Komentari na vest

Puče košarkaška bomba: Vezenkov dobio 20.000.000 dolara od Kingsa!

b

bogami

pre 10 meseci

sa Vezenkom i Petruševim, Bugari imaju dobru reprezentaciju...
R

Realno87

pre 10 meseci

Kada napišete bomba od 20 milona za 3 godine, napišite da je to nešto biše od 6 miliona po sezoni, kada se odbije 50% na porez to je malo više od 3 miliona godišnje. Sto je jovac koji je mogao da dobije u Olimpijskosu bez problema. Ovde je više reč o ambicijama da se oproba u NBA ligi. Daleko je to od bombe. Isti slycaj je i sa Micicem.
J

Jova1245

pre 10 meseci

Njegov stil igre i godine tesko da ce mu omoguciti drugi jaci ugovor. Ovako pravi gresku! 20 mil na tri godine je malo. Kada se oduzmu porezi to je 8-9 mil. Pa ako kupi kucu tamo... Zaradice jeste malo vise nego u Evropi ali posle 3 igranje bice amater, penzioner. U evropi bi uzeo vise do kraja karijere!
D

Damjan2008

pre 10 meseci

Nisam nisam baš najbolji sa košarkom. Mislim se da zvezda ovde malo zakasnila mogla da ga uzme i upari sa teodosićom možda bi dosta dogurali sledeće godine u eurloliga a i partizan bi se mnogo plašio od zvezdu. Mislim da bi bila top kombinacija i da već jednom naš najveći brend u Srbiju dobije rezultate koje pripada baš njima i celu srbiju.
W

Wnba

pre 10 meseci

Tesko bugarce, mada moze da proba. Mislim da dolazi za dva tri sezone, ako je ozbiljan, ako ne, ostaje tamo da se vucara po trejdovi. Nego, jel ovo prvi bugarin u NBA? Zna li neko?!
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Kako ih je zeznuo Tuta bugarin, realno tip je tesko drvo, pokazace to vrlo brzo. U Areni je covek dao 7,8 poena, a Partizan je jedan od timova sa najslabijom odbranom
k

kolodin

pre 10 meseci

Čovek hoće da proba i u Nba, a što se novca tiče to mu je bruto zarada, toliko bi dobio a možda i više od nekih Evroligaša, to je plata nešto preko 3 miliona eura Neto godišnje. Takav ugovor bi mu dali Olimpija, Barsa ili Panatinaikos
m

monteroo

pre 10 meseci

Zemljo otvori se....najgore sto oni misle da je on suter...jer ameri uzimaju sve samo da imas dobru trojku....stabilnu....jer u regularnom delu to niko ni ne cuva....ali on je divljana sasiva sa deset metara ,sece svaki sut....a selekcija suta nulta... Tristan je stabilniji suter od njega....ista pozicija otprilike....
L

Lom

pre 10 meseci

Brzo će se on vratiti lupam u fener efes
1

1234567899

pre 10 meseci

'drzavni projekat' bez problema moze da izjednaci olimpijakosovu ponudu
M

Mislim da cemo

pre 10 meseci

Uspeti i njega i Kampazza
V

Vasilis

pre 10 meseci

Mirotic sigurno nece doci u vecite. Momak je pametan, nazalost je imao onaj incident sa zastavom nakon EP i zna kako su ga razapeli zbog gluposti. Gde god da ode, Zvezda ili Partizan, drugi ce da ta ga pljuju, a to mu ne treba s obzirom na to koliko je pomagao narodu ovde. Ide u Oli ili Olimpiju.
A

Atina 95

pre 10 meseci

Apsolutno se slažem. To bi mu bilo najpametnije jer ovde bi ljudi i rođenu majku najstrašnije ispljuvali kad bi navijala za rivala. Nismo mi normalni.
D

Daj faul

pre 10 meseci

Eee kad je kosarkaska Evropa pocela da place za Bugarima…
g

gatsi

pre 10 meseci

Vezenkov igrac bez driblinga,taman sam pomislio da se Kingsi vracaju u normalu posle tumaranja sa Divcem na mjestu GM kad oni opet prvo Barns pa Vezenkov bacanje para za ugovore od njih dvojice su mogli dovesti Levina ili De rozana iz čikaga
G

Gost031

pre 10 meseci

Brže će on odande nego tamo, jednostavno to nije igrač za NBA po mom mišljenju,što ne znači da sam u pravu...
J

Junker

pre 10 meseci

U pravu si. Mnogo je igraca koji su klasa u Evropi ali zbog stila ili cistih fizikalija ne mogu u NBA. Svakako ce se vratiti kao bolji igrac u Evropu i ko ga tad ugrabi bice premija.
m

mile led

pre 10 meseci

A ljubav prema klubu koji je osnovan 2011 hahahaha