Komentari na vest

Povrede ostavile danak, Jago i Smart ulivaju optimizam, kapa dole za Hauarda

O

Ok

pre 3 meseca

Evo ponavljam i sada. Uskokovica ponovo u klub i nikada vise Zvezda ne sme bez svog pleja u sezonu. Decko sazreo igracki ima nivo za jednog od tri pleja. Danas maestralno sam dobio Split. Organizatorski odlican, stalno na ulazu, aktivna odbrana. Popravio sut, momak konacno zdrav. Teo ove sezone sa pozicije dva vise nego jedan. Saban je unistio sezonu. Top kasno dosao al se povredio. Plej je igrac u timu koji se najvise fizicki trosi. Ako Top ostane mogli bi imati tri dobra razlicita pleja u narednoj sezoni. Volim ovo kad igraci grizu da se dokazu. Tako se postaje ime.
L

Luja

pre 3 meseca

Čuj dobio jadni Split pa je za EL!!???... Iju,ju,ju...
L

Lalegale

pre 3 meseca

Hauard za sledeću sezonu
P

Pa ono

pre 3 meseca

Da je baba deda... Kad je Teodosić dolazio, znalo se da ima 37 godina. I sad da je ovo, da je ono. Da je jedno 10 godina mlađi bilo bi ekstra. Da su Olimpiji igrali Mirotić i Lo, Zvezda ne bi dobila. Kada mi dobijemo oslabljen tim onda smo majstori, kada drugi dobiju nas eh da je igrao ovaj i onaj pokazali bi mi vama..
e

e

pre 3 meseca

Sta sad imaju veze godine,covek je do sinoc odigrao sve utakmice u El,samo jos jedan igrac Zvezde ima odigrane sve utakmice.
P

Pa ono

pre 3 meseca

Vidi se da ne znaš o čemu pričaš, godine nemaju veze?! Zvezda je dovela proverene igrače, iskusne što znači i matore. To što su odigrali sve utakmice do sada je otežavajući faktor, pri ovom tempu pitanje je samo trenutka u kome dolazi do zamora materijala.
Z

Zasto

pre 3 meseca

Predsednik kluba CZ kada gostuje po TV uvek pominje sve od 2011 pa na ovamo.Sta se desilo 2011 jel ste osnovani tada
O

Ohi

pre 3 meseca

Da je baba imala m... bila bi deda
k

koolerski

pre 3 meseca

molim igrace zvezde da pobede sledecu utakmicu.kad ste vec topovska hrana u evroligi ucinite bar partizanu.bar nekog konkurenta pobedite..unapred hvala NAPRED PARTIZAN
b

bole nas uvo

pre 3 meseca

necemo
M

Mile led

pre 3 meseca

Javljaju se navijači kluba osnovanog u susednoj zemlji. Klub koji je bio drugoligaš u košarci i odbojci.
G

Goss

pre 3 meseca

Sve je bolje od toga da ti je klub ugašen ne postoji vi ste samo limenke
m

milisav kekez

pre 3 meseca

teodisić deda sa četres godine može da igra samo u efempe zato je i došo ovde nema nista samo asistencija spor ko puđ golać a i neznam čemu se navijačo efempea nadaju kad ce bidnu petnesti mesto na tabelo dok ce partizan da bidne prvo u top osam pa u top četri a i partizan ce bidne šampijon na aba i domaću titulu ceo svet znaju daje partizan instirtucija
F

Forever Young

pre 3 meseca

@Milisave. Au šta ti radi pogrešna terapija. Da ideš da tužiš bolnicu i doktora.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Legendo, tebe će hitna pomoć na ulici da lovi sa mrežom. Da tužiš bolnicu u kojoj se lečiš, i da tužiš osnovnu školu u koju si išao do četvrtog razreda.
.

......

pre 3 meseca

Što bi rekao gazda Čović: "ne može stranac da vodi Zvezdu".
1

1980

pre 3 meseca

Kao i obično održao je reč...
P

Pa to

pre 3 meseca

Kad kazu kako zvezda ne moze da uradi nista u evroligi , Pa onda vi njih pitajte sta ste uradili u Evrokupu od 2013 do 2022.Gde ste bili pre neogranicenog budzeta..
T

Telik

pre 3 meseca

Pa zato sto navijas za mutiranu Igokeu2
P

Pedja108

pre 3 meseca

Fale bekovi i to prilicno. Nije samo Teo i Nedovic, vec i mali Topic. Da bar neko od njih moze da igra. Ali, Zvezda je u sustini jako lose odradila prelazni rok, doslo je dosta starih igraca koji ne mogu izdrzati taj tempo utakmica. U jednom trenutku krenu povrede i tesko se izvuci iz toga, a potrosnja igraca je velika. Uz te stare, doveden je Nejpir i predstavljen kao Mesi u fudbalu, a on jedan ogroman promasaj. Da je ekipa bila kompletna, Zvezda bi ovo dobila, ali i u sledecim utakmicama ne znaci da ce svi biti zdravi. Tako da nema sanse za play-off EL, moguc je samo nekom srecom, da se potrefe neki rezultati. Ne znam samo sto se raduju toliko u Partizanu, oni misle da su sigurni ucesnici i da ce nesto uraditi.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Nemojte biti takvi. Do juče Mitrović najbolji igrač i sve u superlativima danas se pljuje ovde. Pitanje koji bi se centar onako snašao i provukao loptu do samog Giedraitisa 1 napad pre bacanja. Podrška za momke, za razliku od početka sezone evidentno je da svi daju svoj maksimum.
K

Katic B.

pre 3 meseca

Trebe biti realan i pogledati istini u oci. Ovo je poraz koji se nicim ne moze opravdati i koji nas je udaljio od zacrtanog cilja.
S

Sta pricas ti.

pre 3 meseca

Ne moze da se opravda ? Covece dva najbolja poentera nisu igrali
L

Luja

pre 3 meseca

Nema nikakvog opravdanja za poraz od najgore ekipe u EL Asvela kao ni za sinoćni od Baskonije. Ako to ne možeš da dobiješ onda i nisi za EL. Čoviću, odlazi iz Zvezde.
j

ja sam jaaa

pre 3 meseca

Koji optimizam uliva Smart? I Nejpir je imao meceve gde je davao po 20 poena, a u sustini osim toga nista nije uradio, isto kao Smart, dao 11 poena, u nekim momentima gubio lopte, pas u aut, bespotrebni faulovi
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Не може звезда да победи 8 од преосталих 12 утакмица. Тако да је за њу Евролига завршена. Резултат од 6-11 из првог дела је огроман заостатак.
M

MNM

pre 3 meseca

Srecne vam rane junaci ahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahhaahahahahhahahahaahah
B

Bnm

pre 3 meseca

TO KUMEEEE
G

Gosthjk

pre 3 meseca

Kada cemo da shvatimo da smo ovde samo stranci? Ja nisam znao da ne postoji ofsajd u kosarci.
7

777

pre 3 meseca

Vi jugosloveni vi i jeste stranci
S

SmartLozana

pre 3 meseca

Meni je fascinantno da ovoliki noobovi prave od Smarta Currya, jedva cekam za mesec dana da bude Covicu odlazi 🤣 Sem Bolomboja JEDNO POJACANJE NISTE UBOLI. od 16-17. Pakao za ostale 🤣🤣🤣
P

Pst

pre 3 meseca

Ma opusteno vazno da takve kao tebe penjemo na dizalicu.
@

@@@@

pre 3 meseca

Može im se da promašuju pojačanja,da menjaju tim,da imaju 2 kluba. Drugi plaća ne plaćaju oni.
l

lupetas

pre 3 meseca

Mi moramo da rizikujemo pa dovodimo rezerve dok vi dovodite skupe igrace , napaceni
P

Primorska

pre 3 meseca

Tako cele sezone, mediji jedno te isto. Svaku utakmicu je poraz opravdan jer neko nije igrao. Utakmica po utakmica prodje, na kraju ce biti utisak da nisu bile povrede bili bi odmah iza Reala na tabeli.
e

ejhh

pre 3 meseca

Mitrovic se vrartio i odma odbrana krs.... Neverovatno
1

1980

pre 3 meseca

Iskreno Mitrović me najviše sinoć razočarao.
O

Ok

pre 3 meseca

Bravo za komentar. Da prestane bilo ko da glumi bilo koga. On je poceo da glumi Jokica a ovaj je unikat. Ovo je utakmica koju smo morali da dobijemo u prvom poluvremenu jer smo pokazali da smo bolji. Hauard, sa njim je moralo da se ide na maltretiranje pre polaska u sut. Ne dozvoliti sut spolja recimo pet faula Lazarevica. I vrapcima je bilo jasno da ce ovaj resavati. Steta. Ponovo smo izgubili dobijenu utakmicu na jedan posed. Smart odlican s obzirom da je dosao pre par dana. Al su ovi seirili sinoc jer znaju da nemaju sanse protiv Grka. Da komsiji crkne krava. Sad smo kompletni, treba ozdraviti uigrati se i dobiti ABA ligu.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Ja to pišem od početka sezone ali "znalci" uvek pominju njegov koeficijent i nekakav košarkaški IQ. S Lukom Mukom mi smo uvek na 90+ primljenih poena. Srećom pa se povredio i Bolomboj je izrastao u prvog centra. I Gilespi je korisniji po tim od Mitrovića. A Čović kilavog Mitrovića potpisao na 3 godine kao i Davidovca. Tragično...
.

......

pre 3 meseca

Dok sam čitao tekst stekao sam utisak da je Nedović Džordan. Čovek se povređen rodio u ovom ritmu šta ste mislili?? Neće se povrediti? Neozbiljno. Oporaviće se pa će se opet povrediti do kraja sezone. Tip je svilen.
N

NR

pre 3 meseca

Koga bre briga za luzerski klub FmpZvezda.
S

Sve nas

pre 3 meseca

navijace Crvene Zvezde i dajne muter dok je mi svi ramoka u sve peru i nimupu urmomzaspenje u stau i uckuzapicnje kao i upezadenje a ona vristi od zadovoljstva i zitra jos.
e

ejjj

pre 3 meseca

Svi ste redom pratili jucerasnju utakmicu a jos sada i komentarises kao sinoc, I pitas se koga zanima?
k

kimsija mali

pre 3 meseca

tebe ocigledno briga
k

kimsija mali

pre 3 meseca

tebe ocigledno briga
T

Top Gun

pre 3 meseca

Tolike godine igraju i ništa. Lepo se prebace u Evrokup.
@

@sve nas

pre 3 meseca

Au kako te je trigerovao hahahahahahhaahahahaah dobro je naucio si satrovacki vidimo. Samo ima jedan problem, koga bre ti punis ti si jedino opstio sa kozom u supi kad te ne gledaju baba i deda :D