Komentari na vest

Poslednja stanica klupske sezone: Zvezda u 78. meču traži 47. pobedu za savršeni kraj

D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ovo je smejurija, kec na Zvezdu 1.08, hendikep 12. A mi igramo celu sezonu uglavnom loše. Nije Mega toliko loša, bolji su od JSDa. Večeras se izjednačujemo sa JSDom po broju titula. Stvari se vraćaju na svoje mesto.
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Gotovi ste!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

A, vi kako ste?
E

Ej Radonja

pre gotovo 3 godine

Simonović, Kuridza out, Rit in i pobeda je tu. Ona dvojica uz Noka na kraju su izgubila utakmicu u skoku. Uz to pomagao im je i Davidovac i Noko sa promapajima 5 zicera u ključnim momentima.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Oni ne mogu bolje, mi ne mozemo gore. Jedino ako imaju sut preko 60 posto imaju sanse. Bice i problem na pleju, ali verujem u pobedu Zvezde.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Malo da nas poguraju sudije da loyd stisne zube i opravda milku i dobijamo. i naravno puna hala,ako su mohli grobari.mozemo i mi
s

smejurija...

pre gotovo 3 godine

Sta nabio ti komplekse ahahhahaha
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

sta pricas?Ne igramo sa Realom nego sa Megom,bice 20 razlike ko god da igra.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Zvezda je u odnosu na kk partizan Sns bila u prednosti po broju titula u košarci čitave 62 godine!! A partizan samo 12 godina!! Danas im se taj niz zaustavlja, danas ćemo da se izjednačimo sa njima po broju titula, a od sledeće godine kreće naše novo brojanje i postavljanje stvari na svoje mesto. Onako kako je bilo 62 godine i kako će biti još dugo. Delije jel shvatate koliko je bitna utakmica večeras? Svaki glas i dlan sa tribina je mnogo važan!! Mi smo jedna velika crveno bela porodica!! Neka se trese Pionir!! Zajedno do pobede i titule!!
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ајмо вечерас идемо опет у Пионир у инат зализаном лопову, југословенштини и свим осталим србомрсзцима. Данас се изједначавамо са канцером српског спорта а следеће године смо 62.годину најтрофејнији кошаркашки клуб региона, док су неки били читавих 11. КОШАРКА ТО ЈЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Zvezda je u odnosu na kk partizan Sns bila u prednosti po broju titula u košarci čitave 62 godine!! A partizan samo 12 godina!! Danas im se taj niz zaustavlja, danas ćemo da se izjednačimo sa njima po broju titula, a od sledeće godine kreće naše novo brojanje i postavljanje stvari na svoje mesto. Onako kako je bilo 62 godine i kako će biti još dugo. Delije jel shvatate koliko je bitna utakmica večeras? Svaki glas i dlan sa tribina je mnogo važan!! Mi smo jedna crveno bela porodica!! Neka se trese Pionir!! Zajedno do pobede i titule!!
L

Lepi Fika Gost

pre gotovo 3 godine

95:67.
Z

Zvezdas!!

pre gotovo 3 godine

Ajmo zvezdo!!!