Komentari na vest

Radonjić: Nema mnogo filozofije, moramo da odigramo dobro i pobedimo

x

x8 Fejnord

pre gotovo 2 godine

DELIJE SVI U PIONIR,DA NAS BUDE 10K I DA BUDE ZEMLJOTRES NA TRIBINAMA KOJI CE UNISTITI IGOKEU,NI SUDIJE IM OVAJ PUT NECE MOCI POMOCI!
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Nisam znao da su nam sudije pomogle time sto su vam dali 41 slobodno bacanje. Nisam znao da sam su vam sudije krive sto smo vas nabili 40 razlike hahahahhaha
G

Golemac

pre gotovo 2 godine

Ali nikada nisam komentarisao sudjenje a posle utakmice sa cedevita olimpijom pre 2 ned bukvalno rekao "42 bacanja je malo previse ne znam sta bih rekao"
Y

Yu ko o

pre gotovo 2 godine

Nema veze sta će u ponedeljak biti...to je jedna utakmica ako se poklopi, krene šut sve je moguće... Druga stvar je dobra, sinoć smo ih rastavili od košarke, a vas Čović neka i dalje laže, sam je rekao svoj plan da se privatizuje zvezda, i sve radi na tome, u principu ima dva svoja kluba privatna, za ponedeljak će i navijače nabaviti pa to je isti onaj scenario kada se na mitinge ide autobusima.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Ni najmanju brigu nemam oko toga da li ce Zvezda dobiti u finalu. Po imenima imamo slabiji tim, ali iskusniji. Partizan igra divljacku kosarku i ako ih stane malo sut gube sigurno. Nemoguce je ponoviti dve ovakve partije u 3 dana.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

SAMO DA SUDIJE SUDE POSTENO KAO SINOC A NE KAO PRVE DVE UTAKMICE. Bojim se MILOGORCA. VUCE ZA RADONJU !
E

E sada jako

pre gotovo 2 godine

Spremili Pukla za odlucujucu haha..Limar,dukljanin i gov...ar Savic ne prepustaju nista slucaju ..Obecano im je nesto i na nama je da ih sprecimo u tome..Svim silama
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Nas poraz je u trecoj utakmici koju su nam oteli, ovo.veceras je samo istrosenost i psihicka i fizicka... Tako da grobari ne zavaravajte se sa tim brojkama 41 bacanje, nego otimanje u trecoj.
m

mali terza

pre gotovo 2 godine

Zvezda je pokradena u trećoj ????? Vi zaista ste najveće prevare koje postoje, toliko nerealnosti u tvom komentaru, da jr glupo bilo šta dodati na tu temu, ali baš...
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Ma sve ok, pogađali su sve. Ako suđenje u petoj utakmici bude ok mislim da Zvezda može do titule. Ovakva utakmica i statistika (za tri 58%, za dva pfeko60%) se neponavljaju baš često tako da je peta utakmica skroz otvorena. Bitno je samo srce na teren i neće biti problema a onda će mo videti da li će biti pumpanja mišića, tapšanja po glavi, busa ja u grudi, krugova s prstima i ostalih gluposti?
P

PD

pre gotovo 2 godine

Evo ja potpisujem da Partizan ima 41 slobodno bacanje u ponedeljak, a šut kako bude bio neka bude. Jel se slažeš?
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Ne valja suđenje 41 bacanje naspram 15?Hoćeš 120 na prema 11?
H

Hajs

pre gotovo 2 godine

Zavisi koja petorka igra za zvezdu: Vučić, Čović , Vesić , Brnabić, Pukl

Sakur

pre gotovo 2 godine

41 slobodno bacanje naspram 15,valjda cete u petoj imati malo bolje sudjenje ipak ste domacini ahahahahhahahah
Z

Zvezdaš iz komšiluka

pre gotovo 2 godine

Realno, Partizan je žestokom odbranom totalno doveo Zvezdu u situaciju u kojoj se nikako nije snašla. Ta i takva odbrana (koju samu stvari očekivao od Zvezde) je rezultovala velikim brojem poena u tranziciji i na zabunjenu i nepostavljenu petorku Zvezde. Sa druge strane, agresivna i konstantna odbrana je i napravila mnogo faulova za slobodna bacanja, ali je veći profit bio na drugoj strani. Meni kao Zvezdašu više smeta što igrači Zvezde u odbrani nisu mogli bukvalno često ni da stignu ni da priđu igračima Partizana, da naprave faul, kasnili su na 80% šuteva i ulaza, zato je i bio mali broj bacanja i visok procenat šuta KKP, zbog Zvezdine trome i neenergične odbrane i Partizanove brze i energične igre. Čestitke Partizanu za sinoć! Zvezda bez ovakve odbrane svog koša nema šta da traži, jer košgeterski i šuterski je Partizan bolja ekipa. Nek pobedi bolji u ponedeljak!
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Dejo sve je u redu desava se,igraci su izdusili posle one nepravde u 3 utakmicu gde smo trebali sve da resimo. Opsta mobilizacija ove dva dana pa da ih oderemo u ponedeljak. Tako je najsladje.
P

PD

pre gotovo 2 godine

Šta je u tvojoj glavi kad ti je komentar u fazonu "opšta mobilizacija" u ova dva dana. Mobilizacija čega? Dečko ovo je sport, opusti se, danas bio bolji Partizan ranije je bila Zvezda, možda će opet u ponedeljak biti, tako da ko god pobedi u ponedeljak neće biti smak sveta. Igraće se košarka i dalje,gorivo verovatno neće pojeftiniti, Rusi će nastaviti napredovanje u Ukrajini, itd, itd. Sportski pozdrav
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Nepravda je što je uopšte ovaj fmp u finalu
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

U galvi mu je Predrag, sjecas se Predraga crno bela zastavo?
e

ejjj

pre gotovo 2 godine

Kako prolazi utakmice , energija pada kod igraca, nema nikakve energije. Kao mrtvi su, ko je odgovoran za tako nesto? Kakvi su to profesionalci???
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Ako nekome treba broj za reciklazu - 112.
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

Vidimo se u ponedeljak , a da vama je zabranjeno da dodjete i ko se zadnji smije najsladje se smije
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Mi se ne smijemo, nego se smejemo. Nauci srpski jezik.