Komentari na vest

Poraz Zvezde na Sardiniji: Hanga najefikasniji, Nejpir hvata zalet

R

Roland Gaross

pre 8 meseci

Naviklo to na "titule" sa dve do pet utakmica u "ligi".
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Teodosic nije otputovao, Nejpir tek dosao, Yago nije tu, plus nema Davidovca, u startu mnogo ne kreativnija ekipa od one koju cemo gledati. Simonović i Tobi ce doneti miran defanzivno skok. Ovoj ekipi i dalje nedostaju dva igraca, i to dva igraca nosioca, sta se ceka sa dovodjenjem ne znam, verovatno catt u NBA, ali tu se onda mnogo rizikuje. Ekipa ce svakako biti jaca nego prethodne sezone!
z

zufer

pre 8 meseci

Ma još tri -četiri....šta je dva
C

Covke

pre 8 meseci

Doveli smo 12 novih igraca, treba jos 8 da dovedem ali biram.
M

Malo je to

pre 8 meseci

Ma malo je kume, još 55 igrača i pali se masina
O

Ovaj Fmp

pre 8 meseci

Niti je Srbski klub niti je iz Beograda. Poznato je ko ga vodi!
o

ok

pre 8 meseci

Pus, pus, pus. Ono sto je bilo dosad to je samo deo kompleksa kluba ljubavi. Ove sezone ce biti okretanje na ledja.
M

Maestro

pre 8 meseci

Reslno nama je najpotrebniji kosarkaski Marko Marin,neko ko ce nam pronaci kosarkaskog Stamenica,Glazera,Hvana...Neko ko zna da namirise pojacanja,bojim se da ce nam biti potrebno vise od 3-4 dobra igraca,nece moci sami da igraju Gidraitis,Nejpir i Hanga,eventualno Jago.
M

Ma

pre 8 meseci

Jos par miliona i onda ste top.
z

zaks

pre 8 meseci

@Ma Naravno, ako se vama moglo ubaciti toliko miliona poslije nikakvih rezultata može i nama.Jeste li, možda, samo vi Bogom dani ?
@

@zaks

pre 8 meseci

Naravno kad moze vec 10 godina da se baca za 14 ili 15 mesto, moze i ove za 9 novih skupih igraca a bice sigurno i za 10,11,12,13,14.
S

SULTANAT

pre 8 meseci

Na osnovu kojih rezultata i prodatih ulaznica se ima novac za ovakav tim s ovoliko igrača + FMP (eks Radnički Basket)?
z

zaks

pre 8 meseci

A koje ste vi to rezultate imali, molim te napiši nam ?
@

@zaks

pre 8 meseci

Bitno da vi imate vec 10 godina za 14 ili 15 mesto, uspeh nema sta.
A

ABCD...

pre 8 meseci

Ova utakmica nije bitna. Ovo cak nije ni Zvezda jer fale nosioci koji tek treba da se prikljuce. Ono sto jeste problem to je skauting. Jako lose odradjen i lose sastavljen tim. Tobi ne moze da bude vrhunsko pojacanje koje moze da donese nesto vise u EL. Bolomboj decko katastrofa,o njemu i da ne pricam. Simonovic takodje lose resenje. Momak igra po minut i po dve cele godine u NBA. Na to kad dodamo Lazica,Lazerevica,limitiranog Mitrovica i Kuzmica...dobijamo tim kakav zaista jeste. Katastrofa slefi do decembra,gde sve puca i trazi se Radonic da vafi kestenje.
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Zvezda realno nije jača ove seone bez obzira na igrače koji su letos dosli to se vidi već u prvim pripremnim utakmicama a i Partizan takodje,s tim sto Zvezdi nedostajalo 5 igrača a Partizanu Avramovic sto može da poboljša donekle igru!!!Realno i pored velikih para koje država sipa u večite to nije dovoljno da budu jaci od lidera u EL!!!Realnost siromašne Srbije!!!
L

Luna Park Boljevci

pre 8 meseci

Hanga se ozbiljno nameče da nam bidne heroj sledeče sezone....
b

bitno da

pre 8 meseci

su se Neda i Mitrović odmorili,da su izbegli lomatanje po Aziji,sad mogu da daju doprinos da FMP konačno bude u Top 11....
r

reb8888

pre 8 meseci

...bitno da se smajli oporavio u danu, kazu da je najspremniji na pripremama, trifunovic nije ni bitan...razlika sto su neki posteno rekli da nisu spremni da igraju...
Z

Zlatko gost

pre 8 meseci

Raduljica=Trodosoc
p

podesen

pre 8 meseci

Teodosic=Raduljica
p

primorska

pre 8 meseci

Posto Zvezda ima 16 igraca, a u protokolu mogu biti 12 igraca, da li to znaci da ce Zvezda svaku utakmicu igrati oslabljena bez 4 igraca ??? Obavezno za svaku utakmicu naslov kako je oslabljena Zvezda bez 4 igraca uradila ovo ili ono..
g

gost23 #

pre 8 meseci

Zvezda ima 15 igrača, a šestorica ne igraju na turniru. Jasnije ?
p

primorska

pre 8 meseci

Posto Zvezda dovede jos jednog visokog igraca to ce biti 16 igraca, a 4 ce uvek biti van protokola. Steta sto FIBA ima to pravilo da se igra sa 12 igraca, tako da ce Zvezda celu sezonu igrati oslabljena za 4 igraca van protokola
J

Jaka Smarac

pre 8 meseci

NBA timovi imaju maksimalno 16 igrača a igraju 82 ili 84 utakmice u sezoni, na svaka 2 ili 3 dana pa plus play off gde se igra dodatnih 28 utakmica
n

nedostaje

pre 8 meseci

Šone Ilić ..
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

Zašto Teodosić nije otišao u Italiju?
i

ima kući

pre 8 meseci

nekog majstora vodoinstalatera pa nije hteo Jelenu samu da ostavi ...
C

Covke

pre 8 meseci

Falio nam Dobric,cekam da se vrati.
o

otišao je

pre 8 meseci

Dobrić iz FMP-a
J

Jtd

pre 8 meseci

Znaci topic je u megi da bi se napravilo mesta za karapandzica, zvuci vrlo logicno :-)
K

Karapandžić

pre 8 meseci

je dobar drugar i uzoran omladinac...
t

tre

pre 8 meseci

imam predlog…da li moze da se izbace komentari i jednih i drugih sve sto je nevezano za kosarku…znaci samo da prodje komentar vezan za igru i jednih i drugih..
o

opa opa

pre 8 meseci

pametnjaković neki???
N

Niski burek

pre 8 meseci

Pametni,nije oroblem izgubiti pripremnu utakmicu,problem je dosta slozeniji,ovo je stara ekipa a kako je bilo obecano da ce se dovesti bek suter i cetvorka da se udari fasada na ovaj roster izgleda da od toga nema nista,zasto?Zato sto je Covic u godinama i treba nova ajkula na celu KK Zv
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

" a srpski sampion ide na megdan francuzima " ...sampion, cega ?? haha
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Srbije. To što si glup nemenja činjenicu.
Р

Ратм

pre 8 meseci

Српски шампион, лепо пише. Шампион Србије, такмичења у коме не учествујете већ 2 године јер нема никог да вас адекватно казни због тога. Је л' смешно и даље?
G

Gost "

pre 8 meseci

Šampion prvenstva Srbije u košarci ,iste one koja igra finale Svetskog prvenstva, ali dobro vas to ne zanima...
t

tanana

pre 8 meseci

Sampion propagande!
k

kako

pre 8 meseci

nemenja????😂😂😂😂😂
R

Realnoo

pre 8 meseci

Mene bi bilo sramota da budem šampion bilo čega sa 1 utakmicom protiv samog sebe. To je toliko apsurdno da ne može da prođe ni kao vic, gluplje je od toga, od 16 klubova koji počnu takmičenje ne odigraš ni jednu utakmicu ni sa kim i sebe zoveš šampionom neke lige? Ali, svaka vama čast, vi gutate svaku budalaštinu bez stida.
n

nekoizmase77

pre 8 meseci

Sampion privatne Coviceve lige, gde sude Coviceve sudije, a finale se igra sa FMP-om, drugim timom, koji nikada nije dobio prvi tim.
V

VRANjANAC DS 1989

pre 8 meseci

Jeste, ŠAMPIONI SRBIJE, koje vama kriv što bežite sa megdana. Franjevci, sada imamo više trofeja od vas u našem nacionalnom prvenstvu, možete samo da kukate i plačete i izađite već jednom na crtu.
V

Vamos

pre 8 meseci

Teodosicu vec ne prijaju jace pripreme. Ostao u BG na malu s’ mlekom…
J

Jtd

pre 8 meseci

Teodosica je trener povredio peti dan :-)
I

Immobile

pre 8 meseci

Kako se Karapandžić našao tu? To je kao da su doveli bilo koga sa ulice da trenira. Najizguraniji bek u istoriji mlađih kategorija. Sukljao se prvo po Partizanu, pa kada tamo nisu videli u seniorskom timu uzela ga je CZ koja je takođe ubrzo uvidela da je smešan. Bolje da su poveli nekog juniora, a ima ih kvalitetnih nego što vode ove izgurane igrače. I onda neko pita zašto reprezentacija ima problem na poziciji 1? Pa zato što se guraju upravo ovakvi igrači koji ne prepoznaju situacije, nemaju ni neki šut, samo su aksceleranti koji se istope i budu smešni i za Prvu B ligu. Sve dok je tako neće se stvarati neki veliki broj organizatora, a pre ih je bilo u redu da obuku dres nacionalnog tima. Da ne bude zabune svaka čast reprezentaciji i selektoru na uspehu. Veliki rezultat, a otišli su sa velikim kadrovskim problemima i ogromnim nepoverenjem u čoveka koji je osvojio svetsko na tlu USA pobedivši domaćina. Samo sam napomenuo kako se određeni igrači guraju od pioniorskog staža, ali onda dođu u seniore i njihov kvalitet ispliva na videlo. Karapandžić je samo jedan primer.
J

Jtd

pre 8 meseci

Napisah gore vise u sali, mada sigurno ima i istine...a drugo objasnjenje je on je nas igrac, nema klub, i bla bla otrcanih fraza koje su prilicno besmislene sve do jedne jer se nigde ne pominje najvazniji deo, kvalitet, talenat...ocigledno taj deo u sr i nije bas vazan :-)
X

XD

pre 8 meseci

Koji ste vi mozgovi. više od pola tima nije tu a vi divljate sa komentarima. Ajde ove narikače što se lože ali koliko "navijača Zvezde" pročita naslov i krene da pljuje...
r

realni Zvezdas

pre 8 meseci

Ajmo ovako, pripremne utakmice služe za uigravanje ekipe..Ne treba prerano da se kritikuje itd, prvi meč, biće dosta pripremnih duela. Ali ne sviđa mi se skauting služba u našem timu. Prvi koji će biti na udaru je Bolomboj, mislim da je bilo dosta boljih rešenja umesto njega, treba mu pružiti podršku i šansu ali tanak je.. Ova dva ili tri igrača upravni odbor i skauting služba ne sme nikako da pogreši!!!
Х

Х Х

pre 8 meseci

Он би требао да буде трећи центар. Тоби и Митровић би требало да буду испред њега. Он ће једино имати предност када се игра против неког физички доминантног центра.
P

Pravi cirkus

pre 8 meseci

Ahahahhaha koja komedija
R

Razbili nas neki talijani

pre 8 meseci

Kojih 6 igrača fali? Pa tu je 10 najvažnijih i sad kao neko izvlačenje i traženje izgovora zaista nema smisla! Laganih 5 razlike za talijane, šta reci …
G

Grobar Srbin brat Cigana

pre 8 meseci

Dobar tekst za kontrolu štete. Ostalo nije vredno pomena jer je pripremni period. Čisto da ne bude dileme, tim je potpuno nov pa je sugestija da čuvate živce do decembra, pod uslovom da ne izgubite strpljenje sa Ivanovićem i smenite ga već u oktobru. Sportski pozdrav
Z

Zvezda le

pre 8 meseci

Jeste Čović naša najveća legenda kluba ali neko mora da snosi posledice jer sa ovakvom igrom ni ove sezone nećemo ući u taj plej of.
Z

Zvezda mi je sve

pre 8 meseci

Toliko novca smo uložili i izgubimo od Dinama, uzassss

Sakur

pre 8 meseci

Dzaba budzet od 50 miliona
P

Penzioneri Srbije

pre 8 meseci

Toliko novca od penzija ste nam skinuli i uložili u novi projekat i onda vidimo ovo.. Nadam se da će udruženje penzionera Srbije uputiti tužbu i pokušati da uradi sve što je u njihovoj moći.
P

Penzioneri Srbije

pre 8 meseci

Toliko novca od penzija ste nam skinuli i uložili u novi projekat i onda vidimo ovo.. Nadam se da će udruženje penzionera Srbije uputiti tužbu i pokušati da uradi sve što je u njihovoj moći.
S

Seoska džukela

pre 8 meseci

Jojjj što ne mogu ovih kuku-kuku navijača ili ti navijača rezultat.Kada se pobeđuje glavni su za hvalisanje a kada gubi za pljuvačinu.Na osnovu jedne pripremne utakmice bez pola igrača u sastavu oni znaju koji smo na kraju sezone u Aba a koji u EL i kiliko nam i kakvih igrača fali da se dovede.Stvarno mi vas žao jer sve znate osim da pojma nemate.
M

Mislim da

pre 8 meseci

Loše loše nemogu da zaspim, pa zar smo ovo čekali i zaslužili, kave najave od pojačanja, a horor igra. Ne liči ni našta. Mogla bi biti sezona propasti, nema dobrića najboljeg igrača koji je otišao za siću a dovedeni treće razredni i istrošenih. Baš loše, kuzmića i Nedović pod hitno prodati. Još kada Teo počne solirati tek će biti raspad. Hitno reagovati ili još jedna sezona bruka ja u evropi.
p

pbg

pre 8 meseci

Kao partizanovcu nisu mi jasni nijedni ni drugi navijači, alo pripreme su ljudi rezultat je nebitan, uigravanje i samo bez povrede da prodje sve.. pozz
M

Mile led

pre 8 meseci

I dalje traju posledice koje im naneo najtrofejniji trener Evrope
h

hausvahs

pre 8 meseci

jedna titula za tri sezone i bezanje iz domacih takmicenja? joooooooj al nam nanosi…citaj vrsti o svom treneru i timu i ne unosi vise podela u ovaj prepodeljen narod…pogledaj energiju petruseva i avramovica i druzenje,a ti iza tastature provociras…bedni smo kao narod postali
@

@hahahhahaa7

pre 8 meseci

Pa ocigledno te trigeruje ovo sto je napisao, da si morao da mu odgovoris i to sa prvom lazi da je 3 godine tu. 2021 do 2023 je dve godine i ne ucestvuje u dve "borbe" za trofej u KLS. Druga stvar, KLSCZ domace takmicenje koje se igra finale u podne sa filijalom je stvarno smesno. To sto sad odjednom se vi lozite na to jer ste videli da ABA nece zavrsiti u vasoj vitrini je nesto drugo. A i taj Korac ste osvojili 3 puta zaredom, a pre toga zamisli Partizan je 3 zaredom to osvajao, i bukvalno tad niko nije spominjao kup, ali ovaj ove godine je nikad bitniji postao, jer opet, videli ste da ABA odlazi i da Partizan ima velike sanse za top 8. A sto se igraca tice, pa nek se druze, nece sigurno njih komentar iznad tvog da ih poremeti. Tako da ili priznaj da te pecka malo ili ne odgovaraj nista :)
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Ne pomažu ni silni milioni
D

DrvoMama

pre 8 meseci

Uvek neugodni Dinamo Sasomange haha haha haha Sada krecu price mali budzet i ti fazoni a 12 igraca dovedeno
I

IXXX

pre 8 meseci

Bolomboj zverina!
A

AV ZVEZDA

pre 8 meseci

Budzet 27 miliona brale moj,Sasari 2,4 mil budzet,i izgube..
Š

Šiljokuran

pre 8 meseci

A Teodosicu i ne trebaju pripreme tako je spreman u pm...Pa dobro...
C

Covke

pre 8 meseci

Teo je majstor iako pusi 3 pakle dnevno.Jes da cuga uvece ali talenat se vidi.
L

Licno

pre 8 meseci

Malo realnosti, Srpski šampion je neko drugi al samo malo.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Obrazloži kako je šampion Srbije neko drugi?
M

Mauro

pre 8 meseci

Normalno da nije sve kako treba, zato i sluze pripreme. Sezonu sa Gistom smo zakucali pripreme, pa je na kraju to bila jedna od najgorih sezona, bar gledajuci igru. Samo opusteno, ovo ce biti odlicna sezona.
T

Tesi se

pre 8 meseci

Samo !
C

Comi81

pre 8 meseci

Kuzmić i Boloboj od njih dvojice ne možeš pola jednog sastaviti i Čović sa njima hoće u EL???Previše je ovo još tanko,fale još 2-3 igrača dobar centar i šuter...
D

DOSTA SMO KUPOVALI

pre 8 meseci

Nije malo imamo vise od 3 petorke.
o

ok

pre 8 meseci

Ma dobro je da si ti strucno reagovao. Salu nastranu, pripremne utakmice su upravo to. Da se igraci upoznaju, proigraju zajedno. Rezultat nije bitan. Bice ovo dobro, da li dovoljno videcemo.
h

hitno

pre 8 meseci

Vraćaj Raduljicu.
O

Opa cupa

pre 8 meseci

Mnogo je ovde novih igrača, mnogo. Teško će ovo Duško uklopiti, a nema i brata Dobrića.Želimir već par godina ne menja tim, samo 2,3 igrača što je jako bitno.
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Ko će nama ugoditi ? Da smo zadržali staru ekipu osim Kampaca i Vildoze i doveli dva-tri igrača bila bi priča da smo očajni i da nismo u stanji da dovedemo normalne igrače a kada smo se rešili Bentila,Martina Ivanovića... i doveli realno bolje igrače opet nam nije po volji Rđavom qrcu i dlake smetaju .
D

Dzaba veliki novci

pre 8 meseci

E to je ta nasa sportska politika ! Kupujemo na kilo. Mi bi sve da uzmemo.
L

Lako je njemu

pre 8 meseci

Zelimir ima drugi najveci budzet EL
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Pa svake sezone se pravio tim od pocetka, uz ovih par igraca koji su uvek ostajali, Lazic, Dobric, Davidovac, Kuzmic. Sad su se samo izrotirali Dobric i Davidovac. Jedan otisao, drugi se vratio.
J

Japi

pre 8 meseci

Kako ne uzesmo onog brazilca iz Ulma umesto Bolomboja,otisao u Veneciju valjda.
Č

Čoviću odlazi

pre 8 meseci

Klasika u decembru promena trenera i pola tima, zivi bili pa videli...
p

pst

pre 8 meseci

Setnja. Polako, nogu pred nogu. Bice i ove sezone odvikavanje od kosarke JSD.
M

Milan282929

pre 8 meseci

Da li je moguće da je vrhunac pismenosti i elokvencije za 90% posetilaca koji komentarišu ovde uzrečica ,,živi bili pa videli"???Nadam se da bi makar na testu opšte informisanosti znali odakle je potekla.
3

30 miliona

pre 8 meseci

Ulozeno i gubi se od Dinama ! Cirkus se nastavlja od strane Gmo tvorevine iz Zeleznika!
z

zeks82

pre 8 meseci

ovaj tvoj nick govori koliko je love ulozeno u tvoj tim ...
@

@30 miliona

pre 8 meseci

Spin kraljevi, otisli smo sa 5 pismenoh igraca na turnir, ali znamo da ste kraljevi spina i laganja
3

30 miliona Zeleznik

pre 8 meseci

Samo vam Shabazz vredi kao ceo roster Dinama! Toliki milioni spucani i opet hrkljus !
B

Bruka i sramota

pre 8 meseci

Ocajna ekipa i takva ce i sezona biti! Sreca fudbal ima da se prati jako!
d

dejang12

pre 8 meseci

Nedovic ne moze i ne sme da bude prva opcija u napadu, strasno je plasljiv uvek bira sut pre prodora. Takodje on je rodjeni gubitnik gde god je bio individualno top al njegov tim nikad nista nije osvojio. Pojacanje na beku je moranje.
D

D Trojkaaaaa

pre 8 meseci

Trojka Nedovića u istorijskom prvom Evroliga Derbiju
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Gledao sam utakmicu i jedini koji bi mogao dobiti prelaznu ocenu je Hanga. Nije lepo kada se izgubi ali ne treba sada dizati frku.Pripremni je period i igrači se iscrpljuju do krajnjih granica.Videlo se da su igrači umorni i da još uvjek nisu ni blizu uigranosti.Žao mi je samo što smo propustili priliku za utakmicu sa Armanijem a poraza je bilo i biće.
G

Gost9

pre 8 meseci

Jesmo desetkovani,ali ova danasnja "igra" je kriminal.Kuzmicu standardno ispada lopta,svi ga nadskakali,a ni Bolomboj ne uliva poverenje.
G

Gost997

pre 8 meseci

Totalno nebitna utakmica koja ne moze bilo sta da pokaze, Zvezda bez Teodosica, Jaga, Davidovca, Tobija i Simonovica, utakmica koja je sluzila cisto za rastrcavanje prisutnih
v

vukic

pre 8 meseci

Bravo za FMP-e
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Ово је благи ужас! Овај Ивановиќ може само да цитира његоша, и ништа више! Човече плеј му игра Ханга, дечко се, мучи да пренесе лопту, боломбој туриста, илиќ дрвосеча, кузма пензионер, недовиќ на силу, митровиќ бацања 10/3,једино гиедраитис и ханга су нешто покушавали индивидуално, све остало благи ужас! Под хитно бек шутер, четворка и петица, а Илиќ, Кузмиќ, Лазаревиќ у ФМП, а боломбој одма педала!
C

Covke

pre 8 meseci

Pa treba da zovem sefa za jos 5 milke sada.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

"Ћ" научи већ једном.
8

88

pre 8 meseci

mnogo toga ima posla ovde za trenera