Komentari na vest

Potresi u Evroligi: Litvanci neće da igraju sa Rusima, Nemci odbijaju da ih prenose

S

Sinisa12345666

pre oko 2 godine

Zalgiris izbaciti iz Evrolige na najmanje 10god.. oni su sramota za Evroligu.. nesto se busaju, a ekipa im je na nivou Tamisa i Dunava. 5 pobeda za celu sezonu, bruma i sramota
M

Mindara

pre oko 2 godine

Strasno. Koliko je svet postao izopačen... Da li je iko bojkotovao protiv Amerikanac, Francuza, Enkleza, itd, kada smo mi bombardovani??? Amerikanci sa svim zemljama Natoa, licemeri najveći. Ogavstine ogavne. Samo da se nekako izvučemo, izmigoljimo iz cele ove situacije bez posledica.
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Ovo je čist debilizam! Trebalo bi ih sve kazniti. Kao prvo avio saobraćaj sa celom Rusijom besprekorno funkcioniše, kao drugo rat ili agresija ili upad Ruske vojske ili kako god to da nazovemo je van Ruske teritorije, i treće možda i najbitnije je mešanje politike i sporta. Znači ne postoji ni jedan razlog da ULEB odloži Bajernovu utakmicu u Moskvi ili da Litbanci ili ko god bio odbije da igra protiv Ruskih elipa. Znači bar u tom slučaju pravila su jasna 20:0 protiv ekipe koja se ne pojavi. Sve drugo je čisto mešanje politike u sport. .
a

ale23

pre oko 2 godine

Vi svi ovde što ste umislili da je Putin Bog a Rusija naša majka ste se puno zjbl. Ceo Zapad će tako izopštiti Rusiju, da će Rusi plakati za Staljinom. A Srbiji je bolje da okreće onima koji joj najviše finansijski pomažu. Rusi mogu da zaborave na međunarodni sport, podcenili su Zapad.
G

Gost11111

pre oko 2 godine

@ale23 druze, ako ti ne valja Rusija, a jos manje Srbija, pasos u ruke i siroko ti polje, Nemacka, Austrija, Amerika, putuj igumane, ne brini za manastir!
А

Аки

pre oko 2 godine

Подршка братској Русији.Жалгирис избацити из ЕЛ.
1

123321

pre oko 2 godine

Nisu igraci nista krivi
n

noless

pre oko 2 godine

Mozda Zvezda udje u top 8 ako izbace Ruse, Litvance, Nemce i Francuze… Bilo bi to posteno, kao i citavo njeno postojanje…
V

Volim svoj klub

pre oko 2 godine

Rece dete od 11 godina ili sa mozgom na tom nivou. Za ovakve vesti ne trebalo imati nikakvog komentara, a ovakvi su bas suvisni.
@

@noles

pre oko 2 godine

Evroliga i cipiripi kup se prekidaju, dogodine isti učesnici! Laku noć
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Izbaciti sve ruske ekipe iz svih sportova i sve super, jedan covjek ne moze da bude diktator i uliejva strah u kosti svima zivima na ovom svijetu, itekako se politika umjesala u sport davnih dana, ko misli da nije tako onda je juce pao s drveta.
C

Crvke

pre oko 2 godine

Znaci nemoj puno srati a ameri su andjeli koji su sejali svugde bombone umesto bombi znaci Rusija ne zeli zapadne fasiste na svojim granicama i sta tu tebi moroncino nije jasno ili se nisi rodio kada su nas bombardovali tim bombonama,a sto se tice sporta pa sto ne izbacise amere sa skoro svakog Sp ili Olimpijade koliko su zla naneli raznim zemljama a ne tada ne sme politika da se mesa u sportu a sada naravno sme,znaci ista pravila za sve ali to nikada nece biti tako pored americkih fasista,,,,,
V

Volim svoj klub

pre oko 2 godine

A ko je taj jedan covek? Jel nas taj bombardovao 1999? Ucite istoriju, ne samo stariju, nego i savremenu.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Eto ja sam prvi koji je pao s drveta.Pošto ti nisi pao s drveta milim te objasni mi koga to još u svetu napade taj diktator?Nakon toga prebroj zemlje u kojim je učestvovala tvoja demokratska Amerika i koliko su zemalja razorili i koliko miliona nedužnog naroda je stradalo u tim ratovima a koliko je bežalo preko belog sveta da spase glavu ?Eto ako može objasni mi molim te.
V

Vau

pre oko 2 godine

I ovako ste poslednji i ne treba da igrate, gubite sve 20:0 i ne bitni ste kao i vaš ne bitni predsednik onaj što proglašava vandredno stanje. Eto rešenja.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Mesanje politike u sport. Dozivotna diskvalifikacija iz evrolige za sve koji bojkotuju igranje protiv ruskih klubova.
M

Mop

pre oko 2 godine

I ko će igrati EL CSKA, Zenit, Uniks i tvoja Zvezda. Šta se pališ bre.
G

Go

pre oko 2 godine

Sluzbeni rezultat 20:0
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Dobro, neka izbace i jedne i druge ekipe iz drzava koje nece da igraju, pa neka upadnu tu par drugih ekipa i jos jedna iz Aba lige
Z

Z43aaa

pre oko 2 godine

Da nije ta druga ekipa slucajno Partizan?
@

@z43aaa

pre oko 2 godine

Samo tvoja Zvezda profitira na ovakvim stvarima… Ratovi, korona… Vi ste osvojili titule u fudbalu kad su ljudi jedva ziveli…