 2:0 protiv Real Madrida u borbi za Fajnal for Evrolige, ali sada moraju da se bore za majstoricu protiv debitanta u regionalnom takmičenju.

U slučaju da Partizan Mozzart Bet pobedi u četvrtak, odlučujući meč za putnika u finale igraće se u Beogradu, ali još nije poznato u kom terminu.



tagovi

KK PartizanStudentski centarABA

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara