Komentari na vest

Pusti sad razum, daj titulu! Bešiktaš zvao Korkmaza, on traži 600.000 za četiri meseca i da ne igra Evropu

a

asi

pre 3 meseca

realno Andjusic je bolji
V

Valdano

pre 3 meseca

Korkmaz nije igrac koji pravi razliku,on je samo dobar igrac i nista vise,ali bi bilo kom turskom ligasu bio pojacanje u domacem prvenstvu zbog ogranicenog broja stranaca.Mnogo veci talenti od njega nisu nista napravili,Birsen,Tundzer,Biberovic...,Ulubej bivsi igrac Fmp-a,sada Turk telekoma, nije gori od njega.
r

rea

pre 3 meseca

Uh, mislim da mnogo grešiš oko Korkmaza. Zasigurno ne bi bio glavna zvezda u EL, ali čovek je izuzetno čist šuter, više nego pristojan defanzivac solidnih fizičkih predospozicija, može da spusti loptu na parket, do pre 2 godine je bio legitimni član rotacije 76ers-a - to je daleko iznad nivoa Biberovića, ili nekog sličnog.

Proficap

pre 3 meseca

I so ovim fantasticnim igracem nemaju sanse da osvoje prvenstvo. Ali je dobro imati takvog igraca u ekipi.
к

кикоман

pre 3 meseca

Било која екипа у Евролиги би била срећна да има играча као Коркмаз, баш добар играч
@

@@@@

pre 3 meseca

Pored Fenera i Efesa Bešiktaš nema šanse da uzme titulu.
r

rea

pre 3 meseca

Pa i Galata je jača od njih.
@

@@@@

pre 3 meseca

@rea Naveo sam Evroligaše. Slažem se.
p

prti

pre 3 meseca

Sva besmisao evropske kosarke u jednom tekstu.
K

Khal Drogo

pre 3 meseca

Овдје мала исправка,. Коркмаз није "отпуштен" јер је то у ен-би-еју немогуће већ га је клуб "ослободио" обавеза и дао слободу у потрази за новим клубом. И добиће све и долар из уговора (5,370,370 $) тако да ће му свака додатмна зарада у европи бити чиста добит. Што се ен-би-еја тиче, добро се у Фили развијао до 2021-е тако да није да баш није испунио очекивања, но задње три сезоне Фила се окренула другим играчима, Убреу а сада су баш у тој размјени довели Хилда, јасно је било да у Индијани Фуркан неће доботи улогу јер су споља претрпани, извјесно су га покушали још једном размјенити и добити било шта но очигледно није било заинтересованих. У сваком случају добар играч а како у Турској постоји ограничење на 5 странаца у домаћем првенству, скаче и његова цијена и врло вјероватно ће бити ангажован ако не већ ове сезоне за турско првенство оно извјесно од 2024-е од стране неког евролигаша. Не видим ту Бешикташ у причи