Komentari na vest

Pokuševski na novoj adresi, odmah ubacio 16 poena

P

Puljaj

pre 3 meseca

Mnogo više bih voleo u Partizanu oporavljenog i zdravog Dejana Todorovića nego ovog malog. Dečku nešto fali, i što je najgore, deluje kao da će zauvek da mu fali. Poput Nedovića koji ume da probije, hitar je, brza promena, lagano izbacuje čuvara, a opet nikad u karijeri nije imao konstantnost. Jednu dve odigra dobro, pa ga na pet nema nigde, i definitivno nije neko na koga možeš da se osloniš. Takav je i Poku.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Ako se na leto ne vrati u Srbiju, propašće kao košarkaš. Njemu je potreban reset, novi početak, od nule.
A

Aqa

pre 3 meseca

Ovaj je Partizanov sledeću sezonu.
S

Sve je rečeno

pre 3 meseca

Džaba kad ne kapira igru.
Z

Zoki SU

pre 3 meseca

Razvojna ekipa Sarlota ??? Pa sam Sarlot je cirkuska ekipa a razvojna ekipa je ispod nivoa Vose ili Spartaka.
A

Aleksej Limanac

pre 3 meseca

Će se brzo vratiti u formu i u reprezentaciju
Č

ČINJENICE NE LAŽU

pre 3 meseca

Pokuševski je odigrao 150 NBA mečeva i dalje je u SAD. Petrušev nije ni blizu toga. Smailagić u EL ima bolju statistiku nego Petrušev. Ne treba zaboraviti ni da tim ne čini 12 najboljih, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno. Trojke i četvorke na OI, nadam se: Jović, Pokuševski, Lučić, Davidovac/Trifunović.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Smailagic ima bolje brojke nego petrusev? Hm… Hajde da pogledamo zvanicnu statistiku. Smailagic : sezona 23/24 6.5 poena, 2.4 skoka, 0.7 asist sezona 22/23 5 poena, 2.1 skok, 0.4 asist Petrusev : sezona 23/24 5.5 poena, 3.2 skoka, 0.8 asist sezona 22/23 10.7 poena, 5.2 skoka, 0.7 asist Pre nego sto odokativno das takvo misljenje, pozabavi se malo brojkama jer su dostupne svima…
N

NAJVAŽNIJE

pre 3 meseca

Aktuelna EL sezona: Smailagić - PIR 7.3, Petrušev - PIR 6.9. Smailagić ima MNOGO bolje procente i za 2 i za 3 i postiže više poena po meču.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Tvoje znanje o kosarci je svima jasno cim si napisao da bi vodio trifunovica na oi… Decko ne bi imao ulogu u spartaku, a ne u reprezentaciji…
K

Kikili

pre 3 meseca

Jaca je odbrana u kraju na basketu nego u razvojnoj ligi.
G

Gosic

pre 3 meseca

Bese nije hteo da ogra za reprezentaciju da bi uspeo u nba. Vidim sto je uspeo.