Komentari na vest

Rade Zagorac: Prvi smo u tome da osudimo, a sutra uradimo istu ili goru stvar

N

NAPOLJE NEZNALICO

pre gotovo 2 godine

More sikter iz PARTIZAN
p

pjotr

pre gotovo 2 godine

Come to RedStar bro!
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Svi vi zajedno ucestvujete u rasplamsavanju navijackih strasti i sludjivanju naroda (novinari, mediji, klubovi (pre svih Partizan koji izigrava zrtvu), funkcioneri i njihove sudije, itd.). Zagorac je jedan od najostrascenijih i najprgavijih igraca koji nema s kim nije ulazio u verbalne i fizicke sukove, cesto ne postujuci ni starije (slucaj Teodosic), tako da je on poslednji koji treba da deli lekcije iz sportskog ponasanja. Da je pobedio sad bi drugu pricu pricao i busao se u grudi kao majmun, ali posto je izgubio lamentira o sportskoj etici.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Velika je razlika sto vas igrac to radi na 30 razlike prednosti za svoj klub i kada uradi igrac koji kojeg vrijedjaju sa tribina na najgori nacin, napakovali mu 4 licne ipokusali da ga izbacr iz utakmice, bijete ga i udarate bez prekrsaja, posle svega kako su sudije pokusale da vas vrate u zivot po ko zna koji put a on to uradi kad je osvojio titulu na 3 poena razlike u neizvjesnoj zavrsnici. Trifunovic je pokazao kompleks, Kalinic frustraciju.
G

Gost Nezvani

pre gotovo 2 godine

Šteta što policija ne radi svoj posao, a za njima i tužilaštvo. Kako prema navijačima tako i prema rukovodstvu oba tima i u fudbalu i u košarci. Svakakav talog bi isplivao.
1

118d

pre gotovo 2 godine

Rade bacač cigli jedan od razloga zašto smo izgubili titulu. Imao 3 otvorene pozicije za trojku, sva 3 šuta pravolinijska, bruka. Idi više molim te, ne brukaj se. Grobar sam i ja jos veći od tebe, to nije dovoljno treba nešto i znati sa loptom
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Jel se seca jos neko kad je Zagorac igrao za Megu, pa se diskutovalo da li ce u Partizan ili Zvezdu, pa on pompezno objavi onu sliku gde on pokazuje u jednom a Lazic u drugom pravcu. I eto, ode lazic u jednu stranu, uze sve moguce trofeje, a Zagorac ode nizbrdo posle Mege, bukvalno sluzi za sprdnju.
R

Realizam

pre gotovo 2 godine

Pre svega gospodski intervju od strane Vaseg kapitena.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Onog trenutka kada je otkriven bunker a niko iz rukovotsta Partizana nije uhapšen i onog trenutka kada je prećutano ko je vređao Ibrahimovića e tada je poslata poruka da se može sve raditi na utakmici. Onog trenutka kada je Vuletić poželeo smrt fudbalerima Zvezde u Tirani a niko ni prstom da mrdne. Zakon postoji ali se ne sprovodi. Za danas rečeno ko je koliko para dobio od države i opet ćorak. Pantića niko da pozove na razgovor i dokaže svoje tvrdnje ili odgovara(samo da se ne zamere onima kojima haos odgovara). Tu bi završio a ima toga još ali da nebude komentar duži od teksta.
r

rasolist

pre gotovo 2 godine

kako sve sto si nabrojao na jednoj strani osim za Ibru a mnogo gore stvari si precutao znaci obojen si i pristrasan...
W

Wat

pre gotovo 2 godine

Zagorac i Jojic. Dva simbola propasti Partizana i uloge kapitena.
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Sada ti je malo jasnije kako se osećala zvezda svaki put protiv budućnosti. Sada kukate na Aba i organizaciju i kazne i sudije koje i dalje navlače za vas. Pomozi bože da se ta organizacija Aba liga ugasi i njeno Predsedništvo. Zvezda je morala UVEK da igra i protiv protivnika i protiv političara Milo i Bokalni i slični i protiv nameštenih sudija. Vi niste, jer ste drugari stari. E sada kada tvojoj legendi nije prošao manevar krađe sad ste se našli da bi trebali nešto menjati, naravno opet u vašu korist, sa istom organizacijom.
T

Toliko

pre gotovo 2 godine

Jadna Zvezda, ugrozena, sama protiv svih. Zar i posthumno mora da se bori protiv stvari van terena. Sreca pa imate covica, olicenje postenja i dobrote, moderni robin hud, koji je tu da postavi atvari na svoje mesto. Svi vas provociraju: partizan, cedevita, buducnost... Malo im sto vam stavljaju flase i kovanice u ruke, nego oni jos zgrabe vase ruke pa gadjaju svoje. Gadjas sudije, rasisticki vredjas protivnicke igrace i oni te izbace iz hale. Pa, Boze, ima li te???
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...partizan je uradio mnogo gore stvari i nikom ništa. Treba li pomenuti Hemofarm?
M

Molim, objavite komentar

pre gotovo 2 godine

Prvo je zakazao zakon. Ili ga nema ili ga ima ali se ne sprovodi, što mu dođe na isto. Svakoga ko pravi incidente sankcionisati, kraj priče. I onog što je pravio haos u Đenovi, i onog što je mleo ljude i onog što je vređao Ibrahimovića, i sve one koji su u ovoj finalnoj seriji pravili izgrede. Zašto ti svi ljudi nisu privedeni, saslušani, kažnjeni? Druga stvar, zašto se dopuštaju saopštenja klubova koja raspiruju mržnju? Ne može, ko objavi nešto dok traje finalna serija kazna 1.000.000 evra pa da vidiš. Treća stvar, oštra kontrola komentara na portalima, ne može da se piše svašta i zagađuje pamet i razum onih koji su normalni i koji žele da pročitaju normalan komentar. Naravno ovo su samo predlozi, da ih pišem u Nemačkoj, Austriji, Švedskoj ili tako negde možda bi ih neko i uvažio. Ovde će se predlozi provući krog blato sa zadovoljstvom kao i većina dobrih i plemenitih stvari.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Postovanje, znate li vi gopspodine gde zivite?
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Što da ne smeš da izneseš svoe mišljenje? Šta bi bilo da je ne priznat koš Holinsa bio odlučujući za krajnji rezultat? Da li će aba liga da kazni sudije za veliki previd koji su napravili?
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Braćo Grobari, samo pogledajte učinak našeg "kapitena" u finalnoj seriji: Na 5 utakmica prosječno igrao po 19 minuta i postizao 2,4 poena, uhvatio 2,2 lopte, gubio 1, a ukrao 0,2, uz valorizaciju 3,6. Ljudi, nije on glavni krivac, ali ako ostane u klubu i naredne sezone onda ili je neko lud ili ja ne vidim njegov "strašni" doprinos.
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Realno Zagorac nije igrač za velika dela,ali ako ode on uz već odlazećeg Dangubica, postavlja se pitanje,ko će od domaćih igrača da vam igra sledeće sezone! Nije da sam zabrinut,daleko od toga,ali bez baze sa domaćim igračima teško da mogu velika dela da se prave!!!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Ostaće Koprivica, Smajli, Tristan, Avramović. Trifunović takodje mora da leti kao Zagor i Danguba. Od stranaca Dalas Mur osetno bolje pojačanje od Pantera, samo nedovoljno iskorišćen. Lidej realno daleko od neke ozbiljne klase. Ništa bolji od Tomasa, možda i gori. Lesor zadovoljio, ali nepotreban sledeće sezone jer bolje da guramo naše momke Koprivicu i Smajlija koji su koliko toliko stasali ove sezone, plus tu je i Miletić. Mihajlo Petrović da je dobio šansu umesto Madara, dosad bi bio bolji igrač.
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Osnovnu kulturu nemate. Bilo bi lepo da pogledas snimak i sta su radili pojedinci iz tvog kluba na prve cetri utakmice. Posebno bih voleo da mi navedes jednog igraca Zvezde koji je uradio bilo sta ne primereno. Smatrate da imate gospodina na klupi, a ipak gospodin se onako ne ponasa, posebno sto su njegovi ucenici ogledalo tog gospodstva. Ovako sa strane deluje kao da je sve dogovoreno, da igraci Partizana provociraju i reaguju na provokacije sa tribina, sto nije manir profesionalaca, a sve u nameri da se Zvezdi oduzme to domacinstvo i igra pred praznim tribinama. Delimicno vam je to i poslo za rukom, kao i taktika da ti u zagrljaju cuvas Kalinica celu seriju, sto je mimo svih pravila kosarkaske igre. Ali imali ste dozovolu i za to. Na kraju, moram se sloziti sa tobom, da je Zvezda apsolutno zasluzeno pobedila, a to sto se igralo u ovakvim uslovima je bila vasa jedina sansa. Da se igralo u normalnim, Zvezda bi pobedila sa 3:0, a vi biste se verovatno zalili na sudjenje. Sportski pozdrav i srecan nastavak karijere u Mega Vizuri na poziciji Pera Bozica!
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Evo ga tipican primer: svi drugi krivi, ja isprovociran. Druze, kada ubijes ubicu, sam postajes ubica. Nema on je prvi poceo, pa ja vratio. Nismo deca od 4 godine. Prst na celo ljudi.
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Opet promasio sve za tri, i zakasnio juce Najkija da zatvori, ali dobro igrao ovu seriju... Nervira me kad filozofira, prica sablonski, jer oni iz FMP-a ne zasluzuju postovanje ni sekundu. Propustena lepa sansa juce, nudli se ovi, veze nisu imali, ali... Lesor me odusevio u ovim utakmicama, koliko je lik bio borben i motivisan, a Ledej me skroz razocarao, onoliko bezanje od lopte kad je bitno...
g

grobar cacak 1987

pre gotovo 2 godine

sta je druze dobro odigrao?imao je par dobrih rola u odbrani ali decko je neopevan panj,nista da ubaci nikad ne moze....
@

@grobar cacak 1987

pre gotovo 2 godine

Odigrao je tacno ono sto mu je trener rekao. Njegovo i nije bilo da napadne kos, iskljucivi zadatak je bio da provocira Kalinica na sve moguce nacine. Vecim delom mu je to i poslo za rukom! A i sjajno se bunio na svaku sudijsku odluku.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

E moj Nislija dokle god ima takvih kao ti sa tako plitkim razmisljanjem nikada nece biti bolje za navijace a uprave kriminalne ce i dalje profitirati.... a ti mrzi ali pazi tvoja mrznja moze i tebe samog pojesti....
i

ispisamtiseustau

pre gotovo 2 godine

Hehehe, kme kme....
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

@Čačak Ovo je moje misljenje, ja ne kazem da sam u pravu... Igrao je dobro odbranu generalno, borio se maksimalno, a za napad ne znam iskreno, verovatno mu Obradovic rekao da ne forsira... Za sledecu sezonu ni ja ne bih voleo da ostane, ali mi vise nije jasno zasto Dangubic nije igrao, mnogo bi znacio u odbrani, odlican je tu...
N

Njamketiugrlo

pre gotovo 2 godine

Nislijoooooo!
b

bond 100s

pre gotovo 2 godine

Ljudi, covek je to uradi na kraju utakmice, istresao iz sebe sav naboj pet utakmica, nije to uradio u toku serije.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Nevezano za pvaj intervju ja i dalje ne mogu da verujem da ste vi pustili jaramaza i pejdza da odu...pa znas da je jaramaz doktorcina za ove vase...i pas i prodor i sut...ovi vide samo kos i rokaj.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Jaramaz je odbio novi ugovor... Vise voli da ga kanta neki Bon...
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Avramović je doktror košarke za Jaramaza, a Dalas Mur za Pejdža. A koštaju otprilike isto.
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Rade legendo svaka cast na ponasanju za vreme I posle utakmice. Treba da posluzis kao primer trifunovicu ,lesoru,panteru kako treba igrac partizana da se ponasa. Finalna serija fantasticna ,tenzija I pritisak ucinjeli svoje da neki igraci se prostacki ponasaju. Partizan napredovao I greska bi bila da zoc ode. Zvezda posle fijaska u El I sezone gdje ni pored sankcija ruskim klibovima nismo uspjeli igrati top8 uspjela da trofejem zamaskira ocajnu sezonu u eliti. Sve u svemu pobjeda znacajna zbog prestiza dva kluba sto se tice El oba kluba ce je igrat naredne godine.pozz.
A

A?

pre gotovo 2 godine

Partizan nije imao fijasko od sezone, izgubljen kup, poraz od tuti frutija, pa sad poraz u finalu aba, dovodjenje skoro dva najbolja igraca milana iz prosle sezone, ostoja kaze da imamo najveci budzet u istoriji partizana, znaci totalni fijasko
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Evo ga,predsednik sindikata,hahahahahahha
D

Dzoii

pre gotovo 2 godine

Sa druge strane zaista želim da pohvalim ponašanje i pristup svih momaka tokom cele serije u kojoj je bio poduhvat ostati razuman i korektan“. Pogotovo Pantera i Lesora.
7

777

pre gotovo 2 godine

Pa iskreno juce je bez razloga ispraznjena hala. To sto se juce desilo, desavalo se prethodnih 20 godina... Zvezdina druga i Partizanova prva utakmica su mnogo gore bile nego ova jucerasnja.
D

Dax197

pre gotovo 2 godine

A ti crni Rade ni slucajno da das trojku,pa majku mu jel ti treniras, zakasnio si kod suta Kalinica na kraju kada je dao trojku, a pre toga si ni slucajno da ti pogodis trojku...molim te kao coveka dobar si momak ali se mani Partizana
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Moze Partizan i bolje sigurno, samo ja ne znam na osnovu cega i kojih zasluga si ti deo ovog tima, to se pitaju i navijaci i ljudi od struke. Jedan totalno beskoristan igrac, i onaj Dangubic je bolji od njega i Kuruc koga je Zoc sklonio iz nepoznatih razloga, a doveo ga kao ekstra pojacanje. Da ne spominjem kako su Tomas i Pejdz otišli, a Zagirac ostao. U svakom timu ABA lige bi bio na klupi kao treca opcija. Prosto neshvatljivo da ovaj decko ima mesta u Partizanu i ozbiljnu minutazu, sigurno je jedan od razloga svih debakla ove godine.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Da li je moguće da na svaku vest o košarci čitam samo komentare Zvezdinih navijača. Da li je admin toliki Zvezdaš pa ne objavljuje komentare Partizanovih navijača ili su Zvezdini navijači sistemski organizovani da pišu komentare? Uzgred komentari su uglavnom debilni!
T

TNT

pre gotovo 2 godine

O deilstvu. Kreni od sebe u ogledalu.
@

@@ssss

pre gotovo 2 godine

Kada budes shvatio da vas u Srbiji ima tek 20-30% bice ti lakse da razumes zasto ima vise komentara navijaca Zvezde... A inace, tvoj komentar je bas dubokouman, prava avangarda! Bravo sine uplakani!
g

grobar cacak 1987

pre gotovo 2 godine

Zagorac trifunovic napolje vise sve vam j....i onaj suntavi smajli..od koga ste vi sve u stanju d aizgubite ove godine,pa nema dalje,znaci ova zvezda je za 40 razlike bila..ljudi ne znaju nista ni krivi ni duzni osojise trofej, a vi ...Dajte nam Canka ili Alimpija da kidamo,Trinkijeri je sa polmrtvacima bio klasa..
P

Pristrasni posmatrač

pre gotovo 2 godine

Alimpije sigurno dolazi, skoro sam čitao intervju da on zapravo od malih nogu navija za Partizan i sanjao je još kad je igrao kao klinac da nosi sveti dres institucije, ali eto život ga odveo na pogrešnu stranu... :-(
G

Gost5555

pre gotovo 2 godine

E moj zagorce bruko profesionalne košarke
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dobri ste bili ove sezone, ali falilo je jos nekih 15-20 miliona da bi sezona bila uspesna. Ovo sto ste navukli para iz ko zna kojih izvora,a izvori su toliko cisti da je morao Nordeus da se izmislja, nije dovoljno. Morate da imate bar 4-5 puta veci budzet od Zvezde da bi dobili. to je valjda sada jasno.
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

bas si drvo... sta je lose ili pogresno rekao?
F

Filantrop

pre gotovo 2 godine

Ne možemo da dođemo na red od vas poštenjačina.
z

zasu

pre gotovo 2 godine

Jel moze neko ovo dete da cenzurise,dosta je bilo sirenja mrznje i zluradih komentara.Kakav balavanderski nivo komentara
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Njima je jedini spas fa Zvezda ima 0 eura pa da igra sa juniorima. Dzaba njima pare kad Zvezda sa 3x manje para napravi bolju ekipu. To sto oni preplacuju igrace ne garantuje uspjeh. Radonjic ce sa 10M napraviti bolji tim nego Obradovic sa 30M. To je njihov problem!
K

Kurvice

pre gotovo 2 godine

Hoce da provociraju a mi da cutimo i da im se sklonimo? Zaqurac klasican
D

Debilana

pre gotovo 2 godine

Najjaca scena sa derbija je kada nekoliko maloumnika, to jest navijaca Partizana stara 50+, drze kalinicevu fotografiju kao zastavu i smeju se kao debili a pored devojcice od 15 godina.
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Paa ? Cija je to sramota ?
@

@Debilana

pre gotovo 2 godine

Ne razumemo mi to, to je "avangarda" i to samozvana....
n

najki

pre gotovo 2 godine

Ono kad masturbira? Jako je smešno.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Pa jeste, celu seriju Panter, Lesor i Trifunović provociraju i sad je Kalina kriv. Pokazali su ovi tvoji na čelu sa "velikim" trenerom kakvi su sportisti. I "GODINE MNOGE STE KUPOVALI, OTIMALI TITULE....."
D

Dzoni-1970-

pre gotovo 2 godine

Kalinic je bas primer mladima, i zbog toga sa slike i zbog nepostovanja svoje drzave, u zivotu mi ne bi igrao za reprezentaciju i ako igracki zasluzuje...
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

@Dzoni Kao prvo nije to Kalinic javno objavio vec je to bilo privatno a neko objavio da bi njemu napakostio. Drugo to sta radi vjerujem da bar 99% musakaraca je bar jednom u zivotu radila tako da bi mogao probati i ti da se malo resisis fustracije hehe.
D

Dzoni-1970-

pre gotovo 2 godine

E ako cu da se "resisim fustracije" onda ok, probacu aj...
N

No

pre gotovo 2 godine

Tvoje je da probas da nesto i ubacis kroz obruc a ne da se pravis filozof. Celu sezonu nesto analizirate a nijednu bitnu utakmicu niste pobedili. Mozes da rastes kao igrac u nekom drugom klubu a ne u KKP.Sramota si za kapitena.
P

Ppp

pre gotovo 2 godine

To je Zeljko kriv, svaka cast na trofejima ali Vujosevic bi ovo lagano dobio.Budimo realni, dosta ima propusta u selekciji igraca
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Ja se samo nadam da ćeš ti na kraju sezone otići iz svetog kluba, da ne slušam tvoje filozofiranje i ne gledam više tvoja savjetovanja igračima koji su za tebe izmislili košarku. Gradjen si kao dječak u predpubertetskom uzrastu, u najboljim godinama te hvataju grčevi ako provedeš 20+ minuta na parketu i zoveš sebe profesionalnim sportistom.... Uvlačiš se Grobarima, uvlačiš se bivšim trenerima i to je jedini razlog zašto si kapiten. Ti si samo dokaz koliko je Miško dobar menadžer, jer kad je tebe uspio prodati kao košarkaša...... 🤍🖤
G

Gašić StarMo

pre gotovo 2 godine

Prvo kaže kako ih je Zvezda nadigrala i bolje se snasla u nemogućim uslovima, posle toga u sledećoj rečenici kaze kako ti uslovi ni jednom pojedincu ne mogu da odgovaraju... Pored toga što nema pojma i što nije košarkaš uopšte, izgleda da mu fali po malo i mozga! Uslovi u kojima se utakmica privela kraju isključivo pogoduju njegovim saigračima, a izazvani su direktno od sudijske trojke cro-slo-mne sa tendencijom da se poništi sve što ima veze sa domaćinstvom! Jer onako povezana krađa 5 napada za redom (pre prekida) može da se završi samo linčom i slično, jer to niko normalan ko ima i trunku ponosa ne može da podnese! Zašto je to tako, zašto je umesto 3-0 završilo na 3-2 i na jednu loptu, nije sigurno zbog kvaliteta partizana! I ako nam ikad više budu sudila ekipa cro-slo-mne ne trebamo više nikada da igramo, kad to kažem mislim i na Zvezdu i na partizan
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Ajde molim te,trebali ste nas sa 3:0 dobiti? Ako nemas sta pametnije reci ne trosi se.Ti i takvi kao ti se i pominju u izlaganju igraca.Zanimljivo je da su svi protiv vas,svi vas mrze. Pitate li se nekada zasto...
K

Ko o cemu...u77

pre gotovo 2 godine

javio se pripadnik državnog projekta...
B

Budžetski nekorisnik

pre gotovo 2 godine

Ne, Kalina je zaštitni znak državnog projekta.
S

Smejurija...

pre gotovo 2 godine

Vidis niko nije pokazivao srednji prst grobarima zato ticu...
m

milaneze

pre gotovo 2 godine

Aman Zagorac vise, jesi ti PR kluba ili kosarkas, jesi pogodio ijedan jedini sut sa distance u ovih 5 utakmica, druze nisi normalan majke mi!
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Ne brate, nijesu normalni oni koji ga drže.....ni manje ni više nego za kapitena, a on još dovoljno lukav da zna kome i kako treba da se uvuče da tu i ostane, jer je evidentno da to na račun košarkaškog kvaliteta zaslužio nije.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Nasao ko da se javlja jedan od glavnih krivaca za poraz od Zvezde mada ga nema nigde cele sezone igrac manje.Kad se na to doda da je Mister zagrljaj promasio sve sto je sutnuo i Zoro koji masi slobodna bacanja nije moglo vise.
D

Dzaba spinujes

pre gotovo 2 godine

O mrznji i incidentima ne mogu da pricaju posle 3 utakmice, ono gadjanje je bilo jako organizovano, dok su gadjanja u drugoj radili pojedinci.