Komentari na vest

Promena trenera donela pozitivne promene, ali ne i preporod: FMP umalo do pobede posle -12

R

Realnoo

pre 4 meseca

FMP je užas. Nivo KLS
P

Pen

pre 4 meseca

Kakve brudi pozitivne promene,pobedili slucajno Mornar i jos slucajnije Krku,jesi ti gledao utakmice? Igrali play off zmureci 2 godine zaredom pre toga igrali kup Goce Bozinovske.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Fujjjj, želim vam sve najgore, oboriše me za 1200 maraka! Da Bog da spali iz lige i nikad se ne vratili
V

Voždovac

pre 4 meseca

Idi sad na rulet da se vadiš, a košarku prepusti iskusnima.
M

Mune

pre 4 meseca

Moram da priznam jednu stvar. Glavni sam bio u kritikovanju trenera Stefanovica zbog ne pustanja mladih igraca,bas na ovom sajtu,ali avaj. Coveka oterase,ja cak mislio zbog toga. Kad ono,Pavicevic vise nije ni u 12,Matovic mase peskirom,Zivanovic(ne znam jel pola pola ili Cg) igra po minut,Stepanovica nema nigde,a zlatni juniori nisu vise ni na tribinama. Umesto toga u petorci su nakon njegovog odlaska Rebec Subotic i Kuzmic po 30 min,kao da je liga veterana sa Novicom i ekipom. Na kraju se moram sloziti sa mojim ortacima,Stefanovic je bio jedina svetla tacka tog kluba i ispade da je davao mladjima i vise nego sto treba. Ovo sto Saranovic igra to ne racunam,on je i kod njega igrao 30 min 2,5 sezone. Kakav jadan tim,klub,organizacija strahota jedna. Vracajte momka dok nije kasno,on ce bar baraz da pobedi. Ovaj mucenik ne moze Cibonu sa 7 igraca bez Stajna i Sanija uz Nikovu guralicu da pobedi bar 1 razlike. Stefanovic pobedio u gostima sa Zivanovicem i Besonom(btw gde je on). Daj jos Filip nek se skine i da se zaokruzimo Cirkus Adria.
J

Jtd

pre 4 meseca

Ti ga napadao a ja ga branio :-) istina da ima repove za sobom ali jedan od retkih koji moze biti dobar i bolji od mnogih. Zivanovic cg, paviceevic cg, rebec dosao niotkuda i niko ne zna zasto, nit je dobar nit je bio nit ce biti, zauzeo mesto. Istina sto kaze covek gore, mornar slucajno dobili i steva m nije dorastao za ovaj posao. Manjak samopuzdanja, znanja, pojesce ga igraci cim provale a kazu dobar decko :-)
M

Mune

pre 4 meseca

Pavicevic Srbin 2001,igrao za Srbiju. Tomasevic je Cg iz Borca. Za ovog malog ne znam Zivanovica zato sam pitao