Komentari na vest

Poseban meč, ispunjen emocijama: Željko Obradović prvi put protiv Borca u svom Čačku

b

batabane

pre preko 2 godine

I vi ne pratite tok utakmice.Ovi lopovi sa Arene godinama nam uzimaju pare preko nasih provajdera,a sada nas onemogućavaju da gledamo Partizan.Onog dana fudbal,sada kosarku.A imaju ugovor o prenosima i sa Ling Long ligom, i sa ABA.Prenose na neke smrdljive izmisljene kanale 6,7,8! koje ne znam ko može da gleda.A po ugovoru mora da bude pre svega na Arenu 1 koju vecina pretplatnika ima.Ne znam kako, ali bi ih tuzio.
l

linoleum

pre preko 2 godine

pa ovi sklanjalice i u basketu...pa naravno zelimirov rodni grad,malo da podmasti radi hemije u ekipi, kolko jadno.ali nema veze 14 11 hala pionir vidimo se jsdovci
L

Laser

pre preko 2 godine

Koma,kako te nije sramota da iznosis tolike lazi?! Kojih bre deset godina...pa Partizan je pre 10 godina osvojio triplu krunu! Vi ste prvu ABA ligu osvojili 2015! Kao i prvu domacu titulu posle 98! Da pogadjamo ko je sve svasta osvajao u medjuvremenu? Zaboravljas proslu godinu i koronu...gde je Partizan bio ubedljivo prvi i ABA ligu i u EK.Dok ste vi bili ubedljivo treci i u EL u kanalu! Dosta vise sa lazima!!!
K

Koma

pre preko 2 godine

Ta sezona je poništena, tako da se nije ni igrala. Ko bi osvojio videlo se sezonu kasnije.
Z

Za Komu

pre preko 2 godine

Vi ste sigurni da bi preziveli prvo Buducnost sa domacim terenom u Podgorici a onda i nas iako se ne mogu setiti kad ste ih prosli put pobedili tamo i prosle sezone je bilo cupavo 3-2 na kraju i one sezone kad ste ih razmontirali sa Tomicem opet im tamo niste mogli nista.
B

Bas realno

pre preko 2 godine

15 miliona budzeta protiv 400 hiljada budzeta.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Kvota sve kaže, sve ispod 15 razlike je uspeh. Borac nema šta da traži u ovom duelu.
R

Realno...

pre preko 2 godine

Kakav borac to je maciji kasalj za drzavni projekat.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Necete ni vi bolje proci od Borca..
K

Koma

pre preko 2 godine

Znamo, to slušamo već 10 godina. Kako vam više ne dosadi? A da, KK Sledeća sezona Partizan. U prošloj sezoni Zvezda i Partizan su odigrali 18 utakmica u sportovima sa loptom. Partizan ima nerešeno u fudbalu i 17 poraza.