Komentari na vest

Preliminarni spisak Kanade za Mundobasket – da se smrzneš! Napadaju medalju sa Marijem, Gildžes Aleksanderom, Beretom…

d

disco cigareta

pre 10 meseci

Od preliminarnog spiska do konacnog, put je dug.. sad krecu otkazi, kao i svaki put sto se ove reprezentacije tice
D

Dragan1977

pre 10 meseci

U pravu si ako se pogleda šta se desilo pre 4 godine za Kinu.Isto jak spisak i na kraju Joseph,Birch i Pangos od poznatijih u Kini.Da bi to sprečili jednostavno su pitali igrače da li su spremni na ceo ciklus do Pariza 2024.Njih 14 je pristalo,Vigins npr nije i rekli su mu da ima mesto samo ako se neko povredi.Svih tih 14 igrača su na ovom spisku.Pa ako i sad neko odustane bez da je povredjen onda mu treba zatvoriti vrata za sva vremena i ćao.
K

Kobe

pre 10 meseci

Fali im Vigins, sa njim bi imali petorku da se bas smrznes i da budu favoriti za osvajanje
A

A ostali?

pre 10 meseci

A gde su: Clarke, Wiggins, Lyles, Mathurin, Nembhard, Birch...?
D

Dragan1977

pre 10 meseci

Vigins se nećka kao i uvek,nije medju 14 igrača koji su pristali na trogodišnju igru za reprezentaciju,isto važi i za Klarka i Lajlsa dok su Maturin i Nembhard verovatno još zeleni,ima vremena za njih.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Bukvalno tim da se smrznes. Nadam se da ćemo i mi ovo dočekati da kažemo, ali poznajući da je ovo Srbija i da se zovu razni petrusevi, nedović, Davidovci i slični talenti sa jakim menadžerom bojim se da će ovo biti jos jedno neuspešno prvenstvo za nas.
A

AcaPN

pre 10 meseci

Zanimljivo da si naveo samo igrače Zvezde (sadašnje i bivše). A da, u tvom klubu, % srpskih igrača je na nivou statističke greške.
S

Saturn

pre 10 meseci

Ako igra Marej igrace i Jokic slicno razmisljaju uz to Marej iz povrede preko teske sezone do Svetskog prvenstva i svaka cast Mareju al ne moze pored Shaia biti prva zvezda Kanade
K

Košarkaaaaaa

pre 10 meseci

NBA šampion u vrhunskoj formi ne kože da bude prva zvezda?
A

Archie

pre 10 meseci

Pored Aleksandera naravno da ne može. Ipak je on izabran u prvu petorku sezone, a Marej je tek druga violina u Denveru, ma koliko dobar bio.
S

Saturn

pre 10 meseci

#Kosarkaa Druze volim i ja Mareja kao brata al Shai je zver , dete vuce decu , u top 5 skorera lige , zamisli da on igra s Jokicem
T

Tata Martino

pre 10 meseci

Sta smo mi docekali da jedna Kanada ima jaci patriotski naboj od Srbije! Tamo se niko ne pita da li ce igrati ili nece? Kod nas je postalo normalno da se igraci oproste od reprezentacije sa 30-31 godinom! Uzeli nacionalnu penziju, iskoristili je kada im je trebalo zbog jacih ugovora, i onda im je prece letovanje od svetskog prvenstva.
G

Gost1222

pre 10 meseci

A ti ustajes u 3 da ih gledas....
s

spodoba1

pre 10 meseci

Bas su se usrecili sa nacionalnom penzijom posle milionskih ugovora. Evo mi cemo strucnjaci da odlucujemo umesto drugih kako i sta da rade
@

@spodoba

pre 10 meseci

Ako im ne treba penzija zasto je onda uzimaju! 170 hiljada dinara mesecno recimo dobija osvajac srebrne medalje u kosraci 2014. koji je napunio 40 godina.
S

Steva P

pre 10 meseci

Uskoro ce i Ludi Birca primati penziju! On ce imati jos vise, jer se srebro sa olimpijskih igara vise placa. Preko 200 hiljada dinara, ce mu poreski obveznici isplacivati zbog zasluga sto nas je usrecio 2016.
p

posrnuce

pre 10 meseci

Sta je tu cudno, Kanada igra fudbal protiv El Salvadora napune ceo stadion. Mi u Bg ne mozemo da napunimo ceo ni kada igramo protiv Francuske, jednostavno smo propali kao nacija