Komentari na vest

Pred Zvezdom teška misija: U ABA ligi nije bilo preokreta posle 0:2

f

freeworld

pre 11 meseci

Mislim da smo mi toliko bolji da bi trebali pustiti 2 utakmice samo da opet napunimo Arenu i slavimo pred nasim navijacima ...pare plus uzitak
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Slavićemo i ovako.Najslađe je da pred Pudlicinim botovima kapiten podigne Pehar i nesmeju im se u uplakane face!
I

Istina prava

pre 11 meseci

U kojoj si ti zabludi? Vama da nije sudija znas kada bi vodili 2:0? Pa nikada...a ni tada...polako samo
G

GostSombor

pre 11 meseci

Zasto nesude nase sudije?- Nece da ucestvuju u blatu. Videlo se o kakvom blatu se radi. Ni Denver ovo nebi dobio.
д

да, да...

pre 11 meseci

...најјаче је што се гробари више плаше на 2-0 него ми на 0-2 😂😂😂 утерали смо им страх у кости.
E

Excalibur

pre 11 meseci

A otkuda ti to da se ja plašim? U stvari jednog se zaista i plašim, da ne stigne pretnja s vrha da moramo pustiti jer ćemo u suprotnom ostati bez pomoći države. To je uvek zvezdin adut iz rukava. Toga je već bilo. Ako nas puste na miru biće metla, ali ako usledi jedan poziv zvezda će čudotvorno okrenuti.
M

Mr.

pre 11 meseci

Kad ste to vi protiv nas od 0:2 dosli na 3:2 pa da vas se plasimo? 🧐
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Plašimo se samo za bezbednost igrača i ekipe.Sportski im ne možete ništa ali ovako znamo da ste na sve spremni samo da ne priznate poraz!Ne bi vam bilo prvi put- PP aparati, kese sa urinom, papci i bubrezi, drmanje koševa, nasrtanje na igrače.....
д

да, да...

pre 11 meseci

...није ни у ЕЛ до ове сезоне 😂😂😂
q

qqzqq

pre 11 meseci

neverovatan uspeh kk partizana,uspeo je ostoja da namoli AV za veliku titulu aba lige posle 40+ ulozenih miliona za 2 sezone i 10 godina bez titule! Kako vole da kazu da nece da igraju domacu ligu jer zvezda ima dva kluba,ali gledaj ih sad kako se busaju jer vode u finalnoj seriji gde,pazite sad,ista ta dva kluba igraju! navijacka armija je stala u 20000 u areni,i to je njihov najveci kapacitet! Kako su opasni da kazu da su najbolji navijaci na svetu,pune arenu,to svetle teletoni,to je avangarda,ali samo dok im ide... inace ih nema 200...cim im ne ide pljuvanje po svima... najveci smo na ovim prostorima i nikada nece biti tako veliki kao mi,jer nisu samo trofeji sto cine jedan klub,vec navijaci koji stoje iza njega! a nas vala ima,toliko da mi oblikujemo politicku situaciju u srbiji!
R

Realno posmatrano

pre 11 meseci

Partizan je bolja ekipa, to treba priznati kada jeste tako. Ne ulazim u to ko je koliko placen i slicno. Jednostavno utakmica, a i titula je izgubljena u trenutku kada Lazarevic promasuje zicer. Mi (Zvezda) imamo premalo korisnih igraca u napadu. Kampaco nema s kim da zavrti pik ako se zatvori kratko otvaranje Mitrovica, samim tim onda i Mitrovic postaje beskoristan. Martin nista nije pokazao u finalu, Bentil jako malo, Petruseva ocigledno pojeo pritisak. Vildozu videlo se pojela povreda, covek bacanja nije mogao da pogodi, kasnije nesto i doprineo, ali je to bilo kasno. Nedovic, Kampaco i Dobric su vukli koliko su mogli, a onda je Dusko zakucao Nedovica za klupu iz nekog razloga. Markovic i Lazic ako i nesto urade u odbrani u napadu ne postoje. S druge strane u Partizanu svi igraju u oba pravca, svaki igrac gleda ka kosu i sposoban je da postigne poene.
P

Pa realno

pre 11 meseci

Vise su pokazali od nas u ova dva meca. Mi smo u drugom sami sebe pobedili. Ne sporim igru Partizana, samo mislim da smo imali momenat preokreta koji nismo iskoristili. Na kraju, ko god da pobedi, treba pruziti ruku...sustina sporta. A nadam se da ce se igrati bar jos tri :)
S

Simon991

pre 11 meseci

Pa sta i da izgubi, alavost bez ikakvih argumenata. Ako si bolji pobedi, ako nisi cestitaj. Zivot ide dalje.
G

Goss

pre 11 meseci

Biće gusto biće 0:3 gaziii
I

Ivan82

pre 11 meseci

Kao protiv Reala?
M

Mr. @Ivan

pre 11 meseci

Od kad se to mala zvezda poredi sa velikim realom?
l

lion zion

pre 11 meseci

ovo je najnebitnije finale u abi ikad,oba tima idu u el.dok su se lomila koplja za edno mesto Zvezda je harala regionom.sad opusteno.manguparija je to kosarka to je Crvena Zvezda
e

e moj druze beogradski

pre 11 meseci

Idu obe ekipe u EL i to obe na pozivnicu. Jedna da igra trsdicionalno rekreativno jedna u borbu na trofej
l

lion zion

pre 11 meseci

pa da mi na foru budemo po budzetu na dnu a na tabeli sredina a drzavni projekat mozda dovede i lebrona ne bi me cudilo za sl sezonu- snstizan
д

да, да...

pre 11 meseci

...само немојте опет да будете последњи, по традицији са 2-12 😂😂😂
b

brine

pre 11 meseci

Pa kkp je i protiv reala vodio 2:0 pa izgubio ,tako će biti i sad navikli su oni na to

VecaBg1971

pre 11 meseci

Dobric ide u Virtus, jos samo 7...8 igraca da ode i eto nama ekipe
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

1992 Uopste nije tako bilo je jakih Finala Aba Lige koje su osvajali i Crvena Zvezda i Partizan desavalo se da smo imali dobar tim i da smo osvajali desavalo se da smo imali dobar tim i da nismo osvajali to se desavalo i vama isto.

1992

pre 11 meseci

Uopšte nisi skont'o.
R

Realno1

pre 11 meseci

Partizan dobija seriju iako se bude igrala majstorica, pogledajte Zvezdinu statistiku tri igraca nose poene, dok rotacija Bentil, Martin, Lazarevic u dve utakmice zajedno nisu donijeli 20 poena, realno Partizan je jaci pod kosem a tesko da ce Žoc ovo ispustiti. Svi spominju seriju protiv Reala da nije bilo suspenzija Panteta i Lesora dobili bi jednu utakmicu u Beogradu. Od srca cestitka Zvezdi na obezbedjenom ucescu u Eurocupu i da ih zdravlje prati!
е

е

pre 11 meseci

Али, нико није Звезда.
Z

Zijani

pre 11 meseci

Uzece Zoc,posle 2 godine,legije stranaca i pomoci drzave ABA ligu!?! vauu koji uspeh radujte se sve frakcije koliko vas ima

1992

pre 11 meseci

A vi uzimate samo kad nema ko da vam se suprotstavi finansijski i igrački, čim ima, vi ne uzimate. Tako je bilo kad je uzela Budućnost, tako će biti i ove sezone. Jednu sezonu vas je izvukla korona kad je Partizan bio finansijski slabiji, ali je hemija u ekipi bila na max. Znači svaki put kad je neko skockao kakvu takvu ekipu, vi ste donji.
д

да, да...

pre 11 meseci

...имамо и пример у ватерполу, како се Партизан добро носи кад у други клуб уђе лова 😂😂😂 а и у кошарци свака част, ниједна титула за 10 година. Није то мали успех за овако јефтин тим без странаца 😂😂😂

1992

pre 11 meseci

Eto vidiš, sad si samo ispao malo više nego glup. Ja kažem kad su ista ulaganja, a ne kad se drugima daju milioni, a Partizan svede na amatersku ekipu. U istim uslovima, sa Partizanom u vaterpolu ne može niko. U istim uslovima, pa čak i kad ima bolje uslove, ali drugi skockaju ekipu, efenpej u košarci nema šta da traži. Je l sad jasnije ili treba da crtam neku šemu, nešto?
Z

Zvezda je

pre 11 meseci

Po svemu bolja i jaca ekipa koja ce bez muke dobiti obe sledece utakmice! Toga je svestan Dusko i ekipa i zato zna da ce dobiti ovu seriju!
D

Djinobili

pre 11 meseci

Vole grobari kad vode 2:0 polete u nebesa da su seltiksi i prvaci vasione..dajte im pehar odma prosli put su tresnuli jako praznih ruku ne bi mogli opet da prebrode ja msm:)Dajte Zocu pehar neki bilo koji sa ovim timom da uzme nesto za ove godine krompir ceo msm nije lepo
s

ssssssss

pre 11 meseci

Zato je plejof klsa zanimljiviji jer se domacin menja svake utakmice
x

xxxl

pre 11 meseci

Kako misliš da se menja domaćinstvo? Zvezda - FMP, šta? Menjaju domaćinstvo? Iz zadnjeg u prednje dvorište? Tebi je izgleda mnogo dosadno kada ti je to zabavno.
C

Cinjenice

pre 11 meseci

Partizan sto je dobio dobio je! Slede lagana dva poraza od po 15+ razlike i na kraju kad voda udje u usi bice 3:2 i ponavlja se serija kao protiv Reala! Zvezdu kuci ne moze Partizan dobiti u plejofu nikada! Tako da braco bice opet Kalemegdan u junu!
d

de goll

pre 11 meseci

niko vam i ne brani da se nadate...kao i za top osam..
д

да, да...

pre 11 meseci

...рече навијач клуба који је купио пласман у топ 18 😂😂😂
p

paaaa

pre 11 meseci

bice partizaiiiiuuuu ko protiv reala,okrecemo 3:2 dzabe im i svo guranje sudija,sramota sta se radi,teska sramotaa
o

okejsadajde

pre 11 meseci

Zvezda je u najmanju ruku bila ravnopravni rival u ovoj drugoj utakmici. Kao sto su vec neki napisali, kada je bila egal utakmica svirane su stvarno neke neverovatne situacije.Druga stvar, niko nam nije kriv sto Lazarevic, Mitrovic i Markovic ne mogu da daju zicer, ili im lopta ispada iz ruku u kljucnim momentima.Prosto je nemoguce da jedna ekipa ispuni bonus tako brzo dok druga skoro do 4 min pre kraja utakmice nema niti jedan jedini faul.Mislim da su sudije favorizovale Partizan i sve situacije koje su bile 50%-50% pripale domacoj ekipi. Uveren sam ako kriterujum bude isti da ni Zvezda nece izgubiti utakmice u Pioniru, ali iskreno sumnjam da ce biti. Prosto je neverovatno da Obradovic ove sezone za ovo ponasanje nije dobio tehnicki gresku, dok u Zvezdi Lazarevic mase rukom, odmah dobiju tehnicku.Mene je sinoc bilo sramota nekih odluka arbitara, ali bukvalno. I onda da se izvade za ovo favorizovanje, na minut do kraja sviraju Smajliju faul u napadu hahaha. Mislim da je svakom ko poznaje osnove bar ovoga sporta jasno sta se desava. Neka bude kako mora, sportski pozdrav!
P

Pa

pre 11 meseci

Ako znas pravila, onda mora da znas zasto je Lazarevic dobio namernu, a dobio je zbog reakcije posle faula.
N

Nenad B.

pre 11 meseci

Šta je to Obradović tačno uradio da bi zaslužio tehničku grešku? Sinoć floping Nedovića prošao nekažnjeno, za floping Lazića Egzumu svirana 4.llična, a tehnička oproštena Ivanoviću u najmanje 2 slučaja, zbog ulaska u teren i šutiranja nogom zapisničkog stola. Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet da, nije teško biti fin.
M

Mr.

pre 11 meseci

U eveoligi jedini trener bez tehnicke, da li ti je to dovoljno? Vi cigani i vasa liga, to sto uzmete tj osvajate to su najjaca takmicenja (po vama)… dobro ajde kapiram ne palite se na top ejt.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Mislim da Zvezda dobija trecu pa ih Partizan resava u cetvrtoj utakmici.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Više od 2:0 je bitno za Partizan što je preživeo psihološki pritisak i odbranio domaći teren.Dve čiste pobede bez ijednog razloga za protest Zvezde i sa izuzetno korektnim suđenjem.Da nije bilo vređanja Nedovića koji ga je svojim postupcima sam izazvao ne bi imalo o čemu da se priča osim o čistim pobedama Partizana.Po meni se previše priča o statistici,procentima,brojkama i bezuspesno se traži razlog pobede i poraza u toj matematici.Utakmica je živa stvar,igraju je živi ljudi,od krvi i mesa,sa tremom ili bez treme,sa srećom ili bez sreće i sa energijom ili bez energije.Treća će biti priča za sebe,u novoj dvorani,sa drugim navijačima i sudijama.Timovi su približnog kvaliteta i svako onaj ko tvrdi da će biti ovako ili onako nije u pravu nego nagađa ili sanja svije snove.Zvezda je sada u prednosti zbog navijača koji mogu da joj daju energiju da pokušaju da ometaju igrače Partizana ali nemože umesto igrača da daje kośeve,trči kontre ili zakucava.Onaj ko se prilagodi situaciji dobiće utakmicu.Partizan će barem u trećoj biti rasterećeniji i mi koji ga volimo navijaćemo za to da se Aba završi u Nedelju uveče a ako bude drugačije onda idemo dalje,sutra je novi dan i nova šansa.Neka bude fer i spirtski kao na prve dve pa neka pobedi bolji,spretniji i srećniji.
Z

Zvezdaleeee

pre 11 meseci

Neka bude fer i sportski kao u prve dve utakmice ! Sve isto.
M

Milos Obilicc

pre 11 meseci

Nedovic isprovocirao da mu se vredja zena? Svaka cast,uvek ste bili avangarda.Kad ne znate sta i kako,po porodici i zenama. O postenju i moralu dobro znamo,na dan zalosti navijali i pevali,onaj gore sve to vidi i sve ce da vrati...samo ce pre njega Nemanja da vrati,Zvezdino dete!
B

Bolić

pre 11 meseci

Igra vam je prosečna a suđenje nakaradno... Zvezda je sama kriva, ali moj utisak je da su sudije navlačile ozbiljno za partizan i da se igralo sto godina, rezultat bi bio sličan...

1992

pre 11 meseci

Neka bude, bez bacanja kesa sa mokraćom, drmanja koševa, pp aparata, pljuvanja trenera sa tribine, kad kažem pljuvanja, ne mislim na uvrede, nego ono kako ste vi pljuvali trenera Jovanovića. Ako sve bude kao u prve dvije, vi nemate šanse. Vaša jedina šansa je kao i Realova, da napravite neki incident, a ako se bude igrala samo košarka, 3:0 u najavi.

PFK NIŠ

pre 11 meseci

bolic - prosecna igra kazes? Svi treneri i igraci u EL pricali kako Partizan igra najbolju kosarku u Evropi trenutno, ali verovatno vi iz Zeleznika znate bolje...
D

Dr Laza

pre 11 meseci

Suđenje fer do te mere da u obe utakmice u zadnjoj četvrtini kada se lomio rezultat Zvezda nije šutnula ni jedno slobodno bacanje a kkp u drugoj utakmici u zadnjoj četvrtini prvi faul imao u 7.minutu a Zvezda bila u bonusu u toj četvrtini već u 2.minutu
h

hanter

pre 11 meseci

Korektno sudjenje,ne budi smesan....
S

Samo jedan.

pre 11 meseci

Samo je jedan trener ispao posle 2:0 u EL
p

pregalac fudbalski

pre 11 meseci

Pazi taj trener ima 9 evroligaskih titula, slovima DEVET , a ti kmeci koliko hoces, titula se vraca tamo gde joj je mesto, izvukli ste se prosle godine i u sezoni 19 20, a ove necete sigurno
S

Samo jedan

pre 11 meseci

Lepo si rekao u EL! Van terena...Partizan osvaja ABA ligu.Svidelo se to vama ili ne.
T

Tako je

pre 11 meseci

Samo jedan trener ima vise Evropskih trofeja nego celo sportsko drustvo zajedno.
S

Sale Kg

pre 11 meseci

@pregalac fudbal.. Pazi, taj trener ima 0 trofeja otkad se vratio u svoj klub, slovima, nula!
N

Nejc Pecnik

pre 11 meseci

Niko se nije vratio posle 0-2 u finalima, ali jeste u polufinalu ABA. U sezoni 2014/15, Cedevita je dobila polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa 3-2, nakon što je izgubila prve dve utakmice u Podgorici.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Nije ni u evroligi…
s

samo da znate

pre 11 meseci

peta utakmica se igra u pioniru...
M

Mišljenje

pre 11 meseci

Objektivno, gledajući ove dve utakmice, mislim da će teško moći Zvezda da preokrene iz tog razloga što se namešta da partizan osvoji u tom smislu da su se "osigurali" sudijama. Ne kažem da je to krađa neviđena ali kada je god nešto tesno ili treba da se sustigne, tu su neki čudni faulovi u napadu koji 75% nisu a 25% jesu kao i faulovi u odbrani u istom procentu....ko god se bavio sportom ili ozbiljnije pratio,zna da 1 napad može da "reši"....umesto da dođeš na -2,sviraju ti faul u napadu a potom i u odbrani za 2 bacanja i to je umesto -2>>+6...čini se da je sitnica ali nije...i da bi u takvoj situaciji poobedio,moraš biti za 20%-30% bolji a ove ekipe su ujednačene...
t

to su

pre 11 meseci

Te stvari koje ovi preko puta objektivni nikada nece priznati,juce na pocetku trece cetvrtine pri neresenom dva napada uzastopno nam sviraju faul u napadu gde je situacija makar 50-50,sledeci napad lesor u bloku nabija koleno u butinu kampacu i nema faula u napadu,ledej pravi korake u polasku pred koljensicem ,on svira faul mitrovicu i jos se smeje u lice zvezdinoj klupi,plus 6 min bez ijednog faula partizan u cetvrtoj cetvrtini i onda ti ovde napisu perfektno sudjenje itd...jednostavno ,te sitnice kao sto neki kazu donesu 10 poena,domaci teren 5,i da bi se dobio partizan u areni moras biti bolji za 15 poena tu vece
g

gosto

pre 11 meseci

Никада није ни у Евролиги до ове сезоне. Само кажем
J

Jjjjjjjjjjjjjjjjjj

pre 11 meseci

Drug niste real manite se takvih gluposti
g

gosto

pre 11 meseci

Али сте ви Партизан, јебига морамо мало да збијамо шале
@

@gosto

pre 11 meseci

Kraj u nedelju.
V

VRANjANAC DS 1989

pre 11 meseci

Nemoj da budeš baš toliko siguran da je kraj u nedelju.
M

Mr.

pre 11 meseci

Kraj je u nedelju….